• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

30 agustos 02.25 itibariyle benim icin uykusuz geceler baslamis olup herkeslere bolca dua edilmistir.darisi herkesin basina
Canim benim gozunaydin aceli prensesi kokla bizim için annesi ikinizide öpüyom:KK37:
xenforo-smilies-kk68.gif
:KK68:

Canım kader arkadaşlarım
Uzun zamandır yazamadım 12 ağustosta doğum yaptım 20 günlük olduk oglusumla çok şükür allahima sağlığımız sihhatimiz iyi allaha şükür çok yorucu ama çok keyifli annelik rabbim herkese nasip etsin inşallah oğlum meme emmedigi için benim için biraz daha zor geciyo günler ama olsun onun için herşeye değer
Hepinizi öpüyoruz hamile olan tedavide olan herkesin rabbim yar ve yardımcısı olsun
Allah analı- babalı büyütsün, herşey gönlünüzde olsun. Harika bir haber :)

sago
Bu arada sana da geçmiş olsun.Drum bebeğin büyüdüğünü az bir kanama yla düşmeyecegini söyledi en azından öyle teselli oluyorum.hamilelikte yorulmamak gerekiyor .dikkatli olmak lazım benim çok yorulmaktan oldu biliyorum .sen de dikkat et.
Sagol canim..ben evdeyim,deli gibi is filan da yapmiyorum ama:KK43: tam da drdan gezme,hamile pilatesi icin izin isteyecektim..bakalim,persembe-cuma gibi kontrole gitcem,ne diceko_O

Nazar boncugum miracim gosunuz aydın Insallah Rabbim saglikla buyutmeyi Nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar opuld:KK37:unuz

iyi akşamlar kızlar genelde herkes iyi buna sevindim.

Ben uzun süredir giremedim kardeşim geldi Ankara'dan Didim' e onlarla vakit geçirdim malum giremedim. işyerinde ise daha önce bahsettiğim gibi sakıncalı site yazıp duruyor... :(

Doğum yapan arkadaşlarımız olmuş. Rabbim bebeklerini güzel annelerine bağışlasın inşallah.

Tedavi sürecinde olan bekleyen arkadaşlarım Rabbim tez zamanda göbişlerinizi doldursun. Güzel bir hamilelik nasip etsin. Dualarım sizinle...

Hamile arkadaşlarımız hepimiz testler vs sıkıntılı ama çok güzel bir dönemden geçiyoruz. Rabbim bebeklerimize kavuşmamızı sağlasın inşallah.

Benim durumlar ise bu hafta şeker yüklemem ve tetenoz aşım vardı. eşim burada olmadığı için haftaya salıya aldım randevumu. üçlü tarama testim ise sonuçlandı. Kendi doktorum görmedi ama geçen hafta didim devlet hastanesinde bir doktora gösterdim yüksek risk dedi. sonucum 1/87 çıktı. haftaya doktoruma göstereceğim.

Ayrıntılı ultrasonum çok iyi, ense kalınlığımız 1,3, burnumuz mevcut, dudak yarığımız yok ve en önemlisi bebeğim 1 hafta önde gidiyor.

Ama maalesef testler güzel çıkmıyor. Amniyosentez yaptırmayacağım ve pozitif olmaya çalışıyorum. Bol bol Rabbime dua ediyorum.

Ayrıca beniz kızım çok hareket etmeye başladı. Beni iterek yerini büyütüyor. Resmen içeride inşaat yapıyor.Rabbim hepimize bu duyguları sağlıkla yaşatsın.

Şimdilik hoşçakalın...

iyi akşamlar kızlar genelde herkes iyi buna sevindim.

Ben uzun süredir giremedim kardeşim geldi Ankara'dan Didim' e onlarla vakit geçirdim malum giremedim. işyerinde ise daha önce bahsettiğim gibi sakıncalı site yazıp duruyor... :KK43:

Doğum yapan arkadaşlarımız olmuş. Rabbim bebeklerini güzel annelerine bağışlasın inşallah.

