• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

sağol canım benim Allah razı olsun inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı şekilde bizlere de nasip eder :16:

Canım benim ekim ayını bekliyorum raporum için. Temmuz adetiyle gidip kan,ultrason vs. tekrar edeceğim testleri.Ondan sonra da doktorlarla görüşüp merkeze karar vereceğim nasipse. Bu arada doğal denemelere takviyelere devam kocamın peşinden hep kaşıkla bardakla geziyorum adam bıktı artık :1:

canım inşallah bu günleri gülerek hatırlayacağız bende neler neler yaptım :1:
güzel haberini bekliyorum inşallah

tunaydin cnm hosgeldin masallah cnm size oglusun adiyla yasasin allah anali babali buyutsun cnm:16:

canım benim amin inşallah çok teşekkür ederiz
sen nasılsın tedavi olacaktın dimi

Tesekkurler,Allah oglunu sana bagislasin..guzel ve saglikli bir dogumun olsun canim..allah bize de nasip etsin..

amin nazancım canım benim RABBİM dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu
hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah

ayy masallah oglusuna canim, ne guzel bu haftalari gormekk ay bizede nasip olsun insallah..bende kilo almadim diye takinti yapmaya basladim bakalim doktor yarin ne dicek, onemli olan bebegin gelisimi heralde dekki yedigin bebege gitmis canim aslinda en guzeli:) sonra verme derdiyle ugrasmayacaksinnn...saglikli dogumlamlar diliyorum canim, darisi hepimizin basina insallahh

kuzucum önemli olan senin değil bebenin kilo alması
haftası ile uyumlu gidiyosa korkma ben kiloda verdim çok şükür bebeğim haftası ile uyumlu kilosu
onun faydalanacağı şeyleri yiyorum hamur işi şeker tatlı yemiyorum ee onlarda bebeğe çok faydalı değil bana kilo aldırmaktan başka hiç dert etme :16:

Cok sukur canim benim iyiyiz oglusum güzel güzel tekmeliyo perinatolog gittim biliyosun bazi testler istemisti testler guzel cikti igneyi biraktirdi bebe aspirinine 32.haftaya kadar devam et dedi balik yaginida biraktim sadece vitamin kan ilaci ve aspirin kullaniyorum haftaya radyolog a kontrolum var insallah hersey yolunda gider ve bebisimizin gelisimi etkilenmez... perinatolog korkulacak bi durum yok dedi ama ben ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum

canım iyisiniz dimi ne testi yaptırdın ...

Bugun aksam ustu wc gittigimde bayagi kan geldi peceteye..yarin dr erken gidecegim.dr sakin ol dedi ama ben gene ayni seyleri yasamaktan korkuyorum:14::14::14:

kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsin kötü bişey yoktur inşallah üzme bebeciğini annesi ALLAH a emanetler dikkat et kendine ...

Canımmm süperrrrrrrrrrr mutlu sona ne kadar kalmış ki :16::16::16: Allahımmm sağlıklı, tosun gibi oğlunu kucağına almayı nasip etsin inşallahhh. Çook yormamaya çalış kendini lütfen. Kocamannnn öpüyorumm ikinizi de :16::16::16:

canım tşk ederiz az kaldı çok şükür
sen nasılsın ne yaptın canım

günaydın kızzzlaaaaarrrr:16::16:

işe gitmedim çünkü bugün kontrole gidiyorum ve muhtemelen ben de artık start veriyorummmmmm:16::16::16::16: dualarınıza talibim....

nazancım stres yapma ve doktordan geldiğin gibi yaz olur mu? merak ediyorummm..:27::27:

alfabe, tatlım sağlıkla doğsun oğluşun, sağlıkla büyüt inşallahhh....:16:

sevgiaşk seni buralarda görmek güzel, çok da az kalmış vuslataaaaa:29::29:

kalinkammmm canım benim çok çok çok sevindim bi sorun olmamasına, inşallah sonuna kadar böyle devam eder....:29::29:

söylemesi kolay diyebilirsiniz ama içinizdeki korkuları biraz da olsa bastırmaya çalışın kızlar, aman diyim stres olmayın, stres olacak olaylardan ve insanlardan bi müddet uzak olmaya çalışın....

