2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar of ya meleklerimin kalp atislarini duyamadik bugun dr yarin yine gel bakalim yine duyamasak kurtaj olcaksin dedi cok kötü bir durumdayim ya hic boyle bişey beklemiyorduk

canım yaaa çok üzüldüm inşaALLAH yarın duyarsın Rabbim yardımcın olsun

bende merak ettim canim insallah sevincini yasiyordur..senide merak ediyorum tatlim persembe kulaklaririniz sagir olsun gumburtulerden emi:)))

canım inşaALLAH kulaklarımda sağır olsunda yakında kafama huni takıp gezecem oynatmama az kaldı

o zaman hayat bayram olur Mervecim

Kizlar of ya meleklerimin kalp atislarini duyamadik bugun dr yarin yine gel bakalim yine duyamasak kurtaj olcaksin dedi cok kötü bir durumdayim ya hic boyle bişey beklemiyorduk

canım inşallah korkulacak bir şey yoktur içini ferah tut daha önce duymuşmuydunuz kalp atışlarını

tatlım yaaaa sende bizimle beraber bayağı stres oluyorsun.senin transfer öncesi keyifli olman gerek ama birbirini tanımadan sevmenin dua etmenin tam olarak karşılığı buradaki dostluklarımız herhalde

burda heyecanimizi umutlarimizi sevinclerimizi uzuntulerimiz paylasmak bizlere cok iyi geliyor canim..sevincler cogaliyor, ve umudum odurki uzuntuler bir nebze azaliyor..iyiki varsiniz gercekten..hele sen hepimize umut ve moral dagitiyorsun, insallah Allahim bu defa sana nasip edecek anne olmayi

tatlım benim Rabbim hiçbirimizin dualarını karşılıksız bırakmasın inşaALLAH

canım ben coraspin hala kullanıyorum. transferden sonra başlamıştım. günde 1 tane. hala kesmedi doktorum. sadece kanama geçirdiğimde 1-2 haftalık için kestim o kadar. doktor bana gebelik zehirlenmesine engel olduğunu söyledi. gebelik zehirlenmesi ne bilmiyom tabi ama kullan dediğine göre vardır 1 hikmeti diye düşünüyorum. bence doktorun verdi ise kullan mutlaka.

cnm inss yarin duyarsiniz daha once gitmemismiydiniz cnm pitpitlar icin

Bende keske demek istemiyorum cnm dr la konusacam gittigimde inss
canım oğlunu ALLAH C.C bağışlasın kan sulandırıcı coraspini genelde bütün doktorlar veriyor sende kullan söyle doktoruna zararı olacağını düşünmüyorum
Dogru diyorsun cnm dr görusecem inss
Cnm dr vermedigi icin diyorum zaten cunku tedavide olanlarin buyuk kismi kullaniyor cnm bide en son dusuk yapinca acaba mi diyorum anliyacagin dr gittigimde mutlaka soracam tesekkur ederim cnm

Son düzenleme:
canım arkadaşlarım bugün isterdimki size bu tabloya kocaman bende hamşleyim yazısı yazmak isterdim ama olmadı yine olmadı ..bu seferde meleklerim tuttunamadı annelerine bıraktılar beni yine bi başıma bu hayatta olmadı kızlar yine anne olamadım hamileyim yazamadım midem bulanıyo yazamadım kese gördüm pıt pıtları duydum yazamadım ......isyan etmiyorum asla ama ne bilim böle olmamalıydı çok umutluydum bu sefer çokta hasta oldum meleklerime bakamadım kendime bakamadığım gibi ....yanımda olduğunuz için hepinizden allah razı olsun hepinizi çok seviyorum

Cnm yaa cok uzuldumbende okuyunca insss ALLAH sanada nasip edecek birgun ben hamileyim demeyi anne olmayi zamani bugun degilmis sadece hayirlisi olsun cnm bundada vardir bir hayr inanki lutfen kendini suclama zamani degilmis sadece cook gecmis olsun cnm bizde seni seviyoruz sendende allah razi olsun cnm

Son düzenleme:

canım üzme kendini senin hasta olmam meleklerinin tutunmasına engel değildi bu dünyada rızıkları yokmuş lütfen kendine yüklenme veee pes etme canımyine olacak bir gün anne olacağız biraz daha bekleyeceğiz canımRabbim sana yar ve yardımcı olsun sana sabır versin bitanem

insan ne diyecegini bilemiyor..insallah gecer icinin sizisi bir an once ve meleklerine kavusma yolunda atilacak adimlar icin gucunu hemen toparlarsin canim

Canim benim kendine kızma hasta oldum diye Rabbim gönlüne ferahlık versin senin ve esinin cani sağolsun

Canim ablam uzulme Allah buyuktr , her seyde b hayr vardir demk k senin anne olman icin hyrli zaman degilmis dua et allaha isyan etmemn en guzel sabir ztn sbretmye devam et , uzme kndini duamdasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…