2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar günaydın herkese

ose23 canım başınız sağolsun... allah eniştenin mekanını cennet etsin. geride kalanlara yardım etsin... çoook üzüldüm canım inan ne diyeceğimi bilemedim... sana da sorunsuz hamilelik yaşatsın... canım bu durumda sen öncelikle kendine odaklan ne olur.

sezercim ve phalesis canım allah size ve bebişlerinize sıhhat versin... sezercim canım sen heyet traporu al ve işe bir müddet ara ver canım...

amayam canımmm nasılsın... özledim seni....

kızlar herkesi çook özledim... ama site iyice sessiz kalmış.. kimseler gelmiyor... ama ben gelmeyenleri de çooook özledim.. hepinizi çoook seviyorum... sevgi ve dua ile kalın...
iyiyim tatlım bu hafta izinliyim evde ders çalışmaya çalışıyorum :) cumartesi günü görevde yükselme sınavım var. akşam en son okuduğumu anlamadığımı farkedince bıraktım... konu TC Anayasası idi... bugün ordan devam edicem. bakalım inşallah iyi olur iyi geçer diyeyim.... vekaletle şeflik yapıyordum asaleten olsun istiyorum; yani müdür değişince görevim değişmesin ben kendim haketmiş olıyım.... dün yine bebek'i aradım yine açmadı... bu üç oldu açmayışı.... sonra da seni arıycaktım ama açmayınca canım sıkıldı seni de aramadım; yani şöyle... şimdi canım sıkkın birazdan ararım dedim ders, yemek hazırlama, balıklara yem vermeye gitme fiillerini gerçekleştirirken unutuverdim :) ben de seni çok seviyor ve öporum tatlımcım....

Kizlar ben bebegi kasiklarda hissediyorum hatta bacaklarini özellikle yatarken baya asagiya vuruyot bir sikintiolabilirmi.gecen hafta doktordaydik bisey olsa soylerdi ama bbebek asagida dinlen dyo ablam bilen varmi.bide sacimi boyatabilirmiyim sizce kizlar

kızlar günaydın herkese

ose23 canım başınız sağolsun... allah eniştenin mekanını cennet etsin. geride kalanlara yardım etsin... çoook üzüldüm canım inan ne diyeceğimi bilemedim... sana da sorunsuz hamilelik yaşatsın... canım bu durumda sen öncelikle kendine odaklan ne olur.

sezercim ve phalesis canım allah size ve bebişlerinize sıhhat versin... sezercim canım sen heyet traporu al ve işe bir müddet ara ver canım...

kızlar herkesi çook özledim... ama site iyice sessiz kalmış.. kimseler gelmiyor... ama ben gelmeyenleri de çooook özledim.. hepinizi çoook seviyorum... sevgi ve dua ile kalın...

Cook tesekkur ederim canimm iyi dileklerin icin. Amayaadan ogrendim haftaya heyet raporu isini doktoruma soracagim. Biz de seni coooook seviyor ve opuyoruz :KK68::KK68:

doğuma kadar diye verilebiliyor tatlım.... bi öğretmen arkadaşında ikizleri olacaktı o almıştı bende o zaman öğrendim bu durumu.....

Tamam canimcim haftaya druma soracagim. Tehlikeli bir durum varsa kesin heyet raporunun pesinden kosacagim. Universitedekiler sinir olabilir bana ama hic riske atamam walla. Bu arada sana da Allah kolaylik, zihin acikligi versin. :KK36::KK36:

Kizlar ben bebegi kasiklarda hissediyorum hatta bacaklarini özellikle yatarken baya asagiya vuruyot bir sikintiolabilirmi.gecen hafta doktordaydik bisey olsa soylerdi ama bbebek asagida dinlen dyo ablam bilen varmi.bide sacimi boyatabilirmiyim sizce kizlar

Canim senin bulundugun haftalardan itibaren haftalar ilerledikce bebek ve plesanta yukariya cikiyormus diye biliyorum. Sen yine de bir sonraki dr randevuna kadar kendini yormamaya calis. Ona sorarsin. Sac boyatma konusunda da 3. Aydan itibaren deriden emilen boyanin bebege cook zarar vermediğini soyluyor doktorlar. Ama istersen icinin rahat etmesi icin biraz daha bitkisel boyalari tercih edebilirsin :KK66:

