Herkese merhaba
Topiği başlardan beri takip edebilenler tanımıştır beni herhalde. Çok sık girmiyorum ama arada yazılanlara bakıyorum. Öncelikle hamile arkadaşlarıma allahtan güzel haberler diliyorum. Tedavideki arkadaşlarıma allahtan sabır ve iyi haberler diliyorum. Doğum yapan arkadaşlarıma da allah sağlıkla büyütmelerini nasip etsin inşallah. Gelelim bana bebeğimi kaybettikten sonra menenjit geçirdiğimi yazmıştım. Tedavim halen devam ediyor ama şükürler olsun çok iyiyim. Tüp bebek sayfasını kapattım çünkü doktorumda olumlu bakmıyor ben de... hayatımı artık canım eşimle geçireceğim inşallah. Belki ileride evlat edinmeyi de düşünebilirim. Herşeyin başı sağlık gerçekten, bunu çok çok iyi anladım. Rabbim hepimize sağlık nasip etsin. Herşeyin hayırlısı olsun. Sizler benim sırdaşlarım oldunuz. Kimseye söyleyemediklerimi sizinle paylaştım,bazen kendime bile söyleyemediklerimi... seviyorum sizi yaa❤ öpüldünüz canlar. Arada ses verin topik gerilerde kalmış. Amayaaa nerdesiiiinnnn
iyiyiz canım Allaha şükür ama kimseler yok buralarda acayip sessiz kalmış topikKizlar merhaba...
Uzun uzun yazmak isterdim ama benim oglan hic firsat vermiyor..umarim herkes iyidir,sevgiler...
aaa maşalahh size çok güzel bi haber ..allah tamamına erdirsin inşalhh bide prensesin olurMerhaba arkadaslar nasilsiniz insallah herkes cok iyidir bunca zaman sonra buraya yazmak cok guzel muhammed 13 aylik oldu maasallah dunya tatlisi afacan bisey oldu ve Allah kismet ederse abi olucak hemde dogal yolla ilk korunmadigimiz ay hamile kaldim bugun keseyi gorduk Rabbim insallah saglikla kucagimiza almayi nasip eder...
aaa maşalahh size çok güzel bi haber ..allah tamamına erdirsin inşalhh bide prensesin olur
Aminn canım....ben nasıl oluyum hala uğraşıyoruz 5 negatif ve napıcamı bilemiyorum ..hayırlısı bakalımIns
Insallah yeliz cim Rabbim hayırlı saglikli eylesin insallah sennasilsin
Geçmiş olsun ...umarım bebeğin duruyodur ..iyi haberler için dua edicem allah yardımcın olsunkalinkam senin adina cok sevindim canim. Allah tamamina erdirip saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh
Ben kendi adima size güzel haberler veremeyecegim. Gecen yil erken dogumla bebeklerimi kaybetmemin ardindan 4. Kez tup bebek denedik. Sonuc negatif oldu. Sonra 5.yi denedik. Sonuc pozitif. Dun transferden sonraki 15.gun test gunumdu. Sonuc 2969. Doktorlar harika bir deger dediler. Eve geldim. Aksam 10da cok yogun kanamam basladi. Bildiginiz cok buyuk bir parca dusurdum. Simdi dr.a gidecegim. Muhtemelen buldugum an yine kaybettim bebegimi. Sinav bitmedi. Hepinizi coook ozledim. Kalan birkacimiz da en kisa surede buradan guzel haberleri verip bizleri sevindirir insallah. Kocaman opuyorum hepinizi
Aminn canım....ben nasıl oluyum hala uğraşıyoruz 5 negatif ve napıcamı bilemiyorum ..hayırlısı bakalım
Geçmiş olsun ...umarım bebeğin duruyodur ..iyi haberler için dua edicem allah yardımcın olsun
Canim benim Rabbin sabrini versin cok zor yasadiklarin insallah Rabbim tum sikintilarinin sonunu selamet eyler Allah buyuk kardesim sakin ondan umut kesme dualarim seninlekalinkam senin adina cok sevindim canim. Allah tamamina erdirip saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh
Ben kendi adima size güzel haberler veremeyecegim. Gecen yil erken dogumla bebeklerimi kaybetmemin ardindan 4. Kez tup bebek denedik. Sonuc negatif oldu. Sonra 5.yi denedik. Sonuc pozitif. Dun transferden sonraki 15.gun test gunumdu. Sonuc 2969. Doktorlar harika bir deger dediler. Eve geldim. Aksam 10da cok yogun kanamam basladi. Bildiginiz cok buyuk bir parca dusurdum. Simdi dr.a gidecegim. Muhtemelen buldugum an yine kaybettim bebegimi. Sinav bitmedi. Hepinizi coook ozledim. Kalan birkacimiz da en kisa surede buradan guzel haberleri verip bizleri sevindirir insallah. Kocaman opuyorum hepinizi
Aminn canım....ben nasıl oluyum hala uğraşıyoruz 5 negatif ve napıcamı bilemiyorum ..hayırlısı bakalım
Yelizcim umudunu yitirme sakin insallah guzel gunlerin yakindir elinden geldigince pozitif olmaya calis en buyuk dusman sitres buna inan Allah emanet ol kardesim
hangisi daha zor hiç hamile kalamamak mı ..bulupta kaybetmek miMalesef canim bebegi dusuruyorum
hangisi daha zor hiç hamile kalamamak mı ..bulupta kaybetmek mi
heralde seninki çok daha zor kardeşim allah sabır versin
Merhaba arkadaslar nasilsiniz insallah herkes cok iyidir bunca zaman sonra buraya yazmak cok guzel muhammed 13 aylik oldu maasallah dunya tatlisi afacan bisey oldu ve Allah kismet ederse abi olucak hemde dogal yolla ilk korunmadigimiz ay hamile kaldim bugun keseyi gorduk Rabbim insallah saglikla kucagimiza almayi nasip eder...
hangisi daha zor hiç hamile kalamamak mı ..bulupta kaybetmek mi
heralde seninki çok daha zor kardeşim allah sabır versin
Malesef canim bebegi dusuruyorum