Ya benm sipada cok harektli iki hfta once gttgmzde kalp atsini bile b kac sn dinledik cnku durmuo takla atiyo el salliyo :) ben yptrmadm cnm ikili tarma down sendromu olsada bebgmi aldrmyi dusnmuyorm o yuzden her ne olursa olsn morlim bozlsun istemdim yptrmadim cnm :))
canım hayırlı olsun bişi sorcam ikili test yatırdınmı yada nezaman yapılıyor sen 13 haftalıktın demi benimde haftaya kontrolümvar inşallah benimde beliolur cinsiyeti
Canim gozun aydin oglusun hayirli evlat olsun insaALLAH sizlere.benimde carsamba gunu randevum var ikili tarama fazla hareketten yapilamadi.sende yaptirmis olmalisin taramani nasil gecti
mereba kızlar bu gün konrtolümüz vardı bebeklerim maşallah çok iyilerdi 191 grm olmuşlarrabbim nazardan korusun her şey şidilik güzel gidiyor benim
kilolar hariç.)
Canim 11.haftada falan yapiliyor , ben yaptirmadim acikcasi her ne olursa olsun allah muhafaza tabiyki ama bebegimi aldirmam asla ve asla , oda b can sonucta bebegim icin canimi verdim canini alamazdim eger ki b down sendromu olsa , bence sende aldirmayi dusunmuyorsan yapma hic gerek yok , cunku %50dogruluk payi var ve sna hasta diolar sen 9ay boyunca onu dusnuosn dunyaya sakat bebek gtrcem die , sakat olmasa bile o stres bebegi mahvediyor , ki down sendromu diyip sapasaglam dogan b suru bebek var , ztn banda doktorum bebegi aldirmicksn yaptirmana grek yok dedi , cok uzun konustm canim ama :)) rbbm snad hyrli evlat nasip etsn inslh , 16.hftada cinsyt kesin belli ediyo benm 13hfta 5gun ama 1hafta buyuk bizim sipa cok net olmamkla birz gozuktu :)) inslh snnde gonlune gore verir rabbim
Kizlar merhaba,
Cumartesi regl oldum bugun hastaneye gittim,ilaclarimi aldim.dr yogun oldugu icin ayrintili soramadim ama miyomum vardi dedim,kist filan yok dedi.yani sogan kuru miyomlarimi yok etmis sanirim.bu arada sogan etkisi sanirim gelmis gecmis en kanamali reglimi yasiyorum..
veee tedavime simdilik baslayamiorummoralim cok bozuldu,kendimi cok hazirlamistim.sormasam bu kadar uzulmezdim.gecen reglimde kontrole gittigimde ozelliklede sormustum uzun protokol mu,kisa mi diye?salak pratisyen recete yazarken ...hemsire de herseyde hayir vardir naapalim dedi..artik oyle diyecegiz.gerci gecen reglim 18gun surdugu icin hangi gunu baz alacagimi bilemeyecegimden zaten baslayamazdim sanirim.simdi 15gun sonra muayeneye gidip ilac baslicaam.
amin canımgerçi benim doktorum küretaj ve yeni tedaviden bahsediyor ama ben dua ediyorum perşembe günü inşaALLAH benim tembel kız kendine gelirde pıt pıt eder umudumu kaybetmek istemiyorum sende adet olunca tedaviye başlayacaksın inşaALLAH bu sefer sağlıklı olur ikinci kere anne olursun canım
Merhaba arkadaşlar,
bugün itibariyle kanamam başladı ve beta hcg değerlerim de düşüyor. Doğal yoldan bebeğimi düşürüyorum sanırım. Hatırlarsanız dış gebelikle sonuçlanmıştı. Ben 2 kez tüp bebek denedim. Bizdeki problem eşimdeki sperm yetersizliği. Doktorum bende de polikistik over olduğunu söyledi. Ancak benim adet gecikmesi vs. gibi problemlerim hiç yok. İlk tüp bebek denememde kimyasal, ikincisinde dış gebelik oldu. Bir denemelik dondurulmuşum var. Üçüncüde başarılı olamazsam tüp bebek tedavisine uzunca bir süre ara vermek zorunda kalacağım. Çünkü maddi olarak bayağı bir yükün altına girdik. Kısacası bende iki seferde de gebelik gerçekleştiği için benim de tahliller yaptırmama gerek var mı?
