Secanım arkadaşlarımmmmmmm merkezden aradılarrr 4 yumurtadan 3 döllenmiş yanlız biri biraz yavaş gelişiyomuş ama 2 tanesi gayet güzel döllenmiş yarın daha net bilgi vericekler allahım sana şükür inşllh daha güzel gelişirler rabbim sen onlara sağlıkla gelişimini sağla aallahım sana sonsuz şükürler çok mutluyum inşşlh bi aksilik olmazsa cuma transferrim varrrrr kızzzlarrrrr......çok mutluyum çok çok çok çok anlatamam .......hepinizi çok seviyorummm saolun iyiki varsınızzzz
Kızlar sonucum 98,42 çıkmış Pazartesi 52,18 di tam iki katı olmamış ama iyi sanki değil mi?iki kat olsa 104 olmalıydı,sizce normal mi???
Aminnnn İnşalllahhh canım benim
Cnm okuyunca benimde gozumde canlandi allah mutlulugunuzu daim etsin inss bebegini sagsalim dogdugu gunu de insss gormeyi nasip etsin inssss
Cnm inss onemli bisey yoktur bebislerin buyuyordur inss annes
Cnm masallah cok guzel degerin allah tamamina erdirsin inss
cnm inss kaliteli embiriyoalarin olsun gobisinde can bulsunlar inss bizde senin adina cook mutlu oluyoruz guzel haberlerini okuyunca bizde seni coooooook seviyoruz hep mutlu ol emi
İnsss cnm benim hayirlisi olsun
Amin cnm insss
Cnm bencede ikiye katlamasi onemli degil benim dusugumdeki hamileligimde hep 2,5-3 katina yakin katlaniyordu ama sonu dusukle sonuclandi yeterki allah nasip etsin gerisi teferruat inss butun hamislerimizin bebislerini sagsalim kucaklarna almayi nasip etsin yaradan.
Aminnnnn
İnsssss butun kalbimle aminnnnn.
yuzunu guldurecek son tedavin olsun cnm inssss
ayyy ne güzel bnden sonrasın inşllh hadi hayırlısı rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşllh yüzümüze gülsün
değerin gayet güzelllll, keyfini çıkar gebeeee gebeeeee diye dalga bile geçebiliriz seninleeeeeKızlar sonucum 98,42 çıkmış Pazartesi 52,18 di tam iki katı olmamış ama iyi sanki değil mi?iki kat olsa 104 olmalıydı,sizce normal mi???
ben de sana bakmaya geldim, yazmamış olsan ben yazcaktım bebeğimmmmmcanım arkadaşlarımmmmmmm merkezden aradılarrr 4 yumurtadan 3 döllenmiş yanlız biri biraz yavaş gelişiyomuş ama 2 tanesi gayet güzel döllenmiş yarın daha net bilgi vericekler allahım sana şükür inşllh daha güzel gelişirler rabbim sen onlara sağlıkla gelişimini sağla aallahım sana sonsuz şükürler çok mutluyum inşşlh bi aksilik olmazsa cuma transferrim varrrrr kızzzlarrrrr......çok mutluyum çok çok çok çok anlatamam .......hepinizi çok seviyorummm saolun iyiki varsınızzzz
Ben çıkıyorum yarın saat 14:00 de transferim var dualarınızı benden esirgemeyin embriyom tutunsun bebiş olsun
az kalmış hatunnnn..... bebişlerinin viyakladığı günleri de göresin emiiiiBende dondirigimi can parcami 27 martta alicam insallah canim once senin guzel haberini alalim arkandanda bizler gelelim insallahh
çok mutluyum bebem rabbim bu sefer inşllh yüzüme bakıcak bende( ANNE ) olucam inşlllh allahımın izniyle bi aksilik çıkmazsa allahım sen onlara can ver yarabbim güzel gelişmelerini sağla onları bana bağışla aminnnn
