Merhaba arkadaslar nasilsiniz insallah herkes cok iyidir bunca zaman sonra buraya yazmak cok guzel muhammed 13 aylik oldu maasallah dunya tatlisi afacan bisey oldu ve Allah kismet ederse abi olucak hemde dogal yolla ilk korunmadigimiz ay hamile kaldim bugun keseyi gorduk Rabbim insallah saglikla kucagimiza almayi nasip eder...
Malesef canim bebegi dusuruyorum
Yeliz'cim bundan bir önceki yani 4. Denememde hiç tutmadı. Tabii ki yine çok uzuluyorsun. Tarifi yok ama ne yazik ki bebeğin seninle ne kadar kalırsa kaybettiğinde acın o kadar büyük oluyor. Bu kez değerimiz test gününde 3300'lere kadar çıktı. Dr'lar ikiz bile olabilir dediler ki ben daha önce yaşadığım kötü tecrübeden dolayı son iki denemede hep 1 embriyo koydurdum. Ama kısmet işte akşam eve geldik. Dr.lar her şey süper demesine rağmen kanama başladı ve gece parça geldi. Düşük başladı... Eşimde sperm sayısı çok düşük olduğundan kromozomal bozukluk olması ihtimali de artıyormuş. Sen de hiçbir sıkıntı yok. Gebeliği ileri aylara taşımakta da problemin yok. Sadece şanssızlık diyorlar. Şansıma tüküreyim yaniSanırım tüp bebek yapmakla artık uğraşmamam gerekiyor. Yeliz eskilerden kaç kişi kaldık yaa... Sen, ben, amayaa... başka kim var?
Canim negatif ne yazik ki... Simdi test yaptirdim. Degerim 860a dusmus.yani kesin negatif mi? Senden de güzel bir haber gelir inşallah..
aynen bende şanşıma tüküreyim ...şimdi 6 ncı tedavi başlayalım dedik 7 ay geçti son tedaviden bu yana doktor nie bekliyosunuz diyo nie bekliyecez para için bekliyoruz...7 ayda eşim hep yurtdışı ve şehir dışı işlerine gitti daha fazla kazanmak için çok şükür topladık parayı ama dedim ya şanşıma tüküreyim diye ...benim troidler sorun çıkardı biyopsi socunu bekliyorum eğer temiz gelmesse ameliyat olmam gerekicek ve radyasyon alırsam da 1 yıl tedavi yapamıyacam
offffff ne bilim işte bide bu çıktı seneyede menopoza girdin derler töbeeeee yarabbimmm yaaa .. yaş geldi 37 ye napıcaz bilmiyorum....belkide bu bi işaret belkide artık bende bu tedaviyi olayını bırakmam gerek ..ama aklımdan hiç çıkmıyor bidaha denemeliyim bidaha denemeliyim diye içim içimi yiyor.. çok ağır geliyor herşey hayırlısı artık
sen ben amaya nihan16 kaldık galiba bu arada 4343 hamile geçen başka bi forumda gördüm...nihanda tedavide rabbim yardımcımız olsun inşalahhh
Yelizcim çok geçmiş olsun canım. Ben de bugün senin söylediklerini eşime söyledim. Belki de artık bırakmamız gerekiyor. Bu kadar şanssızlık üst üste gelmez diye... Bu durum hayatımızın en güzel zamanlarının sadece stres ve acıyla geçmesine neden oluyor. Manevi olarak yaşadıklarımız yetmezmiş gibi maddi olarak da bizi tamamıyla yıpratıyor. Ben son 3 senedir bu süreçlerden dolayı sürekli hasta gibiyim. Artık o kadar sıkıldım ki insanlara raporluyum, kanamam var vs demekten. Bunlardan dolayı kariyerimde de ilerleyemiyorum. Sonuç elde var sıfır!
Dediğin gibi ben de hırs yapıyorum. Tekrar denemeliyim, tekrar denemeliyim diye... Ama nereye kadar Yelizcim? Rabbim acısın artık bize...
