• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

1.günümüüüüü ben 2.günü başladım.sabahta kontrole gittim sağ ve solda toplam 9 tane yumoşum olmuş.e2 için kan verdim oda 141 çıktı.doktor gayet iyi dedi.iğnelere aynen devam çarşamba sabahı bidaha gel dedi.senin ne durumda olacak bakalım.berbar gidiyoruz ya oley:54:

evet baya bi beraber gidiyoruz:)simdi geldim doktordan benimde 9 yumurta var:) 8 i istedigi boyutta 9. biraz minikmis..onemli olan kaliteleri dedi..hersey normalmis..birkac saate e2 ve hcg degerleri icin aricaklar..persembe cagirdi beni tekrar..insallah hepimizin tedavileri super gider ve olumlu sonuclar aliriz hepimiz...amin:)

canlarım bugün tahlilde 0.26yı görünce önce ağlayamadım acımı içime attım sanırım evdekiler üzülmesin diye ama abim aradı telefonla üzülme demek için aramıştı onun sesini duyunca dayanamadım ve çok ağladım,sızladım telefonda konuşamadım isyan etmek istemediğim için ağladığımada üzüldüm çok içim yandı çok ama yılmadım en kısa zamanda tekrar denemek için yeni bir merkez arayışı içindeyim....
bu üzüntümün arasında sizler bana çok iyi geldiniz bana destek olan canım dostlarım sağolun Allah sizlerin haberleriyle yüzümüzü güldürsün inşallah güzel haberlerinizi almak için hergün burda olucam inşallah.....
hatta istanbulda denenmiş memnun kalınmış tüp bebek merkezleri konusunda önerilerinize açığım canım ama ne kadar ara vermeliyim sizce bilgisi olan var mı?

canımmmmmmm sana sadece tek cevabım...........seniiii çoookkkkk seviyoruzzzzzzzzz..:43::43::54::54::54:

canım çok teşekkür ederim inan bana birbirimizi tanımasakta sevgiler karşılıklı iyi ki burdayım ve iyi ki burdasınız artık güzel haberleri sizlerden bekliyorum ben o haberi biraz daha ileriye ertelemiş oldum diyelim ama hep hergün dualarımda olacaksınız Rabbim yüzünüzü güldürsünnnnnn

canım çok teşekkür ederim inan bana birbirimizi tanımasakta sevgiler karşılıklı iyi ki burdayım ve iyi ki burdasınız artık güzel haberleri sizlerden bekliyorum ben o haberi biraz daha ileriye ertelemiş oldum diyelim ama hep hergün dualarımda olacaksınız Rabbim yüzünüzü güldürsünnnnnn

maşallah sabrına hayran kaldım Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah ALLAH varsa imkan her zaman var...elhamdulillah

insallah er ya da gec hepimizin yuzunu guldursun arkadasim, onemli olan umudunu yitirmemek..sonra bu gunler ruya gibi gelecek insallah...

aa neden uyutmadılarki seni bnd ilkuyandığımda agrım vardı ama iğn yaptılar azaldı yavaş yavaş

inş yrın güzl habrlr alırız :)

Valla uyutmadılar canım, az bir sersemlik oldu o kadar, şu an ağrıdan ölmek üzereyim. Ağrının nasıl geçeceğine dair tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok kötüydüm şu anda.

maşallah sabrına hayran kaldım Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah ALLAH varsa imkan her zaman var...elhamdulillah

amin.....canım ne yapalım hep diyorum ki kuldan olsa gider yakasına yapışır alırım ama Yaradanın vardır bir hikmeti bu konudada zaten önümde iki seçenek vardı ya olacaktı ya olmayacaktı onuda Rabbim bilir elbet.... Allah tan hep isyana sürüklenmemek için yardım istiyorum hatta bugün çok ağlayınca Rabbimi üzdüm diye çok üzüldüm.... inşallah affeder ama insan beşer elbetteki şaşar demişler Rabbim şaşırtmadan muradlarımızı göndersin inşallah.... hep umudumu yeşerten bir ışık var "" Allah kabul etmeyeceği duayı kulun aklına düşürmez""

canlarım bugün tahlilde 0.26yı görünce önce ağlayamadım acımı içime attım sanırım evdekiler üzülmesin diye ama abim aradı telefonla üzülme demek için aramıştı onun sesini duyunca dayanamadım ve çok ağladım,sızladım telefonda konuşamadım isyan etmek istemediğim için ağladığımada üzüldüm çok içim yandı çok ama yılmadım en kısa zamanda tekrar denemek için yeni bir merkez arayışı içindeyim....
bu üzüntümün arasında sizler bana çok iyi geldiniz bana destek olan canım dostlarım sağolun Allah sizlerin haberleriyle yüzümüzü güldürsün inşallah güzel haberlerinizi almak için hergün burda olucam inşallah.....
hatta istanbulda denenmiş memnun kalınmış tüp bebek merkezleri konusunda önerilerinize açığım canım ama ne kadar ara vermeliyim sizce bilgisi olan var mı?

