• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

geldim kiiiii....

reglimin 6. günüymüş bugün, 14. gün bant varmış bi tane onu yapıştırcakmışım. 21. günden itibaren de saizen diye bi iğne olacakmışım ve böylece tedavim başlayacakmış. biosterona da bi sonraki reglimin 2. gününe kadar devam edecekmişim....

hadi bismillah diyip başladık anlayacağınız....

nazancım sevindim çok, kim seni öpmek isterse "aaa doktorum yasakladı du senin yerine kocamı öpiyim" de... onu öpecekmişim sizin yerinize ona yasak yok de :1:

Bu arada dun tekrar test yaptırdım sonucum 331 den 511 e yukselmis. Saglikli bir yukselismi normal mi acaba. Test iki gun arayla yapildi 😞

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bitti canımmmmm :46::46::46: 2 gündür onun koşuşturması ile uğraşıyordum. Dr. oldum walla hala inanamıyorum. Ayyyyy bir de bebişimi görsem sağlıkla daha ne isterim ki bu dünyada :16::16::16:
Bugün herkes doktora gidiyor... Hepinizden güzel haberler almak için dua ediyorum. Mutlu, hayırlı haberlerle gelin inşallah.
Nazanım beni hemen haberdar et, çok meraktayım. Lütfen her şey yolunda olsun! :nazar::16:

inanmıyorum ya phaselis gebe ve sezerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52: inanmıyorum ya oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :52::52::52: hayırlı olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........amaya tedaviye başlamışsın hayırlı olsun :52: monica nasılsın ben gittim ama doktor maalesef toplantıdaydı yarın gitcem artık :1::1: kasıklarım ağrıyo hemde çok..doktorum normal diyor ama endişe etmemek elde değil.8+5 oldum ben.rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah.hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inş.ben sanırım oruç tutamicam kızlar bulantılarım baş dönmem halsziliğim ve uyku halim var.evde olsaydım tutardım ama işyerinde sabahtan akşam 7 ye kadar çok zor olacak benm içi bu halde...eşimde hoca zaten biliyosunuz oda farz değil emziren ve gebelere.sonra kaza edersiniz dedi.iyice rahatladım :16: gizli köşelerde yicem içcem valla tam rezillik :9:

geldim kiiiii....

reglimin 6. günüymüş bugün, 14. gün bant varmış bi tane onu yapıştırcakmışım. 21. günden itibaren de saizen diye bi iğne olacakmışım ve böylece tedavim başlayacakmış. biosterona da bi sonraki reglimin 2. gününe kadar devam edecekmişim....

nazancım sevindim çok, kim seni öpmek isterse "aaa doktorum yasakladı du senin yerine kocamı öpiyim" de... onu öpecekmişim sizin yerinize ona yasak yok de :1:

Hayırlı olsuuuunnn ccoook sevindim. insallah iyi bir surecin ardindan mutlu haberini alırız. Opuyoruummm.

geldim kiiiii....

Hadi hayirli ugurlu ve insaALLAH son tedavin olsun.senden bebeklerden kalbimdesinden ve isteyen herkesten sirayla guzel haberleri alalim kopp babos yapalim

inanmıyorum ya phaselis gebe ve sezerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52: inanmıyorum ya oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :52::52::52: hayırlı olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........amaya tedaviye başlamışsın hayırlı olsun :52: monica nasılsın ben gittim ama doktor maalesef toplantıdaydı yarın gitcem artık :1::1: kasıklarım ağrıyo hemde çok..doktorum normal diyor ama endişe etmemek elde değil.8+5 oldum ben.rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah.hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inş.ben sanırım oruç tutamicam kızlar bulantılarım baş dönmem halsziliğim ve uyku halim var.evde olsaydım tutardım ama işyerinde sabahtan akşam 7 ye kadar çok zor olacak benm içi bu halde...eşimde hoca zaten biliyosunuz oda farz değil emziren ve gebelere.sonra kaza edersiniz dedi.iyice rahatladım :16: gizli köşelerde yicem içcem valla tam rezillik :9:

Rahim buyudugunden agrilar oluyor canim buna takilip hamisligi kotu gecirme,ben bazen afedersin ama totosumun ustune oturamiyorum.drum banada oruc yok dedi

