2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

12.günde negatif i tescilledim kızlar napalım nasipte bu varmış Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah doktorumda kalite embriyoya

rağmen tutunma olmuyor histeroskopi yapılmasını öneririm dedi. Adet olunca gidip görüşeceğim kızlar tahlillerle ilgili istek kağıdı

isteyeceğim. Pıhtılaşma ya da genetik tarama için kanın adetli felan verilmesi gerekiyor mu yoksa herhangi bir gün de olur mu?

Histeroskopi adet bitiminde çekiliyor diye biliyorum

guzel annisle hepinizin bbislerine maasallah onlar hepimizin bebisleri bu ikili tarama testi ile ilgi bu hafta doktorumla epeybi konustuk ben yaptirmayi dusunmuyorum bana kesin bi sonuc vermiyo sadece olasilik belirliyo risk yuksek ciktiginda amniyosentez oneriyolar onunda nekadar azda olsa riskleri var oyle bi durumda onuda kabul etmem hem oldu bana kesin ozurlu dediler ben yinede aldirmam o yuzden gerek duymuyorum bosuna kendimi sitrese sokmak istemiyorum dedim.doktor da bana cok yalnis dusunuyosun ucluyu dortluyu yaptirma ama ikiliyi kesinlikle yaptir amniyosentezinde hicbir zarari yok hem seninki tup bebek tupbebekte kromozom anomali riski normal gebelige gore daha yuksek hem sonuc olumsuz ciktiginda bebegi aldirmak icin degil kromozom anomali bebeklerin kalp ve diger bazi organlarinda da problemler oluyo onun icin oyle bir tesis koyuldugunda seni capa gibi bir yere yonlendiririm gerekli doktorlar takibini yaparlar cunku o bebeklere dogum aninda hemen mudahele edilmesi gerekebiliyo ozellikle kalp ameliyati gerekebiliyo onceden teshis koyulmadiginda bu bebekler dogumda kaybedilebiliyo bu acidan yaptirmani isterim onemli olan kismi bu zaten aldirip aldirmamak degil dedi acikcasi aklimi cok karistirdi olurda o haftalari gormek nasip olursa ben yinede yaptiricam sanirim doktoruma guvenmek istiyorum bu arada hpinizi cok cok opuyorum...

Bende konustum canim doktorumla , aldirmicaksan yaptirmanin hic b anlami yok sdce morl bozuklugu olur senin icin dedi , bnde ztn dusnumuodm , artik yptirmamda ztn haftam gcetgi icin rabbm herkze saglikli evlat nasip etsn

sağol Haticim:16::16:ALLAH C.C razı olsun canım:16::16::16:

kuzummmmmm şevkate, güzel sözlerine ihtiyacım var :16::16::16: Sen de zor bir süreçten geçiyorsun biliyorum canım

Rabbim bu hafta güzel haberler almanı nasip etsin inşallah bebişin pıtpıtlarını duyasın gümbür gümbür inşallah
:emir_bebek:

Canım inşallah bebişinin pıt pıtlarını duyarsın, gün doğmadan neler doğar, Rabbimin hikmetinden sual olunmaz bide bakmışsın bebişin 9 ay sonra kucağında yüreğini ferah tut.

kuzummmmmm şevkate, güzel sözlerine ihtiyacım var :16::16::16: Sen de zor bir süreçten geçiyorsun biliyorum canım

Rabbim bu hafta güzel haberler almanı nasip etsin inşallah bebişin pıtpıtlarını duyasın gümbür gümbür inşallah
:emir_bebek:

canım Mervecim:29: bende kendimi güzel şeyler söylemeye olumlu düşünmeye zorluyorum ama çok beceremiyorum:53:yazılanları okuyorum yorum yapamıyorum o yüzden senide ihmal etmiş olabilirim:16:tatlım herşeyin Rabbimin ol demesi ile ama yinede kalbimizden geçenin olmasını istiyoruz.herşeyin bir zamanı var biliyoruz ama şimdi olsun istiyoruz ....insanoğlu sabırsız bize bol bol dua etmek düşer Rabbimiz kaderimize hayırlı sağlıklı evlatlar bağışlasın inşaALLAH:16::16::16:tatlım sen gençsin yolun başındasın daha bu tedaviler alıştırma oldu senin için diğer tedavine hazırlığını yapmaya başladığında zamanda su gibi akacak evlilik yılında dolmuş olacak raporunla beraber anne olacağın tedavine başlayacaksın ve yavrularını kucağına alacaksın ALLAH'ın izniyle:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:biraz daha sabır inşaALLAH:16::16::16::16:

aaahhh canım ne güzel olur bizim tembel kız bi kendine gelip ben burdayım dese:16::16::16::16:

