- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 41
geldim kiiiii....
reglimin 6. günüymüş bugün, 14. gün bant varmış bi tane onu yapıştırcakmışım. 21. günden itibaren de saizen diye bi iğne olacakmışım ve böylece tedavim başlayacakmış. biosterona da bi sonraki reglimin 2. gününe kadar devam edecekmişim....
hadi bismillah diyip başladık anlayacağınız....
nazancım sevindim çok, kim seni öpmek isterse "aaa doktorum yasakladı du senin yerine kocamı öpiyim" de... onu öpecekmişim sizin yerinize ona yasak yok de
Bu arada dun tekrar test yaptırdım sonucum 331 den 511 e yukselmis. Saglikli bir yukselismi normal mi acaba. Test iki gun arayla yapildi 😞
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bitti canımmmmm 2 gündür onun koşuşturması ile uğraşıyordum. Dr. oldum walla hala inanamıyorum. Ayyyyy bir de bebişimi görsem sağlıkla daha ne isterim ki bu dünyada
Bugün herkes doktora gidiyor... Hepinizden güzel haberler almak için dua ediyorum. Mutlu, hayırlı haberlerle gelin inşallah.
Nazanım beni hemen haberdar et, çok meraktayım. Lütfen her şey yolunda olsun!
inanmıyorum ya phaselis gebe ve sezerrrrrrrrrrrrrrrrrrr inanmıyorum ya oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayırlı olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........amaya tedaviye başlamışsın hayırlı olsun monica nasılsın ben gittim ama doktor maalesef toplantıdaydı yarın gitcem artık kasıklarım ağrıyo hemde çok..doktorum normal diyor ama endişe etmemek elde değil.8+5 oldum ben.rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah.hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inş.ben sanırım oruç tutamicam kızlar bulantılarım baş dönmem halsziliğim ve uyku halim var.evde olsaydım tutardım ama işyerinde sabahtan akşam 7 ye kadar çok zor olacak benm içi bu halde...eşimde hoca zaten biliyosunuz oda farz değil emziren ve gebelere.sonra kaza edersiniz dedi.iyice rahatladım gizli köşelerde yicem içcem valla tam rezillik