• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlarr yaaa :/ benm su mantar bir turlu gecmedi , gecen pZt doktora gttgmde soyledim gyno trosyd jel verdi tek kullanimlik 3 gun gcti mantarim suan tkrar basladi ilki gbi cok degil ama cogalicak gibi :/ acaba bu kullandigm ignler ilaclar mantari tetikliyo olbilir mi ? Bnm gbi durumu olan var mi ? Sirkeli suyuda denedim ama devam ettremedim zor oluyo diye ..:( bebegme zarar vermz herlde cnku gnlde gebelikte mantar cogu kadinda mydana geliyo ama bilemedim smdi :/ yardim edin biktim su mantar illetinden 😡😣😞
Geçmiş olsun canım zor vala benim kuzenimdede vardı ondan duymuştum kendini hep kuru tuttugunu ve çamaşırını ütüleyek giydiğini sölemişti günde iki kere değiştirip...bebeğine de sağlıklı doğurdu ...korkma canım geçer inşlahh :16:

Neden 14. Gun test dedi acaba, biraz gec degil mi

nevacım 2010 yılında da international hospitalde 2 fresh 1 tanede dondurulmuş tedavim olmuştu test günleri 14 gün sonraydı.şimdi tedavi olduğum merkez de 14 gün sonrasına gün veriyor:53:nedenini sorduğumda en sağlıklı beta-hcg değeri bu günlerde alınıyormuş:34:

Karbonat herlde syledigin sey canim duymustum ama hoc dnemdim o karbontli suya oturuluyo die biliyorm ben hatta , ama iste hamilykn nasil olir bilmiyorm ki krbonat etkili bseydr cnku ama fikrin icin sagol canm

Valla tatlim ben soda diyebiliyorum ama sen genede deneme doktorundan yardim iste

nevacım 2010 yılında da international hospitalde 2 fresh 1 tanede dondurulmuş tedavim olmuştu test günleri 14 gün sonraydı.şimdi tedavi olduğum merkez de 14 gün sonrasına gün veriyor:53:nedenini sorduğumda en sağlıklı beta-hcg değeri bu günlerde alınıyormuş:34:

Sonuc iyi olsun da iki gun sonra olsun canim insallah
Bana donmusta da tazede de 3. Gun embriyosu icin 12. Gun verdiler de ondan sordum

ben de seni çok beğeniyorum:29::16::16::16: ama teknoloji bize engel oluyor:9:bizde içimizden beğenmeye devam edelim:34:
:16::16::7::7:
senin hastane saglamcilar cnm gec olsun da yeterki sonu guzel olsun farketmez:49:

Sonuc iyi olsun da iki gun sonra olsun canim insallah
Bana donmusta da tazede de 3. Gun embriyosu icin 12. Gun verdiler de ondan sordum
Baskentte bana 10.gun tahlil vermisti 3. Gun embiriyosuydu her hastane farkli basktte benim gibi aceleci:10:

Yelizcim hayirli olsun benim bebislerim tutmadi inşallah senin tutar canm haberdar et bende bu ay tekrar donmuslarimi denicem regl olunca hakkimxda hayirlisi olsun

Aynen dedgin gbi yapiyorm canim , kagit havludan tampon yapip sk sk degstryorum. Vajinal tmzleme jelim var onuda kullaniyorm ama nafile

Canım benim mantar hakkında çok bilgim yok bana sadece antibiyotik alerji yapar birde sen yazınca hatırladım seneler evvel o vajinal jelden bende kullanmıştım bende bir kaşıntı başladı çıldırıcam sonra o jeli bıraktım geçti meğerse sonradan öğrendim o jeller vajinanın pH dengesini bozuyormuş pek iyi deyilmiş kullanmak...istersen sende bırak ....

Kizzzzzzzzlar hamileyim

ben hep inanmıştım senin hamile kalcağına gözünnnnnnnnnnnnnn ayyyydddddddııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn cnm arkadaşm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza..........bana gelince.......hepiniziiiiiiiiiiii çookkkkkkkkkkkkkkkk özzzzzzzleeedimmmmmmmmmmm kızlar eşim biraz daha iyi şükür 18 şubatta tekrar konturole gidicek 20 şubatta inşllh kırmızı görcem veeeeeee tedaviyee başlıcam peşinizden geliyomm işten yorgun geliyorum giremiyorum ama aklım hep sizde güzbaharla telden konuşuyoz hepinizden heber alıyom heeeeee ona göre :9::9:....sizi boşlamadım.....şimdi cicibebem kalbimdesin amayam güzbaharım kalinkamım ilyelizim nesem selenim melindamım ismini sayamadığım can yoldaşlarım rabbim hepinizin gönlündeki muradı versinnnnnnnnnnn amiiiinnnnnnnnnn aklımda ve dualarımdasınız sizi önce allahıma sonra sizi size emanet ediyorum beni unutmayınnnnnn yoksaa öperim siziiii :54::54::54::54:

