• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim dun dr bana anlatti,sana da muayeneye gidince anlatir zaten.normal hayatina devam..oyle 2saat yurume ama dedi.agir kaldirma ama camasir,bulasik makinasini doldur bosalt,yemek yap, vs. Yorucu supurge islerini kocan yapsin dedi:1: yatip kalma yani,kan dolasimin azalir,bebek icin iyi degil..

Tamam tesekkur ederim nazancim. Opuyorum.😘

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın Kizlar cumanis mübarek olsun ve aynı zamanda hayırlı ramazanlar Insallah seneye bu zamanlarda bebislerle gireriz ramazani ben artik kafayı yemek üzereyim biliyorum Allahım elbet dualarimizi kabul edecek ama yaşım ilerledikçe umitlrimde kiriliyo bu arada dogum gununm 37 old m korkuyorum hayaytan neler cikaracak karsima diye insallah bundan sonra hep guzel seyler cikarir hepimizrde sevgilr

Dogum gunun kutlu olsun. Yeni yasinda hayirli guzel haberler al insallah. 43nde dogum yapan insanlar varken sen 37 den bahsetme bence. Demet akalin 41 yasinda dogum yapti 😜😜😜 umidini saglam tut allahin izniyle zamani geldiginde olacak. Opuyorum. Allaha emanet ol

bitanem doktora gittim hamdolsun herşey yolunda 2 hafta sonra ikili test için çağırdı sen yaptrdnmı ya ?

harkia canim gozun aydin..ben panorama diye bir test yaptirdim sanirim ikili ve uclu testlerin yerine geciyormus, birde cinsiyeti ogrenebiliyorsun erkenden :) ama biraz pahali :( merak etme tertemiz cikar insallahhhhhhhh

Kizlar bugun gene kanama oldu bende,dr igne verdi sabah aksam:50: insallah duzelir,dua edin olmaz mi:16::16:

nazancim dun vajinadan bakildiysa onun hassasiyetiyle kanama olmustur, veya baska biseydir canini sikma...banada smear tetsi yapti dun doktor bendede lekelenme oldu..Tr dede yapiyorlar mi bunu hamisken???

Haticim bilmiyorum yaa:( evvelki gun az bisii olmustu,dun de oldu biraz daha fazla..bakalim dun progestan igne basladim..dun keseyi ve embriyoyu gorduk ama :46: rahimde sorun gorunmuyor,allahtan.

benmde bi kuzenim var lekem var deyip duruyor.ama doktoru hiçbişey olmaz dedi herşey yolunda dedi 14.haftada hala lekesi geliyo bak düşün.sıkma canını biliyorum sıkıyorsun gördükçe ama unutma rabbime emanet ettik biz yavrularımız içimiz rahat olsun :49:

şu an iğnem yok ya, sadece haftaya cumartesi bantlara başlıycaz, başka ilacım yok, yuttuğum falan. biosteron var onu da yatarken alıyrum zaten, sorun değil. yani 5 temmuza kadar hiç bi engelim yok, 5 temmuz da bantlar var, onlarda bozmaz... 11 temmuzda da iğneye başlıycaz... işte o iğneyi de -bu tedavi başlama iğnesi değil, tedavi öncesi yumurtalar kaliteli ve çok olsun diye bi iğne- iftardan sonra yaptırırsam, yine sorun olmaz.... bi sonraki reglimin 2. günü de tedaviye başlıycakmışız... yani regl olana kadar ki benim beklediğim tarih temmuzun 18 i; oruç tutabilirim... en azından denerim migren zorlarsa zaten tutmuyorum... geçen yıl 2 hafta tuttup sonrası yok, yapamadım çok başım ağırdı, ve saat 5ten sonra kustum bikaç kez... öyle olunca acile giip bi iğne vuruluyodum böylece zaten oruç da kalmıyodu, bende bıraktım... o yüzden ilk günler denemek istiyorum. deniycem :1:

ha pardon ben başladın sandım :1: o zamana kadar tutabilirsen tutarsın zaten :)))

harkia canim gozun aydin..ben panorama diye bir test yaptirdim sanirim ikili ve uclu testlerin yerine geciyormus, birde cinsiyeti ogrenebiliyorsun erkenden :) ama biraz pahali :( merak etme tertemiz cikar insallahhhhhhhh

bende hiç anlamam yaaa :)))) neyse güzelce halledelim şunları inşallah :1:

