- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
jullian michael yapıp bayaaa bi bel kıvrımımı ortaya çıkarmıştım da sonrasında tatile gidip ne bulduysam yiyince insanüstü bi şekilde yedim, her gün en az 4-5 çeşit tatlı pasta yedimmm, dondurma yedim, geldi pizza gitti gözleme su böreği, sonra tabi ana yemekler ızgaralar balıklar:131::131: yedim de yedim anlayacağım evet şu yanları halletmek lazım çömelip kalkılıp sağa sola döniyim bi şeyler yapıyım ama ramazan da da pek zor o iş....Aman zaten bende bunu anlamiyorum,israrla herkes aman neyin var gayet iyisin der aksamlari meyvayi kes ve eline su siseleri alip,once saga asagi dogru egil,sonra sola..yanlari eritiyor,hulahop da iyi ise yarar varsa.paspas soasini omuzuma koyup,saga sola donunce de bel inceliyor,tavsiye ederim:))
oruç tutmaya çalışıyorum Allah kabul ederse.... ama iftardan sonra nakavt oluyorum kalkamıyorum... zaten normalde günde 2,5-3 litre su içen biliyim.... ezan okunduğu gibi suya dalıyorum, sonra çok su içtiğim için midem bulanıyo biraz bekleyip yemek yiyorum; su içiyorum su içiyorum su içiyorum