Allah'ım ne kadar zormuş hamile kalmak. Millet bu işi zevkle yaparken biz nelerle uğraşıyoruz
Şimdiden çok teşekkür ederim. Hepinize iyi haftalar...
Kizlar bugun kntrlumuz vardi :) cok met olmamkla beraber oglusum olucak galba icime dogyodu ztn hep kiz istedim ama hkkmda hyrlisi buymus demk k binlerce sukur allahima saglikla sihatle kucgmza alalim inslh hepimiz :)
mereba kızlar bu gün konrtolümüz vardı bebeklerim maşallah çok iyilerdi 191 grm olmuşlarrabbim nazardan korusun her şey şidilik güzel gidiyor benim
kilolar hariç.)
Benim yuzu guzel yuregi guzel arkadasim insallah Rabbim soyletmistir de sirin mi sirin bi kizin olur umutlar olmasa hayatin ne anlami kalir hep umutlara tutunarak yasamiyormuyuz elbette umutlarimizi kaybetmeyecegiz inaniyorum ki bigun guzel anne olusunun hikayesi ile bicok kadina umut olacaksin umudunu yirltirip kenara cekilmeye karar veren kadinlara hikayeni anlatip bakin ben neler yasadim ama vazgecmedim Rabbimden umidimi kesmedim simdi yavrum kucagimda diyeceksin bizim umut dagitmamiz gereken cok kadinlar olacak ilerleyen zamanlarda hikayelerimiz varsin uzun olsun ama o hikayenin sonunda yuzu gulduren guzel melekler olsun ...
cnm benim hamileliğimin basından bu tarafa 9 kilo almışım dr çok dedi .(şekerimin yükselmesinden korkuyor sorun sadece o benim için yoksa kiloyu takmıyorumCnm gozun aydin masallahallah tamamina erdirsin cnm kilolumusun cnm eger oyleyse dert etme cnm yeterki sagligin olsun kilolar gider sen merak etme
cnm 5. gün emriyorsu birinci kaliteydi iyi dileklerin için tşk ederimmasallah canim gozun aydinembiryolarinin kalitesi neydi canim ikiside tutmus masallah Allah nazardan saklasin..
amin cnm inşşş rabbim isteyen herkese nasip etsin inşMasaallah canim Allah saglikla tamamına erdirsin Rabbim kucağina aldığını gösterir insallah
Allahım insallah darisi bizim basimiza kendine iyi bak canim Allaha emanet Ol
çok saol balımm benimm allah heininden razı olsunguzel annisle hepinizin bbislerine maasallah onlar hepimizin bebisleri bu ikili tarama testi ile ilgi bu hafta doktorumla epeybi konustuk ben yaptirmayi dusunmuyorum bana kesin bi sonuc vermiyo sadece olasilik belirliyo risk yuksek ciktiginda amniyosentez oneriyolar onunda nekadar azda olsa riskleri var oyle bi durumda onuda kabul etmem hem oldu bana kesin ozurlu dediler ben yinede aldirmam o yuzden gerek duymuyorum bosuna kendimi sitrese sokmak istemiyorum dedim.doktor da bana cok yalnis dusunuyosun ucluyu dortluyu yaptirma ama ikiliyi kesinlikle yaptir amniyosentezinde hicbir zarari yok hem seninki tup bebek tupbebekte kromozom anomali riski normal gebelige gore daha yuksek hem sonuc olumsuz ciktiginda bebegi aldirmak icin degil kromozom anomali bebeklerin kalp ve diger bazi organlarinda da problemler oluyo onun icin oyle bir tesis koyuldugunda seni capa gibi bir yere yonlendiririm gerekli doktorlar takibini yaparlar cunku o bebeklere dogum aninda hemen mudahele edilmesi gerekebiliyo ozellikle kalp ameliyati gerekebiliyo onceden teshis koyulmadiginda bu bebekler dogumda kaybedilebiliyo bu acidan yaptirmani isterim onemli olan kismi bu zaten aldirip aldirmamak degil dedi acikcasi aklimi cok karistirdi olurda o haftalari gormek nasip olursa ben yinede yaptiricam sanirim doktoruma guvenmek istiyorum bu arada hpinizi cok cok opuyorum...