Umarım troidin de bir sorun çıkmaz. Kötü düşünme lütfen. Bana da bu tedavimde tsh hormonum normal sınırlarda çıkmasına rağmen troid ilacı kullandırdılar. Bu tüp bebek sürecinde aldığımız hormonlar tsh hormonumuzu olumsuz etkiliyormuş.Sonucunu alınca lütfen bana haber ver olur mu? Yaşını da hiç takma kafana. Benim arkadaşım 44 yaşında korunurken 5. bebeğine hamile şu anda. Yani Rabbim isterse yel de getiriyor, sel de... Dualarımda inan hep sen ve amayaa da var. Ama belki de sorun benim dua etmemde diyorum artık İnşallah bizim de yüzümüz güler artık Yelizcim...
Bulupta kaybetmek çooook zor kızlar. .. Öncelikle selamlar hepinize... kalinkammmm gözunaydin. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.Bence de bulup da kaybetmek daha zorDaha çok ümidini, umudunu, içinden senden var olan birşeyi kaybediyorsun. İnşallah senind güzel haberlerini alırız
Canım benim inşallah Rabbim sesimizi duamızı duyacak bizleride sevindirecek. Az daha sabır ne olur... bak ben 44 e gireceğim 3 4 ay sonra menapoz çaldı kapıyı geldi elden birsey gelmiyor ki...aynen bende şanşıma tüküreyim ...şimdi 6 ncı tedavi başlayalım dedik 7 ay geçti son tedaviden bu yana doktor nie bekliyosunuz diyo nie bekliyecez para için bekliyoruz...7 ayda eşim hep yurtdışı ve şehir dışı işlerine gitti daha fazla kazanmak için çok şükür topladık parayı ama dedim ya şanşıma tüküreyim diye ...benim troidler sorun çıkardı biyopsi socunu bekliyorum eğer temiz gelmesse ameliyat olmam gerekicek ve radyasyon alırsam da 1 yıl tedavi yapamıyacam
offffff ne bilim işte bide bu çıktı seneyede menopoza girdin derler töbeeeee yarabbimmm yaaa .. yaş geldi 37 ye napıcaz bilmiyorum....belkide bu bi işaret belkide artık bende bu tedaviyi olayını bırakmam gerek ..ama aklımdan hiç çıkmıyor bidaha denemeliyim bidaha denemeliyim diye içim içimi yiyor.. çok ağır geliyor herşey hayırlısı artık
sen ben amaya nihan16 kaldık galiba bu arada 4343 hamile geçen başka bi forumda gördüm...nihanda tedavide rabbim yardımcımız olsun inşalahhh
Bulupta kaybetmek çooook zor kızlar. .. Öncelikle selamlar hepinize... kalinkammmm gözunaydin. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Sezercim mm sana söyleyecek kelimem yok ki canim. Sadece hep dua ediyorum. Sana Yelize bebeğe (songule) amayaya Nihana melindama ... Bu son yaşadığın açın olsun inşallah. ..çoook çoook Üzgünüm.
Bana gelince kızlar donmuş 4 embriyomu temmuz ayında trader ettirdim Rabbim önce müjdeledi beni 8 haftalık ken ise bebeğimin kalbi durdu... bir oğlum olacakti.... Cook çook çook. .. Rabbim kimseye yasatmasin.. şimdi tekrar tedavi oluyorum. Eşim çoook üzüldü yaşadıklarıma ve son bir tedavi şansı daha nasip etti Rabbim. Şimdi 2 donmus embriyo mm var.. almaya korkuyorum onları. . Şimdi en azından hayalim var...
Roma cim mirası sizler Nasılsıniz. Bebeklerini nasıl. .. benim için öpün onları. ..
okurken tüylerim diken diken olduCanim negatif ne yazik ki... Simdi test yaptirdim. Degerim 860a dusmus.
bebek var melindam var güzbahar var... o kadar galiba. melindam da başladı bugün tedaviye....Yeliz'cim bundan bir önceki yani 4. Denememde hiç tutmadı. Tabii ki yine çok uzuluyorsun. Tarifi yok ama ne yazik ki bebeğin seninle ne kadar kalırsa kaybettiğinde acın o kadar büyük oluyor. Bu kez değerimiz test gününde 3300'lere kadar çıktı. Dr'lar ikiz bile olabilir dediler ki ben daha önce yaşadığım kötü tecrübeden dolayı son iki denemede hep 1 embriyo koydurdum. Ama kısmet işte akşam eve geldik. Dr.lar her şey süper demesine rağmen kanama başladı ve gece parça geldi. Düşük başladı... Eşimde sperm sayısı çok düşük olduğundan kromozomal bozukluk olması ihtimali de artıyormuş. Sen de hiçbir sıkıntı yok. Gebeliği ileri aylara taşımakta da problemin yok. Sadece şanssızlık diyorlar. Şansıma tüküreyim yaniSanırım tüp bebek yapmakla artık uğraşmamam gerekiyor. Yeliz eskilerden kaç kişi kaldık yaa... Sen, ben, amayaa... başka kim var?
