Seytanin bacagini kirip dun pilatese basladimbugun bacaklarim, karnim acayip agriyor.ama devam tabii.bu kadar zamandir kilo verip oyle baslarim diye dusunuyordum.ama bunun sonu yok maalesef,kilo filan ben veremiyorum.abur cuburlari kesemiyorum bari spora baslayim dedim.zaten benim tedavi de beklemede suan..
kızlar bugün küretaj olacağım diye hastaneye aç susuz gittim muayene oluken bebeğin kalbinin attığını gördüm doktor sevinme dedi çok cılız ve hala 5+6 hafta gözüküyor bu sağlıksız bir bebek alınması lazım dedi bende 3 haftadır nasıl 5+6 hafta çıkıyor ve bu hafta çok belirgin olmuş bebeğim kalbide atıyor dedim neyse pazartesine kadar bekleyelim dedi bu bebek %99,9 kürtaj olması gereken bir gelişim gösteriyor dedi.ben ümit etmek istiyorum pazartesi günü yavrumun dahada büyüyüp doktoruma naber demesini istiyorum Rabbim hayırlı olanı bana yaşatsın inşaALLAH(bu arada küretaj randevusunu erken almak gerekiyormuş pazartesi aynı zamanda her ihtimale karşı küretaj için randevum var)
kızlar cumartesi günü başka bir hastaneye gideceğim inşaALLAH daha güzel haberler alırım
Bencede canım doğru bır karar kuzucum inanıyorum Cumartesi melegın pıt pıt diyecek
Insallah pazartesi gunu daha guzel haberlerle gelirsin Allahda umit kesilmez bebeginden ayrilmazsin Insallah Rabbim gönlüne gore verir Insallah bebeğin ve sen Allaha emanet olun Allah büyüktür canim benim dualarla
Canim inşallah bebeğin sana pazartesi günü süpriz yapar dualarim seninle
Canım geçmiş olsun. İn şee Allah güzel haberler alırsın. Kalbi durana kadar sakın kürtaj ettirme. Kalbi attığı sürece senin için de tehlike oluşturmaz ve umut var. İn şee Allah gelişimini toparlaya bilir. Doktorlar peşin hüküm veriyorlar (çoğu zaman haklı çıksalar da). Çıkmadık candan umut kesilmez. Allah hayırlısını nasip eylesin.
canım bende sordum gözle görülür bir fark var neden 3 haftadır 5+6 hafta çıkıyor dedim doktor bende bilmiyorum bunun nasıl bir açıklaması olabilir bilemiyorum ama bu bebeğe %99,9 şans vermiyorum dedi
cnm inss bebegin atak yapacak dr nun yuzunu kizartacak inss ben inaniyorum hakkinda hayirlisi olsun cnm birde bencede hep ayni haftada olmasida mantiksiz geldi banada bende guvenmiyorum dr na cnmkızlar bugün küretaj olacağım diye hastaneye aç susuz gittim muayene oluken bebeğin kalbinin attığını gördüm doktor sevinme dedi çok cılız ve hala 5+6 hafta gözüküyor bu sağlıksız bir bebek alınması lazım dedi bende 3 haftadır nasıl 5+6 hafta çıkıyor ve bu hafta çok belirgin olmuş bebeğim kalbide atıyor dedim neyse pazartesine kadar bekleyelim dedi bu bebek %99,9 kürtaj olması gereken bir gelişim gösteriyor dedi.ben ümit etmek istiyorum pazartesi günü yavrumun dahada büyüyüp doktoruma naber demesini istiyorum Rabbim hayırlı olanı bana yaşatsın inşaALLAH(bu arada küretaj randevusunu erken almak gerekiyormuş pazartesi aynı zamanda her ihtimale karşı küretaj için randevum var)
kızlar cumartesi günü başka bir hastaneye gideceğim inşaALLAH daha güzel haberler alırım
O kim oluyormusta %99,9 sans vermiyormus? RABBIM ona ruhundan uflediyse ve bu dunyada gecirecegi gunu nasip ettiyse drun laflari gecersizdir benim gozumde.insaALLAH RABBIM bebegine saglik sihhat verirde o drda acizliginin ve kullugunun farkina varir.
cnm inss bebegin atak yapacak dr nun yuzunu kizartacak inss ben inaniyorum hakkinda hayirlisi olsun cnm birde bencede hep ayni haftada olmasida mantiksiz geldi banada bende guvenmiyorum dr na cnm
Cok iyi bir karar almissiniz cnm inss bu gideceginiz dr cok daha umut verici konussun inss
canım inşaALLAH cumartesi günü gittiğimizde daha güzel bir sonuç alırız.bende artık doktor konusunda aramızdaki samimiyetin kaybolduğuna inanıyoruminşaALLAH herşey yolunda giderde normal kadın doğumcuda devam ederim
canım inan bende öyle dua ediyorum bugün o kadar sevindim ki orda kalbinin pıt pıt attığını görünce ama doktorhayır sevinemessin kalp atışı hızlı değil böyle hastalarımda gelişim olmadı küretajla sonlandırdım ALLAH C.C büyük inşaALLAH bugün sevindirdiği gibi pazarteside mucizesini yaşatacak doktorada
Sinir oldum valla.insana degerleri yok bunlarin herseyin bi adabi olmali farzedelim ki gelisim goremiyorsun boyle kestirip atmaktansa hersey RABBIMin hikmeti de ya kuculmezsin.insaALLAH RABBIM hikmetinden sual olunmadigini,o isterse oluyu bile diriltecegini ve son sozun kendisine ait oldugunu bebegin vasitasiyla tokat gibi carpar o drun yuzune.(KIZLAR CTESIYE KADAR KALBIMDESIN VE ICINDE BUYUYEN CAN ICIN AYETEL KURSI,YASIN VE KENZUL ARS DUASI OKUYALIM) Kulumun kuluma ettigi duayi kabul etmemekten hicap duyarim diyor RABBIM.dualarda birleselim
canım inan bende öyle dua ediyorum bugün o kadar sevindim ki orda kalbinin pıt pıt attığını görünce ama doktorhayır sevinemessin kalp atışı hızlı değil böyle hastalarımda gelişim olmadı küretajla sonlandırdım ALLAH C.C büyük inşaALLAH bugün sevindirdiği gibi pazarteside mucizesini yaşatacak doktorada
canim benim yuzun hep gulsun mutlu sona ersin insallah..bugun cok moralim bozuk..fazla yazamiyorum kusura bakma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?