hepinizi sımsıkı kucaklıyoruuummmm.... geç kalmadan çıkmalıyımmmmmm:54::54::54::54::54::54:

canım gönül istiyoki her zaman aranızda olayım :16: işler yoğun birde işleri devrediyorum ama kalbim hep sizinle arada uğramaya çalışıyorum işte :)
dualarımız seninle inşallah güzel haberlerini alırız tatlım inşallah bu topikte hamiş olmayan kalmayacak uğurlu topik :16:

Bu arada dun tekrar test yaptırdım sonucum 331 den 511 e yukselmis. Saglikli bir yukselismi normal mi acaba. Test iki gun arayla yapildi 😞

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bence değerin güzel 1,5 kat yükselmeside iyi diyorlar inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin :49::16: tebrikler sağlıkla kucağınada almak nasip olur inşallah

teyzoşlar bizde kontrole gidiyoruz bugün :emir_bebek::52: inşallah güzel haberlerle geliriz :55:

öpüyorum herkesii :38:

haftası ile uyumlu gidiyosa korkma ben kiloda verdim çok şükür bebeğim haftası ile uyumlu kilosu
onun faydalanacağı şeyleri yiyorum hamur işi şeker tatlı yemiyorum ee onlarda bebeğe çok faydalı değil bana kilo aldırmaktan başka hiç dert etme :16:

kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsin kötü bişey yoktur inşallah üzme bebeciğini annesi ALLAH a emanetler dikkat et kendine ...

canım gönül istiyoki her zaman aranızda olayım :16: işler yoğun birde işleri devrediyorum ama kalbim hep sizinle arada uğramaya çalışıyorum işte :)
dualarımız seninle inşallah güzel haberlerini alırız tatlım inşallah bu topikte hamiş olmayan kalmayacak uğurlu topik :16:

canım bence değerin güzel 1,5 kat yükselmeside iyi diyorlar inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin :49::16: tebrikler sağlıkla kucağınada almak nasip olur inşallah

teyzoşlar bizde kontrole gidiyoruz bugün :emir_bebek::52: inşallah güzel haberlerle geliriz :55:

Tesekkur ederim.bende hemsireyi aradim normal dedi haftaya kese gormeye gidicem insallah. Sende guzel haberlerle gel ins.

Kizlar merhaba,
Bugun kanama ,leke yok:46: sabahtan dr gittim.bebisimi gordum,tek kese..yolk sac vehatta 1mm gibi embriyo da gorundu:16: allahima bin sukur.embriyo gorunmese bile normaldi dedi dr.kandan hic bir iz yok:) o yuzden kanama ilgili bisii diyemedi,yani rahimde filan bisii gormedi,gayet normal suan, en ufak bisii olursa gece 3bile olsa ara beni dedi.
Haftaya persembe kalp atisini duymaya gidecegim:1:
Progesteron hormonu ekstra verildigi icin araba kullanmasan daha iyi cunku refleksini dusurur,yoldan gecerken bile dikkatli ol dedi:1:
Bu hatfa sonu araba ile ankaraya gidebilir, tatil dusunuyordum ya temmuzda da ucaga binebilmisim:46:

aynen canim karnimiz cikmasin diye neler yapiyorduk simdide cikmiyor diye dusunuyorum:)) Selennn masallah gobusuneee bende daha pek belirgin bisi yok anca hamis pantolununu giyince biraz cikiyor..
Bebe aspirini 32.haftaya kadar alacaksin dedi.senin muayene sonucunu bekliyorum.
valla bırakmadım daha... banane doktorla konuşmadan da bırakmayacağım ya çocuk oyuncağımı bu canım.
Estrofemi kalp atisini duyduktan sonra kesicekmisiz biz:)
Nazancımmmm hadi hayırlı haberlerini bekliyorum. İnşallah bir şey olmaz. Yoruldun mu acaba? Belki doktorun progestanın dozunu arttırır. Noolur stres yapma. Bende de bazen açık pembe, bazen kahverengi akıntılar oluyor hala. Annem de geldi. Hiiç iş falan yapmıyorum ama bakalım. Pazartesi de ben gideceğim doktora. Rabbim korktuğumuzla karşılaştırmasın bizi inşallah!!!!
Doktoran hayirli olsun canim.bugun herseyi normal gordugu icin gunde 3kereye devam edicem.

işe gitmedim çünkü bugün kontrole gidiyorum ve muhtemelen ben de artık start veriyorummmmmm:16::16::16::16: dualarınıza talibim....
nazancım stres yapma ve doktordan geldiğin gibi yaz olur mu? merak ediyorummm..:27::27:
hepinizi sımsıkı kucaklıyoruuummmm.... geç kalmadan çıkmalıyımmmmmm:54::54::54::54::54::54:
Canim,stres filan kalmadi:) yaklasik 1mm olan yegeninizi gordum keyfim yerine geldi:16: allahim sana da bu tedavinde versin bebegini:16:Seninde kontrol sonucunu yaz,bekliyorum..
Bugün herkes doktora gidiyor... Hepinizden güzel haberler almak için dua ediyorum. Mutlu, hayırlı haberlerle gelin inşallah.
Nazanım beni hemen haberdar et, çok meraktayım. Lütfen her şey yolunda olsun! :nazar::16:
ah monicacim,soyleye soyleye nihayet dunden beri friends izliyorum,20sene gecmis ama hala komik:) neyse,kalp duymadan kimseye soylemicekmisim.ozellikle kucuk bebek- cocuk filan opme,anneni ve kocani op sadece.gerekiyorsa uyuz bir drum var yasakladi opusmeyi dersin dedi:1::1:
Kızlarrr hadi sizi bekliyor olucaz burda...Güzel düşünün:16::16::16:
7.haftada kalp duyulurmus,sen de pzt. Duyamazsan uzulme canim:)
Bende beklemedeyim.guzel haberlerle geliiinn 😘
Kan artisin gayet guzel canim,artik muayene sirada:))
Emirin gelisimini bize yazarsin,bekliyorum,optum.

ah monicacim,soyleye soyleye nihayet dunden beri friends izliyorum,20sene gecmis ama hala komik:) neyse,kalp duymadan kimseye soylemicekmisim.ozellikle kucuk bebek- cocuk filan opme,anneni ve kocani op sadece.gerekiyorsa uyuz bir drum var yasakladi opusmeyi dersin dedi:1::1:

Küçük bebek -çocuk niye öpmüyoruz yav ben ona takıldım şimdi :1::1:

Kizlar merhaba,
Bugun kanama ,leke yok:46: sabahtan dr gittim.bebisimi gordum,tek kese..yolk sac vehatta 1mm gibi embriyo da gorundu:16: allahima bin sukur.embriyo gorunmese bile normaldi dedi dr.kandan hic bir iz yok:) o yuzden kanama ilgili bisii diyemedi,yani rahimde filan bisii gormedi,gayet normal suan, en ufak bisii olursa gece 3bile olsa ara beni dedi.
Progesteron hormonu ekstra verildigi icin araba kullanmasan daha iyi cunku refleksini dusurur,yoldan gecerken bile dikkatli ol dedi:1:
Bu hatfa sonu araba ile ankaraya gidebilir, tatil dusunuyordum ya temmuzda da ucaga binebilmisim:46:

Bebe aspirini 32.haftaya kadar alacaksin dedi.senin muayene sonucunu bekliyorum.

Doktoran hayirli olsun canim.bugun herseyi normal gordugu icin gunde 3kereye devam edicem.