Canım inşallah bebişinin pıt pıtlarını duyarsın, gün doğmadan neler doğar, Rabbimin hikmetinden sual olunmaz bide bakmışsın bebişin 9 ay sonra kucağında yüreğini ferah tut.

inşaALLAH canım ne güzel geldi yazdıkların:16::16:ALLAH C.C razı olsun :16::16::16:umuttan umudumu kesmek istemiyorum:16::16::16:

Kızlar ben dün yine maalesef adet gördüm.Bu ay ki deneme de başarısız oldu. Yani kendim deneyince bebişim olunca düşüyor ya da olmuyor yaaaa çıldıracağım.:43::43::43:

Olmayınca bende gürgan kliniği aradım. Zaten arayıp duruyorlardı. Bir daha ki ay denemek istiyorum adet gördüm yapmam gereken bişey varmı dedim. Onlarda beni şimdi aradılar doğum kontrol ilacına başlamamı söylediler ismi yazz mış. Başka Folbiol 5 Mg, 300 lük asprin, dhea ve zoladex verdiler. Bugün hepsine başlayacakmışım. hastalanınca da gidecekmişim.

Ama fiyat falan konuşmadım işyerinden de konuşamadım. yarın arayıp fiyatını da sorsam mı ne dersiniz.

Kızlar birde doğru mu yapıyorum ya 2 ay geçti tüpbebek denemesinin üstünden birde bu ayı eklersen 3 ay oluyor zaten. Ne dersiniz????

tatlım merak içindeyim:18: senin bugün test günün:49: nerelerdesin bir haber ver lütfen:34:Rabbim yüzünü güldürsün inşaALLAH:16::16::16::16:

Kızlar ben dün yine maalesef adet gördüm.Bu ay ki deneme de başarısız oldu. Yani kendim deneyince bebişim olunca düşüyor ya da olmuyor yaaaa çıldıracağım.:43::43::43:

Olmayınca bende gürgan kliniği aradım. Zaten arayıp duruyorlardı. Bir daha ki ay denemek istiyorum adet gördüm yapmam gereken bişey varmı dedim. Onlarda beni şimdi aradılar doğum kontrol ilacına başlamamı söylediler ismi yazz mış. Başka Folbiol 5 Mg, 300 lük asprin, dhea ve zoladex verdiler. Bugün hepsine başlayacakmışım. hastalanınca da gidecekmişim.

Ama fiyat falan konuşmadım işyerinden de konuşamadım. yarın arayıp fiyatını da sorsam mı ne dersiniz.

Kızlar birde doğru mu yapıyorum ya 2 ay geçti tüpbebek denemesinin üstünden birde bu ayı eklersen 3 ay oluyor zaten. Ne dersiniz????

canım benim :29:en güzelini yapmışssın zaman o kadar kıymetliki bizim için :34:inşaALLAH bu sefer daha stressiz sonu annelikle biten tedavin olur:16::16::16::16:fiyattada bence yardımcı olurlar :34:

canım Mervecim:29: bende kendimi güzel şeyler söylemeye olumlu düşünmeye zorluyorum ama çok beceremiyorum:53:yazılanları okuyorum yorum yapamıyorum o yüzden senide ihmal etmiş olabilirim:16:tatlım herşeyin Rabbimin ol demesi ile ama yinede kalbimizden geçenin olmasını istiyoruz.herşeyin bir zamanı var biliyoruz ama şimdi olsun istiyoruz ....insanoğlu sabırsız bize bol bol dua etmek düşer Rabbimiz kaderimize hayırlı sağlıklı evlatlar bağışlasın inşaALLAH:16::16::16:tatlım sen gençsin yolun başındasın daha bu tedaviler alıştırma oldu senin için diğer tedavine hazırlığını yapmaya başladığında zamanda su gibi akacak evlilik yılında dolmuş olacak raporunla beraber anne olacağın tedavine başlayacaksın ve yavrularını kucağına alacaksın ALLAH'ın izniyle:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:biraz daha sabır inşaALLAH:16::16::16::16:

aaahhh canım ne güzel olur bizim tembel kız bi kendine gelip ben burdayım dese:16::16::16::16:

o tembel ben burdayım diyecek Allah ın izniyle merak etme canım benim Rabbim can versin güç versin pıtırcığa da o da annesini mutlu etsin inşallah:16:

