meraba kızlar hepinize sevgiler
sizlere uzun zamandır yazamadığım için mahcubum tabi ama asla unutmadım
amaya cım pozitif yüklü bi insan olmana hala hayranım öpücükler sana uzun bi süre yoktum ankarayı terk ettim bi 3 ay ...sonra geldim bi baktım ki herkes hamileeeeee
aman allahım ne güzelll çok sevindim nerdeyse listedeki hemen herkes hemde
çok mutluyum hepinizin adına rabbim sağlıkla kucaklarınıza almanızı nasip etsin
bebeğine kavuşanları da içtenlikle kutluyorum sağlıkla büyütün minnaklarınızı ... topik hamileler topiği gibi olmuş ...amaya ilk başlarda burdaki herkes hamile olana kadar
topik devam edicek demişti ne güzel hayalimizin yüzde 80 tamamm olmuş
uzun aradan sonra girip hepinizi mutlu görünce bende çok mutlu oldum ama nedense bir türlü yazma cesaretim
olmadı... sizi üzmemek karamasar olmamak için yazamamıştım bugüne kadar beni affedin
bana gelince maalesef 3 üncü
tüp bebek denemesinden de koskoca bi sıfırla kaldım
nie olmadı derseniz BİLMİYORUM hiç bişi beni ikna etmiyor artık doğru dürüst bi sebebi yok
ve ben buna deliriyorum delirttiler beni
eşimle ilgili sorunlar devam ediyor varikoseli tekrarladı bu bazı doktora göre hiç de sorun değil
biri ameliyat olsun diyor
biri olmasın gerek yok diyor
birine gidiyoruz yanlış tedavi uygulanmış size diyor
biri labaratuvar hatası olabilir diyor bizim labaratuvarımız daha iyi diyor
biri genetik test istiyor biri onlara gerek yok diyo sizin normal yoldan bebeğiniz olur bile diyor
kime inanacağımı şaşırdım mecburen birine güvenip 3ncü denemeyi de yaptık tedavi çok iyi yumurtalar iyi oluyor
ama gelin görün ki 3 ncü günden sonra embriyolarımız kalitesi bozuluyor bu sefer 7 embriyo PGT ye de gitti
genetik bi sorun çıkmadı ama en kaliteli 2 tane yi koydular yine tutmadı
evet işte böyleeeee ankaradaki en iyi merkezlere gittim biri çok ünlü bi profesör ama beni ellerim bomboş yolladılar
şimdi ne yapıcağımız bilemez vaziyette rabbime dua edip oturuyorum çok yıkıldık eşimle maddi ve manevi
sizleri heycanla ve sevinçle takip ediyorum ...inşalahhh güzbahar amayaam benn ve diğer özlemle bebklerini bekleyen kader arkadaşlarım en kısa zamanda sevinçli haberler veririz... sevgiyle kalın