2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canim benim ya, ahin tutmus gercekten, nasil uzmusler seni..beni uzenlere bende insallah benim yasadigim seyleri sizde yasarsiniz demeden edemiyorum insanin oyle cani yaniyorki..

Kizlar iyi aksamlar esimin morfolojisi 0 cikti.morfolojisi bizimki gibi olup da tup bebek deneynler tecrube edenler varsa bana hangi hastaneyi ve hangi dru tavsiye edersiniz

canım Neşecim sağol tatlım ALLAH C.C razı olsun senden
Hepimizden cnm arkadasim inss
nesem sen nasılsn cnm benim
iyim cnm benim ben yokken neler olmus cok uzuldum yasadiklariniza akrabanin yaptigini akrep yapmaz diye bosa demiyorlar sen uzulme cnm kotu soz sahibine aittir

evet canim 27 mart insallah bir sorun cikmazsa, ic guveysinden halliceyim bugun..ama kendimi toparlicam..yolumuza devam edicez hep baraber inanc ve azimle...
Kim uzmus arkadasimi boyke benim tam transfer arefesinde sen kimseyi takma cnm bebisinle yapacagin inss guzel seyleri dusun sil goz yaslarini bakim
ayy inss sizin aileden gelen bi durum olsun senin kiz 8 ay sonra sagsalim kucaginda ins

Gecmis olsun cnm bebis iyiymis ya gerisi gecer inss
inss o bebisler annelerinin kucagina sagsalim gelecek inss o kadarrrr

insss cnm benim yaa coook cahil insanlar var ne yazikki boyle insanlarla akraba bile olsa gorusmuyeceksin esas allah akil fikir versin inss

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

sıradaki parça benim ve benim gibi yavrusuna kavuşmak isteyenlere gelsin Muazzez Ersoy "elbet bir gün kavuşacağız"

cicibebem hadi bi şarkı patlat dım dım da dım dım olsun lütfen

tamam ettarisi dımdımyar gelir diye umdumyar yatsıya kadar bekledim gölerimi yumdumyar hım hım hımda hımhımyar vıyvıy vıyda vıyvıy yar entarisin ben biçtim ataşına ben düştüm netalihsiz başınvar vefasız yâre düştüm hımhım hımda hımhım yar vıyvıy vıyda vıyvıyyarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet tatlım çok duygusala bağladık biraz eğlenelim dedikhoşgeldin

Hosbuldum kuzum evet okudum haklisiniz esimle bnm etrafimda boyle cins insanlar var Rabbim tez zamanda gondersin bebislerimizi inşallah Allahim burdaki bütün arkadaşlarımı güldürsun

Kizlar iyi aksamlar esimin morfolojisi 0 cikti.morfolojisi bizimki gibi olup da tup bebek deneynler tecrube edenler varsa bana hangi hastaneyi ve hangi dru tavsiye edersiniz

iyi akşamlar canım bizde eşimde sorun yok ben pkos hastasıyım inşaALLAH Rabbim çok uğraşmadan yavrunuzu size bağışlar

ya benimde icimden hep su sarki geciyor:) yarabbi feryadimi artik duysan diyorummmmmmmm, valla kendiliginden baktim soyluyorum

canım bizi yüce yaradan çok iyi duyuyor bize şah damarımızdan bile daha yakınsabret kulum daha vakti var diyor

:118::118::118::118::118:

iyi akşamlar canım bizde eşimde sorun yok ben pkos hastasıyım inşaALLAH Rabbim çok uğraşmadan yavrunuzu size bağışlar
Ben de ayni zamanda pkosluyum.amh 7.2 cikti.dr simdilik cok basi dedi ama 8 aydir dogru duzgun regl olamiyorum hep ilaclarla adet oluyorum allahim kucaklarimizi en kisa zamanda mini mini bebislerle doldursun insallah

Ben de ayni zamanda pkosluyum.amh 7.2 cikti.dr simdilik cok basi dedi ama 8 aydir dogru duzgun regl olamiyorum hep ilaclarla adet oluyorum allahim kucaklarimizi en kisa zamanda mini mini bebislerle doldursun insallah

amin canım inşaALLAHbendede 5 seneye yakın aralıksız kanama oluyordu histeroskopi olduktan sonra düzeldi bu seferde aralıkları uzadı.bu pkos bizi mahvediyor canım

tey tey tey yar

Hosbuldum kuzum evet okudum haklisiniz esimle bnm etrafimda boyle cins insanlar var Rabbim tez zamanda gondersin bebislerimizi inşallah Allahim burdaki bütün arkadaşlarımı güldürsun

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn canım tez zamanda sağlıklı hayırlı inşaALLAH

haftaya persembe canim benim transferim..morfolojimiz 0 ..bakalim insallah guzel haber verip sanada umut olabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…