öyle canım Rabbim in hayırlı gördüğü bir vakit var raporu erken çıkartırsam 3-4 ay ara çıkartamazsam da 7 ay ara veririm vücudum dinlenir kendimi rahatlatırım spora gidip kilolarımı veririm yeni tedavide alabilmek için :1:

Sen dayanaklı,güçlü, güzel kalpli bir annesin canım Rabbim bebişini sana bağışlasın hiç ayrılmayın inşallah :29:

o tembel ben burdayım diyecek Allah ın izniyle merak etme canım benim Rabbim can versin güç versin pıtırcığa da o da annesini mutlu etsin inşallah:16:

öyle canım Rabbim in hayırlı gördüğü bir vakit var raporu erken çıkartırsam 3-4 ay ara çıkartamazsam da 7 ay ara veririm vücudum dinlenir kendimi rahatlatırım spora gidip kilolarımı veririm yeni tedavide alabilmek için :1:

Sen dayanaklı,güçlü, güzel kalpli bir annesin canım Rabbim bebişini sana bağışlasın hiç ayrılmayın inşallah :29:

amin canım Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin:16::16:raporla uğraşırken vücudunda dinlenir kafanda spor yapma fikri harika özellikle temiz ve açık alanda yürüyüş sana çok iyi gelecek :16::16::16:yaşının genç olması en büyük avantajın bunu unutma kendini hiç bir şey için zorlama belki bu arada Rabbim sana bir mucize nasip eder belli mi?olur:16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

12.günde negatif i tescilledim kızlar napalım nasipte bu varmış Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah doktorumda kalite embriyoya

rağmen tutunma olmuyor histeroskopi yapılmasını öneririm dedi. Adet olunca gidip görüşeceğim kızlar tahlillerle ilgili istek kağıdı

isteyeceğim. Pıhtılaşma ya da genetik tarama için kanın adetli felan verilmesi gerekiyor mu yoksa herhangi bir gün de olur mu?

Histeroskopi adet bitiminde çekiliyor diye biliyorum

Mervecim gecmis olsun...7ay bekleme surende kendiliginden bebegin gelir umarim.testlerini de tamamlar,yazi keyifle gecirirsin.en buyuk avantajin,kalbimdesinin de dedigi gibi yasin.kendine zaman tanima luxun var:16:

Cnm hayirli olsun tedavin benvede zamani cnm zaten uc ay diyorlar en az inss allah emeklerinin mukafatini versin cnm hakkinda hayirlisi olsun cnm
tatlım merak içindeyim:18: senin bugün test günün:49: nerelerdesin bir haber ver lütfen:34:Rabbim yüzünü güldürsün inşaALLAH:16::16::16::16:
Aaa evet bu gun ayin 18 di bebekcim inss guzel haberlerle gel cnm merakla bekliyoruz sonucunu:16::16::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Selencim merhaba,keske kendiliginden olsaydi ama bu kadar ustuste demek ki olmuyor..tup bebek icin verdigin ara bence de yeterli sanki.ben de kurtaj ustune 3regl gormus olacagim.maalesef yastan dolayi fazla vakit kaybetmek istemiyorum....en kisa zamanda fiyat meselesini de konus tabi.adi konmus olsun,sonra istedikleri paraya mecbur kalmazsin,pazarlik ihtimalin kalmaz canim.

Kizlar bise soracam benim simdi bir tane oglum var biliyorsunuz o zaman sadece vitamin kullanmistim sizleri okuyorumda genelde herkese kan sulandirici veriyorlar drlar benim tedavilermin hic birinde vermediler dogum yaptim diyemi acaba bide biliyorsunuz en son tedavim dusukle sonuclandi acaba gittigimde soyleyip bende mi aspirin kullansam kizlar

Back