maaşaALLAH canımRabbim herzaman böyle güzel haberler almanı nasip etsin
cnm benim hamileliğimin basından bu tarafa 9 kilo almışım dr çok dedi .(şekerimin yükselmesinden korkuyor sorun sadece o benim için yoksa kiloyu takmıyorum
cnm 5. gün emriyorsu birinci kaliteydi iyi dileklerin için tşk ederim
amin cnm inşşş rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
çok saol balımm benimm allah heininden razı olsun
bitanemm çok tşk ederim inş en kısa zamanda rabbim seninde güzel hberlerini almayı nasip etsin şu pıt pıt ları gümbür gümbür duymayı nasıp etsin inş
Kizlar merhaba,
Cumartesi regl oldum bugun hastaneye gittim,ilaclarimi aldim.dr yogun oldugu icin ayrintili soramadim ama miyomum vardi dedim,kist filan yok dedi.yani sogan kuru miyomlarimi yok etmis sanirim.bu arada sogan etkisi sanirim gelmis gecmis en kanamali reglimi yasiyorum..
veee tedavime simdilik baslayamiorummoralim cok bozuldu,kendimi cok hazirlamistim.sormasam bu kadar uzulmezdim.gecen reglimde kontrole gittigimde ozelliklede sormustum uzun protokol mu,kisa mi diye?salak pratisyen recete yazarken ...hemsire de herseyde hayir vardir naapalim dedi..artik oyle diyecegiz.gerci gecen reglim 18gun surdugu icin hangi gunu baz alacagimi bilemeyecegimden zaten baslayamazdim sanirim.simdi 15gun sonra muayeneye gidip ilac baslicaam.
amin canımgerçi benim doktorum küretaj ve yeni tedaviden bahsediyor ama ben dua ediyorum perşembe günü inşaALLAH benim tembel kız kendine gelirde pıt pıt eder umudumu kaybetmek istemiyorum sende adet olunca tedaviye başlayacaksın inşaALLAH bu sefer sağlıklı olur ikinci kere anne olursun canım
kiss hatii napiyosunda boyle zirt pirt banlaniyosun
bitanem neden başlayamadın adetin yoğun diye mi ???
Nazancim hic sikma canini biyerden baslamissin sonucta Rabbim hayirlisiyla guzel sonunu gormeyide nasip etsin inan bana umutla yoluna devam edenler mutlaka mutlu sona ulasiyolar benden pay bic ben birde olmadi bide olmassa ikide olur dedim ikide olmadi ikide olmazsa ucte olur dedim ucte olmadi ucte olmadi diye dortte olmayacak diye bisey yok ya dedim cok sukur bu sefer geldi minik im Allah im insallah hepimize yavrularimizi kucakladigimiz gunleri gosterir insallah hersey yolunda gider canim...
haticim,kurul bana uzun protokol ilac vermis.reglin 18.gunu baslicam.regl olup yumurta buyutmeye baslicaz.yani kismetse transfer nisan sonu,ben bu ay bekliyordum.
Haticim,kurul bana uzun protokol ilac vermis.reglin 18.gunu baslicam.regl olup yumurta buyutmeye baslicaz.yani kismetse transfer nisan sonu,ben bu ay bekliyordum.
Kizlar bugun kntrlumuz vardi :) cok met olmamkla beraber oglusum olucak galba icime dogyodu ztn hep kiz istedim ama hkkmda hyrlisi buymus demk k binlerce sukur allahima saglikla sihatle kucgmza alalim inslh hepimiz :)
haaa uzun protokol olacak.hiç sıkma canını lütfen sakin sakin o arada gez toz havada güzel kafanı dağıt olurmu :)))
Rabbim gönlündekini hayırlı kılıp nasip etsin tatlımmmmm.....zaten inan bana göz açıp kapayana kadar geçiyo zaman.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?