- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
aydın günlerimiz olsun tüm anneler, anne adayları ve aday olmak için can atanlarrrrr
herbirinizden aldığımız güzel haberler çok önemli..... canım çok sevindim, kanama alanının kaybolmasına... diğer tüm sonuçlar da temi çıkmış...inşallah sonuna kadar böyle sağlıkla gidersiniz.... 703 gr mı olmuş paşa? kocaman olmuş artık annesiii akıllı uslu olsun, zamanında gelsin inşallahhhhcanim benim ya okurken bile oyle buyuk bi heyecan veriyo ki bu duygu her karesini gozumde canlandiriyorum da cok tatli olmalisiniz simdi... şükür Rabbime bugunlere kavusturdu darisi tum bekleyenlere hayirla saglikla insallah... Rabbim yavruna uzun hayirlu saglikli omurler versin insallah gule gule buyut tekrar tekrar tebrik ederim.....
KIZLAR BUARADA bende dun doktor kontrolune gittim Allah'a sukur hersey yolunda Muhammed'imiz 703gr olmus haftasiyla uyumlu gelisimi plasentadadaki kanama alani kaybolmus tertemiz maasallah suyumuz falanda iyiymis rahim agzi olcusu icinde gayet iyi bi sorun yok dedi sukurler olsun ki icimiz rahatladi 29.haftada tekrar dooplerle kan akimlarina bakilacak insallah hep sonuna kadar boyle guzel gider oglusumuz vakti zamaninda saglikla gelir... seker testimizi de yaptirdik cok sukur güzel cikti sadece idrarda hafif bakteri cikti onun icinda tek kullanimlik suda eritmeye bi antibiyotik verdi bol su ic dedi ... bizden haberler boyle teyzoslarimiz hpinizi opuyoruz