ben hep inanmıştım senin hamile kalcağına gözünnnnnnnnnnnnnn ayyyydddddddııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn cnm arkadaşm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza..........bana gelince.......hepiniziiiiiiiiiiii çookkkkkkkkkkkkkkkk özzzzzzzleeedimmmmmmmmmmm kızlar eşim biraz daha iyi şükür 18 şubatta tekrar konturole gidicek 20 şubatta inşllh kırmızı görcem veeeeeee tedaviyee başlıcam peşinizden geliyomm işten yorgun geliyorum giremiyorum ama aklım hep sizde güzbaharla telden konuşuyoz hepinizden heber alıyom heeeeee ona göre :9::9:....sizi boşlamadım.....şimdi cicibebem kalbimdesin amayam güzbaharım kalinkamım ilyelizim nesem selenim melindamım ismini sayamadığım can yoldaşlarım rabbim hepinizin gönlündeki muradı versinnnnnnnnnnn amiiiinnnnnnnnnn aklımda ve dualarımdasınız sizi önce allahıma sonra sizi size emanet ediyorum beni unutmayınnnnnn yoksaa öperim siziiii :54::54::54::54:

Cnm hosgeldin esinin durumununda iyiye gidiyormus gozun aydin cnm inss hemencecik baslarsiniz tedaviye artik ve ondan sonra gelsin bebisler inss sende dikkat et bu arada kendine inss arkakaya hamis kalacaz cnm allah hepimizin muradini versin insss sende benim dualarimdasin cnm sen unutulacak kadinmisin bizde seni ozledik islerin yolunda olsun da her zaman gelmesende olur inss esin en kisa surede eski sagligina kavusunca eskisi gibi sık gorusuruz gun sayariz beraber seni kocaman:54:cnm iyi geceler allaha emanet ol bitanem:16:

merhaba kızlar;
en son sizlere hamile olduğumun haberini vermiştim. malesef 9+3 haftalık bebeğim kalbinin durması nedeniyle 05.02.2014 te benden alındı. 7.haftada yapılan kontrollerde ikiz gebelik olduğu ancak bebeklerimden birinin gelişimini durduğunu, diğer bebeğimin ise oldukça sağlıklı olarak pır pır atan bir kalple bana tutunduğunu bilmek tek tesellim olmuştu. bilemezdimki diğer bebeğimde beni terk edecek:2: çevremde hep güçlü bilinen ben; ki bende kendimi güçlü diye tanırdım ilk defa olduğu yere yığıldı. herşey o kadar güzel ilerliyordu ki 4 subatta rutin kontrollerimize gitmiştik eşimle. evden çıkarken bugün hareketlerini görürüz diyordum eşime. bilemedim yavrumun benden gittiğini. ultrasona girdiğimde doktorum öyle çaresizce "kalp atışlarını alamıyorum, vajinal ultrasonla deniyecem" dedi ki dünyam yıkıldı o an başıma. ve 5 subatta 10:55te bebeğimi kürtajla benden kopardılar. o gün bugündür ne gündüzüm gece, ne de gecem gündüz. biliyorum canı verende, alan da rabbim. yavrularım mahşerde bizi bekliyor. ama içimde ki acının tarifi yok.
dondurulmuş 3 embriyom var. 3 ay sonra yola devam edeceğiz rabbimin izni, İdris Hocamın desteğiyle. ama geçer mi 3 ay bilinmez. sizinle acımı paylaşmak istedim beni benden daha iyi anlayacak olan sizlersiniz çünkü. dilerim benim yaşadığımı rabbim kimseye hele hele bizim gibi binbir emekle bebek sahibi olmaya çalışan ebeveynlere yaşatmaz. dualarım bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerin ve benim; hayırlısı ile kucaklarına bebeklerini alabilmeleri için olacak. her ne kadar sizi takip etmiyor gibi görünsemde telden misafir olarak her birinizin paylaşımlarını okuyorum. sizlerden güç alıyorum.
kalinkam, yeliz, güzbahar, amaya, cicibebe, melinda, edasu, bebek34, selen ve isimlerini sayamadığım can yoldaşlarım dualarımda ve kalbimdesiniz...sevgiler

kııızzzzlllllaaaaaaarrrrrrrrr gggüüüünnnaaayyyyyyddddııınnnnnn :))))))

cumartesi tam gün temizlik yapıp pazar günü kocam kişisine kızdığımdan hiç bi şey yapmak istemediğimden uzak kaldım sizlerden, ancak bu sabah tüm eksik sayfalarımı okuyabildim......