4343ü bende burda gördüm çok sevindim çoookkk... Rabbim bizlere de tattırsın inşallahh :)aynen bende şanşıma tüküreyim ...şimdi 6 ncı tedavi başlayalım dedik 7 ay geçti son tedaviden bu yana doktor nie bekliyosunuz diyo nie bekliyecez para için bekliyoruz...7 ayda eşim hep yurtdışı ve şehir dışı işlerine gitti daha fazla kazanmak için çok şükür topladık parayı ama dedim ya şanşıma tüküreyim diye ...benim troidler sorun çıkardı biyopsi socunu bekliyorum eğer temiz gelmesse ameliyat olmam gerekicek ve radyasyon alırsam da 1 yıl tedavi yapamıyacam
acı biber sürerim kız dudaklarına ne demek benim dua etmemdeYelizcim çok geçmiş olsun canım. Ben de bugün senin söylediklerini eşime söyledim. Belki de artık bırakmamız gerekiyor. Bu kadar şanssızlık üst üste gelmez diye... Bu durum hayatımızın en güzel zamanlarının sadece stres ve acıyla geçmesine neden oluyor. Manevi olarak yaşadıklarımız yetmezmiş gibi maddi olarak da bizi tamamıyla yıpratıyor. Ben son 3 senedir bu süreçlerden dolayı sürekli hasta gibiyim. Artık o kadar sıkıldım ki insanlara raporluyum, kanamam var vs demekten. Bunlardan dolayı kariyerimde de ilerleyemiyorum. Sonuç elde var sıfır!
Dediğin gibi ben de hırs yapıyorum. Tekrar denemeliyim, tekrar denemeliyim diye... Ama nereye kadar Yelizcim? Rabbim acısın artık bize...
Umarım troidin de bir sorun çıkmaz. Kötü düşünme lütfen. Bana da bu tedavimde tsh hormonum normal sınırlarda çıkmasına rağmen troid ilacı kullandırdılar. Bu tüp bebek sürecinde aldığımız hormonlar tsh hormonumuzu olumsuz etkiliyormuş.Sonucunu alınca lütfen bana haber ver olur mu? Yaşını da hiç takma kafana. Benim arkadaşım 44 yaşında korunurken 5. bebeğine hamile şu anda. Yani Rabbim isterse yel de getiriyor, sel de... Dualarımda inan hep sen ve amayaa da var. Ama belki de sorun benim dua etmemde diyorum artık İnşallah bizim de yüzümüz güler artık Yelizcim...
seni görmek ne güzel...Bulupta kaybetmek çooook zor kızlar. .. Öncelikle selamlar hepinize... kalinkammmm gözunaydin. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Sezercim mm sana söyleyecek kelimem yok ki canim. Sadece hep dua ediyorum. Sana Yelize bebeğe (songule) amayaya Nihana melindama ... Bu son yaşadığın açın olsun inşallah. ..çoook çoook Üzgünüm.
Bana gelince kızlar donmuş 4 embriyomu temmuz ayında trader ettirdim Rabbim önce müjdeledi beni 8 haftalık ken ise bebeğimin kalbi durdu... bir oğlum olacakti.... Cook çook çook. .. Rabbim kimseye yasatmasin.. şimdi tekrar tedavi oluyorum. Eşim çoook üzüldü yaşadıklarıma ve son bir tedavi şansı daha nasip etti Rabbim. Şimdi 2 donmus embriyo mm var.. almaya korkuyorum onları. . Şimdi en azından hayalim var...
