gözün aydın canım beklediğine değdi şaka maka biraz daha beklesen direk cinsiyeti öğrenmeye gidecekmişssin ALLAH tamamına erdirsin
hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirsin![]()
çok sağol Miracım amin
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın canım beklediğine değdi şaka maka biraz daha beklesen direk cinsiyeti öğrenmeye gidecekmişssin ALLAH tamamına erdirsin
Holeeeeeeyyyyy bi güzel haber dahaaa 😃😃😃😃😃 gönlünü ferah tut allahın izniyle kötü bişey olmayacak. Sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin. Panik yok yola devamm 😃😃😃😃😃😃😃😃
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok sağol Miracım amin![]()
Sezeeeer canım haberler böyle güzelken biz sana nasıl kızalım?
Sabahtan beri yeni sakinleşmiştim şimdi tekrar ağlamaya başladım.
Allah'a şükürler olsun sevincimi yarım bırakmadı aklım hep sendeydi.
Korkuyorsun biliyorum ama inanıyorum bu sefer her şey yolunda gidecek.Gönlünü ferah tut. Kendini yıpratma canım.
Ya ne kadar sevindim sana anlatamam... Allah her isteyene nasip etsin. Hep dua edeceğim.
![]()
Monicammmm bitenemmm inşallahhh inşallahhh dediğin gibi olurr. Seni çoooook seviyorummmmm inşallah birlikte büyüteceğiz. Bu kez fire vermeden gideriz. Sıradakiler de bizim gibi ilk aşamayı sorunsuz atlatır. Sonunda da hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhhhh.Ellerim titriyor yaaa :18::18:
hacııı koopp kopp yapabiliriz artık![]()
inan aynı durumdayım, bu günümüze şükürler olsun.
sana geçen gün özelden yazmıştım, geldi mi mesajım?
bi bankaya gdip geldim bi gebe dahaCanımmmmm sabrınnn sonu selamettt sabaha kadar dua ettim inan. Bana kızmayın diye söylemedim. Sizden habersiz gittim kan verdim. Sonucu aldım şimdi. 7 gün değerim 236.2![]()
Allahımmmmmmmmm sana binlerce şükür. Tabii ben 2 gün sonra test günümde tekrar baktıracağım. Allahımm sana yalvarıyorum bu kez dış gebelik falan olmasınnn. Benim ara ara kasıklarımın yanlarına sancılar giriyor. Panikliyorummmm. Sevinçten deminden beri ağlıyorum. Eşimi görmeniz lazımmmm. Elleri ayakları titriyor garibimin. Monicacımmm seninkisi Yüce Rabbimin izniyle kesin artıkk. Nolurr dualarını esirgeme benim için. Kalp atışını duyabileyim. Sizi öyle çoooooooooooooook seviyorumm ki. Kardeşimsiniz siz benim. Bütün gece hiç uyumadım. Geçen sefer 9 gün, yani test günümde 136 çıkmıştı. Bir de kahverengi lekeler falan olmuştu. Bu kez bunlar yok. Allahımmm nolur nolur yine yarısında hüsrana uğramayayımmm.
Yalvarıyorummmm dua edinnnnMonicammmmm kaderde aynı anda sevinmek varmış
Darısı isteyen herkesin başına Yarabbimmmmmmmm!!!!
sana demiştim tüm çektiklerine değcek diye.... Testi tekrarladıtan sonra kendi doktoruna gidip transfere girmediği için teşekkür etmeyi unutmaaminnnn canımmmm sıra sende şimdi bitenemmmm artık sana yoğunlaşıyoruzzz. Yüce rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah bu kez![]()
Canımmmmm sabrınnn sonu selamettt sabaha kadar dua ettim inan. Bana kızmayın diye söylemedim. Sizden habersiz gittim kan verdim. Sonucu aldım şimdi. 7 gün değerim 236.2![]()
Allahımmmmmmmmm sana binlerce şükür. Tabii ben 2 gün sonra test günümde tekrar baktıracağım. Allahımm sana yalvarıyorum bu kez dış gebelik falan olmasınnn. Benim ara ara kasıklarımın yanlarına sancılar giriyor. Panikliyorummmm. Sevinçten deminden beri ağlıyorum. Eşimi görmeniz lazımmmm. Elleri ayakları titriyor garibimin. Monicacımmm seninkisi Yüce Rabbimin izniyle kesin artıkk. Nolurr dualarını esirgeme benim için. Kalp atışını duyabileyim. Sizi öyle çoooooooooooooook seviyorumm ki. Kardeşimsiniz siz benim. Bütün gece hiç uyumadım. Geçen sefer 9 gün, yani test günümde 136 çıkmıştı. Bir de kahverengi lekeler falan olmuştu. Bu kez bunlar yok. Allahımmm nolur nolur yine yarısında hüsrana uğramayayımmm.
Canlarım sonucumu az önce aldım, bakıyorum bakıyorum inanasım gelmiyor.
Beta-hcg 4667 çıkmış.
Güya kendimi her sonuca hazırlayan ben, ağlamaktan kocamı bile arayamadım.
Çok şaşkınım, hiç inanamıyorum.
Allahım devamını nasip eder inşallah... Allah hepimize nasip eder inşallah...
Canımmmmm sabrınnn sonu selamettt sabaha kadar dua ettim inan. Bana kızmayın diye söylemedim. Sizden habersiz gittim kan verdim. Sonucu aldım şimdi. 7 gün değerim 236.2![]()
Ayyyyy maasallah canim ya nasilda guzel bi deger cikmis senin 15.gundu sanirim seninde ikiz olabilir oldukca yuksek uc haneli beklerken dort haneli cikmiz Allah tamamina erdirir insallah ne mutlu ettiniz bizi bugun![]()
Canlarım sonucumu az önce aldım, bakıyorum bakıyorum inanasım gelmiyor.
Beta-hcg 4667 çıkmış.
Güya kendimi her sonuca hazırlayan ben, ağlamaktan kocamı bile arayamadım.
Çok şaşkınım, hiç inanamıyorum.
Allahım devamını nasip eder inşallah... Allah hepimize nasip eder inşallah...
sana demiştim tüm çektiklerine değcek diye.... Testi tekrarladıtan sonra kendi doktoruna gidip transfere girmediği için teşekkür etmeyi unutma![]()