Selencim,ne guzel keseyi,yolk kesesini gormussun:)) kalp sesini de haftaya dinlersin sorun degil,rahat ol.yolk gordukten sonra sorun olmuyor
8. Haftaya kadar alttan muayene oldum cok sukur bi sorun yasamadim.
Canim ayni seyi bende yasadim yolk kesesi net ama o gumburtu yoktu.dr korkulacak bisey yok desede 1 hafta eziyet ettim resmen kendime.sonrasimi masaALLAHi var benim cadinin sana yazdigim yerde sagli sollu calisiyor.hamileligin tadini cikar bebisinin emaneti RABBIMe
Herkese günaydınlarrrrrr
Rabbim hepimize güzel haberler alacağımız, bol bebişli günler nasip etsin inşallah
Bende kaç gündür hastanedeyim histeroskopi için Allah ıma binlerce kez şükürler olsun hiçbir sorun çıkmadı. Gebeliğin oluşmasına engel
bir durum yok şükürler olsun ki. Şimdi bikaç merkezle görüşüp karar vereceğim yeni tedavime ekim ayında raporumu alıp başlayacağım
kısmetse.
Sıkma canını bitenemmm 6. haftaya yeni girmişsin çook erken zaten. Bu arada o gördüğün içi dolu olan şey bebişinnnnnnnnnnn. Canlı, sağlıklı ve yaklaşık 9 ay sonra kucağında olacak inşallah
Canım çok teşekkür ederim. Haftaya salı umarım duyarım sizlerden cevap gelince içim daha çok rahat etti.
Günaydın canım. Hadi gözümüz aydın çok sevindim bir sorun çıkmadığına. Şimdiden yeni tedavin hayırlı olsun
Günaydın tatlım. Tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
geçmiş olsun canım, ekim ayında ki tedavin de son tedavin olsun inşallahhhhhHerkese günaydınlarrrrrr
Rabbim hepimize güzel haberler alacağımız, bol bebişli günler nasip etsin inşallah
Bende kaç gündür hastanedeyim histeroskopi için Allah ıma binlerce kez şükürler olsun hiçbir sorun çıkmadı. Gebeliğin oluşmasına engel
bir durum yok şükürler olsun ki. Şimdi bikaç merkezle görüşüp karar vereceğim yeni tedavime ekim ayında raporumu alıp başlayacağım
kısmetse.
gözün aydın canım kese görünmüşGünaydın tatlım. Tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
allah razı olsun haziranda evlilik yıldönümümüz bizimde 2 yıl oldu..hamdolsun devamı olsun inşallah.işi bıraktınmı ne zaman bırakcan ?
yok kuzum çalışıyorum işler yoğun 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum drum izin verirse bu kontrolümde konuşucam unutmazsamgüya dün kontrole gittim konuşacaktım unutmuşum 9 haziranda yine gidicem o zaman konuşurum
bende de gebelik şekeri çıktı sıklaştı kontrollerim ..
muhtemelen temmuz sonu ayrılırım izne :)
canım sevgicim sağol bitanemmm inşallah canım sende bayağı bayağı ilerlemişsin. Maşşallah Rabbim nazardan saklasın. İnşallah bizlerde o günleri görürüz.
Canım amin tez zamanda tüm arkadaşlardan güzel haberler gelir inşallah....
geçmiş olsun canım, ekim ayında ki tedavin de son tedavin olsun inşallahhhhh
evet sonu bebişli, önemli nokta bu zatenSağol canım benim inşallah son tedavilerimiz olur sonu da bebişli olur inşallah
evet sonu bebişli, önemli nokta bu zaten
kızlar merhaba
inşallah canım ya Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah bizde kese görelim, pıt pıt duyalım, kusalım,kilo alalım,doğuralım.......
Bu böyle uzar giderYeter ki bebişler gelsin razıyız hepsine
kusmak ve kilo almak için bizden heveslisi yoktur zaten emin ol
gözün aydın canım kese görünmüşdarısı kalp atışınaaaa
Merhaba canım bebis nasıl annesi öpüyorum ikinizidekızlar merhaba
Canım kese geçen hafta çarşamba günü göründü.
Doktor beni dün kalp atışı için çağırmıştı ona gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?