Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay masaALLAH aman hareketli olsunlar hatta bizde hissedelimde icimiz rahatlasin biraz.aramizda 5 gun varmis seninle
Edacim Allahım sağlıkla kucagina aldirsin gonlune gore versin paşa geliyor desene yeterki eli ayagi düz saglikli sihhatli hayirli evlat olsun kendine iyi bak
guzel annisle hepinizin bbislerine maasallah onlar hepimizin bebisleri bu ikili tarama testi ile ilgi bu hafta doktorumla epeybi konustuk ben yaptirmayi dusunmuyorum bana kesin bi sonuc vermiyo sadece olasilik belirliyo risk yuksek ciktiginda amniyosentez oneriyolar onunda nekadar azda olsa riskleri var oyle bi durumda onuda kabul etmem hem oldu bana kesin ozurlu dediler ben yinede aldirmam o yuzden gerek duymuyorum bosuna kendimi sitrese sokmak istemiyorum dedim.doktor da bana cok yalnis dusunuyosun ucluyu dortluyu yaptirma ama ikiliyi kesinlikle yaptir amniyosentezinde hicbir zarari yok hem seninki tup bebek tupbebekte kromozom anomali riski normal gebelige gore daha yuksek hem sonuc olumsuz ciktiginda bebegi aldirmak icin degil kromozom anomali bebeklerin kalp ve diger bazi organlarinda da problemler oluyo onun icin oyle bir tesis koyuldugunda seni capa gibi bir yere yonlendiririm gerekli doktorlar takibini yaparlar cunku o bebeklere dogum aninda hemen mudahele edilmesi gerekebiliyo ozellikle kalp ameliyati gerekebiliyo onceden teshis koyulmadiginda bu bebekler dogumda kaybedilebiliyo bu acidan yaptirmani isterim onemli olan kismi bu zaten aldirip aldirmamak degil dedi acikcasi aklimi cok karistirdi olurda o haftalari gormek nasip olursa ben yinede yaptiricam sanirim doktoruma guvenmek istiyorum bu arada hpinizi cok cok opuyorum...
sabrın sonu selamet rabbim yüzünüze baksın ve kalp atışı duyun inşallah canı gönülden diliyorum tatlım :)))
sağol HaticimALLAH C.C razı olsun canım
![]()
kuzummmmmm şevkate, güzel sözlerine ihtiyacım varSen de zor bir süreçten geçiyorsun biliyorum canım
Rabbim bu hafta güzel haberler almanı nasip etsin inşallah bebişin pıtpıtlarını duyasın gümbür gümbür inşallah![]()
Canım inşallah bebişinin pıt pıtlarını duyarsın, gün doğmadan neler doğar, Rabbimin hikmetinden sual olunmaz bide bakmışsın bebişin 9 ay sonra kucağında yüreğini ferah tut.
Kızlar ben dün yine maalesef adet gördüm.Bu ay ki deneme de başarısız oldu. Yani kendim deneyince bebişim olunca düşüyor ya da olmuyor yaaaa çıldıracağım.
Olmayınca bende gürgan kliniği aradım. Zaten arayıp duruyorlardı. Bir daha ki ay denemek istiyorum adet gördüm yapmam gereken bişey varmı dedim. Onlarda beni şimdi aradılar doğum kontrol ilacına başlamamı söylediler ismi yazz mış. Başka Folbiol 5 Mg, 300 lük asprin, dhea ve zoladex verdiler. Bugün hepsine başlayacakmışım. hastalanınca da gidecekmişim.
Ama fiyat falan konuşmadım işyerinden de konuşamadım. yarın arayıp fiyatını da sorsam mı ne dersiniz.
