- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
güzel arkadaşlarım herkese merhaba
uzun zamandır okuyarak takip ediyorum sizi,acınızla üzülüyo sevincinizle seviniyorum inanın..
KALBİMDESİN...senden güzel haberler alma umuduyla geldim ama rabbimin imtihanı daha bitmemiş gördümki
çok üzüldüm arkadaşım,ne denirki..ama sen öyle güçlü bir kadınsın ki Allahım sana dileğini hayırlısıyla verecektir,tüm kalbimle inanıyorum..tez zamanda nazlı bebeklerine kavuş inşallah..
hepinizin sağlığına duacıyım kızlar,sağlıklı olun ki evlatlarınızı bir an evvel alın kucaklarınıza,geleceğin fedakar,güçlü ve mükemmel annelerisiniz,her biriniz..hepinizin insanlığını az çok görüyorum yazılanlarınızdan,çok seviyorum sizleri
beni merak ederseniz Allaha şükür iyiyim...sizler de iyi olun inşallah,güzel haberini almadığımız tek bir kimse kalmasın
Nazancıminsan kendini alıştırıyor başa gelen çekiliyor maalesef üzülme faslı küretajla son buldu şimdi yola nasıl devam edeceğim bekleme süresinde ne yapmalıyım onları düşünüyorum.vakit benim için çok kıymetli oldu artık.doktorum 45 gün sonra başlayabilirsin dedi bende bu süreyi vücudumu toparlayarak değerlendireceğim bahsettiğin uçuk virüsünü yeni duydum bir bakayım onada desteğin için çok sağol canım
arkadaşım nasıl oldun ne yaptın ???
Canlarim simdiden hayirlara vesile olsun insallah tedaviye baslamaya hazirlananlamiz var cok cok sevindim insallah burada tum sureci birlikte atlatacagiz ve guzel guzel sonuclara kavusacagiz ve ilerleyen aylarda insallah burada hepimiz tedavilerden degil bebislerimizden bahsedecek birbirimizden akil alacagiz sizlere nacizane tavsiyem once moral umut nese ve sitresten uzak olumlu pozitif dusunmek.dualarla Allah a siginalim ve onun sesimizi duydugundan hic supheniz olmasin insallah aydinlik gunler tek tek hepimize uyrayacak gecen sene son baharda agaclar nasil yapraklarini dokup kurudu ve su guzel bahar da civil civil yesermeye cicek acmaya hatta meyve vermeye basladi Rabbim iste boyle sonsuz bir kudrete sahip bizim dallarimizda insallah yeserecek cicek acacak meyve verecek yeter ki Allah ol desin yeter ki biz ondan hic umut kesmeyelim...
Göbek deki cnm evet yaa benide mahvetti o hain boru3 gün çok kötü öksürdum
benmde adetim nihayet bugün başladıhadi hayırlısı bitanemmmmm
kız bende doğum kontrol hapına başladım allah izin verirse nisanda ankaradayım yeni tüp için Allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün. inşallah yine beraber gün sayarız. Ama bu sefer 9 ay sayarız inşallah.
allaha şükür büyük geçmiş olsun bitanem..en azından gebe kalabildiğini öğrendin dimi.doktorumda bana öyle demişti :)))canım iyi oldumküretaj işlemim oldu.10 gün sonra genetik ve pataloji sonuçlarını alacağım..tedavi şeklim o zaman belli olacak
canım beni iyi kalpli arkadaşım bu günlerde geçecek bizde bebişlerimizle mutlu mesut bir ömür süreceğiz inşallah. Rabbim büyüktür vermediyse de bir hayrı vardır çok şükür atlatmışsın herşeyi Rabbim bir dahaki tedavinde bebişini sana nasip etsin inşallah
Canım çok güzel yazmışsın. Duaların kabul olsun hepimizin duaları kabul olsun inşallah.
Rabbim ol desin bizlerde dua edelim hepimiz birbirimiz için edelim ki eminim Rabbim bizimle olacaktır.
canım benim çok tatlısınçok yakında güzel günlerimiz olacak inşaALLAH
benimde aklıma SEZEN AKSU nun bu şarkısı geldi
Geçer geçer daha öncekiler gibi
Buda geçer neler neler geçmediki
Yine düşer deli divane gönlüm aşka... aşka...
Aşka vurgunum ben
Hep aynı heyecan aynı çocuksu hayal
Ben böyle biraz deli sende biran öyle kal
Nasıl olsa geçer...
