- 4 Ekim 2013
- 1.385
- 675
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim Allahtan umit kesilmes Insallah korkulacak bişey olmaz cuma gunu guzerll haberler verirsin bize içini ferah tut fazla ayakta kalmamaya çalış canim benim ayKlarini. altına yastık koy oyle yat benim gprumceminde kanaması geliyodu devamlı bazen kıpkırmızı oluyodu doktoru bişey yok sadece kesenin yanında morluk var o kaniyo DEMIS Allahın izniyle ıki ayı kaldi Rabbim hakkında hayirlisini versin evlatlarını sana bağışlasın kuzmmmm
Canim benim lutfen kotuseyler getirme aklina buyuk bi ihtimal ucuz oldugu icin bu durumu yasaman normal bence vucut saglikli olmayan bitanesini atmaya calisiyodu belki cuma gunu insallah bir veya iki tane bebisinin gumbur gumbur kalp atisini duyarsin Rabbim hayirlisi hangisiys onu nasip etsin insallah guzel habelerini bekliyoruz
Sezercim ben de sana dua ediyorum, seninle birlikte heyecanla cumayı bekliyorum. Az kaldı canım dayan. İnşallah gümbür gümbür en az bir kalp atışı duyacaksın...
Allah biliyo,gonlumde kiz bebek yatiyo:))Dönüşte acele haber ver olur mu teyzeleri bekletme.
Bence de senin kızın olacak, kıvırcık saçlı müthiş sevimli, bıcırık, cilveli, çok bilmiş olacak bak yazıyorum buraya...
Ama tabii en onemlisi saglikli olmasi,gerisi teferruat..ayyyy evet evet kıvırcık olsun kız olsun pek de bilmiş olsun hepsinden önemlisi sağlıklı olsuuunnnnnn
canim benim, testleri iyi cikacak eminim.sizin de bir karara varmaniz esinle iyi olmus,en azindan kafan rahat olur..keske gelebilsem ne guzel olurdu valla hamile hamile gezerdik:)) ama agustosun sonuna dogru gelebilirim,benim 12haftada doluyor.gelirsem gorusup tanismayi isterimcanım bizim gelinde ablamda lieracı önerdiler 80 tl imiş. bende onu düşünüyorum.
gel haftasonu seni didime götüreyim. hamile olunca biraz daha ağır gidiyorum 100 km yi geçmiyorum seni sarsmazda. haftasonunu orada geçiririz. ay ne güzel olur yaaaa heyecan yaptım.
dün akşam eşimle konuştum. biz aslında karar verdik. düşünmüyoruz amniyosentezi. ikili tarama testi 1 hafta sonra belli olacakmış. benim ultrasonda herşey yolunda risk yaşımdaymış.Eşimle konuştuk ve karar verdik amniyosentez yaptırmayacağız. Allah korusun düşük ihtimali ne kadar düşük olursa olsun. aksi bir sonuç çıkarsa ben nasıl bebeğim üzerinden karar vereceğim. Yapamayız biz.
Allahım bu sevinci yaşattı. umarım kursağımızda bırakmaz ve sağlıklı evladım olur tabii benimle birlikte hepimizin.
Kaç yaşında doğuranlar var sağlıklı oluyor. Rabbim banada sağlıklı evlat nasip etsin.
Umarım ikili taramada güzel çıkarda..
sağol canım arkadaşım bende aynısını düşünüyorum. amniyosentez ne çıkarsa çıksın ben bebeğime zarar verdiremem. onun için çok uğraştık. Bebeğime ol deyip olduran Rabbim sağlıklı kılsın inşallah. benimle birlikte tüm arkadaşlarıma kollu bacaklı aklı ve zihniyle tam bebek nasip etsin. Sınavlarımızı sabırla verdik. sınavlarımızın devamı bebeklerimiz olmasın AMİNNNNNNNNNN
Teyzelerine haber ver hemen
Selam kizlar,
Bunlari resmen telefon ekranina bakmadan yazıyorum. Kanama bugun durdu coook sukur ama sabahtan beri basimi kaldiramiyorum 6 kez falan kustum. Bogazim kanadi resmen. Ilaclarimi da kusuyorum. Doktoru aradik progestan hapi birak crinone jel al dedi. Bir de bulanti icin zofran diye bir hap alabilirsin dedi. Yalniz jel 73, diger hap ise 45 liraymis. Hapi devlet karsilamiyormus. Jeli ise yalnizca 1 kez alabiliyormusuz. Allahimmmm battik yani. Rabbim bu surecte hepimizin yardimcisi olsun insallah. Hepinizi coooook seviyorum kader arkadaslarim :)
Allah biliyo,gonlumde kiz bebek yatiyo:))
Ama tabii en onemlisi saglikli olmasi,gerisi teferruat..
canim benim, testleri iyi cikacak eminim.sizin de bir karara varmaniz esinle iyi olmus,en azindan kafan rahat olur..keske gelebilsem ne guzel olurdu valla hamile hamile gezerdik:)) ama agustosun sonuna dogru gelebilirim,benim 12haftada doluyor.gelirsem gorusup tanismayi isterim
Teyzeleri,Bugun bebikim 1,1cm olmus,hersey de yolundaymis..son karar olarak hic bir yere gitmemeye karar verdim,istanbulda pinekleyecegim..2hafta sonra kontrolum var..bugun cok belli oluyordu kalp atisi buyumus tabi..kizlar allah tum isteyene,onceliklede burdaki,uzak ama yakin arkadaslarima da nasip etsin saglikla da kucagimiza alip buyutmek de nasip etsin allahim...
