- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Canim,kotu bir haber sayilmaz bence,bak gecen haftadan bu yana buyumus.haftaya da insallah daha da buyur.demek ki sana benzemeyecek,minyon bir kizin olabilir:)) moralini kesinlikle bozma lutfen,opuyorum seni
Canm senin tam transfer tarihin neydi seninki donmus transferi oldugu icin adetten hezap yaniltir transfer gunu iki haftalik olarak dusunmelisin
Bi kere asıl sen böyle insanı heveslendirip heveslendirip sonra da "olacağını sanmam" deme. Hamilelerin çoğu meyve aşerir böyle de bir tıbbi(!) gerçek var önümüzde. :) Hamileysen sana yetişmek için transferimi öne aldırmam falan gerekecek bu yüzden bir an önce haberim olmalıKiz monica,beni havaya sokma reca ederim:)) ben komplo teorisini attim ama olacagini sanmam.ben regl olmadan 7-10gun oncesi 3gun filan suren bir sancim olur,yumurtladiktan sonraya denk geliyor.bu ay da oldu,yani p.tesi,sali bekliyorum.olmazsa tabi test yaparim:))
Sen nerelerdesin bakiim,bu hafta yogun muydun?nasilsin?
Canim kardeim Allah buyuk onun hikmetinden sual olunmaz insallah yuzunu guldurur bebisin seni hic birakmaz Allah in izniyle sabirla ve umutla bekleyecegiz lutfen moralini yuksek tutmaya calis cok zor biliyorum ama kalplerimiz seninle
Allahıma şükürler olsun ki iyiyim ilkinde çok sarsıldım ama şuan iyiyim. 10.gün de yaptırıp doktorlar konuşurum isterse 12 de yaptırırım. Ya benim üzüldüğüm nokta 7 ay rapor için beklemek olacak herşeyim tam hiçbir eksiğim yok sadece evliliğimin 3 yılı doldurmasına var diye. Alev hanımdan yazı istiyeceğim sonuca göre gidip tekrar bir Zeynep Kamil ile görüşeceğim. Raporum çıksa keşke bikaç ay sonra sıfırdan başlarım çünkü kalan donmuşa vereceğim parayı raporlu sıfırdan tüpe veririm hemde 2 embriyo şansım olur diye düşünyrm
Canım benim ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Beklemek çok zor onu da biliyorum. Ama hemen üzülmeyelim, geriden gelip sonradan sağlıkla gelişen bebekler de oluyor. Bütün kalbimle seninkinin de böyle olmasını diliyorum. Kesenin bozulmaması önemli, bebeği gördü mü tam anlamadım ama fotoğrafta görünen bir şey var herhalde odur diye düşünüyorum. Allah sabır versin arkadaşım, şimdi sabredip bekleyeceğiz.
canım hiç transfer tarihinden hesaplamadım son adet tarihim 20 Ocak transfer tarihim 8 Şubat sen hesaplarmısın canım zahmet olmazsa
canım çok sağol doktorun odasındayken aklıma sen geldin sende aynı psikolojiyi yaşadın.ultrason kağıdında bebek çok küçük doktora göre yolk keseside bebekte varmış ama haftasına göre geriden geliyormuş:44:toparlanabilirde diyor akside olabilir kendini hazırla dedi bu hazırlık nasıl yapılıyorsa:44::44:
Mervecim, ben tamamen umutsuz değilim, değerinin sonradan fırlaması da mümkün bence. Zaten 7. günde kesin sonuç alabilseydik bizi 12 gün bekletmezlerdi. Sen hareketlerine, yiyip içtiklerine dikkat etmeye devam et lütfen. Allah hayırlısını versin. Olmazsa da geç olsun da güç olmasın diyelim canım.
Bi kere asıl sen böyle insanı heveslendirip heveslendirip sonra da "olacağını sanmam" deme. Hamilelerin çoğu meyve aşerir böyle de bir tıbbi(!) gerçek var önümüzde. :) Hamileysen sana yetişmek için transferimi öne aldırmam falan gerekecek bu yüzden bir an önce haberim olmalı
Ben iyiyim fazla yazmasam da takipteyim... Haftasonu Gemlik'e gidiyoruz, önümüzdeki hafta sonuna doğru da reglim ve tedavim başlar diye tahmin ediyorum. Bir de tatlısız hayat çok tatsız
Bitanem ne zahmeti sabirsizlikla bekliyodum transfer tarihini istersen nettende okuyabilirsin tupbebekte transfer tarihinde iki haftalik olarak dusunulerek hesaplaniyo seninkini hesapladim bugun 6+6 oluyo yani tam 1 hafta gerilkk var biliyosun benimkide 1 hafta geri cikmisti diger topiklerde bazi arkadaslarinda ayni sekilde oldu doktorumda bunun normal oldugunu bbek cok kucuk oldugu icin olcumlerin saglikli yapilamadigini ilerleyen haftalarda o aralarin kapandigini soylemisti canim insallah haftaya cokdaha guzel haberlerle gelirsin senin bebisin zaten en bastan nazli geldi transfere kadar da az ugrastirmadi seni ama hala seninle insallah Kurban oldugum Allah im onu sana bagislar hep birlikte olursunuz.
Öyle bir hazırlık yapılamıyor tabii.
Dua edip seni mutlu edecek işlerle, kişilerle zaman geçirmeye çalış canım. Dostluk kadar insana iyi gelen bir şey yok.
Biz üzerimize düşeni yapıyoruz, gerisi Allah'a kalıyor. O yüzden kendini hırpalamanın, yemenin faydası yok kimseye. Hayırlısıysa, sağlıklı bir bebekse seninle kalacaktır, değilse tek duam sıkıntısız, kürtaja gerek kalmadan gitmesi olur.
kalbimdesin bu gün kontrolün vardı (bak senden iiii biliyorum):) nesılsın pıt pıtları duydun mu?
canımsın10.gün yaptırırım stres olmuyorum inan sadece beklemek beni strese sokuyor kendime şaşıyorum bir cesaret ki sorma gitsin
canım arkadaşlarım doktordan yeni geldim maalesef size güzel haberler getiremedim....bebeğin kesesi geriden geliyormuş pıt pıtları göremedik doktor haftaya tekrar gel dedi eğer bir değişiklik olmazsa küretaj olabilir dedi.herşeye hazırlıklı olmalıymışım kesede bozulma yokmuş bebeğin haftası 5+6 olmuş:26::26::26::26:
canım neolur üzülme biliyorum mümkün deyil amma bebeyin hala seninle biraz nazlanıyor kendini göstermiyor ama gösterecek annesi haftaya hayırlı haberlerinide alacaksın inşallah
canım arkadaşlarım doktordan yeni geldim maalesef size güzel haberler getiremedim....bebeğin kesesi geriden geliyormuş pıt pıtları göremedik doktor haftaya tekrar gel dedi eğer bir değişiklik olmazsa küretaj olabilir dedi.herşeye hazırlıklı olmalıymışım kesede bozulma yokmuş bebeğin haftası 5+6 olmuş:26::26::26::26:
öyle canım benim Rabbim daha büyük acılar dertler vermesin her halime şükürler olsun. Nasibimde varsa 10.gün görürüm yoksa
araştırmalara, çalışmalara devam. Sabretmeyi sizlerden öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?