Kızlar birde doğru mu yapıyorum ya 2 ay geçti tüpbebek denemesinin üstünden birde bu ayı eklersen 3 ay oluyor zaten. Ne dersiniz????
canım Mervecimbende kendimi güzel şeyler söylemeye olumlu düşünmeye zorluyorum ama çok beceremiyorum
yazılanları okuyorum yorum yapamıyorum o yüzden senide ihmal etmiş olabilirim
tatlım herşeyin Rabbimin ol demesi ile ama yinede kalbimizden geçenin olmasını istiyoruz.herşeyin bir zamanı var biliyoruz ama şimdi olsun istiyoruz ....insanoğlu sabırsız bize bol bol dua etmek düşer Rabbimiz kaderimize hayırlı sağlıklı evlatlar bağışlasın inşaALLAH
tatlım sen gençsin yolun başındasın daha bu tedaviler alıştırma oldu senin için diğer tedavine hazırlığını yapmaya başladığında zamanda su gibi akacak evlilik yılında dolmuş olacak raporunla beraber anne olacağın tedavine başlayacaksın ve yavrularını kucağına alacaksın ALLAH'ın izniyle
biraz daha sabır inşaALLAH
aaahhh canım ne güzel olur bizim tembel kız bi kendine gelip ben burdayım dese![]()
o tembel ben burdayım diyecek Allah ın izniyle merak etme canım benim Rabbim can versin güç versin pıtırcığa da o da annesini mutlu etsin inşallah
öyle canım Rabbim in hayırlı gördüğü bir vakit var raporu erken çıkartırsam 3-4 ay ara çıkartamazsam da 7 ay ara veririm vücudum dinlenir kendimi rahatlatırım spora gidip kilolarımı veririm yeni tedavide alabilmek için
Sen dayanaklı,güçlü, güzel kalpli bir annesin canım Rabbim bebişini sana bağışlasın hiç ayrılmayın inşallah![]()
12.günde negatif i tescilledim kızlar napalım nasipte bu varmış Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah doktorumda kalite embriyoya
rağmen tutunma olmuyor histeroskopi yapılmasını öneririm dedi. Adet olunca gidip görüşeceğim kızlar tahlillerle ilgili istek kağıdı
isteyeceğim. Pıhtılaşma ya da genetik tarama için kanın adetli felan verilmesi gerekiyor mu yoksa herhangi bir gün de olur mu?
Histeroskopi adet bitiminde çekiliyor diye biliyorum
Cnm hayirli olsun tedavin benvede zamani cnm zaten uc ay diyorlar en az inss allah emeklerinin mukafatini versin cnm hakkinda hayirlisi olsun cnmKızlar ben dün yine maalesef adet gördüm.Bu ay ki deneme de başarısız oldu. Yani kendim deneyince bebişim olunca düşüyor ya da olmuyor yaaaa çıldıracağım.
Olmayınca bende gürgan kliniği aradım. Zaten arayıp duruyorlardı. Bir daha ki ay denemek istiyorum adet gördüm yapmam gereken bişey varmı dedim. Onlarda beni şimdi aradılar doğum kontrol ilacına başlamamı söylediler ismi yazz mış. Başka Folbiol 5 Mg, 300 lük asprin, dhea ve zoladex verdiler. Bugün hepsine başlayacakmışım. hastalanınca da gidecekmişim.
Ama fiyat falan konuşmadım işyerinden de konuşamadım. yarın arayıp fiyatını da sorsam mı ne dersiniz.
Kızlar birde doğru mu yapıyorum ya 2 ay geçti tüpbebek denemesinin üstünden birde bu ayı eklersen 3 ay oluyor zaten. Ne dersiniz????
Aaa evet bu gun ayin 18 di bebekcim inss guzel haberlerle gel cnm merakla bekliyoruz sonucunutatlım merak içindeyim:18: senin bugün test gününnerelerdesin bir haber ver lütfen
Rabbim yüzünü güldürsün inşaALLAH
![]()
Kızlar ben dün yine maalesef adet gördüm.Bu ay ki deneme de başarısız oldu. Yani kendim deneyince bebişim olunca düşüyor ya da olmuyor yaaaa çıldıracağım.
kız ne bilimbüyük gün ne zaman tatlım :)))