Selam kizlar,
Bunlari resmen telefon ekranina bakmadan yazıyorum. Kanama bugun durdu coook sukur ama sabahtan beri basimi kaldiramiyorum 6 kez falan kustum. Bogazim kanadi resmen. Ilaclarimi da kusuyorum. Doktoru aradik progestan hapi birak crinone jel al dedi. Bir de bulanti icin zofran diye bir hap alabilirsin dedi. Yalniz jel 73, diger hap ise 45 liraymis. Hapi devlet karsilamiyormus. Jeli ise yalnizca 1 kez alabiliyormusuz. Allahimmmm battik yani. Rabbim bu surecte hepimizin yardimcisi olsun insallah. Hepinizi coooook seviyorum kader arkadaslarim :)
Selam kizlar,
Allah biliyo,gonlumde kiz bebek yatiyo:))
canim benim, testleri iyi cikacak eminim.sizin de bir karara varmaniz esinle iyi olmus,en azindan kafan rahat olur..keske gelebilsem ne guzel olurdu valla hamile hamile gezerdik:)) ama agustosun sonuna dogru gelebilirim,benim 12haftada doluyor.gelirsem gorusup tanismayi isterim
Teyzeleri,Bugun bebikim 1,1cm olmus,hersey de yolundaymis..son karar olarak hic bir yere gitmemeye karar verdim,istanbulda pinekleyecegim..2hafta sonra kontrolum var..bugun cok belli oluyordu kalp atisi buyumus tabi..kizlar allah tum isteyene,onceliklede burdaki,uzak ama yakin arkadaslarima da nasip etsin saglikla da kucagimiza alip buyutmek de nasip etsin allahim...
sağol bitanem. darısı başına inşallah. bende merak etmeya başladım sağlıklı olsun diye dua ediyorum ama merak etmiyorda değilim öpüyorum güzel yanaklarını kocamannn
canım bizim gelinde ablamda lieracı önerdiler 80 tl imiş. bende onu düşünüyorum.
gel haftasonu seni didime götüreyim. hamile olunca biraz daha ağır gidiyorum 100 km yi geçmiyorum seni sarsmazda. haftasonunu orada geçiririz. ay ne güzel olur yaaaa heyecan yaptım.
dün akşam eşimle konuştum. biz aslında karar verdik. düşünmüyoruz amniyosentezi. ikili tarama testi 1 hafta sonra belli olacakmış. benim ultrasonda herşey yolunda risk yaşımdaymış.Eşimle konuştuk ve karar verdik amniyosentez yaptırmayacağız. Allah korusun düşük ihtimali ne kadar düşük olursa olsun. aksi bir sonuç çıkarsa ben nasıl bebeğim üzerinden karar vereceğim. Yapamayız biz.
Allahım bu sevinci yaşattı. umarım kursağımızda bırakmaz ve sağlıklı evladım olur tabii benimle birlikte hepimizin.
Kaç yaşında doğuranlar var sağlıklı oluyor. Rabbim banada sağlıklı evlat nasip etsin.
Umarım ikili taramada güzel çıkarda..
sağol canım arkadaşım bende aynısını düşünüyorum. amniyosentez ne çıkarsa çıksın ben bebeğime zarar verdiremem. onun için çok uğraştık. Bebeğime ol deyip olduran Rabbim sağlıklı kılsın inşallah. benimle birlikte tüm arkadaşlarıma kollu bacaklı aklı ve zihniyle tam bebek nasip etsin. Sınavlarımızı sabırla verdik. sınavlarımızın devamı bebeklerimiz olmasın AMİNNNNNNNNNN
çok şükür canım yaaaaaSelam kizlar,
çok sevindim canım inşallah 9 ay böyle mutlu haberle yavrunu kucağına alırsın
maşallahhhh sonuna kadar böyle güzel haberler alman vede bize de böyle güzel şeyler söylemen dileğimle muuuaaaahhhh kocaman öperim ki seniiiiiAllah biliyo,gonlumde kiz bebek yatiyo:))
maşallahhhh sonuna kadar böyle güzel haberler alman vede bize de böyle güzel şeyler söylemen dileğimle muuuaaaahhhh kocaman öperim ki seniiiii
Selam kizlar,
Selam kizlar,
Ohh cok sukurr kanamanin durmasina cok sevindim. Bulantilar icin alkah yardimcin olsun. Gelecek guzel gunlerini dusunerek gecirmeye calis bu gunlerini. Ben de bugun diger gunlerime gore kotuydum. Mide bulantim oldu seninkine gire cook hafif tabii. Allah hepimizin yardimcisi olsun.amiiiiinnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim kanamanin kesilmesine sevindim.hersey guzel olacak,bana gore de iki bebek olacak:) benim kanama (igne) sonrasi crinone e donmustu..senin ozel saglik sigortan var miydi? Cuma muayeneni yapinca recete de yazar,en son ben oyle aldim..birde aklinda olsun ilac alip satma topigi var,uygun fiyata veren arkadaslar var.nihayetinde pahali ilaclar,her hafta bitiyor
Benim de bu hafta bulantim vardi,ben de az zorlaninca bogazim kanadi vucut alisik olmayinca