2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

he bende 30 yaşımda olduğuna göre sevebilirm gel annem geeeelll canım test içinse ne olur dayan bunlar bile stres sebebi.hatırlasana benm 7.günümde 22 çıkmıştı hamileyim diye uçmuştum.2 gün sonra 9 a düşmüştü.yani erkenden öğrenmek hiç iyi değil nasip olursa 2.tüp bebekte günümü beklicem

sev canım sevvv ilkinde günümü bekledim biliyorsun 8.ve 10. günlerde kanamam olduğu için 11.gün test yapıldı. O gün sonucu 0,9 olarak aldım. Bende şunu merak ediyorum öyle olsa bile acaba senin gibi oldu mu diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü hiç hamile kalamadım kimyasal olsa bile. Bu tüp de donmuş olduğu için çatlatma iğnesi felan olmadım yoksa zaten 0 çıkar varsa da küçük de olsa bişey çıkar diyorum tabi ki sevinmem biliyorum erken olduğunu çünkü ben hamilesin deseler sevinemem kalp atışını duyana kadar burda edindiğim tecrübelerden dolayı.

Estrofem hapi ne zaman kadar kullandiniz bana gunde 3 olarak devam dediler ama bi cok doktor biraktiriyomus sanirim

Merhaba, estrofemi hala kullanıyorum. Transfer öncesinde günde 1 kez 4 adet kullanıyordum. Transferden sonra ve hala günde bir kez 5 adet alıyorum.

haaa o zaman yap doğrusun çnkü bnde günümü bekleseydm kimyasal oldgnu bilemicektim.en azından onu öğrenirsin bence yap hadi hadi

haaa o zaman yap doğrusun çnkü bnde günümü bekleseydm kimyasal oldgnu bilemicektim.en azından onu öğrenirsin bence yap hadi hadi

valla eşim benden meraklı yapsak çıkar mı çıkmaz mı diyip duruyor
dürtüyor zaten sürekli vesvese verip duruyor

içimdeki ben de git yaptır negatifse 12.gün tekrar yaptırırsın ilaçları kesersin diyor

ayyyy çok komik oldu konuşan konuşana deli gibiyim ya hale bak

kuzum bende 5. gün transferi oldum ve drum kesinlikle yaptırmadı bana idrar da yasaktı kan testide
eşime arattırdım en son yapsak ne olur diye eşim dru aradı durmuyo eşim yapcak diye kafayı yemek üzereydim günler geçmiyodu çünkü
dr asla ve asla yapmasın kesinlikle istemiyorum dedi lekem gelince 8. gün 9. gün yapmama izin verdi kuzum
yinede sen bilirsin inşallah güzel haberlerinizi alırız inşallah

Son düzenleme:
Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin, tez vakitte anne olduğumuz haberleriyle yer gök inlesin inşallah ben de yarın donmuş bebelerimi alıcam lütfen duanızı esirgemeyin olur mu

valla hem sordun hem cevapladın bence kimseyi fazla meraklandırma varsada kimyasal falan en azından öğrenirsin

Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin, tez vakitte anne olduğumuz haberleriyle yer gök inlesin inşallah ben de yarın donmuş bebelerimi alıcam lütfen duanızı esirgemeyin olur mu

allahhhhhhhhhhh nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

ahhhh kuzummm o zaman sen neysen bugün bende öyleyim valla vereyim çıkarsa tekrarlarım çıkmazsa da 12.gün tekrar ederim diyorum inan sonuç ne olursa olsun Rabbimden bilmiyorum cesaret olursa yaptırırm bugün 7.günüm cesaretim kaçabilirde

Kuzum hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah güzel haberlerini alırız
benim eşim sabırlıdır o da bana gaz verse bende durmazdım galiba ama izin vermedi oda yapmama
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel o zaman

canım inşallah sımsıkı 9 ay tutunsun kuzucuğun sana dualarımız seninle

normalde de eşim yaptırmak istemez ama bu sefer ısrarcı oluyor yaptıralım diyince onun cesareti gidiyor öyle yuvarlanıp gidiyoruz şaka bi yana Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin hep bunu istiyorum zaten canım inşallah Rabbim güzel haberler alıp vermeyi nasip eder

canim şimdiden hayırlı olsun 9 ay boyunca göbüşünün misafiri olsunlar vaktinde doğup analı babalı büyüsünler inşaALLAH

5- gunde 1 armut,sut verirken de sutu artirir:)) bu maddeyi unutmusum.
Canim aklima gelenleri siraladim,sadece kayisi degil anlaminda.herkes kendine uyani secer.ben de kac yillik evliyim,ilk kez gecen hafta pirasa yemegi yaptim.ben de hic sevmezdim ama gayet guzeldi ve afiyetle yedim.biz de disarida cok yeriz,ama insanin duzenini cok bozuyor.haftada 1den bisii olmaz ama:)))

Amanin bizim kiz cildirmis canim en azindan 9.gunu bekleyebilsen cok iyi olur ama yinede sen bilirsin idrar yaptin mi tekrardan insallah canim cani gonulden guzel haberler almani diliyorum

Arkadasim Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah hayirlisiyla yavrularin sana tutunur ve hic birakmaz

Amanin bizim kiz cildirmis canim en azindan 9.gunu bekleyebilsen cok iyi olur ama yinede sen bilirsin idrar yaptin mi tekrardan insallah canim cani gonulden guzel haberler almani diliyorum

Ayyyy evet canım ya çıldırdım valla yaptım yapmaz olur muyum idrarda yok bişey canım 5-6-7.gün yaptım aynı kare Bilmiyorum hayırlısı cesaretim olursa yaptırırım şuan ruh halim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…