- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
sağol canım benim Allah razı olsun inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı şekilde bizlere de nasip eder
Canım benim ekim ayını bekliyorum raporum için. Temmuz adetiyle gidip kan,ultrason vs. tekrar edeceğim testleri.Ondan sonra da doktorlarla görüşüp merkeze karar vereceğim nasipse. Bu arada doğal denemelere takviyelere devam kocamın peşinden hep kaşıkla bardakla geziyorum adam bıktı artık
canım inşallah bu günleri gülerek hatırlayacağız bende neler neler yaptım
güzel haberini bekliyorum inşallah
tunaydin cnm hosgeldin masallah cnm size oglusun adiyla yasasin allah anali babali buyutsun cnm
canım benim amin inşallah çok teşekkür ederiz
sen nasılsın tedavi olacaktın dimi
Tesekkurler,Allah oglunu sana bagislasin..guzel ve saglikli bir dogumun olsun canim..allah bize de nasip etsin..
amin nazancım canım benim RABBİM dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu
hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah
ayy masallah oglusuna canim, ne guzel bu haftalari gormekk ay bizede nasip olsun insallah..bende kilo almadim diye takinti yapmaya basladim bakalim doktor yarin ne dicek, onemli olan bebegin gelisimi heralde dekki yedigin bebege gitmis canim aslinda en guzeli:) sonra verme derdiyle ugrasmayacaksinnn...saglikli dogumlamlar diliyorum canim, darisi hepimizin basina insallahh
kuzucum önemli olan senin değil bebenin kilo alması
haftası ile uyumlu gidiyosa korkma ben kiloda verdim çok şükür bebeğim haftası ile uyumlu kilosu
onun faydalanacağı şeyleri yiyorum hamur işi şeker tatlı yemiyorum ee onlarda bebeğe çok faydalı değil bana kilo aldırmaktan başka hiç dert etme
Cok sukur canim benim iyiyiz oglusum güzel güzel tekmeliyo perinatolog gittim biliyosun bazi testler istemisti testler guzel cikti igneyi biraktirdi bebe aspirinine 32.haftaya kadar devam et dedi balik yaginida biraktim sadece vitamin kan ilaci ve aspirin kullaniyorum haftaya radyolog a kontrolum var insallah hersey yolunda gider ve bebisimizin gelisimi etkilenmez... perinatolog korkulacak bi durum yok dedi ama ben ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum
canım iyisiniz dimi ne testi yaptırdın ...
Bugun aksam ustu wc gittigimde bayagi kan geldi peceteye..yarin dr erken gidecegim.dr sakin ol dedi ama ben gene ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsin kötü bişey yoktur inşallah üzme bebeciğini annesi ALLAH a emanetler dikkat et kendine ...
Canımmm süperrrrrrrrrrr mutlu sona ne kadar kalmış ki Allahımmm sağlıklı, tosun gibi oğlunu kucağına almayı nasip etsin inşallahhh. Çook yormamaya çalış kendini lütfen. Kocamannnn öpüyorumm ikinizi de
canım tşk ederiz az kaldı çok şükür
sen nasılsın ne yaptın canım
günaydın kızzzlaaaaarrrr
işe gitmedim çünkü bugün kontrole gidiyorum ve muhtemelen ben de artık start veriyorummmmmm dualarınıza talibim....
nazancım stres yapma ve doktordan geldiğin gibi yaz olur mu? merak ediyorummm..
alfabe, tatlım sağlıkla doğsun oğluşun, sağlıkla büyüt inşallahhh....
sevgiaşk seni buralarda görmek güzel, çok da az kalmış vuslataaaaa
kalinkammmm canım benim çok çok çok sevindim bi sorun olmamasına, inşallah sonuna kadar böyle devam eder....
söylemesi kolay diyebilirsiniz ama içinizdeki korkuları biraz da olsa bastırmaya çalışın kızlar, aman diyim stres olmayın, stres olacak olaylardan ve insanlardan bi müddet uzak olmaya çalışın....
hepinizi sımsıkı kucaklıyoruuummmm.... geç kalmadan çıkmalıyımmmmmm
canım gönül istiyoki her zaman aranızda olayım işler yoğun birde işleri devrediyorum ama kalbim hep sizinle arada uğramaya çalışıyorum işte :)
dualarımız seninle inşallah güzel haberlerini alırız tatlım inşallah bu topikte hamiş olmayan kalmayacak uğurlu topik
Bu arada dun tekrar test yaptırdım sonucum 331 den 511 e yukselmis. Saglikli bir yukselismi normal mi acaba. Test iki gun arayla yapildi 😞
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bence değerin güzel 1,5 kat yükselmeside iyi diyorlar inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin tebrikler sağlıkla kucağınada almak nasip olur inşallah
teyzoşlar bizde kontrole gidiyoruz bugün inşallah güzel haberlerle geliriz
öpüyorum herkesii