2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

375 mi ne diyorsun; ( bir de lucrin.sinirlenmen parlaman normal tabi. Vucudunda sislik yapti mi? Bu ilaclar sizce kansorejen mi?
300 le başladım zaten... ama kar etmedi ve 375e çıkarıldı. benim yumurtalar biraz inatçıda şekerim, kendi kafalarına göre takılıyolar ilaçları pek sallamıyolar. valla kendimi sürekli aç hissediyodum ben ama göbeğim var gibiydi. öyle çok aşırı değil. bendeki yan etkiler psikolojikti daha çok. kansorejen mi bilmiyorum ama doktorum yararlarının zararlarından daha çok olduğunu söyledi.

Haklisin aclik ta yapar. Cnm umarim en kisa zamanda guzel sonuc alacaksin ins. Sogan kurunu de oneriyorlar sana uyar mi bilmiyorum gerci...

haklisin aclik ta yapar. Cnm umarim en kisa zamanda guzel sonuc alacaksin ins. Sogan kurunu de oneriyorlar sana uyar mi bilmiyorum gerci...
:) hemen kürler hakkındaki bilgilerimi de paylaşıyım o vakit.... Soğan kürü iltahaplanma gibi kist gibi zararlılardan rahmin temizlenmesini için kullanılır. Incir kürü var mesela onun yumurta kalitesine etkisi olduğu rivayet ediliyor, ayrıca hayıt tohumu var onun da yumurta sayısına etkisi olduğu söyleniyor. Ayrıca doğal bal-çörek otu ve tarçın karışımının ve polen-arı sütünün kalite için yararlı olduğu da söylenenlar arasında. Birde özellikle transferden sonra protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor. Badem ve kabak çekirdeği, et-süt-yumurta protein bakımından en zengin besinler. Ayrıca balık yemeyi de ihmal etmiyoruz şekerler. Omega3 malum :) bi arkadaşıma hamile kaldıktan sonra 3 ay doluncaya kadar maydanoz kesinlikle kullanmamasını söylemişti doktoru, hala kullanmıyo o yüzden. Maydanozun söktürücü etkisi var bilirsiniz. O yüzden köfte, kısır gibi yiyeceklerde dahi maydanoz kullanmıyoruz :) şimdilik aklıma gelenler bunlar.

nası unuttum bak, nar var bide... aynı arkadaşımın doktoru gebelik kesinleştikten sonra narın da negatif etkileri olduğunu söylemişti arkadaşıma. o yüzden ben transfer sonrası nar ve maydanozdan uzak durmayı düşünüyorum bu defa. bir de ananas var tabi. onu burda okudum sık sık. günde 1-2 ince dilim yemek tutunmaya yardımcıymış. o sebeple de yumurta toplama işleminden sonra transfer ve sonrasında sonuç alıncaya kadar ananas da tüketicem ben.

harika bi yazı olmuş, eline sağlık, moral verici bi yazı olmuş
inşaallah hepimize Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin. hepimiz tek tek hamileyim müjdesi veririz inş

Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin. ben çok ümitlenmiştim, olumsuz olunca çok zor toparlandım, hala da tam olarak toparlayamadım kendimi, üç kez aşılama yaptırdım onlarda böyle olmamıştım. ne diyelim hayırlısı böyleymiş. bakalım kontrol için çağırdı doktor bey, ne diyecek, ikinci deneyecekmiyiz,nasıl olacak hiç bilmiyorum, gidince netleşecek hepsi
canım sizin doktorunuz şahin bey mi?

meraba kızlar, nasılsınız, çalışıyorum ve işim yoğun arada uğrayabiliyorum, inş iyisinizdir

meraba kızlar, nasılsınız, çalışıyorum ve işim yoğun arada uğrayabiliyorum, inş iyisinizdir

merhaba,ben cevap vereyim kendi adıma
ben iyiyim,biraz heyecanlıyım nedense..
pazartesi adetimi bekliyorum,genelde gününde gelir..
böylece çarşamba başlıyoruz inşallah,Allah izin verirse..
29 ekim tatile denk gelmem inşallah günümde olurum,aksilik olmaz da..

topik biraz hareketsiz mi ya da ben mi öyle saatlere denk geliyorum bilmem ama ilerde daha iyi olacak herhalde..şuan tedaviler başlamadı tam olarak,o yüzden böyledir inşallah..
güzel paylaşımlarda bulunuruz,ben bunu çok istiyorum,aynı şeyleri yaşadığım insanlarla paylaşmak konuşmak istiyorum..

ayyyyyyyyyyyyyyyy bende varım bende bende bat 8 kasım.sonra ilk tüp denemesi olacak.sebebi endometriozis (çikolata kisti) inşallah bizde o azınlıkta kalıpta bu sene hamile olanlar grubuna gireriz

selam şekerim, hemde naneli şekerimmmm :) valla ben de çalışıyorum ve acayip yoğun bu ara. o yüzden ancak geceleri uğrayabiliyorum; o yüzden bi nebze sessiz sakin buralar... hareketlencez diye umut ediyorum ben şahsen ve bizzat kendim

ayyyyyyyyyyyyyyyy bende varım bende bende bat 8 kasım.sonra ilk tüp denemesi olacak.sebebi endometriozis (çikolata kisti) inşallah bizde o azınlıkta kalıpta bu sene hamile olanlar grubuna gireriz

hoşgeldin o zaman tatlımmmm..... inşallah dediğin gibi olur hayırlısıyla

burda böyyyleee bbböööööyyyyleeee oynarız inşallah... yalnız bi şii diycem, sizin bu nickler var ya, insanın aklına neler getirir neler.... çilekli pasta yanına limonata ohhhhhh miiiiiiiiissssssssssssss..... üstüne de naneşekeri :)

Son düzenleme:

Cnmm valla ne diyeyim sen bu isin tam doktoru olmussun tebrik ederim. Bilgiler icin cok tesekkurler. Ben de ananasa baslayacagim ins. Maydonoz,nar uzak duracagiz demek, cook tsk

ay inşallah inşallah oynarız amayaa
hamile olunca bizim nicklerden canımız da çekecek bu şimdiden belli

geldiiimm :) yarın sabah gidiyorum ilk randevuma .. çarşamba raporum çıkacak.. inşallah bi aksilik olmazsa perşembe adet olurum cumaya başlarım iğnelere :)

İstanbul tüp bebeğe gidicem... yaşımda 2 ay sonra 25 olcak :) iki kere aşılama yaptırdım tutmadı .. kısmet tüp bebeğe... sizde durumlar nedir ... nerelerde tedavi oluyosunuz ?

Simdiden bol sans...benim 6 kasimda uzun protocol baslayacak. Ben 1 kere asilama yaptirdim...

Simdiden bol sans...benim 6 kasimda uzun protocol baslayacak. Ben 1 kere asilama yaptirdim...

uzun , kıs hiç bi bilgim yok açıkçası .. yaşadıkça öğrencez sanırım.. ayrıca teşekkür ederim sana ve tüm topiğe bol şans

Insallah tecrubelerimizi paylastikca daha cok bilgilenecegiz. Yalniz degiliz hep birlikteyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…