kızlar günaydın herkese

Canim ablam bende seni ozledim ve merak ettim en son tedaviye basladigini duymustum suan hangi asamadasin siteye arada ugruyorum herkesten haber almaya calisiyorum ama pek ugrayan yok herkes iyidir insallah...
Bizi sorarsaniz cok sukur iyiyiz pazartesi kontroldeydik 2139 kg olmus muhammed imiz hersey yolunda cok hareketliyiz maasallah... bi aksilik olmazsa 15 ekim icin sezeryan gunu verdi doktorumuz insallah hayirla saglikla gelir yavrumuz... alisverislerimizi tamamladik iki gundur elbiseleri falan yikayip valizleri hazirlamaya basladim artik cok yoruluyorum son anlara birakmak istemedim hepinizi cooook opuyorum hamislerimiz saglsaglkla dogurup beklemede olan arkadaslarimizda tez zamanda hayirla hamis kalir insallah...

Tamam canimcim haftaya druma soracagim. Tehlikeli bir durum varsa kesin heyet raporunun pesinden kosacagim. Universitedekiler sinir olabilir bana ama hic riske atamam walla. Bu arada sana da Allah kolaylik, zihin acikligi versin. :KK36::KK36:
sağolasın canım benim.... doğuma kadar olmasa bile 3 aylık gibi al alabilirsen 3 ay sonra da yenilersin raporu.... sağlıkla bi kucağına alsan da bi rahat ohhh desek bizde :) vallahi sizlerde kalıyo aklım ayol, dikkat ediniz kendinize hamile hatunlar topluluğu :)

Canim ablam bende seni ozledim ve merak ettim en son tedaviye basladigini duymustum suan hangi asamadasin siteye arada ugruyorum herkesten haber almaya calisiyorum ama pek ugrayan yok herkes iyidir insallah...
Bizi sorarsaniz cok sukur iyiyiz pazartesi kontroldeydik 2139 kg olmus muhammed imiz hersey yolunda cok hareketliyiz maasallah... bi aksilik olmazsa 15 ekim icin sezeryan gunu verdi doktorumuz insallah hayirla saglikla gelir yavrumuz... alisverislerimizi tamamladik iki gundur elbiseleri falan yikayip valizleri hazirlamaya basladim artik cok yoruluyorum son anlara birakmak istemedim hepinizi cooook opuyorum hamislerimiz saglsaglkla dogurup beklemede olan arkadaslarimizda tez zamanda hayirla hamis kalir insallah...
anam bak sen kimler de gelmiş :) güzbahar adına ben yanıt veriyim hemen, güzbaharcım tek yumi görülürse tedaviyi ertelemek istiyodu; ama güzbahara kalmadan bunu doktor yaptı. tek yumi vardı bi ilaç verdi sanırım 4. gün yeniden gittiler hala tek yumi olunca doktor erbil beydi sanırım; o ay tedaviye başlamak istemedi. biosteron vs. kullanıyo sanırım bu ara.... biz birlikte gebe kalalım mı güüüzzzzzzz :)))))) göbiş tokuştururuz kızzzzz!!!!!!

selam canlarrr hepiniz aklimda dualarimdasiniz...
herkes iyidir insallah, uzucu haberlerde var sanirim basiniz sagolsun arkadaslar ben de cok uzuldum:KK43:
guzel haberler daha cok olsun ama lutfen yeni hamis haberleri alalim, gebeliklerin guzel seyrettigi haberleri alalim herkes iyi olsun :)
Guzbaharcim bi ara cok yogun giriyordu herkes o zamanda sen yoktunn simdi tersi oldu ama ara ara girmeye calisicam ben, bir an once hepinizin hamis haberini almak istiyorum :) kanamali gebelerimiz sikinti yapmasin lutfen bence stress herseyin basi bende bu aralar gobusum kucukmu bebegim iyi beslenemiyormu diye stress yapiyorum sonar hemen kovuyorum bu kotu dusunceleri kafamdan zira 10 kg aldim, her hamileleik farkli herkesin vucut yapisi farkli..
tedavideki arkadaslar gelismelerinizi dort gozle bekliyorum, sezercim sende rapor alabilirsin bence hicbisey bebeklerinden onemli degil al raporunu yat dinlen evde keyfine bak :)

biz iyiyiz 3. trimestire giriyoruz artik, ne kadar cok alinacak sey varmis yahu hic dusunmemistim daha once, insallah tum isteyenler bu asamlara gelsinde hangi besigi hangi bebe koltugunu alicam diye kafa yorsunlar :)

operim hepinizi saglicakla kalinnn

anam bak sen kimler de gelmiş :) güzbahar adına ben yanıt veriyim hemen, güzbaharcım tek yumi görülürse tedaviyi ertelemek istiyodu; ama güzbahara kalmadan bunu doktor yaptı. tek yumi vardı bi ilaç verdi sanırım 4. gün yeniden gittiler hala tek yumi olunca doktor erbil beydi sanırım; o ay tedaviye başlamak istemedi. biosteron vs. kullanıyo sanırım bu ara.... biz birlikte gebe kalalım mı güüüzzzzzzz :)))))) göbiş tokuştururuz kızzzzz!!!!!!