Herşeyin bi zamanı var Nekadar üzülsekte boş çok üzüldüm çok isyan ettim ama elime bişey geçmedi en güzeli dua etmek bol bol...benim ilk tüp bebek denemem ya Acıbadem ya Eurofertil dediler eurofertilde yaptırdık orda tanıştığım arkadaşlardA en iyi 2. Çi dediler bilmiyorum artık

Herşeyin bi zamanı var Nekadar üzülsekte boş çok üzüldüm çok isyan ettim ama elime bişey geçmedi en güzeli dua etmek bol bol...benim ilk tüp bebek denemem ya Acıbadem ya Eurofertil dediler eurofertilde yaptırdık orda tanıştığım arkadaşlardA en iyi 2. Çi dediler bilmiyorum artık

hayırlısı canım inşallah Allah bir dahaki denememizde yüzümüzü güldürür bende umut yada istanbul tüp bebek merkezini düşünüyorum ama bilemiyorum iyi bir araştırma yapmam lazım Allah yardımcımız olsun canım

Kızlar herkese selam benimde bugün transferim olduu 5. Gün 2 tane bebeğim göbişimde inşallah sıkı sıkıya tutunurlar bana duâ edin Allah a emanet olun ♥♥

Valla uyutmadılar canım, az bir sersemlik oldu o kadar, şu an ağrıdan ölmek üzereyim. Ağrının nasıl geçeceğine dair tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok kötüydüm şu anda.

yumurta toplarken mi uyutmadilar? benimde genel anestezi olmayacak..umarim agrilarin bir an evvel gecer arkadasim..operasyon sirasinda agri hissettinmi peki?

Kızlar herkese selam benimde bugün transferim olduu 5. Gün 2 tane bebeğim göbişimde inşallah sıkı sıkıya tutunurlar bana duâ edin Allah a emanet olun ♥♥

hadi hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruz..bzi bi turlu karar veremiyoruz bir mi koydurucz ikimi..insallah saglikli embiryolarimiz olursa tabi..siz nasil karar verdiniz?

Canim hayirlisi olsun insallah tutunsunlar sana bebislerin simsiki seni bugun gordum sanki ailecek kalabalik mi geldiniz canim bir de israel bey 2 tane mi koyuyo herkese yoksa sen 35 uzeri misin

yumurta toplarken mi uyutmadilar? benimde genel anestezi olmayacak..umarim agrilarin bir an evvel gecer arkadasim..operasyon sirasinda agri hissettinmi peki?

Evet canım yumurtalarım toplanırken uyutmadılar, inşallah geçer şu an çok kötüydüm. Operasyonda ağrı çok azdı, daha çok baskı vardı kasıklarımda. Allah sana da bizlere de kolaylık versin.

kızlar sonucumu aldım bu seferde olmadı maalesef Rabbim tedavisi devam eden arkadaşlarıma olumlu sonuçlar göstersin inşallah....

canım arkadaşım geçmiş olsun ALLAH C.C sabır versin,zor bir sınavdayız sabırlı olmaktan ve dua etmekten başka çaremiz yok.ALLAH C.C senin,benim gibi bu yolda mücadele eden hepimizin dualarını kabul etsin,bizlere de cennet kokulu yavruları bağrına basıp koklamayı nasip etsin :55::55::55::8::8::8::8:

yumurta toplama işlemi olan arkadaşlar inşaALLAH yarın embriyologlardan güzel haberler alırsınız transfer olup bize müjde verirsiniz...:16::16::16::16::16:

Evet canım yumurtalarım toplanırken uyutmadılar, inşallah geçer şu an çok kötüydüm. Operasyonda ağrı çok azdı, daha çok baskı vardı kasıklarımda. Allah sana da bizlere de kolaylık versin.

amin canim Allah hepmize kolaylik versin, iyi haberler vermeyi nasip etsin..en azindan operasyon sirasinda agriyi hissetmemen guzel..yakinda birseycigin kalmaz:)

Canım bende ilk denememi ali fuat beyle yapmıştım onu çok seviyorum bana karşı çok iyiydi çok yoğundu ama benimle tam anlamıyla ilgilendi hep güleryüzlüydü 15 tane sağlıklı yumurtayla antalya tüp bebeğe gönderdi ama orda tutmadı ben tutmamasına takılmıyorum kısmet değilmiş zamanı varmış ama kan testi günü saat 9 da ordaydık 1-2 saate çıkar dediler akşam saat 4 te zor aradılar öncesinde biz 3-4 kere aradık ama bi cevap alamadık 4e kadar ömrümüzden ömür gitti sonunda da sadece negatif dendi tamam da keşke hasan bey bizi merkeze çağırsaydı bu kez olmadı ama 2. Denemenizde şansınız var şu zamanda ikinci denemeyi yapabiliriz falan deseydi telefonda kalmasaydı keşke insan bekliyor[/QU

haklısın valla,insan ilgi bekliyor,benide telde aradılar sadece sonucu söylediler ve ilaçlarımı bırakmamı söylediler,çağırmadılar bizide,yaa adamlar işi ticarete dökmüş tamamen umurlarında değilki :(

Canım kafanı karıştırmak istemem ama istersen bi mete beyle görüş en azından tanışmış olursun çok iyi ve güleryüzlü bir insan hemen ısınıyorsun ben tedavide kararsızdım bi arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim ve başladım inşallah ayın 10unda güzel bişeyler olucak hayatımda diye düşünüyorum:emir_bebek:

Canim hayirlisi olsun insallah tutunsunlar sana bebislerin simsiki seni bugun gordum sanki ailecek kalabalik mi geldiniz canim bir de israel bey 2 tane mi koyuyo herkese yoksa sen 35 uzeri misin

Amiiin ♥ canım eveet annem ve eşimle birlikte geldik eşimin belo tutuldu a haftadır fenaa cnm benim 5. Deneme olduğu için 2 tane daha 30 yaşındayım ilk defa blastosist denendi inşallah Rabbim bu sefer ol der ve oluur ♥♥ sana bir kaç defa yorumuna alıntı yaptım ama görmedin sanırım canım :( iyi aksamlar

Back