Ben Mayıs'a gün sayıyorum Mayıs'ta tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum bu sırada kürler yapıyorum 4. Denemem olacak Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallahhh
az kalmış hatunnnn..... bebişlerinin viyakladığı günleri de göresin emiiii
sagol canimmmmmmm saya saya bitirdik sayilir gunleri, 21 guncuk mu kaldi neegecmis olsun sanada tatlim, calismalara ara vermek yok he ona gore bahar aylarini iyi degerlendirelim lutfen
Cnm cok gecmis olsundeğerin gayet güzelllll, keyfini çıkar gebeeee gebeeeee diye dalga bile geçebiliriz seninleeeee
ben de sana bakmaya geldim, yazmamış olsan ben yazcaktım bebeğimmmmmsağ bileğimi yaktım ben, melinda beni diğer topikte direnişe çağırdı, topik kurucusu sabah beri yok, topiğe gelsin diye... ben onlara "yazık ama hatuna işi vardır belki" dedim satışa yaptım azcık, sonuç :bileğimi yaktımmmm.... kocam nöbetçi eczane aradı, krem aldı geldi sağolsunnn
K
inşallah seni 9 ay bırakmaz, sıkıca tutunurlarrr, sağlıkla kucağına alırsın canımcımmmm
az kalmış hatunnnn..... bebişlerinin viyakladığı günleri de göresin emiiii:54
inşallah son tedavileriniz olsun, Rabbim meleklerini sizlere bağışlasın......:13::13:
sagol canimmmmmmm saya saya bitirdik sayilir gunleri, 21 guncuk mu kaldi neegecmis olsun sanada tatlim, calismalara ara vermek yok he ona gore bahar aylarini iyi degerlendirelim lutfen
aynennnnn canımmm, "kandıraaamaaazzzllllaaarrr cayyydıııırrraaaamaaaazzzllllaaaar, konuşalım, se...., kırıştıralım" diye bi şarkı vardı bi ara, o hepimize gelsinnnn
değerin gayet güzelllll, keyfini çıkar gebeeee gebeeeee diye dalga bile geçebiliriz seninleeeee
ben de sana bakmaya geldim, yazmamış olsan ben yazcaktım bebeğimmmmmsağ bileğimi yaktım ben, melinda beni diğer topikte direnişe çağırdı, topik kurucusu sabah beri yok, topiğe gelsin diye... ben onlara "yazık ama hatuna işi vardır belki" dedim satışa yaptım azcık, sonuç :bileğimi yaktımmmm.... kocam nöbetçi eczane aradı, krem aldı geldi sağolsunnn
inşallah seni 9 ay bırakmaz, sıkıca tutunurlarrr, sağlıkla kucağına alırsın canımcımmmm
inşallah son tedavileriniz olsun, Rabbim meleklerini sizlere bağışlasın......:13::13:
Kuzucum kıyamam sana ben kizarim o melindayadireniş kurbanı oldun sen dur opeyim geçsin
aynennnnn canımmm, "kandıraaamaaazzzllllaaarrr cayyydıııırrraaaamaaaazzzllllaaaar, konuşalım, se...., kırıştıralım" diye bi şarkı vardı bi ara, o hepimize gelsinnnn
kolay gelsin canim:128:
yok ben dinlenmeye gecicem
size lafımız yok tatlımmmm.....
Ben Mayıs'a gün sayıyorum Mayıs'ta tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum bu sırada kürler yapıyorum 4. Denemem olacak Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallahhh
ben de sana bakmaya geldim, yazmamış olsan ben yazcaktım bebeğimmmmm sağ bileğimi yaktım ben, melinda beni diğer topikte direnişe çağırdı, topik kurucusu sabah beri yok, topiğe gelsin diye... ben onlara "yazık ama hatuna işi vardır belki" dedim satışa yaptım azcık, sonuç :bileğimi yaktımmmm.... kocam nöbetçi eczane aradı, krem aldı geldi sağolsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?