2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Tam 1hafta once baslayan hamilelik seruvenim bugun itibariyle son buldu boylesi cok daha zormus rabbim bidahakine nasip etsin allaha emanet olun kizlar

oooffff serenaycım ltf üzülme dicem ama elde değil biliyorum...

kimyasal gebelik ben de yaşadım ve gerçekten zor bir süreç

mevlam hayırlısı neyse onu veriyor emin ol

demek ki hayırlı değilmiş, vardır bunda da bilmediğimiz bir hikmet

sonradan bir problem veya komplikasyon olsaydı (Allah korusun)

daha çok hüsrana uğrardın

en azından kürtaja gerek kalmicak

Allah yardımcın olsun, çabuk toparlanmayı nasip etsin

bundan sonra vücudunu iyice dinlendirmen iyi gelecektir...

eşimin arkadaşının 2,5 yaşındaki kızı lösemi hastasıydı
ve daha yeni kızının vefat ettiğini öğrendik
çok üzgünüm hala ağlayasım var
minik kızın hastanedeki resmi gözümün önünden gitmiyor
hayat bu işte, Allah dilediğinde emanet veriyor, dilediğinde emanetini alıyor
Allahın hikmetinden sual olunmaz...
melek oldu gitti işte...
Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın...

bunları göz önünde bulundurarak
hep hamd olsun deyip, hayatta sahip olduklarımıza şükretmemiz gerek...

ben de tek embriyom var diye dün ağlıyordum
Allahım affet! o kadar çok utanıyorum ki şimdi bu hareketimden dolayı

Son düzenleme:
Tam 1hafta once baslayan hamilelik seruvenim bugun itibariyle son buldu boylesi cok daha zormus rabbim bidahakine nasip etsin allaha emanet olun kizlar

:,( çok üzgünüm
allah yardımcımız olsun kardeşim

Son düzenleme:
Kızlar iyi geceler benimde dün Yumoşlar toplandı c.tesi günü transfer olcak inşallah ama ben çook heyecanlıyım özellikle hamiş arkadaşlar sizdede oluyormuydu AKLIMA TRANSFER GELINCE İÇİMDEN BİŞEYLER AKIP GİDİYOR heyecendan sizdede bu şekilde olan varmıydı rahat olmaya çalışıyorum ama nafilee

canım biz seninle aynıyız aynen benimde hiç belirtim yok sanırım tutmadı benimkisi

canım allah yardımcın olsun bende iki kez yaşadım onu malesef çok zor ama insanoğlu işte dayanıyor acılara hep daha kötülerini düşün pazar günü test günüm benim ama neredeyse tutmadığına eminim içim kan ağlıyor kendimi alıştırmaya çalışıyorum

canım benim dünden beri aklımdan çıkmıyosun ... aramayada cesaretim yok... ama sen herşeyden değerlisin.. sen ve eşin ve ailen sağlıklısınız huzurlusunuz allahım inşallah daha iyilerini nasip edicek... yüce mevlama şükürler olsunki seni daha büyük dertlerden kurtardı.. vücut o embriyoyu sağlıksız olduğu için kabul etmedi ve değer düştü... bugün buna üzülüyoruz ama yarın inşallah daha güzel şeylerle sevineceğiz

allahım senin o güzel kalbine güzel yüzüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip edicek merak etme 2014 ün bu aylarında doğurmuş olucaz ... seni bekleyen meleğin var , yeni yılın ilk günüyle yeni umutlara başlıycaz ve sen o melekle yoluna devam ediceksin...

üzülme demek kolay , ama sen güçlü bi kadınsın bununda üstünden geliceksin eminim....

cnm mrbb bnde osman hocanın hastasıyım ve tüp bebegimi ona yaptırıcam inş...senn bu ay mı transferin?

Merhaba canim.cok sevindim ayni doktora gitmemize.benim transferim oldu 7 kasim da oldu ama malesef olumsuz sonuclandi.adet oldum ve bekliyorum.2 tane dondurulmusum var.onlarla devam edicem.senin ilk denemen mi.basladin mi tedaviye.hayirli olur ins.

Canim allah sabir versin.gecmis olsun.bende yasadim o duyguyu.ama malesef yapacak bisey yok.umarim cabuk toparlarsin kendini.

Canım benim ne demek lazım inan bilemiyorum. Allah sabır versin,güç kuvvet versin. Dedigin gibi bir dahakine nasip etsin inşallah.

böyle haberleri okumak hepimizi ayrı üzüyor... Sizin adınıza çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Dileğim en kısa sürede hamilelik duygusunu tekrar yaşamanız ve bebeğinizi Allahın da izniyle sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızdır. Sevgiyle kalın...

Büyük ihtimalle seninle aynı gün opu olucaz ben çok stresliyim rabbim hepimiz için hayırlısını versin inş

herkese günaydın kızlar birşey soracağım. ben dün akşam adet olunca kliniği aradım. lucrine bu sabah başlayacaktım. adet görmeye başladığımı duyunca hemen 16 ünite yap dediler. Akşam yaptım sabahta yaptım. Ancak benim adetim zaten çok sancılı oluyor sancıdan duramıyorum. ağrı kesici içeyim mi dedim içme dediler. birde bu lucrin gaz yapar mı kızlar?

günaydın kızlar nasılsınız ??? serenaycım rabbimin vardır bildiği inşallah sabrınıda verir sana kızlar adetimin 2.günü bugün.doktoruma gittim canım çok sıkkın fsh amh ve progesteron değerlerim için kan verdim akşam sonuçlar çıkacak ve akşam hangi iğnelere hangi doz yapılacağına karar verilecek.yani inşallah bugün tüp bebeğe start veriyoruz sonundaaaaa ama canım sıkkın çünkü raporum çıkmamış.ameliyat olalı 1 sene olmadığı için raporsuz yapılacakmış.buda demekki ben battım 2,750 lira sadece transfer ücreti.daha buna muayeneler yumurta toplanması ve 1,500 lirayı geçecek ilaçlarda eklenince 5.000 lirayı bulacak.rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah.umarım tutar ya bu seferde bunu dert ettim

canım doktora gittim ben bu sabah kan verdim sonuca göre bu akşam iğnelere başlıyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

serenaycım allah sabır versin.sende ben gibi çikolata kistiymişsin neden acaba kimyasal gebelik olduki tüp bebekte olurmuki bu :26:

canım kimyasal gebelik bende yaşadım çok zor ALLAH ım sabrını versin
inş birdahakine sağlıkla gelsin yavrucuk hayırlısı buymuş

Büyük ihtimalle seninle aynı gün opu olucaz ben çok stresliyim rabbim hepimiz için hayırlısını versin inş

canıımm sende son durum nee benim dün 11 13 15 mm di 13 14 tane saydı dr enaz 10 12 tane alırız dedi ya pazartesi ya salı toplanacak hayırlısı olsun hakkımızda güzel haberler veririz inş bu kaçıncı denemendi benim 2

kızlar günaydınlar herkese

Hayırlı cumalar
RABBİM bugünün yüzü suyu hürmetine ismi azam yüzü suyu hürmetine esamül hüsna yüzü suyu hürmetine
dualarımızı kabul etsin inş

AMİN

ya kızlar ben birde birşey sorcam bu yumişler ne kadar büyüyo ki gündee
benim 11 13 15 ti dün mm leri menogon kullanıyorum gonal f de doz düştük acaba yarına ne kadar olurlar
birde dr a sorcaktım unutmuşum liste yapıp gitcem hep unutuyom bişilerr :26: menogon ne işe yarıyor gonal f ne işe yarıyoorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…