2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Meraba kızlarr bütün topik arkadaşlarım herkes iyidir inşlhh
Bwnden haber veriyim dedim size
Tedavim bugün transferle sona erdi kendi rekorumu kırıp 16 yumurta verdim maalesef 3ncü güne gelen sadwce 6 tanesini pgt ye gömderdik ve sağlıklı 1tane deyip onuda aldım geldim yatıyom şimdi..hepinizin dularını bekliyorum inşlahh 1 taneden hayat bulucam ...sevgilerr
sabah seni düşündüm, çok sevindim. inşallah göbeğinde can bulsunnnn:)

Tedavim bugün transferle sona erdi kendi rekorumu kırıp 16 yumurta verdim maalesef 3ncü güne gelen sadwce 6 tanesini pgt ye gömderdik ve sağlıklı 1tane deyip onuda aldım geldim yatıyom şimdi..hepinizin dularını bekliyorum inşlahh 1 taneden hayat bulucam ...sevgilerr
Canim benim dualarimiz hepimiz Icin Insallah mutlu sona ereceksin Allshim izniyle Rabbim gonlundekini omrune yazsin Insallah 12 gun sonra yazarsin hamileyimmm kizla diye sevgiler

Hepinize hayırlı günler kader arkadaşlarım,

Umarım iyisinizdir. Tedavide olanlar güzel sonuçlar alsın, tedaviyi başlayacak olanlar yada bekleyenler Rabbim tedaviye gerek kalmadan nasip etsin, hamişlerimiz yavrularınızı hayırlı sağlıklı kucaklarımıza alalım inşallah. Bebişleri kucaklarında olanlar yerimize de koklayın mis yavrularınızı.

Beni sorarsanız Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki iyiyiz kızımla. Umarım hayırlı sağlıklı kucağıma almak nasip olur. Zaman azaldı dularınıza ihtiyacım var sizler benim her daim dualarımdasınız. Rabbim hepimizin yüzlerini güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlarımızla ömürlerimiz geçsin inşallah.

Hepiniz Allah a emanet olun :KK24::KK24::KK24:

Bebegimmm sag salim kucagina al sende insallahh biz oglumla üç bucuk aylik olduk bile :)

canım Allah hayırlısını versin. zaten gerekli olan da 1 tane. Rabbim ol derse olur hayırlısıyla. güzel hanerlerini bekliyoruz

Bebegimmm sag salim kucagina al sende insallahh biz oglumla üç bucuk aylik olduk bile :)

canım benim maşallah size... Bende topikteki tüm arkadaşlarımda bu duyguyu tatsınlar inşallah.

Doktorum doğum için sezeryan öneririm dedi hem bebeğe daha hakimiz hemde güçlüklerden sonra elde edilen bir bebek olduğu için dedi. Sende sezeryan olmuştun dimi? Düşüncelerin yada önerilerin nedir? Kan sulandırıcı iğne kullandığım için de spinal sezeryan olamazsın dedi zaten bende korkuyorum olamam dedim genel anestezi ile olacağım nasipse.

canım benim Rabbim göbüşündeki yavruya can versin, sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah güzel haberler vereceksin bize. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

bugün on gün gecikmeli olarak regl oldum.... çok sevindimmmm:21::21::21:

sonra bide bunu deniyim diyerek pre-speed aldım kızlar.... http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/preseed-kullananlar.222939/ bu da merak edenler için :)
çok duymuştum ama almaya cesaret etmedim bitürlü bizde hareket yok ya zaten jel ne yapıcak diyodum ...ama yazılanlara bakılırsa erkek sorunlu olanlarda da başarılı olanlar olmuş...hayırlsıı inşlahhhhhhhhhh işe yarar canım :KK68:

çok duymuştum ama almaya cesaret etmedim bitürlü bizde hareket yok ya zaten jel ne yapıcak diyodum ...ama yazılanlara bakılırsa erkek sorunlu olanlarda da başarılı olanlar olmuş...hayırlsıı inşlahhhhhhhhhh işe yarar canım :KK68:
valla bende erkek sorunlarında başarılı diye almamıştım şimdiye kadar... canlı çıkışlar varsa erkek infert.de etkili mantık olarak da; bende muhtemel işe yaramaz ama aklımda kalmasın onu da deniyim dedim :KK70:

