- 18 Ekim 2013
- 1.256
- 284
- 123
Canim napiyosun? Cuma gunu dr neler dedi anlat bakalim...tekrar muayeneye ne zaman cagirdi?
Bu arada benim midemdeki nanemollalik artti son 3-4 gundur..soylemesi ayip bikac kez cikardim..milletin sabah bulantisi olur,benim aksam basliyo:)) haftasonu ya,disari ciktik dolasmaya,aksam yemekleri gec saat oldu 9gibi..sonra ben mahvoldum,midem yediklerimi hazmetmiyo,bir tuhaf..eskisi gibi yiyorum,artik cok geliyo sanirim..az yemeyi ozellikle gece kalmamayi orgenmem gerek( ben bayagi bulanti yasiyorum o zaman,hi???
nazancım selammm
ben perşembe gittim doktora, cuma yeniden çağırmadı
Benim doktorum öyle uzun uzun yapılacaklar ve yapılmayacaklar hakkında açıklama yapmadı. Kullandığım ilaçların üzerinden geçtik beraber, ikiz gebelik olduğu için daha sıkı takip edileceğimi ve sıkıntılarımın da biraz daha fazla olabileceğini söyledi. İlk 3 ay beslenmene karışmayacağım, zaten bir sürü şey sana kokacak, her istediğini yiyemeyeceksin dedi. Benim de midem özellikle öğleden sonraları bir kötü oluyor ama hiç çıkarmadım şimdilik. Yediklerim de niyeyse hiç fazla gelmiyor, kendimi zor tutuyorum. Sık sık acıkıyorum, bu yüzden çantamda her zaman kuruyemiş - kuru meyve falan bulunduruyorum. Bir sonraki randevum 21 temmuz pazartesi, tam 2 hafta sonra.
Umarım bulantıların kötülemez canım. Artık olacak böyle şeyler kolay değil insan büyüyor orda.
Öpüyorum canım.
Bu arada bebelerimiz 2 gram olmuşlar gördün mü? Nasıl büyüyor bıdıklar, 1 gram halleri daha dün gibi.
senin doktor randevun ne zaman?? Sezer de kalp atışlarını duysun nüfus sayımı sonuçlarını kesinleştirsin de buluşalım artık.
ben eve küçük çaplı tuzlu kraker deposu kurmustum.bulantıya bibebir geliyor tavsiye ederim.2 gram hallerini severim ben onların bulantınız olmasına ragmen bunlar en iyi günleriniz iyi değerlendirin.benim sıpa sıkıldım burda diyip her an kolunu bacagını çıkartacak gibi hareket ediyor.günümden önce doğurursam şaşırmayın
Son düzenleme: