2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Se
İyi akşamlar canim insallah embriyolarin senin caninda can bulur ve *12)sonra yazarsın Insallah HAMİLEYİMMMMMMM Diye Allah gönlüne versn

Kızlar sonucum 98,42 çıkmış Pazartesi 52,18 di tam iki katı olmamış ama iyi sanki değil mi?iki kat olsa 104 olmalıydı,sizce normal mi???

Canim benim Insallah değeriniki katı artar Seninde yüzünde güler kuzum Allahım sağlıkla eline aldirsin kucagin dolsun

Aminnnn İnşalllahhh canım benim

Kızlar sonucum 98,42 çıkmış Pazartesi 52,18 di tam iki katı olmamış ama iyi sanki değil mi?iki kat olsa 104 olmalıydı,sizce normal mi???
değerin gayet güzelllll, keyfini çıkar gebeeee gebeeeee diye dalga bile geçebiliriz seninleeeee
ben de sana bakmaya geldim, yazmamış olsan ben yazcaktım bebeğimmmmm sağ bileğimi yaktım ben, melinda beni diğer topikte direnişe çağırdı, topik kurucusu sabah beri yok, topiğe gelsin diye... ben onlara "yazık ama hatuna işi vardır belki" dedim satışa yaptım azcık, sonuç :bileğimi yaktımmmm.... kocam nöbetçi eczane aradı, krem aldı geldi sağolsunnn

Ben çıkıyorum yarın saat 14:00 de transferim var dualarınızı benden esirgemeyin embriyom tutunsun bebiş olsun

inşallah seni 9 ay bırakmaz, sıkıca tutunurlarrr, sağlıkla kucağına alırsın canımcımmmm

Bende dondirigimi can parcami 27 martta alicam insallah canim once senin guzel haberini alalim arkandanda bizler gelelim insallahh
az kalmış hatunnnn..... bebişlerinin viyakladığı günleri de göresin emiiii

Ben Mayıs'a gün sayıyorum Mayıs'ta tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum bu sırada kürler yapıyorum 4. Denemem olacak Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallahhh

inşallah son tedavileriniz olsun, Rabbim meleklerini sizlere bağışlasın......:13::13:

Cnm cok gecmis olsun

Kuzucum kıyamam sana ben kizarim o melindayadireniş kurbanı oldun sen dur opeyim geçsin

canımmm yaaa çok geçmiş olsundur bende öpüyim hemen iyileşir inşaALLAHbiricik aşkitosuna kremi bulup getiren enişteye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…