Kızlarrrrr işçi bayramınız kutlu olsun
Transferin 3ncü günündeyim ama dün gece yarısı kanamam oldu sabaha kadar her tuvalete gitttimde oldu çok yoğun değil kırmızıda değil ama adet oluyooom tamam bitti bu iş dedim sabah doktoru aradım hiç bişi olmaz inşlh yerleşmedir dedi ilaçlarını bırakma dedi inanmak istiyorum ona ama inanmıyorum bukadar çok yerleşme kanı okumadım hiç forumda bide daha çok erken değilmi 3gün de yerleşirmi offfff isyanlardayım ...ilk defa başıma geliyo anlamadım gitti doktor ilaçlarını al diyince aldım ama hiç umutlu değilim hayırlısıııı

Transferin 3ncü günündeyim ama dün gece yarısı kanamam oldu sabaha kadar her tuvalete gitttimde oldu çok yoğun değil kırmızıda değil ama adet oluyooom tamam bitti bu iş dedim sabah doktoru aradım hiç bişi olmaz inşlh yerleşmedir dedi ilaçlarını bırakma dedi inanmak istiyorum ona ama inanmıyorum bukadar çok yerleşme kanı okumadım hiç forumda bide daha çok erken değilmi 3gün de yerleşirmi offfff isyanlardayım ...ilk defa başıma geliyo anlamadım gitti doktor ilaçlarını al diyince aldım ama hiç umutlu değilim hayırlısıııı
Can ben endiselee Insallah doktorun dediği gibi yerleşsme kanamasidir gusel sonuçlar alcaksinn Allahin izniyle

5. gün transferi ise gayette yerleşme kanaması olabilir.....:KK68::KK68::KK68::KK68:

Hayirlisi canim...
Benim embriyolog bana genelde dollenmenin 7.gunu gibi yerlesme olur demisti.senin 3gunluk embriyo ise 6.gun oluyor,yani yerlesme ihtimali cook yuksek.insallah oyledir,umidini sakin kesme..

Yelizcim söyleyecek sözüm yok ALLAH C.C sabır versin..." OL DEMEDEN Olmuyor.... bize sadece sabredip dua etmek düşüyor...Rabbim gül yüzünü güldürsün canım arkadaşım...
kalbimdesin seni görmek ne güzel bebişlerin nasıl büyüyüp ele avuca gelmişlerdir artık:nazar::nazar: ..rabbim hepinize sağlık versin...iyi dileklerin için saol canım allah razı olsun..ama yüzüm hiç gülmüyor artık en iyi merkezlerde en iyi şekilde tedavi olduğumu düşünüp hayal kırıklığına uğramak bitirdi beni ..ne yapıcam artık gerçekten bilmiyorum .sözün bittiği yer bu olsa gerek....:KK1::KK1:

kalbimdesin seni görmek ne güzel bebişlerin nasıl büyüyüp ele avuca gelmişlerdir artık:nazar::nazar: ..rabbim hepinize sağlık versin...iyi dileklerin için saol canım allah razı olsun..ama yüzüm hiç gülmüyor artık en iyi merkezlerde en iyi şekilde tedavi olduğumu düşünüp hayal kırıklığına uğramak bitirdi beni ..ne yapıcam artık gerçekten bilmiyorum .sözün bittiği yer bu olsa gerek....:KK1::KK1:
çok haklısın canım sözün bittiği yer ...biz kul olarak derdimizin dermanını arıyoruz Rabbim bizi geri çevirmeyecektir ısrarcı olmaya devam inşaALLAH:KK66: bende 13 sene uğraştım 39 yaşında anne oldum Rabbim bütün anne olmak isteyenlere tattırsın tabii daha genç yaşlarda:KK68: ben çok yoruluyorum bizim uşakların dertleri var teyzesi biri gözünden diğeri kasığından ameliyat olacak galiba:KK64: sıkı takipteyiz başka sorunlarda var ama dr.zamanla düzelir dedi:KK66: Salı günü ROP muayenesi için Çapa üniversitesinde bekleme salonundayız bebeklerin biri kız kardeşimde 60 küsür yaşlarında bir bayan kardeşime beni gösterip bebeklerin anneannesi mi?dedi :mad::KK45:

X