canım tekrar çok geçmiş olsuninşaALLAH başlayacağın tedavinde sağlıklı sorunsuz hamile kalırsın ve 9 ay sonra kucağına alırsın
canım gözün aydın.ciddi bir sorun olmadığı için tüp doktorun seni korkutmak istememiş.sen yinede 2 doktorunuda dinle yolk kesesinide gördün mü canım ultrasona göre kaç haftalık olmuşsunuz.Rabbim yavrunu sana bağışlasın tatlım
Maşallah canim Rabbim 9 ay boyunca boyle guzel bir hamilelik nasip etsin kucagina da al saglikli sihhatli inşallah
ohhhhhhhhhhh maşallahallah nazarlardan korusun sizi çok sevindim darısı kalbimdesinin başına inşallah :icin n:
Canım sağol ama doktordan çıkar çıkmaz peçeteye bildiğin koyu kırmızı kan geldi,şimdi kesildı kahve çok az geliyor,ne yapacağımı şaşırdım artık beklemekten başka çare yok haftaya kadar.valla kese 8mm dedi doktor bide içinde beyaz bir şey gösterdi bebek dedi başka bişey demedi. Ne olduğu belli olsun başka bir şey istemiyorum artık,çok yorucu böyle olması😔😔
Canim benim Allah razi olsun Rabbim korusun onlari insallah kalbimdesininde guzel haberlerini alip valla gobek aticam dualarim onunla insallah hersey guzel olur hepimiz icin
Merhaba kızlar güzel haberlerle dönemediğim için üzgünüm
7.gün : 0,23
9.gün : 1,20
Doktorum 12.gün isteyebilir bence gerek yok ama sonuç ortada
canım bu belirsiz bekleyişler ömürden yıl götürüyorinşaALLAH lekelenmen biter canım bence sürekli yatarak dinlen ALLAH'ın izniyle bu günleride atlatacaksın canım.herşey düzelecek inşaALLAH
Kizlar aklma bisey takildi ben ilk muaneden beri vajinal ultasnla bebegme bakiyorz , cogu insan bebegin oyle dusuk riski dha yuksek olcgni syluyor doktorlarda aksni soyluo , hngi doktor bilerek riskli bisey ypasin ki ? Ama bnm suan 13haftam 2hfta oncde vajinal ultrasna girdm b hfta da gidicim nasil olck bilmiyorm ama ilk 3ay vajinal ultrasona giren var mi . Kndi tup doktoruma muane oluyorm degsmeyo dusnmuyorm
Sağol canım inşallah geçer şimdilik bir şey yok iğne faydalı oldu sanırım, ama ben herşeyde hazırlamaya çalışıyorum kendimi dün kırmızı kan gelmeseydi yine bu kadar takmıcaktım.senin de lekelenme olmuştu sanki deimi canım senin ki nasıldıniğne fayda etkimi sanada?
Canim proluton depot mu vuruluyosun. O cok etkili 1 ignedir. Kanamayi durduruyo. Daha oncede yazmistim kanamayla birlikte agrin sancin yoksa korkma. mutlaka yat dinlen wc harici kalkma. Calisiyosan izin yafa rapor al evde dinlen canim. Boyle kanama gecirip gebeligi devam eden cok kisi var tatlim emin ol. İnsallah senin de oyle olacak.
Sağol canım inşallah geçer şimdilik bir şey yok iğne faydalı oldu sanırım, ama ben herşeyde hazırlamaya çalışıyorum kendimi dün kırmızı kan gelmeseydi yine bu kadar takmıcaktım.senin de lekelenme olmuştu sanki deimi canım senin ki nasıldıniğne fayda etkimi sanada?
canım ben transferin 14.günü yaşadım... akşam kahverengi geldi çok yoğundu 15.az ama sürekli kırmızı takip eden 2 gündede kahverengi gelmişti.doktorum progestan iğne yaptır dedi 1 hafta progestan vuruldum.o günlerden sonra bir daha lekelenmem olmadı inşaALLAH seninde kesildiğine göre bir daha olmaz canım
Âmin canım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kuçağımıza,inşallah bir daha olmaz canım.bizim bebekler çok Nazlı çıktı sanırım😊
Arkadaşlar merhaba şimdi çıktım doktordan çıktım hatta iki doktora gittim,kendi tüp bebek doktorum hiç bir risk yok dedi sadece önlem amaçlı progesteron iğne oldum,hatta bebeğimi bile gördük.daha sonra başka bir doktora gittik anlaşmalı kurumda o düşük tehliken var kesenin yanında kanama mevcut dedi ,anlamadım gitti bu işi ya yarım saat ara ile ne kadar farklı yorumlar duydum😔neyse. Beklicem artık haftaya Cumartesi randevum inşallah kalp atışını duyarım o zaman.
Canlarim doktora gittik bugun cok sukur bebis iyiymiz 7hafta4 gunluk mus kalp atislarida iyiymis Allah im insallah darisi tum kardeslerimin basina hep dualarimdasiniz Rabbim hepimizin kucagimiza alacagimiz hayirli saglikli evlatlar nasip atsin insallah.ben bugun annecime gidiyorum kendime tatil verdim 1-2hafta orda kalacagim tatli yegenlerimle zaman gecirip tum sitresimi atmak istiyorum hepinizden Allah razi olsun hepinizi cok seviyorum
Merhaba tatli anneler ve bnm gibi anne adaylari nasılsınız ben ameliyatimi oldum dün geldik evimize cok şükür az agrim var ama olsun ameliyatim genel olarak iyi dedi doktor sol tüpün yapisikti sividan dolayi alamadik ama rahimle baglantisini kestikona biraz cnm sıkıldı ama ne yapalim Rabbim daha iyisini bilir ama sağ taraf iyiydi dedi oraya hic dokunmadik bakalim inşallah bnm için hayra cikar bu ameliyat tedavim için bende arkanizdan gelirim inşallah kizlar çok öpüyorum sizi
kızlar çok sağolunne heyecanım var, nede umudum var....Rabbim yavrularınızı size bağışlasın tabii yinede herşey ALLAH'ın ol demesiyle nasip bekleyip göreceğiz
iyi pazarlar kızlarrr
işlerim vardı pek takip edemedim, cuma öğleden sonra erkenden gelen reglimle de kıvrandığımdan pek uğrayamadım
canım endişe etmemeye çabala, diğer kızlar özellikle gebeliği olanların tavsiyelerine kulak ver şekeriminşallah bebişin seninle kalsın 9 ay
güzel güzel dinlen tatlımmmm, çok çok sevindim, zamanında gelsin meleğin gebeliğin rahat ve güzel geçsin inşallahhhh
tatlım geçmiş olsun, bebeğine bir adım daha yaklaşmış ol tatlım :))))
canım değişşim olmuş, bence geç tutunma da olabilir, hemen umutsuzluğa kapılma, ilaçlarına devam da etmelisin bence... olmazsa da Rabbimin takdiri elbette.....
canımmmm inşallah bebeğin bu defa seninle kalır... merakla takip etmeye çalışıyorum, bu aralar işlerden de ötürü bi kaç gün tam takip edemesem de aklım yüreğim sizlerle kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?