haaaa bu aradaaaa bacılar bi bakın hele, haberlerini yazan arkadaşların sonuç bölümlerini değiştirdim.... test bekleyenlerin test tarihlerini, tedaviye başlayacakların başlayacakları tarihleri yazdım, bakalım sevecek misinizzzzz :)))) sabah mesaimi sizlerle yapıyorum zatennnnn :54:

Kizlar iyi geceler, ben 1hafta-10gunlugune ankaraya anneme gidecegim yarin sabah..
Kalbimdesin,yarin transferin guzel gecer insallah,
Yeliz ve kalinkam,pizzo sizlerinde guzel haberlerinize gelirim umarim:))
Transferi olacak ve test sonucunu bekleyen arkadaslarim kendinize iyi bakin,baktirin...opuyorum sizi:16:
iyi yolculuklar, güle güle git güle güle gel inşallah şekerimmmmm..... :54:

can dostlarim bugün itibari ile anne aday adayiyim dualariniza talibim topigi fazla okuyamadim bugün için bana sans dileyen bütün arkadaşlarıma çok tesekkur ederim.2tane yavrumla yatiyorum bugün çok Yoruldum hepinizi opuyorum Allaha emanet olun

:16::16: hadi gözün aydınnnn canımmmm...... kuluçka dönemin güzel geçsin, sonu güzel haberlerle gelsin inşallahhhhh....:16::16:

Nasilsiniz kizlar Kalbimdesin kalinkam yeliz transferleriniz olmus ne guzel ismini sayamadigim tedavisi devam eden canlar Allahım mucizelerinize can versin inşallah dualarimiz sizinle :16: Rabbim emeklerinizi bosa çıkarmasın bende toparlandim cok şükür esimle evimle ilgileniyorum baya temizlik is falan vardı :54: yorgunluktan bittim adetim bitmek üzere doktor gel bitince dedi bu da tutmazda sol tupunu alsak mi acaba diyordu rahim filmin temiz ama konusalim diyor bende baska yolu yok mu dedim alttan o tüpü tikariz dedi o nasil olacak kızlar laparoskopi ile mi yapılıyor o da :18: valla hic içimden gitmek gelmiyor yoruldum bide bi mudddet hastane :19: görmek istemiyorum dinlenmek istiyorum cok özledim hepinizi iyi hafta sonları olsun herkesi öpüyorum:54:
Sağol cnm rahim filmini eylül ayinda cektirdim yaa açıkçası tüpumu aldırmak istemiyorum keske acsa ya da temizlese dogal yoldan olma sansim yuzde 50 düşer :( tabi mecburi olursa ne yapalim hayırlısı biraz dinlenelim Allahım maddi manevi güç verdikçe denemeye devam :10: senin nasıl gidiyor cnm

tatlım seni çok iyi anlıyorum inanki, eğer hemen gitmek istemiyorsan bekle bi müddet.... sonuçta evet bu hastaneler olmadan bebişlerimizin bize niyeti yok gibi görünsede moral olarak hazır olmamız gerekiyor tedaviye başlamadan önce.... bende seni öporum tatlım:54:

Vazgecemedigim topigin guzeller guzeli anneleri anne adaylari hepinize iyi geceler diliyorum topigin en basinda yani kasim ayinda benimle birlikte negatifini alanlar 2ci transferini olmus bile masallah size rabbim yuzumuzu guldursun insallah dualarim sizlerle.ozellikle YELIZ en cok senin haberine uzulmustum cok etkilenmistim aglamistim seninle birlikte taaa uzaklardan ..simdi totemim sensin sonucunu dort gozle brkliyorum:) be inaniyorum olacak bu sefer.bana gelince adetimi bekliyorum once histeroskopi , bi sonraki ay dondurulmuslarimi alicam allahin izniyle.hepinizi sevgiyle kucakliyorum Allah'a emanet.

inşallah bu son tedavin olsun şekerimmmmm :29:

Arkadaslar listemize bi goz attim hamis sayimiz 30:nazar: olmus Maaşallah subhanallah haftaya bu sayimiz guzel haberlerle arfsin insallah ilk guzel haberi pizzo arkadastan bekliyoruz sonra sanirim sira bana geliyo :18: sora yeliz sora kalbimdesin Allah im sen hepimizin yuzunu guldur listemiz bastan sona hamislerle dolsun insallah herkese hayirli pazarlar guzel tatiller olsun :7:

aaamiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16::16:listemiz baştan sona hamişlerle dolar inşallahhhhhh

kızlaarrr :3:çok sağolun dün nerdeyse idrar komasına girdim:52:beni merkezden arayıp 9:30-10:00 arası burada olun yolda sıkışmaya başlayın dediler tabiii ben başladım su içmeye geçen seferde kendime göre çok sıkışıktım ama ultrasonda yeterli olmadığı anlaşıldı tekrar su içip bekleyenler arasında bilmem kaçıncı sıraya gerilemiştim:52::52::52:sıram geçti yaniiii:52::52::52::52:bu sefer dedim sıramı kaptırmayacağım hastaneye gittiğimde iyi sıkışmıştım sizi birazdan alacağız dediler 1 saat geçti:53:dayanamıyorum tüp bebek katında iğne atsanız yere düşmüyor.ALLAH'ım şaka yapmıyorum kızlar oturan kişiden fazlası ayakta ben sıkıştığım için oturamıyorum doktorumu gördüm nezaman transfer olacak ben altıma yapacağım dedim opum var ondan sonra seni alacağız dedi biraz idrarını boşalt dedi bende hayatta olmaz abdestimi bozmak istemiyorum dedim :9:doktor güldü:52: lafın kısası beni 2 buçuk saat sonra aldılar masaya yattım aman ALLAH'ım hemşireye beni kaldır dedim yatınca karnım gerildi damlamak üzere:52:apar topar wc ye koştum hemşire 1 bardaktan fazla yapma diyor duyan kim gidiyor tutamıyorum içimdem dedim benim sıra yine geçti:52:neyse transferde yetecek kadar depo doluymuş 2 tane yavruyu alarak transfer maceramı bitirdim.transferden sonra yer yok diye 1 saat yattım taburcu oldum.fakat eve gitmek için taksi bulamadık ben belli bir kısmı yürüdüm otobüse bindim.eve 10 dakika mesafede indim çünkü başka yöne giden bir otobüstü:53:tabiii yine taksi bulamıyoruz eşim deliriyor bu ne şanşsızlık diye taksi duruyor abi ben şoför değiştircem orası bana ters neyse bitanesine bindik adam aynı cevabı verdi eşim dedi inmem beni eve götüreceksin 1 saattir eve gitmeye uğraşıyorum adam eşimden korktu:53::27:neyse evimize geldik :16:inşaALLAH bu maceranın sonu hamilelikle ve yavruların beni 9 bırakmaması ile biter:16::16::16::16:hepinizi seviyorum iyiki hayatımdasınız:29::29::29::29::29::29:

:52::52::52::52::52: sonu güzel olur inşalllahhhhhhhh:54:

Ya kizlar bu begen butonu boyle mi kalacak sinir oluyorum ya agiz tadiyla kimseyi begenemicem mi ben ne zaman duzelecek bu durum:47:
:46::46::46::46: sana tüm içtenliğimle katılıyorum.... puanlarda ördaklerde umrumda değil ben beğen butonumun eski halini istiyorummmmmm:16:

sen de bizim aklımızdasınnnn bebeğimmmmmm:54::54: Rabbim eşine de sana da sağlık sıhat versin inşallahhhhh öncelikle.... sonrada gelsin bebişşşşşşş:54:

merhaba kızlar;
en son sizlere hamile olduğumun haberini vermiştim. malesef 9+3 haftalık bebeğim kalbinin durması nedeniyle 05.02.2014 te benden alındı. 7.haftada yapılan kontrollerde ikiz gebelik olduğu ancak bebeklerimden birinin gelişimini durduğunu, diğer bebeğimin ise oldukça sağlıklı olarak pır pır atan bir kalple bana tutunduğunu bilmek tek tesellim olmuştu. bilemezdimki diğer bebeğimde beni terk edecek:2: çevremde hep güçlü bilinen ben; ki bende kendimi güçlü diye tanırdım ilk defa olduğu yere yığıldı. herşey o kadar güzel ilerliyordu ki 4 subatta rutin kontrollerimize gitmiştik eşimle. evden çıkarken bugün hareketlerini görürüz diyordum eşime. bilemedim yavrumun benden gittiğini. ultrasona girdiğimde doktorum öyle çaresizce "kalp atışlarını alamıyorum, vajinal ultrasonla deniyecem" dedi ki dünyam yıkıldı o an başıma. ve 5 subatta 10:55te bebeğimi kürtajla benden kopardılar. o gün bugündür ne gündüzüm gece, ne de gecem gündüz. biliyorum canı verende, alan da rabbim. yavrularım mahşerde bizi bekliyor. ama içimde ki acının tarifi yok.
dondurulmuş 3 embriyom var. 3 ay sonra yola devam edeceğiz rabbimin izni, İdris Hocamın desteğiyle. ama geçer mi 3 ay bilinmez. sizinle acımı paylaşmak istedim beni benden daha iyi anlayacak olan sizlersiniz çünkü. dilerim benim yaşadığımı rabbim kimseye hele hele bizim gibi binbir emekle bebek sahibi olmaya çalışan ebeveynlere yaşatmaz. dualarım bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerin ve benim; hayırlısı ile kucaklarına bebeklerini alabilmeleri için olacak. her ne kadar sizi takip etmiyor gibi görünsemde telden misafir olarak her birinizin paylaşımlarını okuyorum. sizlerden güç alıyorum.
kalinkam, yeliz, güzbahar, amaya, cicibebe, melinda, edasu, bebek34, selen ve isimlerini sayamadığım can yoldaşlarım dualarımda ve kalbimdesiniz...sevgiler

canım yaaaaa :43::43::43::43: kalbimden vurulmuşa döndüm çok üzüldümmmm..... Rabbim tez vakitte içinin acısını hafifletsin inşallahhhhhh:54::54:

canım benim hoşgeldin:3:çarşambaya az kalmış inşaALLAH herşey çok güzel olur:16:yavrularını 9 ay bırakmamak üzere karnında misafir edersin sonra gelsinler kucağına:16::16::16::16:

Insallah canim.sagol.seninde transferin hayirli olsun.hepimizin bebegi 9 ay hic birakmasin sıkı sıkı tutunsun ins.

Uyaniiiiiiin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr buhaberi sizinle hemen paylasmak istedim bugun transfer sonrasi 6.gunum dollenme sonrasi 11.gunun en son yumurta topllama gunu pregly yarim ampul catlatma ignesi olmustum ignenin etkisi gitmistir heralde dimi neden mi soruyorum aksam esimle tavla oy adik o kazanirsa disariya cikacaktik ben kazanirsam sabah gidip bana test alicakti tabiki 4-1 ben kazandim ve esim amonce gitti test aldi veeeeeeee gayet gorunur bir ikinci cizgi Allah ima sukurler olsun tabi hemen kaptirmiyorum kendimi hersey olabilir ama ben n azindan umutlarim artti igne etkisi gecmistir dimi hepinizi cooook opuyorum :26::18:

Son düzenleme:
$20140210_101112.webp arkadaslar biliyorum catlatma ignesinin etkiside olabilir yada tutunmus ama yine kimyasal gebelik olabilir ama yinede bu cizgiyi gormek cok guzel bi duygu dualarinizi eksik etmeyin insallah bu sefer hersey sonuna kadar güzel l gider Allah im isteyen herkese ama herkese nasip etsin insallah

merhaba kızlar;

Canim cok gecmis olsun.cok uzuldum.beni 2 yil onceki halime goturdun. zaman herseyin ilaci unutamiyorsun ama en azindan acin hafifliyor.umarim biran önce toparlanip bir sonraki tedavini heyecanla beklersin.

Uyaniiiiiiin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr buhaberi sizinle hemen paylasmak istedim bugun transfer sonrasi 6.gunum dollenme sonrasi 11.gunun en son yumurta topllama gunu pregly yarim ampul catlatma ignesi olmustum ignenin etkisi gitmistir heralde dimi neden mi soruyorum aksam esimle tavla oy adik o kazanirsa disariya cikacaktik ben kazanirsam sabah gidip bana test alicakti tabiki 4-1 ben kazandim ve esim amonce gitti test aldi veeeeeeee gayet gorunur bir ikinci cizgi Allah ima sukurler olsun tabi hemen kaptirmiyorum kendimi hersey olabilir ama ben n azindan umutlarim artti igne etkisi gecmistir dimi hepinizi cooook opuyorum :26::18:

Günaydin canim sanada.bu cok güzel bir haber.ins.ignenin etkisi degil bebisin etkisidir :-D güzel haberlerin devamini diliyorum.

merhaba kızlar;

Cok gecmis olsun canim,acin tarif edilemez rabbim sabir versin ins bunu unutturacak birbirinden hayirli bebislerin olsun ins🙏🙏

Back
X