Tesekkurleeerr evet allaha binlerce kez sukurler olsun. Olsun orucu sonra kaza ederiz. Bende tutamicam da 😊

canımmm iyiyim sen nasılsın??? Suyunu içiyor musun? :1::1:
Son günlerde hiç uğramıyorsun farkında değiliz sanma :19:
yarın doktor sonrası haberlerini bekliyoruz. öpüyorum seni :16::16::16:

nasil guzel haberler varrr maslalah masallah nazar degmesin topigimizee:nazar::nazar: nazann cok sevindim canimm gozumuz aydin yerim o minik embiryoyuu:) ben ultrason resimlerini karsilastiriyorumda ne kadar minikmis ilk basta ve ne kadar buyumuss vallahi mucizeee..kanamaya takilma canim oluyor arada cok normal...stres yapma...
amayacim hayirli ugurlu olsun yeni tedavin degisik bi tedavi gibi gorunuyor sonu bebisli olsun kucaklarimiz dolsun gayri:)
kiz hatii nerelerdesin sekerim 8+5 olmussun he ay masallah...kiz ben o kadar dindar biri degilimdir ben bile biliyom hamislere farz degil oruc tutamiyom diye uzulmeyin sakin:1::1: Allah gunah yazmasin:))

kalinkacim cok sevindim bebisinin gelisimi iyiymis masallah..
diger taze hamislerimizde iyidir umarim..

benim randevum 4 saat sonra, her randevuda ister istemez acaba kalp atisi devam ediyormu diye stres yapiyorum:17::17: insallah hersey yolundadir..yazarimmm..operim hepinizii:16::16:

Ay ilahi amayaa cok guldum:1::1:
Tedavin hayirli olsun,insallah kolaycacik gecer,biter,kucaginda bebekle sonuclanir:16:
Allah iyiligini versin e mi:1:
inşallah kızzzz :)))))

Amayaacım hayırlı olsun şimdiden, çok sabırsızlanıyorum senin de güzel haberlerini almak için. Bant dediğin muhtemelen climara patch, ben de kullanıyorum. Saizen'i hiç duymamıştım azıcık araştırdım. Forumlardan birinde şöyle diyor: "ABD ve Avustralya'da çok yaygın tüp bebekte. Hep yabancı sitelerden okudum bu iğneyi. Yumurtaya yüksek kalite veriyor dedi doktor, Türkiye'de bu alanda yeni yeni kullanılıyormuş." sahiden de türkçe kullanım kılavuzunda falan hiç tüp bebekle ilgili bir şey yok. Yenilikleri takip eden, iyi bir doktor olduğunu tahmin ediyorum doktorunun. Yalnız fiyatı 367 TL diyor kız devlet karşılıyordur inşallah bunu di mi? :53:
Nazan'ı artık öpemicez ama müsaadenle ben bi yanak alırım senden :1::16::16::16:
onu hiç sorma şekerim sinirlerim bozuldu yarına kaldı arayıp fırça atmak... karşılamıyormuş bide biosteron alcam 120 tl üstüne bantta raporlu değilmiş. daha da güzeli raporum görünmüyormuş.... yarın bi arayıp sormam lazım. ha diyince gidilebilecek bi yer değil sonuçta benim için... bi de böyle aksilik olunca zaten bugün 3 kez aradım, iğneyi yazmamışlar önce aradım adını sordum eczaneye söyledim. sonra eczacı tanıdık bana geri döndü - bu arada ilk aramada mg mı vs var mı diye sormuştum fakülteye- 4 lük mü 8 lik mi diye sordu ben hönk!:53::53: şimdi döncem sana dedim tekrar aradım toplantıdaymış doktor birazdan arayın dediler aradım doktora sordu 8 lik miş ve dediğin gibi 3 yüz kusur... bide bantlar var dedi 70 küsur tamam dedim eczacıya siparişi ver kapatttık. birazdan tekrar aradı eczacımız abla biosteron hesaba dahil etmedik az önce dedi evet biliyorum ver sen siparişi dedim.şimdi ben ordakileri napıyım...
a) kaynar kazana atıyım
b) kazana gerek kalmadan kendim haşlıyım
c)kendimi bulduğum ilk boşluktan aşağı salıyım

:))))) :1:

ben de orucu bu yıl bırakcam gibi, ilk günlerini tutcam da temmuzun 11inde iğneye başlıycaz o gün ve sonrası muallak.... bu bantlar orucu bozmuyodur herhalde ????:26::26::26::26:

Hayırlı olsuuuunnn ccoook sevindim. insallah iyi bir surecin ardindan mutlu haberini alırız. Opuyoruummm.

teşekkürler tatlım, hayırlısıyla inşallah:16::16::16::54::54:

Hadi hayirli ugurlu ve insaALLAH son tedavin olsun.senden bebeklerden kalbimdesinden ve isteyen herkesten sirayla guzel haberleri alalim kopp babos yapalim

Rahim buyudugunden agrilar oluyor canim buna takilip hamisligi kotu gecirme,ben bazen afedersin ama totosumun ustune oturamiyorum.drum banada oruc yok dedi
canım sağol inşallah hayırlısıyla :16::16::16::54::54:

Son düzenleme:
haha totoşun neden ağrıyoki :1:

Hem sipam cok hareket ediyor hem Belimden kalcama bi agri giriyor oturamiyorum ayakta dolaniyorum gecene kadar

onu hiç sorma şekerim sinirlerim bozuldu yarına kaldı arayıp fırça atmak... karşılamıyormuş bide biosteron alcam 120 tl üstüne bantta raporlu değilmiş. daha da güzeli raporum görünmüyormuş.... yarın bi arayıp sormam lazım. ha diyince gidilebilecek bi yer değil sonuçta benim için... bi de böyle aksilik olunca zaten bugün 3 kez aradım, iğneyi yazmamışlar önce aradım adını sordum eczaneye söyledim. sonra eczacı tanıdık bana geri döndü - bu arada ilk aramada mg mı vs var mı diye sormuştum fakülteye- 4 lük mü 8 lik mi diye sordu ben hönk!:53::53: şimdi döncem sana dedim tekrar aradım toplantıdaymış doktor birazdan arayın dediler aradım doktora sordu 8 lik miş ve dediğin gibi 3 yüz kusur... bide bantlar var dedi 70 küsur tamam dedim eczacıya siparişi ver kapatttık. birazdan tekrar aradı eczacımız abla biosteron hesaba dahil etmedik az önce dedi evet biliyorum ver sen siparişi dedim.şimdi ben ordakileri napıyım...
a) kaynar kazana atıyım
c)kendimi bulduğum ilk boşluktan aşağı salıyı

d) Tum bu aksiliklere ve sinir bozukluguna inat hamis kal

Kizlar bugun gene kanama oldu bende,dr igne verdi sabah aksam:50: insallah duzelir,dua edin olmaz mi:16::16:

a) kaynar kazana atıyım
c)kendimi bulduğum ilk boşluktan aşağı salıyım

:))))) :1:

ben de orucu bu yıl bırakcam gibi, ilk günlerini tutcam da temmuzun 11inde iğneye başlıycaz o gün ve sonrası muallak.... bu bantlar orucu bozmuyodur herhalde ????:26::26::26::26:

teşekkürler tatlım, hayırlısıyla inşallah:16::16::16::54::54:

canım sağol inşallah hayırlısıyla :16::16::16::54::54:

arkadaşlar yapılması gerekeni söylemişler canım moral bozmadan mücadeleye devam... Sonu güzel olsun da biraz uğraştırsınlar napalım... Sen içini ferah tut.
Oruç konusunda da diyanetin sitesinde: deri üzerine sürülen merhem, yapıştırılan ilaçlı bantlar orucu bozmaz diyor problem yok. Ama tedavi sürecinde tutmanı tavsiye etmiyorum, sen daha iyi bilirsin yine de.
:16::16::16:

Günaydın Kizlar cumanis mübarek olsun ve aynı zamanda hayırlı ramazanlar Insallah seneye bu zamanlarda bebislerle gireriz ramazani ben artik kafayı yemek üzereyim biliyorum Allahım elbet dualarimizi kabul edecek ama yaşım ilerledikçe umitlrimde kiriliyo bu arada dogum gununm 37 old m korkuyorum hayaytan neler cikaracak karsima diye insallah bundan sonra hep guzel seyler cikarir hepimizrde sevgilr

Günaydın Kizlar cumanis mübarek olsun ve aynı zamanda hayırlı ramazanlar Insallah seneye bu zamanlarda bebislerle gireriz ramazani ben artik kafayı yemek üzereyim biliyorum Allahım elbet dualarimizi kabul edecek ama yaşım ilerledikçe umitlrimde kiriliyo bu arada dogum gununm 37 old m korkuyorum hayaytan neler cikaracak karsima diye insallah bundan sonra hep guzel seyler cikarir hepimizrde sevgilr

mutlu yıllar tatlımmmmm......

monica cım zaten tedaviye başlayınca tutmıcam ama bantları çok tedaviden saymıyorum başkaca bi şey olmadığından, ilk 2 hafta tutasım var; gerçi tabi migrenim izin verirse....

Mervecim ben kavacikta Medistate hastanesine gidiyorum.teşekkurler,insallah sen de en kisa zamanda hamis olursun:)

aminnnnn canım:16: z.kamildeki Kenan beyde oraya gitmiş kiminle tedavi oluyorsun? bide ücreti ne kadar? raporlu mu? ben de araştırma içerisindeyim ekime kadar merkeze karar vermem lazım :44:

canımmm iyiyim sen nasılsın??? Suyunu içiyor musun? :1::1:
Son günlerde hiç uğramıyorsun farkında değiliz sanma :19:
yarın doktor sonrası haberlerini bekliyoruz. öpüyorum seni :16::16::16:

canım çok şükür gittim herşey yolunda 11 haftalıkken 2 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi.hamdolsun herşey yolunda.su içmiyorum doktorada söyledim zorlama dedi :)

Back