selam canlarrr hepiniz aklimda dualarimdasiniz...
herkes iyidir insallah, uzucu haberlerde var sanirim basiniz sagolsun arkadaslar ben de cok uzuldum

guzel haberler daha cok olsun ama lutfen yeni hamis haberleri alalim, gebeliklerin guzel seyrettigi haberleri alalim herkes iyi olsun :)
Guzbaharcim bi ara cok yogun giriyordu herkes o zamanda sen yoktunn simdi tersi oldu ama ara ara girmeye calisicam ben, bir an once hepinizin hamis haberini almak istiyorum :) kanamali gebelerimiz sikinti yapmasin lutfen bence stress herseyin basi bende bu aralar gobusum kucukmu bebegim iyi beslenemiyormu diye stress yapiyorum sonar hemen kovuyorum bu kotu dusunceleri kafamdan zira 10 kg aldim, her hamileleik farkli herkesin vucut yapisi farkli..
tedavideki arkadaslar gelismelerinizi dort gozle bekliyorum, sezercim sende rapor alabilirsin bence hicbisey bebeklerinden onemli degil al raporunu yat dinlen evde keyfine bak :)
biz iyiyiz 3. trimestire giriyoruz artik, ne kadar cok alinacak sey varmis yahu hic dusunmemistim daha once, insallah tum isteyenler bu asamlara gelsinde hangi besigi hangi bebe koltugunu alicam diye kafa yorsunlar :)
operim hepinizi saglicakla kalinnn