2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar bise soracam benim simdi bir tane oglum var biliyorsunuz o zaman sadece vitamin kullanmistim sizleri okuyorumda genelde herkese kan sulandirici veriyorlar drlar benim tedavilermin hic birinde vermediler dogum yaptim diyemi acaba bide biliyorsunuz en son tedavim dusukle sonuclandi acaba gittigimde soyleyip bende mi aspirin kullansam kizlar

bence bi bebe aspirini alcanim gunde bitane, bi zarari yokmus..en azindan icin rahat eder...

Kizlar of ya meleklerimin kalp atislarini duyamadik bugun dr yarin yine gel bakalim yine duyamasak kurtaj olcaksin dedi cok kötü bir durumdayim ya hic boyle bişey beklemiyorduk

Kızlar ben dün yine maalesef adet gördüm.Bu ay ki deneme de başarısız oldu. Yani kendim deneyince bebişim olunca düşüyor ya da olmuyor yaaaa çıldıracağım.:43::43::43:

Olmayınca bende gürgan kliniği aradım. Zaten arayıp duruyorlardı. Bir daha ki ay denemek istiyorum adet gördüm yapmam gereken bişey varmı dedim. Onlarda beni şimdi aradılar doğum kontrol ilacına başlamamı söylediler ismi yazz mış. Başka Folbiol 5 Mg, 300 lük asprin, dhea ve zoladex verdiler. Bugün hepsine başlayacakmışım. hastalanınca da gidecekmişim.

Ama fiyat falan konuşmadım işyerinden de konuşamadım. yarın arayıp fiyatını da sorsam mı ne dersiniz.

Kızlar birde doğru mu yapıyorum ya 2 ay geçti tüpbebek denemesinin üstünden birde bu ayı eklersen 3 ay oluyor zaten. Ne dersiniz????

Selencim bence iyi yapmissin, uc ay iyi bi sure gibi..hayirli ugurlu olsun yeni tedavin simdiden, insallah bebisini getirir bu defa sana canim..

Transferden sonra kullanaya baslayayim yoksa simdiden kullanmalimiyim cnm

ben transfere 1-2 gun kala baslicam canim..doktoruma sordum istersen kullan bir zarari olmaz dedi..bende pihtilasma varmi yokmu haberim yok test falan yapilmadi..yani dusuk doz bebe aspirinin bi sakincasi olmaz heralde..en azindan icimiz rahat olur keske demeyiz..

Mervecim gecmis olsun...7ay bekleme surende kendiliginden bebegin gelir umarim.testlerini de tamamlar,yazi keyifle gecirirsin.en buyuk avantajin,kalbimdesinin de dedigi gibi yasin.kendine zaman tanima luxun var:16:

amin canım Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin:16::16:raporla uğraşırken vücudunda dinlenir kafanda spor yapma fikri harika özellikle temiz ve açık alanda yürüyüş sana çok iyi gelecek :16::16::16:yaşının genç olması en büyük avantajın bunu unutma kendini hiç bir şey için zorlama belki bu arada Rabbim sana bir mucize nasip eder belli mi?olur:16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağolun canlar :16::16::16: açık hava da olur tabi ama spor salonu şart şöyle 3 ay felan bir paket ayarlarsam süper olur

hem kafamı dağıtırım hem de kiloları tedavi sürecinde de aldım çünkü aldıklarımı vereyim yeni tedaviye kadar. Erken farketmiş

olmanın avantajı belki de şükürler olsun her halime. Testleri tamamlayıp rapor için zorlayacağım olmazsa da 7 ay çok değil

beklerim dediğiniz gibi.Rabbim bu arada kendiliğinden verirlerse dünyalar benim olur.Rabbim hepimize güzel kapılar açsın,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :16:

Kizlar of ya meleklerimin kalp atislarini duyamadik bugun dr yarin yine gel bakalim yine duyamasak kurtaj olcaksin dedi cok kötü bir durumdayim ya hic boyle bişey beklemiyorduk

Canim daha onceki kontrolunde kalp atislari nasildi peki yani hizli mi yavas mi boylari falan nasildi gelisimlei normal miydi baska bi doktora daha git istersen insallah duyulur canim cok uzuldum Allah korusun yavrularini

Kizlar bise soracam benim simdi bir tane oglum var biliyorsunuz o zaman sadece vitamin kullanmistim sizleri okuyorumda genelde herkese kan sulandirici veriyorlar drlar benim tedavilermin hic birinde vermediler dogum yaptim diyemi acaba bide biliyorsunuz en son tedavim dusukle sonuclandi acaba gittigimde soyleyip bende mi aspirin kullansam kizlar

canım oğlunu ALLAH C.C bağışlasın:16::16: kan sulandırıcı coraspini genelde bütün doktorlar veriyor sende kullan söyle doktoruna :34:zararı olacağını düşünmüyorum:16::16:

deli kiz:))) canim cok yaklasti, bu sefer transfer olucak insallah:) sabah kilnikteydim hersey yolunda gorunuyor..haftaya persembe TR saati ile gece 10 civari alicam dondirigimi, dua edin lutfennnn

canım inşaALLAH ilk buluşmanızda Rabbim sizi önce 9 ay sonra bir ömür boyu birbirinizden ayırmasın :16::16::16::16::16:

Back