Canim,stres filan kalmadi:) yaklasik 1mm olan yegeninizi gordum keyfim yerine geldi:16: allahim sana da bu tedavinde versin bebegini:16:Seninde kontrol sonucunu yaz,bekliyorum..

Canım benim çok sevindim bak korkulacak bişey yokmuş demek ki ;) ben de bebişimi çoook merak ediyorum :) buarada neden araba kullanamadığını anlamadım ben arabada yaşıyorum nerdeyse :(

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar merhaba,

Hadi gozun aydin kuzum darisi kalp atislarini duymaya

Küçük bebek -çocuk niye öpmüyoruz yav ben ona takıldım şimdi :1::1:

Aslinda kimseyle opusme dedi.ozellikle bebek cocukta Virusler filan oluyomus,cok saciyorlarmis vs.simdi anne olcam diye kucagina alip seversin,yapma dedi.onlem yani:) sende dikkat edersin diye yazdim.:16:

Aslinda kimseyle opusme dedi.ozellikle bebek cocukta Virusler filan oluyomus,cok saciyorlarmis vs.simdi anne olcam diye kucagina alip seversin,yapma dedi.onlem yani:) sende dikkat edersin diye yazdim.:16:

Adam haklı hanımlar dağılın :))
Doğru söylemiş aslında biraz daha dikkat etmek lazım... Biz milletçe fazla samimiyiz birbirimizle.

Canım benim çok sevindim bak korkulacak bişey yokmuş demek ki ;) ben de bebişimi çoook merak ediyorum :) buarada neden araba kullanamadığını anlamadım ben arabada yaşıyorum nerdeyse :(i

evet canim,gereksiz stres olmusum:17: dr genel olarak soyledi bilgileri tabi,kisiye gore degisir"ekstra aldigimz progesteron hormonunun sebep oldugu dikkat dusuklugu,reflexler iyi verilemedigi icin onerdi..gene tavsiye sadece,herkeste boyle olacak diye bir kaide yok".bende mesela oyle etkiler yaratmiyor,uyku da dahil..
Simdi senin siran,muayeneni bekliyoruz:))

evet canim,gereksiz stres olmusum:17: dr genel olarak soyledi bilgileri tabi,kisiye gore degisir"ekstra aldigimz progesteron hormonunun sebep oldugu dikkat dusuklugu,reflexler iyi verilemedigi icin onerdi..gene tavsiye sadece,herkeste boyle olacak diye bir kaide yok".bende mesela oyle etkiler yaratmiyor,uyku da dahil..
Simdi senin siran,muayeneni bekliyoruz:))

Anladım canım yani araba kullanmak tehlikeli ve yasaktır durumu yok :) valla ben de kendi muayenemi bekliyorum :)))) uff daha çok var yaa

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adam haklı hanımlar dağılın :))
Doğru söylemiş aslında biraz daha dikkat etmek lazım... Biz milletçe fazla samimiyiz birbirimizle.

Aynen oyle dedi zaten:1: milletce pek seviyoruz opusmeyi dedi:1:
O yuzden gerekiyorsa uyuz doktorum izin vermiyor dersin dedi:52: Bi tek izin kocama ve anneme cikti:16:

Ne guzel haberler geliyor masallah kimsede bi sorun yok cook sukurr 😄 bende haftaya persembe kese gormeye gidicem insallah 😄😄😄

Ne guzel haberler geliyor masallah kimsede bi sorun yok cook sukurr 😄 bende haftaya persembe kese gormeye gidicem insallah 😄😄😄

Hadi bakalim'ne guzel:)) haftaya gene muayene zirvesi yapariz:1:

Bitti canımmmmm :46::46::46: 2 gündür onun koşuşturması ile uğraşıyordum. Dr. oldum walla hala inanamıyorum. Ayyyyy bir de bebişimi görsem sağlıkla daha ne isterim ki bu dünyada :16::16::16:
ayy cnm cok sevindim sen topigimizin dr sun artik ona gore inss bebisi goreceksin cnm benim tekrar hayirli olsun cnm

alfabe, tatlım sağlıkla doğsun oğluşun, sağlıkla büyüt inşallahhh....:16:

sevgiaşk seni buralarda görmek güzel, çok da az kalmış vuslataaaaa:29::29:
kalinkammmm canım benim çok çok çok sevindim bi sorun olmamasına, inşallah sonuna kadar böyle devam eder....:29::29:

söylemesi kolay diyebilirsiniz ama içinizdeki korkuları biraz da olsa bastırmaya çalışın kızlar, aman diyim stres olmayın, stres olacak olaylardan ve insanlardan bi müddet uzak olmaya çalışın...

cnm inss sendende guzel haberler alacagiz allah isini rast getirsin cnm

Bu arada dun tekrar test yaptırdım sonucum 331 den 511 e yukselmis. Saglikli bir yukselismi normal mi acaba. Test iki gun arayla yapildi 😞

cnm bencede guzel degerin inss sirada bebisi gormek var

cnm bende iyiyim cok sukur inss sifirdan baslicaz ekim kasim gibi cnm hadi inss guzel haberlerini bekliyoruz cnm

Kizlar merhaba,

7.haftada kalp duyulurmus,sen de pzt. Duyamazsan uzulme canim:

cnm cok sevndim gozun aydin masallah:nazar:size artik guzel gunler seni bekliyor cnm hamisligin tadini cikar bugunler cook ozel gunler

geldim kiiiii....

reglimin 6. günüymüş bugün, 14. gün bant varmış bi tane onu yapıştırcakmışım. 21. günden itibaren de saizen diye bi iğne olacakmışım ve böylece tedavim başlayacakmış. biosterona da bi sonraki reglimin 2. gününe kadar devam edecekmişim....

hadi bismillah diyip başladık anlayacağınız....

nazancım sevindim çok, kim seni öpmek isterse "aaa doktorum yasakladı du senin yerine kocamı öpiyim" de... onu öpecekmişim sizin yerinize ona yasak yok de :1:

geldim kiiiii....

reglimin 6. günüymüş bugün, 14. gün bant varmış bi tane onu yapıştırcakmışım. 21. günden itibaren de saizen diye bi iğne olacakmışım ve böylece tedavim başlayacakmış. biosterona da bi sonraki reglimin 2. gününe kadar devam edecekmişim....

nazancım sevindim çok, kim seni öpmek isterse "aaa doktorum yasakladı du senin yerine kocamı öpiyim" de... onu öpecekmişim sizin yerinize ona yasak yok de :1:

Ay ilahi amayaa cok guldum:1::1:
Tedavin hayirli olsun,insallah kolaycacik gecer,biter,kucaginda bebekle sonuclanir:16:
Allah iyiligini versin e mi:1:

geldim kiiiii....

Amayaacım hayırlı olsun şimdiden, çok sabırsızlanıyorum senin de güzel haberlerini almak için. Bant dediğin muhtemelen climara patch, ben de kullanıyorum. Saizen'i hiç duymamıştım azıcık araştırdım. Forumlardan birinde şöyle diyor: "ABD ve Avustralya'da çok yaygın tüp bebekte. Hep yabancı sitelerden okudum bu iğneyi. Yumurtaya yüksek kalite veriyor dedi doktor, Türkiye'de bu alanda yeni yeni kullanılıyormuş." sahiden de türkçe kullanım kılavuzunda falan hiç tüp bebekle ilgili bir şey yok. Yenilikleri takip eden, iyi bir doktor olduğunu tahmin ediyorum doktorunun. Yalnız fiyatı 367 TL diyor kız devlet karşılıyordur inşallah bunu di mi? :53:
Nazan'ı artık öpemicez ama müsaadenle ben bi yanak alırım senden :1::16::16::16:

Back