- 13 Aralık 2011
- 1.284
- 460
- 198
- 47
canım kıyamam sana benimde gözlerim doldubugün hastaneden anneme gittim beni görmese içinin rahat etmeyeceğini biliyordum, kendimi tuttum
ağlamadım onu teselli ettim
oda beni
annemde ağlamadı ben zaten günlerdir Rabbime yalvardım geceleri kalktım namaz kıldım dua ettim ağladım bana bağışla yarabbi dedim ama olmadı vardır Rabbimin bir bildiği geceleri kalktığımda sizlerede dua ettim ağladım... ağladım...şimdi kalbim biraz daha ferahladı şerde gözüken hayırları buldum kendimi teselli ettim inşaALLAH Selencim Rabbim bir gün bize evlatlarımızı bağışlayacak sadece sabredip bekleyeceğiz
"gül dedi bülbül güle,gül gülmedi gitti....
bülbül güle gül bülbüle yar olmadı gitti...."
Canım sen benim hep kalbimdesin.
Bizim gönlümüz bir dualarımız bir olduğu sürece Rabbim birimizin duasını kabul etmese diğerininkini edecektir eminim. Ve hepimiz zamanımız geldikçe evlatlarımıza kavuşacağız. Sabrediyorum canım seninle birlikte sabrediyorum. Allahım her an için içimizi de isteklerimizi de biliyor. Bizim Rabbimden başka sığınacağımız kimse yok, inancımız sonsuz. Tabii ki Rabbimizden dileyeceğiz. Rabbim gönlümüzdekini tez zamanda hepimize versin. Hepimizin yüzünü güldürsün. Sağlıkla inşallah. Amin