Canim benim sesim cikmadigina bakma hep aklimdasiniz Rabbim insallah Guzbahar ablacima ve sana da hayirlisiyla bu gunleri nasip edecek insallah ben inaniyorum Rabbim cok buyuk ... nurdanur u hatirlar misin bilmiyorum bugun ondan guzel bir haber aldim cok sevindim onunda 5.tup bebek denemesiydi ve normalde cumartesi test gunu ve bugun idrarda cift cizgi yi gormus yarin da kan testi yaptiracak cok guzel bi deger alacagina eminim oda cok uzun yollardan gecti cok sikintilar cekti ama cok sukur vazgecmedi insallah Rabbim bu sefer yuzunu guldurecek ben buyuk bir umut ve duayla sizlerin guzel haberleinide bekliyorum senide guzbaharimida kocaman opuyorum sizi cok seviyorum...

selam canlarrr hepiniz aklimda dualarimdasiniz...
herkes iyidir insallah, uzucu haberlerde var sanirim basiniz sagolsun arkadaslar ben de cok uzuldum:KK43:
guzel haberler daha cok olsun ama lutfen yeni hamis haberleri alalim, gebeliklerin guzel seyrettigi haberleri alalim herkes iyi olsun :)
Guzbaharcim bi ara cok yogun giriyordu herkes o zamanda sen yoktunn simdi tersi oldu ama ara ara girmeye calisicam ben, bir an once hepinizin hamis haberini almak istiyorum :) kanamali gebelerimiz sikinti yapmasin lutfen bence stress herseyin basi bende bu aralar gobusum kucukmu bebegim iyi beslenemiyormu diye stress yapiyorum sonar hemen kovuyorum bu kotu dusunceleri kafamdan zira 10 kg aldim, her hamileleik farkli herkesin vucut yapisi farkli..
tedavideki arkadaslar gelismelerinizi dort gozle bekliyorum, sezercim sende rapor alabilirsin bence hicbisey bebeklerinden onemli degil al raporunu yat dinlen evde keyfine bak :)

biz iyiyiz 3. trimestire giriyoruz artik, ne kadar cok alinacak sey varmis yahu hic dusunmemistim daha once, insallah tum isteyenler bu asamlara gelsinde hangi besigi hangi bebe koltugunu alicam diye kafa yorsunlar :)

operim hepinizi saglicakla kalinnn

Canim iyi olmaniza cok sevindim inan bu haftadan sonra karninin buyume hizina inanamayacaksin benim hafta hafta cekilmis fotolarim var 28dn sonra ben burdayim demeye baslamis bende toplamda 14kg aldim simdilik sende gayet iyi almissin insallah hersey guzel devam edecek alis veris isini hic sorma incik cincik derken bi dunya para harcadik cok sukur bi eksigimiz kalmadi alisveris konusunda aklina takilan bisey varsa sorabilirsin markalar modellerle alakali ben herseyi arastiraraktan aldim bugun son eksigimiz bebek arabasida geldi artik tamamiz insallah bidek oglusumuz kaldi Rabbim hayirla saglikla kucaklamayi nasipeder insallah...

Yok haticim hic endişelenme bazen cok asagilarda hissediliyo bazen yukarilarda bende basta okadar asagi vurunca geliyo mu ne falan oluyodum sonr zamanla baktim ki normal seyler mis bide aylardir herkes benimle yok karnin cok asagida yok dogumun gelmis gibi falan deyip duruyo halbuki bu hep boyleydi hatta benim anneminde karni boyle oluyomus yani bu yapiyla alakali biraz doktorun hersey yolunda dedikten sonra bisey icin can sikma hepsi normal seyler....

flyıgmom canım sizin de başınız sağolsun... bende kayınpederimi yeni kaybettim.. allah tüm ölmüşlerimizin mekanını cennet etsin

Saol canım sizin de başınız sağolsun... Allah geride kalanlara uzun ömür versin...

