2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canımsınnnnnnnn

Tedavm başarısız olduktan sonra uzuun zamandır sadece okuyucu olarak giriyordum siteye buradaki arkadaşlık bana inanılmaz moral verdi sadece okuyarak bile tedavimin başarısızlığını çabuk atlattım tekrar tedaviye başlayacak gücü henüz kendimde bulamıyorum şimdilik akışına bıraktım yani... Busırada kendiliğinden gelir diye dua ediyorum sadece

Son düzenleme:

selam canim oncelikle gecmis olsun insallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebisin..hepimizn birbirimizin derdine sevincine ortak olmaya calisiyoruz burda, gel katil bize:) sorununuz neydi canim?

günaydın güzellikler nasılsınız.ankarada harika bir hava var.19 derece yaz havası dün eşimle gençlik parkına gittik dönme dolaba bindik deli gibi gezdik.bu arada gebe değilmişim sabah adet oldum nasipse 2.tüp bebeğe girişicez çarşamba günü bakalım hayırlısı

canım bol dua et kendinede bizede

aydın günlerimiz musmutlu haftalarımızzzz olsunnnnnn

amayaaa napyonkizce, asayis berkemal benbakiyom topige siz uyudugunuzda:))

napıyım kızçe yaaaa..... :))))) nöbet mi tutuyon kuzum sennnnn

canııımmmmm, inşallah kendiliğinden gelir, ama öylesi olmasa da kendini iyi hissetmeden yeni tedaviye başlama bence.... önce sen iyi olmalısın

hadi hayırlısı canım, son tedavin olsun, sonu bebişli olsun, kucağına gelene kadar seni bırakmasın, sağlıkla kucağını doldursun inşallahhhhh

Yaaa sen nasıl bi insansın senin gibi güçlü olmak o kadar çok isterdim bi kaç gündür kadınlar külübüne giremedim aklımdaydın korkarak baktım inşallah kötü bişi olmamıştır diye korktuğum başıma geldi ne yazacağımı bilemedim Ama senden çok şey öğrendim senin gibi güçlü olmaya çalışacağım
En kısa zamanda bebeğine kavuşursın inşallahhhh cnm benimmmmmmm

tatlım dualarına kalpten amin diyorum inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz

canım benim ALLAH C.C razı olsun inşaALLAH en kısa zamanda Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

evet Nazancım ikisi ayrı hastaneler... anestezi doktoru İstanbul tüpte yaptırdım deyince bende Aret Kamar'ı incelediğimi söyledim oda Medipolünde çok iyi olduğunu söyledi o yüzden yeni bir hastane arayışından vazgeçtim canım benim kesede bebekte ultrasonda son gittiğim doktorun deyimiyle çok güzel gözüküyor dedi hiç bozulma yokmuş içerde kanamada yok kese bozulmadan kanama başlamazmış o yüzden küretaj fikrini kabul ettim yarın saat 10 da kısmet olursa operasyon olacakaynı hastane ve doktora devam edeceğim gibi gözüküyor bakalım zaman ne gösterecek

ben senden büyüğüm tabiki daha dayanıklı olacağımcanım kime isyan edeceğiz bizi yaradana mı?haşaa dua edip yola devam edeceğiz bebeğim haziran ayının 28 de ramazan başlıyor hatırlatayım dedim

canımsın, Rabbim yar ve yardımcın olsun, tez vakitte güzel haberler alalım canım senden

canlarıııımmmm hepinize çok çok teşekkür ederim.... inşallah bi sonraki yaşımda ailemiz genişler... yeni bireylerle kutlamak nasip olur.... herbirimize inşallahhhh

bu arada güzbaharın herkese selamı var, işlerin ve hayatın yoğunluğundan girememiş bi zamandır, kalbimdesin çok üzüldüğünü söyledi... hepinizi çok sevdiğini de söylediiiii

canım yaaaa dün doğum günün olduğunu atlamışım geç oldu ama kusura bakma doğum günün kutlu olsun canım Rabbim sevdiklerinden ayırmasın hergünün doğum günündeki gibi sevinçlerle geçsinminik mutlu ailen ve evin cennet kokusuyla dolsun taşsın inşaALLAH

ve aleyküm selam canım benden de selamlar ve sevgiler güzbahara çok sağolsun

teşekkürler canım ya......

canım yaaa bende bazen kendimi anlamıyorum delimiyim nedir aslında çok ağlıyorum ama isyan etmemek için elimden geleni yapıyorum yaşadıklarımı arkamda bırakmaya çalışıyorum eğer sürekli hatırlarsam devam edemem gibi geliyor bu tedavimin son olduğunu söyledim eşime artık kaldıramıyorum yoruldum dedim cumartesi günü başka bir doktora gittim bak dedi hamile kalabiliyorsun vazgeçme dedi biraz sohbet ettik bebeğimin kalbinin artık atmadığını yeni öğrendim doktor öyle güzel konuştu ki motive etti.oradan kendi hastaneme anestezi bölümüne geldim o doktorda tüp bebekle çocuk sahibi olmuş ilk denemelerinde tutmamış son denemelerinde olmuş o da bir sürü tavsiye ve moral verdi eşime dönüp devam edeceğim dedim bu kadar olumlu işaret boş yere değildiramin canım Rabbim hepimize sabır versin ve yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…