Tedavi sürecinde olan bekleyen arkadaşlarım Rabbim tez zamanda göbişlerinizi doldursun. Güzel bir hamilelik nasip etsin. Dualarım sizinle...

Hamile arkadaşlarımız hepimiz testler vs sıkıntılı ama çok güzel bir dönemden geçiyoruz. Rabbim bebeklerimize kavuşmamızı sağlasın inşallah.

Benim durumlar ise bu hafta şeker yüklemem ve tetenoz aşım vardı. eşim burada olmadığı için haftaya salıya aldım randevumu. üçlü tarama testim ise sonuçlandı. Kendi doktorum görmedi ama geçen hafta didim devlet hastanesinde bir doktora gösterdim yüksek risk dedi. sonucum 1/87 çıktı. haftaya doktoruma göstereceğim.

Ayrıntılı ultrasonum çok iyi, ense kalınlığımız 1,3, burnumuz mevcut, dudak yarığımız yok ve en önemlisi bebeğim 1 hafta önde gidiyor.

Ama maalesef testler güzel çıkmıyor. Amniyosentez yaptırmayacağım ve pozitif olmaya çalışıyorum. Bol bol Rabbime dua ediyorum.

Ayrıca beniz kızım çok hareket etmeye başladı. Beni iterek yerini büyütüyor. Resmen içeride inşaat yapıyor.Rabbim hepimize bu duyguları sağlıkla yaşatsın.

Şimdilik hoşçakalın...
Canim,iyi olmaniza sevindim.tekmeleri hissediyorsun yani:KK9: masallah kocaman olmussunuz:KK68: Test sonuclarini kendi drunun yorumlamasi daha iyi tabii,kendini sikma..aslinda usg ile kendileri goruyor bence.bi sikinti gormus olsa dr soylerdi emin ol.
Denize hic girdin mi merak ettim.ben ayagimi sokmaya firsat bulamadim,bu yaz boyle gececek artik..kismetse seneye yaz minnoslarla gireriz denize:KK65:

Canim,iyi olmaniza sevindim.tekmeleri hissediyorsun yani:KK9: masallah kocaman olmussunuz:KK68: Test sonuclarini kendi drunun yorumlamasi daha iyi tabii,kendini sikma..aslinda usg ile kendileri goruyor bence.bi sikinti gormus olsa dr soylerdi emin ol.
Denize hic girdin mi merak ettim.ben ayagimi sokmaya firsat bulamadim,bu yaz boyle gececek artik..kismetse seneye yaz minnoslarla gireriz denize:KK65:

Sağol canım güzel dileklerin için. denize hiç girmedim bu sene didime resmen patlama oldu altınkum çok kalabalıktı. enfeksiyon kapmak istemedim. Onun için hiç girmedim. Herkescikler girdi ben kenarda oturum soda, ayran ceviz,badem,fındık, meyve vs tükettim :))))))) Yani resmen piştimmmmmm. Olsun kızım için herşeye değer. Aynen dediğin gibi seneye ben kızımla sen oğluşunla gireriz denize İNŞALLAHHHHHHHHHHHH

Sağol canım güzel dileklerin için. denize hiç girmedim bu sene didime resmen patlama oldu altınkum çok kalabalıktı. enfeksiyon kapmak istemedim. Onun için hiç girmedim. Herkescikler girdi ben kenarda oturum soda, ayran ceviz,badem,fındık, meyve vs tükettim :))))))) Yani resmen piştimmmmmm. Olsun kızım için herşeye değer. Aynen dediğin gibi seneye ben kızımla sen oğluşunla gireriz denize İNŞALLAHHHHHHHHHHHH
İnsallah,seneye bulusuruz..su an onu hayal ediyorum popili popili tombisleri yuzdururuz,arkadas olurlar:)

selammm su isleri bi yoluna koyup hepinize yazmak istiyorum tek tekk insallah daha aktif olucam artik...
dogum haberlerine cook sevindim darisi hepimizin basina insallahhh...hamislerimiz kendini yormasin moral bozmak yok iyi seyler dusunup pozitif oluyoruz dimii :) bende yarin gorucem bebisimi kismetse 29 temmuzdan sonar ilk defa..insallah iyidir malum plesenta asagida idi birde gobek bagi plesentanin ortasindan degilde kenarindan bagliymissss bunu niye bana soyleyip evham yaptirdilarsaaaa neysee moral bozmak yokk..ayy kalbimdesine de cok cok sevindimmm hepiinizi tek tek operimm inallah hamis olmayan kalmasin bu sene icindeeee

