2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım bende kola delisiydim evlendik evleneli her gün cips kola abur cubur sigara.kilomda çok değil aslında 1,60 boyum var 57 kiloyum yani orta halli gösteriyorum.ama sonu yok bunun dedim çocuk için değil valla sağlığım için ayda 1 kere cola 1 kerede cips yerim.günde 1 yada 2 sigara içerim.yani kendi kendime vazgeçtim herşeyden.kola ve cips varsa zor kilo verilir haberin olsun :)))

Canim inşallah bebeğin sana pazartesi günü süpriz yapar dualarim seninle

kızlar cumartesi günü başka bir hastaneye gideceğim inşaALLAH daha güzel haberler alırım

Canım geçmiş olsun. İn şee Allah güzel haberler alırsın. Kalbi durana kadar sakın kürtaj ettirme. Kalbi attığı sürece senin için de tehlike oluşturmaz ve umut var. İn şee Allah gelişimini toparlaya bilir. Doktorlar peşin hüküm veriyorlar (çoğu zaman haklı çıksalar da). Çıkmadık candan umut kesilmez. Allah hayırlısını nasip eylesin.

Son düzenleme:
Insallah pazartesi gunu daha guzel haberlerle gelirsin Allahda umit kesilmez bebeginden ayrilmazsin Insallah Rabbim gönlüne gore verir Insallah bebeğin ve sen Allaha emanet olun Allah büyüktür canim benim dualarla

canım benim inşaALLAH Rabbim bugünü yaşattı bana dilerim devamıda gelir

Sümeyyecim canım doktorlar konusunda çok haklısın bende sordum doktoruma kalp atışının olduğunu bile bile küretaj yapacakmısınız sağlıksız bir gebelik sonlandırılması gerekiyor dediben kabul etmiyorum dedim biraz sinirlendieğer bir daha tedavi olursam pgt yapacağız dedi ama ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum aramızda güven sorunları oluştuinşaALLAH benim tembel kız pazartesi atak yaparda doktorun %99,9 alınması gerekiyor dediği bebek nanik yapar

canım bende sordum gözle görülür bir fark var neden 3 haftadır 5+6 hafta çıkıyor dedim doktor bende bilmiyorum bunun nasıl bir açıklaması olabilir bilemiyorum ama bu bebeğe %99,9 şans vermiyorum dedi

O kim oluyormusta %99,9 sans vermiyormus? RABBIM ona ruhundan uflediyse ve bu dunyada gecirecegi gunu nasip ettiyse drun laflari gecersizdir benim gozumde.insaALLAH RABBIM bebegine saglik sihhat verirde o drda acizliginin ve kullugunun farkina varir.

cnm inss bebegin atak yapacak dr nun yuzunu kizartacak inss ben inaniyorum hakkinda hayirlisi olsun cnm birde bencede hep ayni haftada olmasida mantiksiz geldi banada bende guvenmiyorum dr na cnm

kızlar cumartesi günü başka bir hastaneye gideceğim inşaALLAH daha güzel haberler alırım

Cok iyi bir karar almissiniz cnm inss bu gideceginiz dr cok daha umut verici konussun inss

O kim oluyormusta %99,9 sans vermiyormus? RABBIM ona ruhundan uflediyse ve bu dunyada gecirecegi gunu nasip ettiyse drun laflari gecersizdir benim gozumde.insaALLAH RABBIM bebegine saglik sihhat verirde o drda acizliginin ve kullugunun farkina varir.

canım inan bende öyle dua ediyorum bugün o kadar sevindim ki orda kalbinin pıt pıt attığını görünce ama doktorhayır sevinemessin kalp atışı hızlı değilböyle hastalarımda gelişim olmadı küretajla sonlandırdımALLAH C.C büyük inşaALLAH bugün sevindirdiği gibi pazarteside mucizesini yaşatacak doktorada

canım inşaALLAH cumartesi günü gittiğimizde daha güzel bir sonuç alırız.bende artık doktor konusunda aramızdaki samimiyetin kaybolduğuna inanıyoruminşaALLAH herşey yolunda giderde normal kadın doğumcuda devam ederim

İnsallah cnm benim allah isini rast getirsin

Sinir oldum valla.insana degerleri yok bunlarin herseyin bi adabi olmali farzedelim ki gelisim goremiyorsun boyle kestirip atmaktansa hersey RABBIMin hikmeti de ya kuculmezsin.insaALLAH RABBIM hikmetinden sual olunmadigini,o isterse oluyu bile diriltecegini ve son sozun kendisine ait oldugunu bebegin vasitasiyla tokat gibi carpar o drun yuzune.(KIZLAR CTESIYE KADAR KALBIMDESIN VE ICINDE BUYUYEN CAN ICIN AYETEL KURSI,YASIN VE KENZUL ARS DUASI OKUYALIM) Kulumun kuluma ettigi duayi kabul etmemekten hicap duyarim diyor RABBIM.dualarda birleselim

Miracımcanım ALLAH C.C razı olsun benim bu doktora gitmemdeki ısrarım islamı reddetmemesi idi ama çok hayal kırıklığına uğradıminşaALLAH Rabbim bebeğime can verirdualarımız hepimiz için kabul olsun inşaALLAH

canim benim yuzun hep gulsun mutlu sona ersin insallah..bugun cok moralim bozuk..fazla yazamiyorum kusura bakma...

cnmm arkadaşm şimdi okudum sen gönlünü ferah tut bebeğin seni bırakmıcak emin ol o bi kere tutundu annesine daha bırakırmı hiç

canım arkadaşlarım hepinizin mesajlarını tek tek okudum hepinizden allah razı olsun beni yanlız bırakmadınız sizler olmasaydınız belki bu süreci kolay atlatamazdım evet çok üzülüyorum yalan değil ama elimdende bişi gelmiyo ağladım çok ağladım hemde sesim soluğum kalmadı ne yalan sölim rahatladım ama boşalttım içimi heepinizi çok seviyorum cnm arkadaşlarım saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…