- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizleri ben cooooooooook seviyorummmmm ALLAH insss butun olmayanlarin kucagini doldursun inss duygulandirdiniz beni![]()
inss cnm benimBizde seni cok seviyoruz tatlimmmmmm insallah guzel gunler gorecegiz hepimiz bigun Allah ın izniyle. ..
Bazen birseye sahip olmak icin hicbisey yapmamiza gerek kalmaz bazen ona ulasmak icin yurumemiz bazen se kosmamiz gerekebiliyo belkide herseye hicbisey yapmadan sahip olabilseydik yaşamanın hicbir anlami kalmazdi Rabbim neyler neylerse güzel eyler ...
canım Yelizcim çok sağol bende macera bitmiyor...sen de az yaşamamışsıninşaALLAH canım son tedavilerimiz olsun
hayırlısı ile vaktinde yavruları alalım kucağımıza inşaALLAH
![]()
canım Neşecim bizde seni çok seviyoruzamin inşaALLAH Rabbimin hazinesi geniş çocuğu olanada olmayanada tüm isteyenlere versin inşaALLAH.ALLAH tealanın hazineside rahmetide bol bizde ona göre bol bol isteyelim
![]()
Ya kizlar bu begen butonu boyle mi kalacak sinir oluyorum ya agiz tadiyla kimseyi begenemicem mi ben ne zaman duzelecek bu durum![]()
Sizi gidi çisliler sizi bizm canimiz sagolsun ama su sonda isini anlamadim sonda dami takiyolarmis benim merkezde olebisey yok hic kaldirmadan ozellikle basini sakin kaldirma diyolar yataga aliyolar sonra cok sikisik dayanamiyosan surgu veriyolar bende sizden az degilim transfer sonrasi iki surgu doldurdum maasallah![]()
can dostlarim bugün itibari ile anne aday adayiyim dualariniza talibim topigi fazla okuyamadim bugün için bana sans dileyen bütün arkadaşlarıma çok tesekkur ederim.2tane yavrumla yatiyorum bugün çok Yoruldum hepinizi opuyorum Allaha emanet olun
Bazen birseye sahip olmak icin hicbisey yapmamiza gerek kalmaz bazen ona ulasmak icin yurumemiz bazen se kosmamiz gerekebiliyo belkide herseye hicbisey yapmadan sahip olabilseydik yaşamanın hicbir anlami kalmazdi Rabbim neyler neylerse güzel eyler ...
Transferin hayirli olsun canim
Kizlarr yaaa :/ benm su mantar bir turlu gecmedi , gecen pZt doktora gttgmde soyledim gyno trosyd jel verdi tek kullanimlik 3 gun gcti mantarim suan tkrar basladi ilki gbi cok degil ama cogalicak gibi :/ acaba bu kullandigm ignler ilaclar mantari tetikliyo olbilir mi ? Bnm gbi durumu olan var mi ? Sirkeli suyuda denedim ama devam ettremedim zor oluyo diye ..bebegme zarar vermz herlde cnku gnlde gebelikte mantar cogu kadinda mydana geliyo ama bilemedim smdi :/ yardim edin biktim su mantar illetinden 😡😣😞
Kizlarr yaaa :/ benm su mantar bir turlu gecmedi , gecen pZt doktora gttgmde soyledim gyno trosyd jel verdi tek kullanimlik 3 gun gcti mantarim suan tkrar basladi ilki gbi cok degil ama cogalicak gibi :/ acaba bu kullandigm ignler ilaclar mantari tetikliyo olbilir mi ? Bnm gbi durumu olan var mi ? Sirkeli suyuda denedim ama devam ettremedim zor oluyo diye ..bebegme zarar vermz herlde cnku gnlde gebelikte mantar cogu kadinda mydana geliyo ama bilemedim smdi :/ yardim edin biktim su mantar illetinden 😡😣😞
evet Neşe bende sevmiyorumgünde 1 kere beğenebiliyorsun:44:
sağol canımşafak 22 Şubat beklemedeyim
![]()
canım yaaa, senin bitmedi şu mantardoktorunu arasan daha etkili bir şey verse bazı anne adaylarında oluyor ama oda kullandığımız ilaçlardan senin vajinal bir ilacın yoktu diye hatırlıyorum
geçmiş olsun canım doktorundan izin almadan başka yöntemler deneme lütfen
![]()
Cnm gecmis olsun gunluk ped kullanma ic amasirini pamuklu kullan ayrica havlu kagittan ic camasirina tampon yap ama sıksık degistir cnm yani anlicagin nemli birakma kendini
Canim ben genital bolgede ki mantar icin iyi gelen bisey biliyorum ama hamile oldugun icin bi zarari olur mu bilmem ki toz seklinde sodalar varya karbonat gibi onu sulandirip o suyla orani yikiyosun bikere basima gelmisti annem solemisti yapmistim gecmisti ama dedigim gibi hamilelikte zararlida olabilir bilmiyorum istersen doktoruna bi danis ama doktorlarda bole seylere pek iyi bakmazlar genelde...