Canim benim ne güzel konusmussun Allahim kabul etsin guzel dileklerinisende sag selamet bebegini kucağına al cnm inşallah
Nazancıminsan kendini alıştırıyor başa gelen çekiliyor maalesef üzülme faslı küretajla son buldu şimdi yola nasıl devam edeceğim bekleme süresinde ne yapmalıyım onları düşünüyorum.vakit benim için çok kıymetli oldu artık.doktorum 45 gün sonra başlayabilirsin dedi bende bu süreyi vücudumu toparlayarak değerlendireceğim bahsettiğin uçuk virüsünü yeni duydum bir bakayım onada desteğin için çok sağol canım
amin cnm inşşCanlarim simdiden hayirlara vesile olsun insallah tedaviye baslamaya hazirlananlamiz var cok cok sevindim insallah burada tum sureci birlikte atlatacagiz ve guzel guzel sonuclara kavusacagiz ve ilerleyen aylarda insallah burada hepimiz tedavilerden degil bebislerimizden bahsedecek birbirimizden akil alacagiz sizlere nacizane tavsiyem once moral umut nese ve sitresten uzak olumlu pozitif dusunmek.dualarla Allah a siginalim ve onun sesimizi duydugundan hic supheniz olmasin insallah aydinlik gunler tek tek hepimize uyrayacak gecen sene son baharda agaclar nasil yapraklarini dokup kurudu ve su guzel bahar da civil civil yesermeye cicek acmaya hatta meyve vermeye basladi Rabbim iste boyle sonsuz bir kudrete sahip bizim dallarimizda insallah yeserecek cicek acacak meyve verecek yeter ki Allah ol desin yeter ki biz ondan hic umut kesmeyelim...
evet ya bende öyle düşünmüştüm aramizda olan hamişlerimizde tekrar bilgilerini verirler tablomuzda yeniden yeşermeye başlar amayacım yaparsan sevinirizzya bu arada amaya listemiz silinmişti ama yeni başlayacak bizler için küçük bi liste yaparmısın ya ??? topu topu 10 kişiyiz zaten :))))
cnm insss allah kolaylıklar saglasın tedavi yolunuz açılsın inşşş o zamana kadarda denedigin kür bebişinizi size getirsn inş allah gönlüne göre versin cnmcanım arkadaşım çok geçmiş olsun umarım iyisindir rabbim sabırlık versin bitanem iyi olduğunu bilmek sevindirdi beni artık yolumuza bakma vakti geldi rabbim inşllh bundan sonrakini bize bağışlar inşllh bende adet oldum bitti merkezi arayıp randevu alıcam bakalım ne dicek drum nasıl bi tedavi uygulucak ama ben sanırım hemen başlıyamıcam gibi maddi olarak bitik durumdayız eşimde arabayı satıcam diyo bende hayır dedim rapor olayını araştırdım biraz 3 hak onaylanmış diye duydum zeynepkamili arayıp iyice sorcam inşllh onaylanmıştır yoksa bunun altından kalkmamız biraz zor eşim ameliyat olursa sadece 2600 lira ameliyatı ilaç ve hastaneyi katmıyorumbile rabbim yardımcımız olsn....heee bide hani geçen akşam fatih sultan mehmet macununu konuşulmuştu ya araştırdım zahide yetişin programında ibrahim saraçoğlu yaptı gramı gramına gösterdi aldım tarifini evde yapıcam eşle birlikte vkullanılıyo sabah akşam bi çay kaşığı belki şifa olur rabbim belki mucizesini böle yollar bize bellimi olur
cnm geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın inşallahcanım iyi oldumküretaj işlemim oldu.10 gün sonra genetik vepataloji sonuçlarını alacağım..tedavi şeklim o zaman belli olacak
tatlım göbekteki geçiyor diğerleride ufacık beyaz çizgi gibi kalıyor korkma
benmde adetim nihayet bugün başladıdoktoru aradımda rahim kalınlığına göre progesterona bakılıyor uygunsa bu ay başlarız değilse doğum kontrol hapı kullanıp bi sonraki ay başlarız dedi.kız ikiz gibi gidiyoruz desene inşallah bu son olur aminnnnnnnn hangi hastaneye gelcen ???
allaha şükür büyük geçmiş olsun bitanem..en azından gebe kalabildiğini öğrendin dimi.doktorumda bana öyle demişti :)))
Canım evet ikiz gibiyizBen yine gürgan klinik canım sende yine başkent dimi
ben yine başkentteyim doktorumu çok seviyorum ya
Tedavin baslar,insallah sikintisiz hamile kalirsin.ben 1nisanda baslicam uzun protokol.daha once hic uygulamadim.senin bilgin var mi bu arada?soguk igne kullanacagim.hemsire hormon baskilayici dedi.transfer insallah nisan sonuna denk gelecek:))
ayyy ne güzel yine beraber başlıyoruz ya
bu arada liste silinmiş ayama tekrar yapsa yaaa
yaaaaaaaaaa evet bende söyledim en azından bizleri yazsa.10 kişiyiz
beni de beni deeeee
Nisan - mayıs 2014'te hamile kalıp 2015'in ilk aylarında doğuracaklar:
kalbimdesin
selen
hati
nazan
unbelivable
monica
aha da yaptım listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?