kızlaaarrrrrr sabah doktora gittim minicik kese büyümüş ya5+4 olduğum için kalp atışı duyulmadı haftaya perşembe gel ondan sonra sevinelim dedi doktorum
Darısı kalp atışına tatlım.
Bu arada tüp doktoruna mı devam ediyorsun canım.
Herhangi bir ilaç test vs yaptımı?
Huuuu huuuuuu bizim kizlaaaarrrrr napiyosdunuz bakalimmmmmmnBen güne "yaaaagggggggmuuuurrrrr sendeeeee vurup durmaaaaa şu caaaamaaaaa" şarkisini soyleyerek bdinmiştiiiiiii UVki kisa surdu kahvaltiyi yaptigimizda yagmurda dinmiştiiiiiii :)))))))Hepinizi kucakliyor ve opuyorum... Selen ve hati basladi mibulantilar?Monica senin transfer mi varrrrNazan da bekleyişte anlasilan?Gelsin topigimizin yeni gebişleri o zamannnnnn
evet canım ben doğumuda onda düşünüyorum nasipse inşallah.kalp atışı duymadan hiçbişey yapmıyoruz dedi.fitile ve iğneye folbiol e devam dedi.apikobal diye bi vitamin verdi...haftaya kalp atışı inşallah duyulursa o zaman bikaç kan isticem dedi.hatta kağıda yazdı bende şimdi ama yazdııklarını anlamıyorum
Gozun aydin sekerim kese gorunmussscanım herşey yolundamı nasıl gidiyorbiz iyiyiz selen ve monicada sıra bulantılar başlamadı bende bakalım selende başladımı
Huuuu huuuuuu bizim kizlaaaarrrrr napiyosdunuz bakalimmmmmmnBen güne "yaaaagggggggmuuuurrrrr sendeeeee vurup durmaaaaa şu caaaamaaaaa" şarkisini soyleyerek bdinmiştiiiiiii UVki kisa surdu kahvaltiyi yaptigimizda yagmurda dinmiştiiiiiii :)))))))Hepinizi kucakliyor ve opuyorum... Selen ve hati basladi mibulantilar?Monica senin transfer mi varrrrNazan da bekleyişte anlasilan?Gelsin topigimizin yeni gebişleri o zamannnnnn
canım bana vitamin vermedi doktor bende onları okudum şimdi. Şaşırdım
Kalp atışını duyar duymaz kan ve idrar testleri yapıldı. Sonra telefon ettiler temiz herşey yolunda dediler.
Dünde Ankaradaki klinik sonuçları bizde görmek istiyoruz dedi. Onlara fax çektim. geri dönüş yaptılar çok iii dediler.
Bişey yapmak gerekiyormu diye sordum iki tarafa da hayır diyorlar.
Ama herkes vitamine başlamış. Ben anlamadım hiçbişey.
Gozun aydin sekerim kese gorunmusssdarisi kalp atisina insallahhhh :16;
Çok da bulantım yok ama ara ara oluyor. En kötüsü uyku hali, yorgunluk yaaa.
İşyerine façayı düzeltip geliyorum makyajım falan tam takım ama bu uyuşukluk beni öldürecek. Herkes neyin var çok kötü görünüyorsun moralini bozan neyse anlat diyorlar. Ama ben gözümü açamıyorum. Yoksa eşin gitti göreve onamı üzülüyorsun üzülme biz varız diyorlar :)))))
Senin tatil nasıl canımm ????
İyiyim canim hersey yolunda:) sen nasilsin esas? Evde mi bekliyorsun yani,onceden konusulmadi mi?
Dedigim gibi istesemde cok erken test yaptiramam su igne yuzunden..ama belki persembeden bi kan veririmtuh bunu sana soylemicektim
Hayirli ugurlu olsun tedavin,son olsun:))
ay cok sevindimmmmmmmmmm, bu sefer olacak canimm buna yurekten inan lutfenn, hadi bakalim heyecanli surec baslasinnnnnnn, uzun protokol candir, biliyosun benimki up uzuuuuuun oldu:)
canım bana vitamin vermedi doktor bende onları okudum şimdi. Şaşırdım
Kalp atışını duyar duymaz kan ve idrar testleri yapıldı. Sonra telefon ettiler temiz herşey yolunda dediler.
Dünde Ankaradaki klinik sonuçları bizde görmek istiyoruz dedi. Onlara fax çektim. geri dönüş yaptılar çok iii dediler.
Bişey yapmak gerekiyormu diye sordum iki tarafa da hayır diyorlar.
Ama herkes vitamine başlamış. Ben anlamadım hiçbişey.
İşyerine façayı düzeltip geliyorum makyajım falan tam takım ama bu uyuşukluk beni öldürecek. Herkes neyin var çok kötü görünüyorsun moralini bozan neyse anlat diyorlar. Ama ben gözümü açamıyorum. Yoksa eşin gitti göreve onamı üzülüyorsun üzülme biz varız diyorlar :)))))
sendemi çalışıyorsun.benim içinde azap ya of .ben kapalıyım makyaj falanda yok ya surat bembeyaz geziyorumuyku halszilik bitiryo benide:26:
Ne yalan soyliyim tatlim super gidiyo, ucuncu balayinda gibiyim ustelik ilki kadar cekingende degilimmmmn...
Kizlar isyerinizdekiler hamile oldugunuzu bilmiyor ya,butun gece uykusuz kaldiniz,yaramazlik yaptiniz saniyorlardir
Gerci selen senin koca yoktu dimi
sendemi çalışıyorsun.benim içinde azap ya of .ben kapalıyım makyaj falanda yok ya surat bembeyaz geziyorumuyku halszilik bitiryo benide:26:
Ne yalan soyliyim tatlim super gidiyo, ucuncu balayinda gibiyim ustelik ilki kadar cekingende degilimmmmn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?