2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Inşallah eşinle geçireceğiniz güzel günler sizi bekler. Yurtdışında yaşıyorum cnm ben ve burada insanlar özellikle çocuk yapmıyorlar, etrafıma bakıyorum bir sürü yaşlı insan var ve çocukları yok, karı koca çook mutlu görünüyorlar. Çoğuna da bakıyorum hiç onlara benzemeyen çocuklar yanlarında, yani anne baba sarışın, çocuk afrikalı yada uzak Doğulu. O kadar çok var ki y.dışında evlatlık edinen, sadece o anne ve babasız kalmış çocuklara yardım için yapıyorlar bunu, bundan daha sevabı varmıdır acaba?
Eğer imkanın olursa eşin de kabul eder se! Siz de neden mutlu etmeyesiniz ki bir öksüzü, yetimi. Tabii bizim oralar da işin yok sa onun bunun çenesini Çek dimi, bak bak vahh vah.. Biz deki insanlar kötüler, ancak kötülemeyi biliyorlar! Kulakları tıkayacaksın yada uzaklaşacaksın.. Başka çare yokk!
Evet herşeyin hayırlısı elbet, yarın sana ve burdaki herkese mutluluk getirsin. Hiçbirimizi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın allahım

Merhabalar uzun süredir ben de foruma giremedim.benim de bebiş büyüyor 6 aylik oldu. Ogretmen oldugumdan okula başlayacaktım ama oğlum çok etkileniyor seminerler uzun olmamasına rağmen oğlum ben olmadığımda mizmizlaniyor. Yeme içmeyi reddediyor. Karar verdim ücretsiz izin almaya.nede olsa ne zorlukla dünyaya geldi .benden bu kadar umarım sizin de hayat yolundadir .herkese selamlar..

Merhaba arkadaslar nasilsiniz insallah herkes cok iyidir bunca zaman sonra buraya yazmak cok guzel muhammed 13 aylik oldu maasallah dunya tatlisi afacan bisey oldu ve Allah kismet ederse abi olucak hemde dogal yolla ilk korunmadigimiz ay hamile kaldim bugun keseyi gorduk Rabbim insallah saglikla kucagimiza almayi nasip eder...

aaa maşalahh size çok güzel bi haber ..allah tamamına erdirsin inşalhh bide prensesin olur

kalinkam senin adina cok sevindim canim. Allah tamamina erdirip saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh

Ben kendi adima size güzel haberler veremeyecegim. Gecen yil erken dogumla bebeklerimi kaybetmemin ardindan 4. Kez tup bebek denedik. Sonuc negatif oldu. Sonra 5.yi denedik. Sonuc pozitif. Dun transferden sonraki 15.gun test gunumdu. Sonuc 2969. Doktorlar harika bir deger dediler. Eve geldim. Aksam 10da cok yogun kanamam basladi. Bildiginiz cok buyuk bir parca dusurdum. Simdi dr.a gidecegim. Muhtemelen buldugum an yine kaybettim bebegimi. Sinav bitmedi. Hepinizi coook ozledim. Kalan birkacimiz da en kisa surede buradan guzel haberleri verip bizleri sevindirir insallah. Kocaman opuyorum hepinizi

Ins

Insallah yeliz cim Rabbim hayırlı saglikli eylesin insallah sennasilsin
Aminn canım....ben nasıl oluyum hala uğraşıyoruz 5 negatif ve napıcamı bilemiyorum ..hayırlısı bakalım

Geçmiş olsun ...umarım bebeğin duruyodur ..iyi haberler için dua edicem allah yardımcın olsun

Canim benim Rabbin sabrini versin cok zor yasadiklarin insallah Rabbim tum sikintilarinin sonunu selamet eyler Allah buyuk kardesim sakin ondan umut kesme dualarim seninle

hangisi daha zor hiç hamile kalamamak mı ..bulupta kaybetmek mi
heralde seninki çok daha zor kardeşim allah sabır versin

Yeliz'cim bundan bir önceki yani 4. Denememde hiç tutmadı. Tabii ki yine çok uzuluyorsun. Tarifi yok ama ne yazik ki bebeğin seninle ne kadar kalırsa kaybettiğinde acın o kadar büyük oluyor. Bu kez değerimiz test gününde 3300'lere kadar çıktı. Dr'lar ikiz bile olabilir dediler ki ben daha önce yaşadığım kötü tecrübeden dolayı son iki denemede hep 1 embriyo koydurdum. Ama kısmet işte akşam eve geldik. Dr.lar her şey süper demesine rağmen kanama başladı ve gece parça geldi. Düşük başladı... Eşimde sperm sayısı çok düşük olduğundan kromozomal bozukluk olması ihtimali de artıyormuş. Sen de hiçbir sıkıntı yok. Gebeliği ileri aylara taşımakta da problemin yok. Sadece şanssızlık diyorlar. Şansıma tüküreyim yani Sanırım tüp bebek yapmakla artık uğraşmamam gerekiyor. Yeliz eskilerden kaç kişi kaldık yaa... Sen, ben, amayaa... başka kim var?

Ayy ne kadar guzel bir haber :) Çok umut verici, Allah tüm isteyen herkese nasip etsin. Inşallah kucağına almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…