2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canımmmm çok sağol ne yapalım imtihan dünyasındayız inşaALLAH mükafatını alırız.iyi olmanıza çooookkk sevindim canım ALLAH'a emanet olun Rabbim seni yarularını ve aileni korusun canım

canım beni iyi kalpli arkadaşım bu günlerde geçecek bizde bebişlerimizle mutlu mesut bir ömür süreceğiz inşallah. Rabbim büyüktür vermediyse de bir hayrı vardır çok şükür atlatmışsın herşeyi Rabbim bir dahaki tedavinde bebişini sana nasip etsin inşallah

Canım çok güzel yazmışsın. Duaların kabul olsun hepimizin duaları kabul olsun inşallah.

Rabbim ol desin bizlerde dua edelim hepimiz birbirimiz için edelim ki eminim Rabbim bizimle olacaktır.

Göbek deki cnm evet yaa benide mahvetti o hain boru 3 gün çok kötü öksürdum

tatlım göbekteki geçiyor diğerleride ufacık beyaz çizgi gibi kalıyor korkma
benmde adetim nihayet bugün başladı doktoru aradımda rahim kalınlığına göre progesterona bakılıyor uygunsa bu ay başlarız değilse doğum kontrol hapı kullanıp bi sonraki ay başlarız dedi.kız ikiz gibi gidiyoruz desene inşallah bu son olur aminnnnnnnn hangi hastaneye gelcen ???
canım iyi oldum küretaj işlemim oldu.10 gün sonra genetik ve pataloji sonuçlarını alacağım..tedavi şeklim o zaman belli olacak
allaha şükür büyük geçmiş olsun bitanem..en azından gebe kalabildiğini öğrendin dimi.doktorumda bana öyle demişti :)))

bitanem nasılsın ne yapıyorsun yeni tedavinde nasıl bi yol çizdin kendine ??? arada yaz özletme kendini

ya bu arada amaya listemiz silinmişti ama yeni başlayacak bizler için küçük bi liste yaparmısın ya ??? topu topu 10 kişiyiz zaten :))))

canım arkadaşım çok geçmiş olsun umarım iyisindir rabbim sabırlık versin bitanem iyi olduğunu bilmek sevindirdi beni artık yolumuza bakma vakti geldi rabbim inşllh bundan sonrakini bize bağışlar inşllh bende adet oldum bitti merkezi arayıp randevu alıcam bakalım ne dicek drum nasıl bi tedavi uygulucak ama ben sanırım hemen başlıyamıcam gibi maddi olarak bitik durumdayız eşimde arabayı satıcam diyo bende hayır dedim rapor olayını araştırdım biraz 3 hak onaylanmış diye duydum zeynepkamili arayıp iyice sorcam inşllh onaylanmıştır yoksa bunun altından kalkmamız biraz zor eşim ameliyat olursa sadece 2600 lira ameliyatı ilaç ve hastaneyi katmıyorum bile rabbim yardımcımız olsn....heee bide hani geçen akşam fatih sultan mehmet macununu konuşulmuştu ya araştırdım zahide yetişin programında ibrahim saraçoğlu yaptı gramı gramına gösterdi aldım tarifini evde yapıcam eşle birlikte vkullanılıyo sabah akşam bi çay kaşığı belki şifa olur rabbim belki mucizesini böle yollar bize bellimi olur

Canım çok güzel yazmışsın. Duaların kabul olsun hepimizin duaları kabul olsun inşallah.

Rabbim ol desin bizlerde dua edelim hepimiz birbirimiz için edelim ki eminim Rabbim bizimle olacaktır.

Canim benim ne güzel konusmussun Allahim kabul etsin guzel dileklerini sende sag selamet bebegini kucağına al cnm inşallah

Amin amin amin kardeslerim

Bitanm benim guzel kardesim seni aramizda gormek cok guzel canim m benim insallah Allah in izniyle hersey cok guzel olucak Rabbim sana cok hayirli bi vlat nasip edecek insallah sen cok buyuk bi sinavdan gectin ve sukrunu sabrini birakmadin cok sukur isyani diline almadin Rabbimde senin yuzunu guldurecek insallah cani gonulden inaniyorum

Çok geçmiş olsun canım :-( ne denir bilmiyorum inan çok üzgünüm :-(

amin cnm inşş
Ne guzl yazmışsın allahta senin bebişini sagsalim kucagına almanı nasip etsin inşallah
ya bu arada amaya listemiz silinmişti ama yeni başlayacak bizler için küçük bi liste yaparmısın ya ??? topu topu 10 kişiyiz zaten :))))
evet ya bende öyle düşünmüştüm aramizda olan hamişlerimizde tekrar bilgilerini verirler tablomuzda yeniden yeşermeye başlar amayacım yaparsan sevinirizz

cnm insss allah kolaylıklar saglasın tedavi yolunuz açılsın inşşş o zamana kadarda denedigin kür bebişinizi size getirsn inş allah gönlüne göre versin cnm

canım iyi oldum küretaj işlemim oldu.10 gün sonra genetik vepataloji sonuçlarını alacağım..tedavi şeklim o zaman belli olacak
cnm geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın inşallah

Son düzenleme:

Canım evet ikiz gibiyiz Ben yine gürgan klinik canım sende yine başkent dimi

Tedavin baslar,insallah sikintisiz hamile kalirsin.ben 1nisanda baslicam uzun protokol.daha once hic uygulamadim.senin bilgin var mi bu arada?soguk igne kullanacagim.hemsire hormon baskilayici dedi.transfer insallah nisan sonuna denk gelecek:))

nazancım şimdiden hayırlı olsun canım arkadaşım yine hepimiz beraber başlıyoruz. Allahım 9. ayı bitirip kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.

beni de beni deeeee

Nisan - mayıs 2014'te hamile kalıp 2015'in ilk aylarında doğuracaklar:
kalbimdesin
selen
hati
nazan
unbelivable
monica

aha da yaptım listeyi

harika ya amaya nerdesin biz isimleri yazdık uğurlu ellerinle liste yapmak sana kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…