Kendimi çok iyi hissediyorum. Merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız.
İnşallah nesecimmm allahim en kisa zamanda sanada nasip etsin
İnşallah nesecimmm allahim en kisa zamanda sanada nasip etsin
Haticim sen ilk kan testi hangi gun yaptirdin?transferin kacinci gunu en erken cikar ki?
Yegenin saglikla dogsun insalah.elevitte demir var ondan kabiz olmussundur.
Tam ben dicektim kocana en guzel hediye sensin diye,sen demissin zatenKDV super,bence de hic durma,yarin kos kocanin kollarina..nerde merak ettim 1saatlik yol? Akyaka filan mi..cok tatilim geldi zaten
Kendimi çok iyi hissediyorum. Merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız.
Haticim sen ilk kan testi hangi gun yaptirdin?transferin kacinci gunu en erken cikar ki?
Canım ilk kan testini sormuşsun ben anneler gününe denk geliyor diye 6. gün yaptırdığımda 15,9 çıkmıştı. Sonra 12. günü bekledim erkan yaptırmadım. 12. günde 276 çıkmıştı.
Teklifin icin sagol:)) belki bu yaz orda bulusuruz,bizimkilerin yazligi da orda
Transfer senin 3.gun embriyosuydu dimi? Bir de transfer gunu dahil 6.gun muydu?ayy ben bu sefer bi heyecanliyim,ustelik esim dr ne siyosa o dersi ama o bile yarin yaptirsak mi diyoryarin benim transfer gunu dahil 6.gunum
Canım Didim' de annemlerde yazlıktalar zaten genelde haftasonları gidiyorum. cuma akşamı yola çıkıyorum pazar akşamı dönüyorum.
Gel seni de götüreyim misafir edeyim ayıp ettin arkadaşım.
off didimide cok severim, denize girmeyeli niceee olduanca havuzzz, bu arada bana doktorlar hep yuz diyorlar en iyi spormus hamisliktee..
Fistik siz tatile turkiyeye geliyo musunuz?yilda 1-2 gelemiyo musunuzsiz simdi nerye tasincaksinz bakiim?hamile hamile ev tasicaksin simdi..
Arkadaslar simdi çıktım doktordan. Bir aksilik olmazsa 13.de yani haftaya bugun transferim olacak. Rahim zari cok iyi dedi. 6 mmlik bir polip varmis ama cok onemli degil dedi. Ayy sanki zaman hic gecmiyor bu sefer :18:
Bu arada Haticim darisi kalp atislarina insallah. monicacimm bebislerin sana simsiki tutunsun, 9 ay seni hiiic birakmasinlar insallah. Nazancimm sen de kendine hakimm ol erken test yapma nolur. Kafan ikilenmesin tadini cikar hamimeliliginin. Kizimmmm 9 ay surecek saltanatinin tadini cikarsana
Amayacimm sen de hepimizin yerine eglen lutfeeen. Gez, toz bol bol da yuz canimcim.
Öpüyorum hepinizi.
Arkadaslar simdi çıktım doktordan. Bir aksilik olmazsa 13.de yani haftaya bugun transferim olacak. Rahim zari cok iyi dedi. 6 mmlik bir polip varmis ama cok onemli degil dedi. Ayy sanki zaman hic gecmiyor bu sefer :18:
Bu arada Haticim darisi kalp atislarina insallah. monicacimm bebislerin sana simsiki tutunsun, 9 ay seni hiiic birakmasinlar insallah. Nazancimm sen de kendine hakimm ol erken test yapma nolur. Kafan ikilenmesin tadini cikar hamimeliliginin. Kizimmmm 9 ay surecek saltanatinin tadini cikarsana
Amayacimm sen de hepimizin yerine eglen lutfeeen. Gez, toz bol bol da yuz canimcim.
Öpüyorum hepinizi.
Öpüyorum hepinizi.
Öpüyorum hepinizi.
Öpüyorum hepinizi.
kuzum nerde oyle TR yilda 1-2 cok zor, izin ayarlamak zor anca christmas zamani ekstra tatil var o zamanda Tr cazip gelmiyor kis gunu..esimin is degisikligi var canim kuzeyde bir eyalete gidicez donucaz vallaa burda yanmistik sicaktan:) benim icin TR bi 2 yil daha gorunmuor sanirim sonrasinda insallahhhhhhh
Yaa cok calisiyomussunuz beeetebdili mekanda ferahlik vardir,kuzey iyidir..cok guldum,bizim arkadaslarla bi gocuklu cleveland esprimiz vardi,aklima geldi de...ay 3-4senedir siz gelmemis olacaksiniz yani:)) sen de is degistirceksin mecburen,hamile iken devam edecek misin bu arada ise?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?