Canımmmmm sabrınnn sonu selamettt sabaha kadar dua ettim inan. Bana kızmayın diye söylemedim. Sizden habersiz gittim kan verdim. Sonucu aldım şimdi. 7 gün değerim 236.2
Allahımmmmmmmmm sana binlerce şükür. Tabii ben 2 gün sonra test günümde tekrar baktıracağım. Allahımm sana yalvarıyorum bu kez dış gebelik falan olmasınnn. Benim ara ara kasıklarımın yanlarına sancılar giriyor. Panikliyorummmm. Sevinçten deminden beri ağlıyorum. Eşimi görmeniz lazımmmm. Elleri ayakları titriyor garibimin. Monicacımmm seninkisi Yüce Rabbimin izniyle kesin artıkk. Nolurr dualarını esirgeme benim için. Kalp atışını duyabileyim. Sizi öyle çoooooooooooooook seviyorumm ki. Kardeşimsiniz siz benim. Bütün gece hiç uyumadım. Geçen sefer 9 gün, yani test günümde 136 çıkmıştı. Bir de kahverengi lekeler falan olmuştu. Bu kez bunlar yok. Allahımmm nolur nolur yine yarısında hüsrana uğramayayımmm.
Yalvarıyorummmm dua edinnnn Monicammmmm kaderde aynı anda sevinmek varmış Darısı isteyen herkesin başına Yarabbimmmmmmmm!!!!
Sezercim tebrik ederim cok guzel sonucun,allah tamamina erdirsin erken yapmana ragmen cok iyi haber,cok sevindim
Amayaa nin fikrine katiliyorum,ben diyecektim o benden once soylemis,eger dogumu Cemile yaptirmayi dusunmuyorsan,transfere girmedigi icin tesekkur etmen cok sahane olur