Gunaydin canlarrrrr nasılsınız hamis arkadslarimiz yavaş yavaş buyuk güne az kaliyo Insallah Rabbim sağlıklı bebisler guzel doğumlar nasip eder nasip eder bisleride enkisa zaman da ogusel duyguyu yasayı nasip eder Insallah benim gibi bekleyen arkadaslarimunda yuzu güler sizleri sevyom

Gunaydin canlarrrrr nasılsınız hamis arkadslarimiz yavaş yavaş buyuk güne az kaliyo Insallah Rabbim sağlıklı bebisler guzel doğumlar nasip eder nasip eder bisleride enkisa zaman da ogusel duyguyu yasayı nasip eder Insallah benim gibi bekleyen arkadaslarimunda yuzu güler sizleri sevyom
Canim gunaydin,her bir dedigine amin diyorum.benim de bugun kontrolum var, haftasonu baslayan kanamami durdurmak icin igne oluyordum.tam kesilmese de bayagi bitti.bakalim dr bakacak.bu sefer cinsiyete de bakariz heralde.ben hala degisebilecegini dusunuyorum:oops: gerci pipi gorulurse degisme olmuyormus ya:KK48:neyse, sagligimiz iyi olsun.boyle sebepsiz gorunen kanamalar moralimi bozuyor,gezme planlarimi etkiliyor:KK53:
Sen de yakinda yoktun.sonbahar geldi,tedavi ne zaman baslicak,hadi ama cabuuuk:KK47:

Canim gunaydin,her bir dedigine amin diyorum.benim de bugun kontrolum var, haftasonu baslayan kanamami durdurmak icin igne oluyordum.tam kesilmese de bayagi bitti.bakalim dr bakacak.bu sefer cinsiyete de bakariz heralde.ben hala degisebilecegini dusunuyorum:oops: gerci pipi gorulurse degisme olmuyormus ya:KK48:neyse, sagligimiz iyi olsun.boyle sebepsiz gorunen kanamalar moralimi bozuyor,gezme planlarimi etkiliyor:KK53:
Sen de yakinda yoktun.sonbahar geldi,tedavi ne zaman baslicak,hadi ama cabuuuk:KK47:

Bisde tedaviye baslamadik daha Nezaman baslariz bilmiyorum Nazancim iinsallah kamaman en kisa zamanda durur kuzumAllah gonlune gore versin canim benim

Slm arkadaslar,
Bizde bebişimizin hareketlerini gördük, Pazartesi 12 haftalık olcak inşallah. Inanılmaz geliyor insana 4,5 cm küçücük bir canlıyı, ekranda kocamanmış gibi görmek. Inşallah isyeyen herkes bu güzel duyguları Yaşar. Daha kalp atışlarını duymadık tabi, heralde onu duyuncada çok garip olucak :KK9: Salı günü de ikili testimiz olucak, inşallah güzel sonuçlar alırız. Darısı sizlere olsun inşallah :KK36::KK19::nazar:

Slm arkadaslar,
Bizde bebişimizin hareketlerini gördük, Pazartesi 12 haftalık olcak inşallah. Inanılmaz geliyor insana 4,5 cm küçücük bir canlıyı, ekranda kocamanmış gibi görmek. Inşallah isyeyen herkes bu güzel duyguları Yaşar. Daha kalp atışlarını duymadık tabi, heralde onu duyuncada çok garip olucak :KK9: Salı günü de ikili testimiz olucak, inşallah güzel sonuçlar alırız. Darısı sizlere olsun inşallah :KK36::KK19::nazar:

Canm gerçekten cok farkli bir duygu bnde ilk hareket ettiginde agladim :) bu arada neden hala kalp atisini duyamadim anlamadim ki

Back