Canım Solante Pregna SPF 50+ Hamilelere Özel bir güneş kremi var. Benim cildimde polikistik overdan dolayı sivilcelenme olunca doktor bunun acnes olanını önermişti. Ben çok memnunum. İnşallah bugün keseyi görürsem hemen hamileler için olanından alacağım. Ciltte kesinlikle yağlanma falan yapmıyor. Bir araştır istersen. Öpüyorummm
Canim merhaba, sana cevap veremedim ben,bikac gundur kanamam vardi,igne filan onunla ugrasiyorum gecen persembe keseyi gorduk,embriyoda 1mm filandi..kalp atisi icin kontrolu biraz erkene cekti dr kanamam var diye, sali gidecegim..
Gunes kremini sormadim ben ama kocaman bir sapka edinmeyi planliyorum..dedigin gibi gebelikte leke kalici oluyor,gunesle birlesince daha fena imis..ben normalde missha bb krem kullaniyorum,hem renk duzeltici hem de yuksek faktorlu uva,uvb koruyucu guvenli bir urun.ayriyetten sebamed kullaniyorum 45faktorlu..bioderma da onerebilirim marka olarak..temiz icerikli urun bakarim ben genelde,sana kolay gelsin,opuyorum
Kızlar ikinize de teşekkür ediyorum. Not aldım, yarın 4 lü test sonucumu almak için gittiğimde dr uma sorayım ben de.
Sezerciğim, innnnşallah görürsün canım keseni. Geldikten sonra yazmayı unutma.
Nazancığım, çok sevindim iyi olduğunuza. Merak etme canım, bebişinin hızla çarpan kalbini duyacaksın inşallah. Sen de haber ver canım sonucunu.
İkinizi de öpüyoruz.Kendinize iyi bakın güzel anneler. :)