2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hoşgeldin canım ne mutlu bize sana moral olmuşuz.inşaALLAH yavrun kendiliğinden gelir

Arkadaşlarım, tam 10 gündür öksürmekten ciğerlerim çıktı, boğazım sürekli acıyor, sesim çıkmıyor. 1 kutu antibiyotik içtim hala toparlanamadım. Doktorum da bu halde tedaviye başlamak istemedi, benim de tedavim 1 ay ertelendi. Son bir haftayı az önce okudum, içim yandı aldığım haberlere... Kalbimdesin Allah sana güç versin, içine ferahlık versin. Elbette sen daha iyi bilirsin ama ben farklı bir doktora bir şans vermenin iyi olacağını düşünüyorum artık. Üst üste tedavilerle çok yıprattılar seni. Detaylı bir tetkik, araştırma, pgt ne gerekiyorsa yapılıp ona göre doğru tedavi uygulansın, daha fazla üzülme istiyorum.
Bebekcim sana da sabır diliyorum, güç diliyorum. Eşinin metaneti, yaklaşımı çok hoşuma gitti. Genellikle tedavinin bütün zorluklarını kadın çekmesine rağmen erkeklerin daha çabuk pes ettiğini, vazgeçtiğini görüyorum. Senin eşin çok güçlü bir adammış, ne mutlu. Allah sizlerin sabrının mükafatını en kısa zamanda versin inşallah.
Bir de pizzo'yu çok merak ettim... Sayfalar boyunca gözün ondan bir haber aradı ama bulamadım. Arkadaş listem de silinmiş, mesaj yazamıyorum. Haberi olan var mı? 1 kızı ve 1 oğlu olacaktı çok mutlu olmuş ve imrenmiştim. Allah ona bağışlasın yavrularını...
Diliyorum hepimiz için daha mutlu, umutlu, sağlıklı bir hafta olur. Bu hafta unbelivable bebişine kavuşuyor, bebişi ona sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasın inşallah... Selen, Nazan takipteyim, sevinçli haberlerde buluşalım... Hepinize kocaman sarılıyorum kendinize iyi bakın.

canım çok geçmiş olsun her şerde iki hayır vardırinşaALLAH tedavinin ertelenmiş olması pozitif sonuçlanmasına sebep olur yavrunu kucağına alırsıncanım pizzo nun henüz cinsiyetleri belli olmamıştı diye hatırlıyorum 9 haftalık hamile idi .bir dahada yazmadı inşaALLAH pizzo için herşey yolundadır benim tedavim ile ilgili net birşeyler yok küretajdan sonra konuşuruz herhalde embriyolara pgt yapılması gerekecek dedi son görüşmemizde 3 tane daha dondurulmuş bebikom var onlara yapamayız dedi yeni tedavi ile embriyo elde edip baktılrılmalı dedi ama benim daha önce başka hstanedeki tedavimde pgt yapılmıştı ama o da düşmüştübakalım herşeyi zaman gösterecek

canım senin için hayırlısı ne ise o olsun, hayırlı zamanda başlasın,pozitif sonuçlansın, 9 ay sende kalsın inşallahhhhh bi de canım arkadaş listende görünmese de "arkadaş listesini düzenle"yi tıklarsan orda oluyo eski arkadaşların, ordan mesaj atabilirsin canım.... bende merak ediyorum pizzo yu

amin canımHaticim Fatih Sultan Mehmet Han kürünü duydum ama hazırda yok galiba kendimiz yapıyormuşuz sen duydun mu?bir fikrin var mı?

çocuğumun zor olacağını duyduğum an işittiğim ilk kürdü.istanbulda bi handa satılıyormuş sanırım.ama tabi araştırmadım çok fazla ne yalan söylim..macunmuş sanırım dimi. binbir çeşit karışımmış.bence araştırmalısın :)

Teşekkür ederim canım...
Ben pizzoyu başka bir arkadaşla karıştırdım çok utandım şimdi
Umarım her şey yoluna girmiştir.
Senin için de dua edeceğim, güçlü duruşun ve metanetinle hepimize çok iyi bir örnek oluyorsun. Öpüyorum seni.

Çoook teşekkür ederim bir tanesin...

selam canim oncelikle gecmis olsun insallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebisin..hepimizn birbirimizin derdine sevincine ortak olmaya calisiyoruz burda, gel katil bize:) sorununuz neydi canim?

canım bende pko var eşimin sayı normal ama harekette sıkıntı var biraz iki aşılama yapıdı olmadı doktorlara göre aşılamayla gebe kalma olasılığım yükskmş.Ama iki aşılamadan negatif sonuç alınca tüp istedik ondada olmadı şimdi bi süre bitkisel kürler denemeyi düşünüyorum bakalım inşallah hayırlısı sanırım seninde yakında opu var dimi inşallah sğlıklı yumişlerin olur ve bebişine kavuşursun....

tamam canım sağol

hoşgeldin canım ne mutlu bize sana moral olmuşuz.inşaALLAH yavrun kendiliğinden gelir

teşekkür ederim canım bi süredir seni özellikle takip ediyorum senin için son güne kadar çok umutluydum bebeğini kaybetmene çok üzüldüm ama senin metanetin banada güç verdi İnşallah rabbim seni çok yakında mucizene kavuşturacak...

sağol canım ALLAH C.C razı olsun bende de pkos var 1 kere aşılama için tedaviye başaldık birden fazla yumurta cevap verince iptal edip tüpe geçmiştik pkosda soğan kürü ve aslan pençesi çayı iyi sonuç veriyor diyorlar ben de bu aralar tekrar kür araştırmalarına girdim ALLAH hepimizin gönlüne göre versin canım

Canım arkadaşım inan çok üzüldüm bebişinin seni bırakmasına ama sen çok güçlü bi kadınsın inanıyorum ki Rabbim elbet yakın zamanda mucizeni tekrar gönderecektir

Canım arkadaşım inan çok üzüldüm bebişinin seni bırakmasına ama sen çok güçlü bi kadınsın inanıyorum ki Rabbim elbet yakın zamanda mucizeni tekrar gönderecektir

canım benim çok sağol tatlım inşaALLAH bu günlerde geride kalacak ve yakında güzel günlerimiz başlayacak

Son düzenleme:
Kizlar hepinize tunaydinlarr cnm hayirlisi olsun yeni tedavin sana. Bebisini getirsin insss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…