- 17 Şubat 2012
- 958
- 892
Herkese merhaba
Topiği başlardan beri takip edebilenler tanımıştır beni herhalde. Çok sık girmiyorum ama arada yazılanlara bakıyorum. Öncelikle hamile arkadaşlarıma allahtan güzel haberler diliyorum. Tedavideki arkadaşlarıma allahtan sabır ve iyi haberler diliyorum. Doğum yapan arkadaşlarıma da allah sağlıkla büyütmelerini nasip etsin inşallah. Gelelim bana bebeğimi kaybettikten sonra menenjit geçirdiğimi yazmıştım. Tedavim halen devam ediyor ama şükürler olsun çok iyiyim. Tüp bebek sayfasını kapattım çünkü doktorumda olumlu bakmıyor ben de... hayatımı artık canım eşimle geçireceğim inşallah. Belki ileride evlat edinmeyi de düşünebilirim. Herşeyin başı sağlık gerçekten, bunu çok çok iyi anladım. Rabbim hepimize sağlık nasip etsin. Herşeyin hayırlısı olsun. Sizler benim sırdaşlarım oldunuz. Kimseye söyleyemediklerimi sizinle paylaştım,bazen kendime bile söyleyemediklerimi... seviyorum sizi yaa❤ öpüldünüz canlar. Arada ses verin topik gerilerde kalmış. Amayaaa nerdesiiiinnnn
Inşallah eşinle geçireceğiniz güzel günler sizi bekler. Yurtdışında yaşıyorum cnm ben ve burada insanlar özellikle çocuk yapmıyorlar, etrafıma bakıyorum bir sürü yaşlı insan var ve çocukları yok, karı koca çook mutlu görünüyorlar. Çoğuna da bakıyorum hiç onlara benzemeyen çocuklar yanlarında, yani anne baba sarışın, çocuk afrikalı yada uzak Doğulu. O kadar çok var ki y.dışında evlatlık edinen, sadece o anne ve babasız kalmış çocuklara yardım için yapıyorlar bunu, bundan daha sevabı varmıdır acaba?
Eğer imkanın olursa eşin de kabul eder se! Siz de neden mutlu etmeyesiniz ki bir öksüzü, yetimi. Tabii bizim oralar da işin yok sa onun bunun çenesini Çek dimi, bak bak vahh vah.. Biz deki insanlar kötüler, ancak kötülemeyi biliyorlar! Kulakları tıkayacaksın yada uzaklaşacaksın.. Başka çare yokk!
Evet herşeyin hayırlısı elbet, yarın sana ve burdaki herkese mutluluk getirsin. Hiçbirimizi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın allahım