N nihan_16 tebrikler cnm, Insallah saglicakla kucagina almak nasip olur
S sezerkose Okuyabildigim kadar okudum.. Once sevindim, sonra üzüldüm tabii.
Hangi yöntemi denemiştiniz, bilmiyorum ama genetik açısından değerlendirmede en iyisi picsi yöntemi diye biliyorum. Buraya daha öncede yazmıştım, biz en son picsi yaptırdık ve sadece geriye kalan 1 embriyoyla yola devam ettik. Ve dünyalar cadısı
bir kizim var:)
Bir doktorunla Konuş derim, bir de bu yöntemi deneseniz! Inşallah hiçbirşey denemeye kalmadan nasip etsin Rabbim
N nazan.e umarım hamileliğin de herşey yolundadır, senin durumu okuyunca çok şaşırmıştım, oğlunun doğum günü hediyesi o anda bilmediğiniz kardeşiydi.. Yanlış hatırlamıyorsam
Arkadaşlar Allah'ın hikmetinden sual sorulmaz elbette, ama biz bile hala inanamıyoruz; 8 haftalık hamileyim
korunurkenn, istemezken!! Akşamları yatınca yaşadıklarımızı düşünüyorum, olması için onca yıl Uğraş, o kadar acı Çek, bacakları tavana dik :) bilmem neler neler.. Bu yaşadıklarımızı bir insanoğlu yapsa, ondan nefret eder, intikam almaya çalışırız. Ama Allah'tan gelince!! Bize allahım 1 tane nasip etti, Allah olmayanlara isteyenlere versin dedim hep. Gerçekten şu an istemiyorduk, belki ilerde isterdim, bilmiyorum.. çünkü kızım sakin bir çocuk değil, çok zor 1 yıl geçirdik, çok yorucu.. Allahım sağlık versin de ne yapalım yorsun :)
Yani biraz uzattım galiba, kısaca şunu Söylemek isterim; bizde ki sorun doktorlara göre eşimdeydi, 20 milyon sperm onlar için azdı, tabi morfoloji bozukluğu falan.. Eşime göre belki de sorun bendeydi.. Ama ben de herşey yolunda gözüküyordu. Bu arada 37 yaşındayım, YAŞ da ilerleyince doğal yolla hamile kalmak aslında bir mucize. Hatta eşim bu saatten sonra senin çocuk olmaz deyip, dalga geçiyordu bakalım daha yolun en başındayız, allahım sağlıkla Dünya'ya gelmesini nasip etsin.
Belki sizede Ümit, umut olur diye paylaşmak istedim
Hepinizin
kucağı boş kalmasın.