deli kiz:))) canim cok yaklasti, bu sefer transfer olucak insallah:) sabah kilnikteydim hersey yolunda gorunuyor..haftaya persembe TR saati ile gece 10 civari alicam dondirigimi, dua edin lutfennnn
Cnm ayy hadi inss allah isini rast getirsin cnm
Kizlar bise soracam benim simdi bir tane oglum var biliyorsunuz o zaman sadece vitamin kullanmistim sizleri okuyorumda genelde herkese kan sulandirici veriyorlar drlar benim tedavilermin hic birinde vermediler dogum yaptim diyemi acaba bide biliyorsunuz en son tedavim dusukle sonuclandi acaba gittigimde soyleyip bende mi aspirin kullansam kizlar
cok saol nesecim, hepimizin isi rast gitsin topik bebisle dolsun tassin insallahhhhhhhh
bence bi bebe aspirini alcanim gunde bitane, bi zarari yokmus..en azindan icin rahat eder...
deli kiz:))) canim cok yaklasti, bu sefer transfer olucak insallah:) sabah kilnikteydim hersey yolunda gorunuyor..haftaya persembe TR saati ile gece 10 civari alicam dondirigimi, dua edin lutfennnn
Kızlar ben dün yine maalesef adet gördüm.Bu ay ki deneme de başarısız oldu. Yani kendim deneyince bebişim olunca düşüyor ya da olmuyor yaaaa çıldıracağım.
Olmayınca bende gürgan kliniği aradım. Zaten arayıp duruyorlardı. Bir daha ki ay denemek istiyorum adet gördüm yapmam gereken bişey varmı dedim. Onlarda beni şimdi aradılar doğum kontrol ilacına başlamamı söylediler ismi yazz mış. Başka Folbiol 5 Mg, 300 lük asprin, dhea ve zoladex verdiler. Bugün hepsine başlayacakmışım. hastalanınca da gidecekmişim.
Ama fiyat falan konuşmadım işyerinden de konuşamadım. yarın arayıp fiyatını da sorsam mı ne dersiniz.
Kızlar birde doğru mu yapıyorum ya 2 ay geçti tüpbebek denemesinin üstünden birde bu ayı eklersen 3 ay oluyor zaten. Ne dersiniz????
Transferden sonra kullanaya baslayayim yoksa simdiden kullanmalimiyim cnm
ay hadi inşallah aylar ne çabuk geçti :)
Kizlar of ya meleklerimin kalp atislarini duyamadik bugun dr yarin yine gel bakalim yine duyamasak kurtaj olcaksin dedi cok kötü bir durumdayim ya hic boyle bişey beklemiyorduk
tatlım merak içindeyim:18: senin bugün test gününnerelerdesin bir haber ver lütfen Rabbim yüzünü güldürsün inşaALLAH
canim ya insallah duyarsiniz yarin, aklina kotu seyler getirme lutfen..
Rabbim gönlündekini hayırlı kılıp nasip etsin tatlımmmmm.....zaten inan bana göz açıp kapayana kadar geçiyo zaman.....
Insaallah canim dua adin bana böyle bir şey yaşayan varmi peki bugun 9 haftalik hamileyim
40mi karisicak desene :) senin bebegn cnsiyti belli mi canim
Mervecim gecmis olsun...7ay bekleme surende kendiliginden bebegin gelir umarim.testlerini de tamamlar,yazi keyifle gecirirsin.en buyuk avantajin,kalbimdesinin de dedigi gibi yasin.kendine zaman tanima luxun var
amin canım Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsinraporla uğraşırken vücudunda dinlenir kafanda spor yapma fikri harika özellikle temiz ve açık alanda yürüyüş sana çok iyi gelecek yaşının genç olması en büyük avantajın bunu unutma kendini hiç bir şey için zorlama belki bu arada Rabbim sana bir mucize nasip eder belli mi?olur
Kizlar of ya meleklerimin kalp atislarini duyamadik bugun dr yarin yine gel bakalim yine duyamasak kurtaj olcaksin dedi cok kötü bir durumdayim ya hic boyle bişey beklemiyorduk
Kizlar bise soracam benim simdi bir tane oglum var biliyorsunuz o zaman sadece vitamin kullanmistim sizleri okuyorumda genelde herkese kan sulandirici veriyorlar drlar benim tedavilermin hic birinde vermediler dogum yaptim diyemi acaba bide biliyorsunuz en son tedavim dusukle sonuclandi acaba gittigimde soyleyip bende mi aspirin kullansam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?