• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Selencim,ne guzel keseyi,yolk kesesini gormussun:)) kalp sesini de haftaya dinlersin sorun degil,rahat ol.yolk gordukten sonra sorun olmuyor:16:

sağol canım inşallah. insan ne kadar olsa tedirgin oluyor. Haftaya salı günü gideceğim belki o zaman duyarım.

8. Haftaya kadar alttan muayene oldum cok sukur bi sorun yasamadim.

Canim ayni seyi bende yasadim yolk kesesi net ama o gumburtu yoktu.dr korkulacak bisey yok desede 1 hafta eziyet ettim resmen kendime.sonrasimi masaALLAHi var benim cadinin sana yazdigim yerde sagli sollu calisiyor.hamileligin tadini cikar bebisinin emaneti RABBIMe

Canım çok teşekkür ederim. Haftaya salı umarım duyarım sizlerden cevap gelince içim daha çok rahat etti.

Herkese günaydınlarrrrrr

Rabbim hepimize güzel haberler alacağımız, bol bebişli günler nasip etsin inşallah :16:

Bende kaç gündür hastanedeyim histeroskopi için Allah ıma binlerce kez şükürler olsun hiçbir sorun çıkmadı. Gebeliğin oluşmasına engel

bir durum yok şükürler olsun ki. Şimdi bikaç merkezle görüşüp karar vereceğim yeni tedavime ekim ayında raporumu alıp başlayacağım

kısmetse.

Günaydın tatlım. Tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

Sıkma canını bitenemmm 6. haftaya yeni girmişsin çook erken zaten. Bu arada o gördüğün içi dolu olan şey bebişinnnnnnnnnnn. Canlı, sağlıklı ve yaklaşık 9 ay sonra kucağında olacak inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İnşallah canım. içimi rahatlattınız hepiniz çok teşekkür ederim.

Canım çok teşekkür ederim. Haftaya salı umarım duyarım sizlerden cevap gelince içim daha çok rahat etti.

Ne demek canim yardimimiz dokunuyorsa ne mutlu.sana tek tavsiyem acebalarla hamileligini bosa tuketme cunku goruyorum ki buna takilanlarda hic bitmiyor ve hamileligin tadini cikaramiyorlar.(migde bulantim yok aceba biseymi oldu,hareket etmiyor biseymi oldu)

Herkese günaydınlarrrrrr

Rabbim hepimize güzel haberler alacağımız, bol bebişli günler nasip etsin inşallah :16:

Bende kaç gündür hastanedeyim histeroskopi için Allah ıma binlerce kez şükürler olsun hiçbir sorun çıkmadı. Gebeliğin oluşmasına engel

bir durum yok şükürler olsun ki. Şimdi bikaç merkezle görüşüp karar vereceğim yeni tedavime ekim ayında raporumu alıp başlayacağım

kısmetse.
geçmiş olsun canım, ekim ayında ki tedavin de son tedavin olsun inşallahhhhh:16::16::16::16:

allah razı olsun haziranda evlilik yıldönümümüz bizimde 2 yıl oldu..hamdolsun devamı olsun inşallah.işi bıraktınmı ne zaman bırakcan ?

yok kuzum çalışıyorum işler yoğun 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum drum izin verirse bu kontrolümde konuşucam unutmazsam :1: güya dün kontrole gittim konuşacaktım unutmuşum 9 haziranda yine gidicem o zaman konuşurum
bende de gebelik şekeri çıktı sıklaştı kontrollerim ..

muhtemelen temmuz sonu ayrılırım izne :)

yok kuzum çalışıyorum işler yoğun 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum drum izin verirse bu kontrolümde konuşucam unutmazsam :1: güya dün kontrole gittim konuşacaktım unutmuşum 9 haziranda yine gidicem o zaman konuşurum
bende de gebelik şekeri çıktı sıklaştı kontrollerim ..

muhtemelen temmuz sonu ayrılırım izne :)

tek bebişmiydi kız zor olmuyormu işyerinde ??:44:

canım sevgicim sağol bitanemmm inşallah canım sende bayağı bayağı ilerlemişsin. Maşşallah Rabbim nazardan saklasın. İnşallah bizlerde o günleri görürüz.

Canım amin tez zamanda tüm arkadaşlardan güzel haberler gelir inşallah....:16::16::16:

AMİN canım benim AMİN ...

:16:

inşallah canım ya Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah bizde kese görelim, pıt pıt duyalım, kusalım,kilo alalım,doğuralım....... :1:

Bu böyle uzar gider :33: Yeter ki bebişler gelsin razıyız hepsine :16:

kusmak ve kilo almak için bizden heveslisi yoktur zaten emin ol :1:

Merhaba canım bebis nasıl annesi öpüyorum ikinizide:54::54:
Canım kese geçen hafta çarşamba günü göründü.

Doktor beni dün kalp atışı için çağırmıştı ona gittim.

Canim içini ferah tut kalp atışı için daha erken 7.haftadan sonra net duyulur yolk kesesi önemli bu haftalarda onda sıkıntı yoksa hiç korkma benim yengemede dediler 6.haftada bebeğin kalp atışını alamadık 7.haftada çok şükür duyuldu şimdi yegenim buarada halayim 1 yaşında oyüzden bebisi üzme annesi çarşamba günü güm güm güm diyerek anne ben burdayım :3:diyecek:16::16::16::16:

Son düzenleme:
Back