Canım yaa konuşamıyoruz artık özledim seni:KK43: Bebişi hissediyosun demek ne güzel darısı başıma:KK50:...Ben saç boyatmayla ilgili sorunu cevaplayayım daha bugün doktoruma sordum her şekilde boyatabilirsin o duydukların şehir efsanesi dedi ve kendisi prof :)ama ben yine de bitkiselle boyattım beyazlarım kapandı keyfim yerine geldi çok harika hissediyorum önemli olan da o:KK68:

Canim iyi olmaniza cok sevindim inan bu haftadan sonra karninin buyume hizina inanamayacaksin benim hafta hafta cekilmis fotolarim var 28dn sonra ben burdayim demeye baslamis bende toplamda 14kg aldim simdilik sende gayet iyi almissin insallah hersey guzel devam edecek alis veris isini hic sorma incik cincik derken bi dunya para harcadik cok sukur bi eksigimiz kalmadi alisveris konusunda aklina takilan bisey varsa sorabilirsin markalar modellerle alakali ben herseyi arastiraraktan aldim bugun son eksigimiz bebek arabasida geldi artik tamamiz insallah bidek oglusumuz kaldi Rabbim hayirla saglikla kucaklamayi nasipeder insallah...
canimm sagol icimi rahatlattin, epeydir konusamadik seninle..demek herseyiniz hazir ha ne guzel masallah size oglusunuda kucagina saglicakla alinca hersey tastamam olacak yasasinnn:))

valla canim alis veris konusunda tecrubelerini paylasirsan cok sevinirim, ben besik yatak bebek arabasi araba koltugu bakmaya basladim ama kararda veremiyorum ..ablam bugun bi urunden bahsetti varmi acaba kullanan herkes bundan aliymus artik Tr de oylemiiii

http://www.toysrus.com/product/inde...r:adType=pla&cagpspn=plab_15903561&mr:keyword=

malum 1-2 sene icinde yine tasinacagimiz icin acaba boyle biseymi alsam diyorum hafif gerektiginde oyun alanine donusuyor falan..ne dersiniz tecrubeli arkadaslar??

canimm sagol icimi rahatlattin, epeydir konusamadik seninle..demek herseyiniz hazir ha ne guzel masallah size oglusunuda kucagina saglicakla alinca hersey tastamam olacak yasasinnn:))

valla canim alis veris konusunda tecrubelerini paylasirsan cok sevinirim, ben besik yatak bebek arabasi araba koltugu bakmaya basladim ama kararda veremiyorum ..ablam bugun bi urunden bahsetti varmi acaba kullanan herkes bundan aliymus artik Tr de oylemiiii

http://www.toysrus.com/product/inde...r:adType=pla&cagpspn=plab_15903561&mr:keyword=

malum 1-2 sene icinde yine tasinacagimiz icin acaba boyle biseymi alsam diyorum hafif gerektiginde oyun alanine donusuyor falan..ne dersiniz tecrubeli arkadaslar??

Canim benim bir arkadasim aldi ve cok memnun. Pratik oldugunu so

Canim benim bir arkadasim aldi ve cok memnun. Pratik oldugunu soyluyor ama tabii benimkisi ikincil tecrube :)

20140826_181710.jpg
Canim ben besigi boyle aldim uzun vadeli dusundugum icin ama park yataklarda kullanisli kullananlar memnunlar gonul rahatligiyla alabilirsin...
20140911_130713.jpg
Bebek arabasida kullnim rahatligi ve kakitesi acisindan ablamin tecrubelerine inanarak ve guvenerek bunu aldim bastonlar kaldirima cikip inerken cok rahat oluyomus digerleri yoruyomus arabamin olmadigi icin oto koltugu almadim sen ikisi birlikte set olanlardan bakabilirsin...
sampuan grubunda sebamed, biberon emzik grubunda philips avent urunlerini tercih etttim...
20140828_154717.jpg
Koridorda bi aramiz vardi orayada boyle bir gardolap yaptirdik...

ben kıza aldım bundan gerçekten çok kullanışlı üstelikte çok hafif istedigin yere çek götür tavsiye ederim

Arkadaşlar 2 gündür benden kan bosaliyor gene. Bebeğin sağlığı iyi görünüyordu 2 gün önce ultrasonda gördük. Bebeğime bişey olduğunu sanmıyorum. Biraz önce karnimda pit pit atış hissettim ve kayma hissettim.yerimden kıpırdayamiyorum. Sabrediyorum. Allahima sığınıyorum.Benim için dua eder misiniz ?

X