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? isim listemiz topiğimizde yazıyor. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

benmde bi kuzenim var lekem var deyip duruyor.ama doktoru hiçbişey olmaz dedi herşey yolunda dedi 14.haftada hala lekesi geliyo bak düşün.sıkma canını biliyorum sıkıyorsun gördükçe ama unutma rabbime emanet ettik biz yavrularımız içimiz rahat olsun :49:
Canim cok sukur bebis iyimiş çok sevindim:46::46: heyecanla cinsiyeti bekliyorum:1::1:diğer topikte gorunmuyorsun kızlar merak etti :34:

Canimmmm inşallah o günleri yaşamak nasip olur:)) ya sen ne yapıyorsun hayatım ne durumdasin:44:

Amin inşallah:16:🙏🙏 ben ne yapayim kuzum İzmir'in sıcağı ile kavruluyorum:27::27:
Bu arada doktor infolige başla dedi dheayi bıraktım sen bunu kullanmışmiydin:26: nasipse tedaviye de ekimde baslicam günler gecsede başlasam:ssz::ssz:

Dogum gunun kutlu olsun. Yeni yasinda hayirli guzel haberler al insallah. 43nde dogum yapan insanlar varken sen 37 den bahsetme bence. Demet akalin 41 yasinda dogum yapti 😜😜😜 umidini saglam tut allahin izniyle zamani geldiginde olacak. Opuyorum. Allaha emanet ol

Canim beim insallah cokkk sagol o gunes bizim icinde dogacak insllah Allah razi olsun nebiliyim Bazen utsuzluga kapsliyorum ama kapilmayacagim artik Allahim buyuk sizleri seviyorum hersey gonlunuzce olsun

Amin inşallah:16:🙏🙏 ben ne yapayim kuzum İzmir'in sıcağı ile kavruluyorum:27::27:
Bu arada doktor infolige başla dedi dheayi bıraktım sen bunu kullanmışmiydin:26: nasipse tedaviye de ekimde baslicam günler gecsede başlasam:ssz::ssz:

canım benim dhea kullandım ben biosteron ama inofolic değil folbiol kullandım hatta çok istedim inofolic gebeliği kolaylaştırıyormuş ama doktorum izin vermemişti :1: inşallah meleğin bu sene gelir göbüşüne konar aminnnnnnnn:54:

Dan danra dan dara dan dara dan dan... Dan dara dan dara dan dara dan dannnn....

Ramazan geldi hosgeldiiiii, artsiiiinnnnn topigiiinnnnn bereketiiiiiiii...

Dan dara dan dara dan dan daraaaaaaa.......

Hala uyuyo musunuz yoksaaaa, topigin davulcusu geldiiiiii

Dan dara dan dara dan dan daraaaa:52::52::52::52:

Dan danra dan dara dan dara dan dan... Dan dara dan dara dan dara dan dannnn....

Alemsin amayaa 😃😃 uyuyo herkes galiba bi ben varım buralardaaa 😄😄

2015'in en çılgın annesi ödülünü vermek üzere amaya'yı sahneye davet etmek istiyorum :65:

Alemsin amayaa 😃😃 uyuyo herkes galiba bi ben varım buralardaaa 😄😄

nasılsın şekerimmmmmm:16::16::16::16:

2015'in en çılgın annesi ödülünü vermek üzere amaya'yı sahneye davet etmek istiyorum :65:

ay aman efenim o sizin teveccühünüzzzz:42::42::42:

Hayirli ramazanlar guzeller guzeli anneler ve anne adaylari;

Uzun zamandir yazamadim ardarda okudugum hamilelik haberleriyle nasil mutlu oldum anlatamam rabbim sagsaglim kucagimiza nasip etsin tedavide olanlara isteyen dileyen herkese tez zamanda cifter cifter versin ins hepiniz duamdasiniz

Benim de 2 tane kizim olacak allahin izniyle cinsiyetleri dun ogrendik:)

Hepinizi opuyorum allaha emanet olun

Hayirli ramazanlar guzeller guzeli anneler ve anne adaylari;

Uzun zamandir yazamadim ardarda okudugum hamilelik haberleriyle nasil mutlu oldum anlatamam rabbim sagsaglim kucagimiza nasip etsin tedavide olanlara isteyen dileyen herkese tez zamanda cifter cifter versin ins hepiniz duamdasiniz

Benim de 2 tane kizim olacak allahin izniyle cinsiyetleri dun ogrendik:)

Hepinizi opuyorum allaha emanet olun

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu ne harika bir haber allahım yaaaaaaaaaaaaaaa 2 tane prensesmi geliyo sana yarabbim hamdolsun ya sen kadar sevindim yemin ederim :46::46: ayyy cinsiyet için selen ve ben kaldık yakınlarda olan ya heyecanlımı acaba :1:

Back