Roma cim mirası sizler Nasılsıniz. Bebeklerini nasıl. .. benim için öpün onları. ..
bebek var melindam var güzbahar var... o kadar galiba. melindam da başladı bugün tedaviye....
ben de mart nisan gibi bi tedavi atlattım niye negatif.... 27 ekimde, evlilik yıldönümümün bir gün öncesinde yeni bi tedaviye başladık. donduracaktık embriyoları. 4 folikül toplandı 3 ü döllendi derken ikisinin ertesi gün gelişimi durdu, elimizde kalan tek embriyoyu da dondurmak istemedi doktorum. ctesi test günüm. güzbaharcımın bir önceki tecrübesine istinaden transferde narkoz almak istedim, aldım da.... yokmuş böyle bi rahatlık... neydi o çiş muhabbetlerimizbüyük rahatlık valla.... bakalım sonuç ne olacak
. ..
canım 4343 e soylemiştim arı sütü ve polen onun etkisi oldu mu bilmiyorum ama görsem soracağım.istersen siz de bi deneyin derim benbebek var melindam var güzbahar var... o kadar galiba. melindam da başladı bugün tedaviye....
4343ü bende burda gördüm çok sevindim çoookkk... Rabbim bizlere de tattırsın inşallahh :)
acı biber sürerim kız dudaklarına ne demek benim dua etmemde
seni görmek ne güzel...haberlerin ne güzellll
inşallhhhhh son olsun tatlım benim.... inşallah hepimizin acıları son bulsun.....
yelizcim sezercim ne diyeceğimi bilemiyorum ki.... sadece zamanı gelmemiş, hayırlısı böyleymiş.... çok çok çok boş geldiğini biliyorum bu cümlelerin....
ben de mart nisan gibi bi tedavi atlattım niye negatif.... 27 ekimde, evlilik yıldönümümün bir gün öncesinde yeni bi tedaviye başladık. donduracaktık embriyoları. 4 folikül toplandı 3 ü döllendi derken ikisinin ertesi gün gelişimi durdu, elimizde kalan tek embriyoyu da dondurmak istemedi doktorum. ctesi test günüm. güzbaharcımın bir önceki tecrübesine istinaden transferde narkoz almak istedim, aldım da.... yokmuş böyle bi rahatlık... neydi o çiş muhabbetlerimizbüyük rahatlık valla.... bakalım sonuç ne olacak
hayırlı haberler inşallahbebek var melindam var güzbahar var... o kadar galiba. melindam da başladı bugün tedaviye....
4343ü bende burda gördüm çok sevindim çoookkk... Rabbim bizlere de tattırsın inşallahh :)
inşallhhhhh son olsun tatlım benim.... inşallah hepimizin acıları son bulsun.....
yelizcim sezercim ne diyeceğimi bilemiyorum ki.... sadece zamanı gelmemiş, hayırlısı böyleymiş.... çok çok çok boş geldiğini biliyorum bu cümlelerin....
neler içtiğimi bi bilsen var yaaaa..... arı sütü bal polen yaptım, bal polen çörekotu yaptım, hayıt çayı, aslanpançesi civanperçemi falanı filanı yaptım... cadı gibiydim evde ottan geçilmiyoducanım 4343 e soylemiştim arı sütü ve polen onun etkisi oldu mu bilmiyorum ama görsem soracağım.istersen siz de bi deneyin derim ben
ne biliyim canım benim arkadaşın da olmuyodu uzun süre çok denemişti o da doktoru önermiş ama karışım olarak değil arı sütünü sabah aç karnına ayrı, poleni de sabah akşam ayrı içti ve o tedavide hamile kaldı.seni anlıyorum canım ben de çok şeyler denmiştimneler içtiğimi bi bilsen var yaaaa..... arı sütü bal polen yaptım, bal polen çörekotu yaptım, hayıt çayı, aslanpançesi civanperçemi falanı filanı yaptım... cadı gibiydim evde ottan geçilmiyodu
Bulupta kaybetmek çooook zor kızlar. .. Öncelikle selamlar hepinize... kalinkammmm gözunaydin. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
bebek var melindam var güzbahar var... o kadar galiba. melindam da başladı bugün tedaviye....
Amaya dan heyecanla haber bekliyorum.
Kızlar bende hepinize dua ediyorum az kişi kaldık inşallah bizde ksvusacagiz bebeklerimize.carsamba transfer oldum. 5.gun pgt den sağlıklı çıkmış bebeğim benimle mi çok merak ediyorum. Zorlu tedaviden geçtim. Bursadan istanbula gidip geldim. Rabbim emeklerimizin karşılığını inşallah hayırlısı ile verecek. Pes etmek yok.
İnşallah canim hepimizin son tedavisi olsun. Rabbim daha fazla bekletmesin.amin