Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin amin inşallah canım Allah razı olsun🤲🥹👼👼
test yapmam galiba doktordan öğrenmek istiyorum 😂 bakalım bir 6 yada 7 gün geçsin ruh halim nasıl olur ona göre yaparım 🥰🤲
Sen ne yaptın sepidem kan testin nasıl çıktı inşallah güzel geldi 🤲👼🥹
Oo haller gelsin aşkım bizde çatlarız yoksa meraktan 😂 test yaparsın 1 hafta sonra hepimiz görecez o silik çizgiyi inşallah 😍😍💐💐
Canım iyi çıktı çok şükür 9.gün 282.2 geldi 🥹🫠

Oo haller gelsin aşkım bizde çatlarız yoksa meraktan 😂 test yaparsın 1 hafta sonra hepimiz görecez o silik çizgiyi inşallah 😍😍💐💐
Canım iyi çıktı çok şükür 9.gün 282.2 geldi 🥹🫠

Maşallah 🧿 canım çok güzel çıkmış sağlıcakla gelsin minik mucizen inşallah hep beraber bekliyoruz minnoşu Amin 🤲👼💕😘

Oy canım benim inşallah hislerimde yanılmam dilerim tutunurlar sıkıca 🥲🤲
Burada kan günü gelmeden veremem 😹 evde test yapsam belki 🧐
Sen ne yaptın canım gittin mi doktora 🥰
Sende peygamber sabri vardi dimi biran unutmuşum 🤭🤭🤭 yanilmayacaksin bak gör 🤗 ben 7 8 gibi gidicem acilden giriş yapicam serum için gitmişken de kan vericem bakalim. Dua edin olur ? Hem bu sefer alerji gelişmesin hemde pozitif alayim 🤲🤲🤲

P Pinky34 canım doktora gittin mi bebiş nasıl iyiydi inşallah 🤲🥰👼
Gittim canım çok sevdim doktoru çok içime sindi şükür ki🙏 15 günde bir takip edicekmis beni dikisim ve bebek çok iyiymiş. Ama umduğum şeyleri söylemedi🤪 evde dolaş ama dışarı çıkabilmen için süreci izlememiz gerek dedi 12. Haftayı bı atlatalim dedi bakacağız işte dedim iyi olsun da yatarız be😆 bir sürü testlerimi falan da yaptı.

Sende peygamber sabri vardi dimi biran unutmuşum 🤭🤭🤭 yanilmayacaksin bak gör 🤗 ben 7 8 gibi gidicem acilden giriş yapicam serum için gitmişken de kan vericem bakalim. Dua edin olur ? Hem bu sefer alerji gelişmesin hemde pozitif alayim 🤲🤲🤲
Ay ne olur bizi merakta bırakma hemen yaz, bak ben dakikasında size yazdım ilk, sendende aynı performansı bekliyorum çiçeğim

Hadi inşallah gülüm kayıtsız ol ben inanıyorum bebişin seninle dilerim bize hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım Amin 🤲💕

Gittim canım çok sevdim doktoru çok içime sindi şükür ki🙏 15 günde bir takip edicekmis beni dikisim ve bebek çok iyiymiş. Ama umduğum şeyleri söylemedi🤪 evde dolaş ama dışarı çıkabilmen için süreci izlememiz gerek dedi 12. Haftayı bı atlatalim dedi bakacağız işte dedim iyi olsun da yatarız be😆 bir sürü testlerimi falan da yaptı.
Ya kıyamam 🥺💐
Olsun aşkım ama en azından bebek iyi dikişlerin iyi, zaten bu süreç senin için süpriz olmadı baştan hazırdın en azından, bir dahaki kontrole bebek kaç haftalık oluyor ?

Maşallah 🧿 çok şükür iyi olunda bugünlerde gelir geçer inşallah Rabbim yeter ki vaktinde zamanında doğmasını nasip eylesin inşallah canım sen gönlünü ferah tut 🤲❤️🥹 çok sevindim iyi bir doktor bulduğuna inşallah sürecin güzel ilerler Amin 🤲🥹🥰

Arkadaşlar merhaba benim bu gün transferim oldu ama çok gaz sancım var neden oluyor anlamıyorum bide şeyi sorucam öksürme veya hapşırma sorun olur mı acaba ya kendimi çok zorluyorum olmasın diye

Ya kıyamam 🥺💐
Olsun aşkım ama en azından bebek iyi dikişlerin iyi, zaten bu süreç senin için süpriz olmadı baştan hazırdın en azından, bir dahaki kontrole bebek kaç haftalık oluyor ?
Evet ya yani yapacak bişey yok napalim iyi olsun da gerisi idare edilir🙏 şuan 8+1 dedi 1 Mayıs'ta diğer randevum 10 haftalık olur ins.🙏 Hala vajinal bakıyorlar ama net görmek için.

Evet ya yani yapacak bişey yok napalim iyi olsun da gerisi idare edilir🙏 şuan 8+1 dedi 1 Mayıs'ta diğer randevum 10 haftalık olur ins.🙏 Hala vajinal bakıyorlar ama net görmek için.
bende bu sefer hep vajinal bakın diyecem geçen sefer dilim yandı, küçük zamanlarda en sağlıklısı o çünkü. Canım nerdeyse 1 ay kalmış 12 haftaya inşallah zaman uçar gider, en kötü yürüyüş yapmasanda eşinle en azından arabada deniz kenarı havası alıp idare edersin bu süreci, kapıdan arabaya arabadan kapıya

Back
X