2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım sağol ama doktordan çıkar çıkmaz peçeteye bildiğin koyu kırmızı kan geldi,şimdi kesildı kahve çok az geliyor,ne yapacağımı şaşırdım artık beklemekten başka çare yok haftaya kadar.valla kese 8mm dedi doktor bide içinde beyaz bir şey gösterdi bebek dedi başka bişey demedi. Ne olduğu belli olsun başka bir şey istemiyorum artık,çok yorucu böyle olması😔😔

Maşallah canim Rabbim 9 ay boyunca boyle guzel bir hamilelik nasip etsin kucagina da al saglikli sihhatli inşallah

Sagol tatlim darisi tez vakitte basina insallah senin bu gunlerinide gorucez insallah sakin umudunu yitirme temmuz daki topikte bizim merkeze giden bi akadasim vardi oda 3.denemsinde hamile kalmisti o bana cok buyuk umut olmustu insallah bende sana umut olabilirim önemli olan vazgecmemek

ohhhhhhhhhhh maşallahallah nazarlardan korusun sizi çok sevindim darısı kalbimdesinin başına inşallah :icin n:

Canim benim Allah razi olsun Rabbim korusun onlari insallah kalbimdesininde guzel haberlerini alip valla gobek aticam dualarim onunla insallah hersey guzel olur hepimiz icin

Merhaba kızlar güzel haberlerle dönemediğim için üzgünüm

7.gün : 0,23

9.gün : 1,20

Doktorum 12.gün isteyebilir bence gerek yok ama sonuç ortada

Kizlar aklma bisey takildi ben ilk muaneden beri vajinal ultasnla bebegme bakiyorz , cogu insan bebegin oyle dusuk riski dha yuksek olcgni syluyor doktorlarda aksni soyluo , hngi doktor bilerek riskli bisey ypasin ki ? Ama bnm suan 13haftam 2hfta oncde vajinal ultrasna girdm b hfta da gidicim nasil olck bilmiyorm ama ilk 3ay vajinal ultrasona giren var mi . Kndi tup doktoruma muane oluyorm degsmeyo dusnmuyorm

canım bu belirsiz bekleyişler ömürden yıl götürüyorinşaALLAH lekelenmen biter canım bence sürekli yatarak dinlen ALLAH'ın izniyle bu günleride atlatacaksın canım.herşey düzelecek inşaALLAH

Canim benim Allah razi olsun Rabbim korusun onlari insallah kalbimdesininde guzel haberlerini alip valla gobek aticam dualarim onunla insallah hersey guzel olur hepimiz icin

kızlar çok sağolun ne heyecanım var, nede umudum var....Rabbim yavrularınızı size bağışlasıntabii yinede herşey ALLAH'ın ol demesiyle nasip bekleyip göreceğiz

Merve canım değerin birazda olsada değişmiş bence 12.gün tekrar yaptır ilaçlarını bırakma canım

Canım geç tutunma olabilir sen yinede 12.gün test yaptir ve ilaçlarını sakin bırakma

selam kızlar nısılsınız bakim Mervecim üzülme allahın takdiri sen zaten kendini hazırlamıştın busonuca allah en kıza zamanda seninde yüzünü güldürsün inşallah

canım bu belirsiz bekleyişler ömürden yıl götürüyorinşaALLAH lekelenmen biter canım bence sürekli yatarak dinlen ALLAH'ın izniyle bu günleride atlatacaksın canım.herşey düzelecek inşaALLAH

Sağol canım inşallah geçer şimdilik bir şey yok iğne faydalı oldu sanırım, ama ben herşeyde hazırlamaya çalışıyorum kendimi dün kırmızı kan gelmeseydi yine bu kadar takmıcaktım.senin de lekelenme olmuştu sanki deimi canım senin ki nasıldıniğne fayda etkimi sanada?

Canim ilk 3 ay benim de hep vajinal bakildi. Dusuk riski yaptigi tamamen hurafe benim dusuk riskim varken bile alttan bakti sonucta onlar isin uzmani mutlaka zarar vermucek sekilde bakiyodur. Ama 12. Haftamdan itibaren yani 3 aydan sonra ustten bakildi hep. Su an alttan bakmamasi lazim diye dusunuyorum. Bu hafta ustten bakar sanirim.

Canim proluton depot mu vuruluyosun. O cok etkili 1 ignedir. Kanamayi durduruyo. Daha oncede yazmistim kanamayla birlikte agrin sancin yoksa korkma. mutlaka yat dinlen wc harici kalkma. Calisiyosan izin yafa rapor al evde dinlen canim. Boyle kanama gecirip gebeligi devam eden cok kisi var tatlim emin ol. İnsallah senin de oyle olacak.

Evet canım yazdıkların bana çok iyi gelmişti o zaman da😊 aynen o iğneyi oldum akıntım hemen kahverengi ye döndü şimdi hiç yok gibi,dünden beri sürekli yatıyorum canım eşim sağolsun çok destek bana.inşallah bugünleri ağlatırım bir an önce...

canım ben transferin 14.günü yaşadım... akşam kahverengi geldi çok yoğundu 15.az ama sürekli kırmızı takip eden 2 gündede kahverengi gelmişti.doktorum progestan iğne yaptır dedi 1 hafta progestan vuruldum.o günlerden sonra bir daha lekelenmem olmadı inşaALLAH seninde kesildiğine göre bir daha olmaz canım

Âmin canım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kuçağımıza,inşallah bir daha olmaz canım.bizim bebekler çok Nazlı çıktı sanırım😊

iyi pazarlar kızlarrr
işlerim vardı pek takip edemedim, cuma öğleden sonra erkenden gelen reglimle de kıvrandığımdan pek uğrayamadım

canım endişe etmemeye çabala, diğer kızlar özellikle gebeliği olanların tavsiyelerine kulak ver şekerim inşallah bebişin seninle kalsın 9 ay

güzel güzel dinlen tatlımmmm, çok çok sevindim, zamanında gelsin meleğin gebeliğin rahat ve güzel geçsin inşallahhhh

tatlım geçmiş olsun, bebeğine bir adım daha yaklaşmış ol tatlım :))))

canım değişşim olmuş, bence geç tutunma da olabilir, hemen umutsuzluğa kapılma, ilaçlarına devam da etmelisin bence... olmazsa da Rabbimin takdiri elbette.....

kızlar çok sağolun ne heyecanım var, nede umudum var....Rabbim yavrularınızı size bağışlasıntabii yinede herşey ALLAH'ın ol demesiyle nasip bekleyip göreceğiz

canımmmm inşallah bebeğin bu defa seninle kalır... merakla takip etmeye çalışıyorum, bu aralar işlerden de ötürü bi kaç gün tam takip edemesem de aklım yüreğim sizlerle kızlarrrr

canım sanada iyi pazarlarve çok geçmiş olsuniyi dileklerin için sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…