Yaşım 25 istediğin gibi görebilirsin şekerim sorun yok hele içine sokup seveceksen, bana sevgi ile yaklaşacaksan no problemYa deme onu sorma Bugün 7.günüm ve şuan fena halde meraktan çıldırmış durumdayım akşam gidip kan veresim var o derece yani Olumlu yada olumsuz Rabbimden gelene razıyım sadece beklemek çok yoruyor beni içime bir öküz oturdu şuan yine kaldıramıyorum
he bende 30 yaşımda olduğuna göre sevebilirm gel annem geeeelllcanım test içinse ne olur dayan bunlar bile stres sebebi.hatırlasana benm 7.günümde 22 çıkmıştı hamileyim diye uçmuştum.2 gün sonra 9 a düşmüştü.yani erkenden öğrenmek hiç iyi değil nasip olursa 2.tüp bebekte günümü beklicem
Estrofem hapi ne zaman kadar kullandiniz bana gunde 3 olarak devam dediler ama bi cok doktor biraktiriyomus sanirim
sev canım sevvvilkinde günümü bekledim biliyorsun 8.ve 10. günlerde kanamam olduğu için 11.gün test yapıldı. O gün sonucu 0,9 olarak aldım. Bende şunu merak ediyorum öyle olsa bile acaba senin gibi oldu mu diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü hiç hamile kalamadım kimyasal olsa bile. Bu tüp de donmuş olduğu için çatlatma iğnesi felan olmadım yoksa zaten 0 çıkar varsa da küçük de olsa bişey çıkar diyorum tabi ki sevinmem biliyorum erken olduğunu çünkü ben hamilesin deseler sevinemem kalp atışını duyana kadar burda edindiğim tecrübelerden dolayı.
haaa o zaman yap doğrusun çnkü bnde günümü bekleseydm kimyasal oldgnu bilemicektim.en azından onu öğrenirsin bence yap hadi hadi
valla eşim benden meraklı yapsak çıkar mı çıkmaz mı diyip duruyor
dürtüyor zaten sürekli vesvese verip duruyor
içimdeki ben de git yaptır negatifse 12.gün tekrar yaptırırsın ilaçları kesersin diyor
ayyyy çok komik oldu konuşan konuşana deli gibiyim ya hale bak
valla eşim benden meraklı yapsak çıkar mı çıkmaz mı diyip duruyor
dürtüyor zaten sürekli vesvese verip duruyor
içimdeki ben de git yaptır negatifse 12.gün tekrar yaptırırsın ilaçları kesersin diyor
ayyyy çok komik oldu konuşan konuşana deli gibiyim ya hale bak
Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin, tez vakitte anne olduğumuz haberleriyle yer gök inlesin inşallahben de yarın donmuş bebelerimi alıcam lütfen duanızı esirgemeyin olur mu
allahhhhhhhhhhh nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum bende 5. gün transferi oldum ve drum kesinlikle yaptırmadı bana idrar da yasaktı kan testide
eşime arattırdım en son yapsak ne olur diye eşim dru aradı durmuyo eşim yapcak diyekafayı yemek üzereydim günler geçmiyodu çünkü
dr asla ve asla yapmasın kesinlikle istemiyorum dedi lekem gelince 8. gün 9. gün yapmama izin verdi kuzum
yinede sen bilirsininşallah güzel haberlerinizi alırız inşallah
ahhhh kuzummm o zaman sen neysen bugün bende öyleyim vallavereyim çıkarsa tekrarlarım çıkmazsa da 12.gün tekrar ederim diyorum inan sonuç ne olursa olsun Rabbimden bilmiyorum cesaret olursa yaptırırm bugün 7.günüm cesaretim kaçabilirde
Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin, tez vakitte anne olduğumuz haberleriyle yer gök inlesin inşallahben de yarın donmuş bebelerimi alıcam lütfen duanızı esirgemeyin olur mu
valla hem sordun hem cevapladınbence kimseyi fazla meraklandırma varsada kimyasal falan en azından öğrenirsin
Kuzum hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah güzel haberlerini alırız
benim eşim sabırlıdıro da bana gaz verse bende durmazdım galiba ama izin vermedi oda yapmama
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel o zaman
kız böyle uzun yazıya can kurbanallah razı olsun pırasadan hoşlanmam ama diğerlerini yaparım.bende devamlı sulu yemekler yemeye başladım hergün öğlen ve akşam sulu yersem düzene girer diye düşünüyordum.çünkü illaki haftada bir dışardan ekmek arası yeriz eşimle.en çokta şeyi beğendim hergün aynı saatte git tuvalette bekle canımsın ya çok teşekkrler hepsini denicem sonucuda yazcam
Yaşım 25 istediğin gibi görebilirsin şekerim sorun yok hele içine sokup seveceksen, bana sevgi ile yaklaşacaksan no problemYa deme onu sorma Bugün 7.günüm ve şuan fena halde meraktan çıldırmış durumdayım akşam gidip kan veresim var o derece yani Olumlu yada olumsuz Rabbimden gelene razıyım sadece beklemek çok yoruyor beni içime bir öküz oturdu şuan yine kaldıramıyorum
Amanin bizim kiz cildirmis canim en azindan 9.gunu bekleyebilsen cok iyi olur ama yinede sen bilirsin idrar yaptin mi tekrardan insallah canim cani gonulden guzel haberler almani diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?