güzel haberlerini bekliyoruz canımmm
inş hayırlısı ile bizde alsaydık bebiklerimizi![]()
Sende mi bekliyorsun arkadaşım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel haberlerini bekliyoruz canımmm
inş hayırlısı ile bizde alsaydık bebiklerimizi![]()
1.günümüüüüü ben 2.günü başladım.sabahta kontrole gittim sağ ve solda toplam 9 tane yumoşum olmuş.e2 için kan verdim oda 141 çıktı.doktor gayet iyi dedi.iğnelere aynen devam çarşamba sabahı bidaha gel dedi.senin ne durumda olacak bakalım.berbar gidiyoruz ya oley![]()
canımmmmmmm sana sadece tek cevabım...........seniiii çoookkkkk seviyoruzzzzzzzzz..![]()
benimde aynı gün transfer yapıldı tek embriyo Allah hakkımızda hayırlı olanı nasib etsin
canım çok teşekkür ederim inan bana birbirimizi tanımasakta sevgiler karşılıklı iyi ki burdayım ve iyi ki burdasınız artık güzel haberleri sizlerden bekliyorum ben o haberi biraz daha ileriye ertelemiş oldum diyelim ama hep hergün dualarımda olacaksınız Rabbim yüzünüzü güldürsünnnnnn
canım çok teşekkür ederim inan bana birbirimizi tanımasakta sevgiler karşılıklı iyi ki burdayım ve iyi ki burdasınız artık güzel haberleri sizlerden bekliyorum ben o haberi biraz daha ileriye ertelemiş oldum diyelim ama hep hergün dualarımda olacaksınız Rabbim yüzünüzü güldürsünnnnnn
aa neden uyutmadılarki seni bnd ilkuyandığımda agrım vardı ama iğn yaptılar azaldı yavaş yavaş
inş yrın güzl habrlr alırız :)
maşallah sabrına hayran kaldım Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah ALLAH varsa imkan her zaman var...elhamdulillah
canlarım bugün tahlilde 0.26yı görünce önce ağlayamadım acımı içime attım sanırım evdekiler üzülmesin diye ama abim aradı telefonla üzülme demek için aramıştı onun sesini duyunca dayanamadım ve çok ağladım,sızladım telefonda konuşamadım isyan etmek istemediğim için ağladığımada üzüldüm çok içim yandı çok ama yılmadım en kısa zamanda tekrar denemek için yeni bir merkez arayışı içindeyim....
bu üzüntümün arasında sizler bana çok iyi geldiniz bana destek olan canım dostlarım sağolun Allah sizlerin haberleriyle yüzümüzü güldürsün inşallah güzel haberlerinizi almak için hergün burda olucam inşallah.....
hatta istanbulda denenmiş memnun kalınmış tüp bebek merkezleri konusunda önerilerinize açığım canım ama ne kadar ara vermeliyim sizce bilgisi olan var mı?
Herşeyin bi zamanı var Nekadar üzülsekte boş çok üzüldüm çok isyan ettim ama elime bişey geçmedi en güzeli dua etmek bol bol...benim ilk tüp bebek denemem ya Acıbadem ya Eurofertil dediler eurofertilde yaptırdık orda tanıştığım arkadaşlardA en iyi 2. Çi dediler bilmiyorum artık
Valla uyutmadılar canım, az bir sersemlik oldu o kadar, şu an ağrıdan ölmek üzereyim. Ağrının nasıl geçeceğine dair tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok kötüydüm şu anda.
Kızlar herkese selam benimde bugün transferim olduu 5. Gün 2 tane bebeğim göbişimde inşallah sıkı sıkıya tutunurlar bana duâ edin Allah a emanet olun ♥♥
Kızlar herkese selam benimde bugün transferim olduu 5. Gün 2 tane bebeğim göbişimde inşallah sıkı sıkıya tutunurlar bana duâ edin Allah a emanet olun ♥♥
yumurta toplarken mi uyutmadilar? benimde genel anestezi olmayacak..umarim agrilarin bir an evvel gecer arkadasim..operasyon sirasinda agri hissettinmi peki?
kızlar sonucumu aldım bu seferde olmadı maalesef Rabbim tedavisi devam eden arkadaşlarıma olumlu sonuçlar göstersin inşallah....
Evet canım yumurtalarım toplanırken uyutmadılar, inşallah geçer şu an çok kötüydüm. Operasyonda ağrı çok azdı, daha çok baskı vardı kasıklarımda. Allah sana da bizlere de kolaylık versin.
Canım bende ilk denememi ali fuat beyle yapmıştım onu çok seviyorum bana karşı çok iyiydi çok yoğundu ama benimle tam anlamıyla ilgilendi hep güleryüzlüydü 15 tane sağlıklı yumurtayla antalya tüp bebeğe gönderdi ama orda tutmadı ben tutmamasına takılmıyorum kısmet değilmiş zamanı varmış ama kan testi günü saat 9 da ordaydık 1-2 saate çıkar dediler akşam saat 4 te zor aradılar öncesinde biz 3-4 kere aradık ama bi cevap alamadık 4e kadar ömrümüzden ömür gitti sonunda da sadece negatif dendi tamam da keşke hasan bey bizi merkeze çağırsaydı bu kez olmadı ama 2. Denemenizde şansınız var şu zamanda ikinci denemeyi yapabiliriz falan deseydi telefonda kalmasaydı keşke insan bekliyor[/QU
haklısın valla,insan ilgi bekliyor,benide telde aradılar sadece sonucu söylediler ve ilaçlarımı bırakmamı söylediler,çağırmadılar bizide,yaa adamlar işi ticarete dökmüş tamamen umurlarında değilki![]()
Canım kafanı karıştırmak istemem ama istersen bi mete beyle görüş en azından tanışmış olursun çok iyi ve güleryüzlü bir insan hemen ısınıyorsun ben tedavide kararsızdım bi arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim ve başladım inşallah ayın 10unda güzel bişeyler olucak hayatımda diye düşünüyorum![]()
Canim hayirlisi olsun insallah tutunsunlar sana bebislerin simsiki seni bugun gordum sanki ailecek kalabalik mi geldiniz canim bir de israel bey 2 tane mi koyuyo herkese yoksa sen 35 uzeri misin