• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Vayyy çok çılgın bi proce :)
Bana fotoğrafını gönder olur mu merak ederim... Hamileyken tekrar boyaman gerekmeyecek mi peki? Ben sırf bu hamilelik mevzusundan senelerdir saç boyayamıyorum. :1:
Transfer sonrası ben de temizlik falan yapmam ama yürüyüşüme ve yemek hazırlamaya devam etmek niyetindeyim. Zaten o jeller için de yürümek gerekiyor...

Yok kiz,bende 3yildir kendi rengimdeyim,eskiden bende bayaa sarisindim:)) bebek isteyince hemen olacak ya!! Kendi rengime donmustum..neyse,dipler kendi rengi olacak,hamile iken gerek kalmayacak,beyazlar en az gorunsun diye en sona birakmistim...
Yuruyus lazim tabi,ben sadece temizlik yapmam:))

Gunaydin Kislar monicacim ve nazancim insallah transferiniz Hic sorunsuz olur en kisa zamanda yuksek degerler le yazarsiniz hamileyis diye Allah gonlunuze gore versin Insallah bu topikde hekees hamile kalacak icimizi Rahat kafanizi bos tutun Kislar opuldunuz
Canım çok teşekkür ederiz Allah isteyen herkese nasip etsin ben de seni öpüyorum...:16::16:
o zaman ben ilk sayfa güncellemesi yapıyım akşama ama..... kovcaklar beni :1: hem de devlet memurluğundan :1:

10 kilo muuuu... erimiş bitmişsin kuzu sen yaaaaaaa :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

yok tatlım zaten regl olunca gitmiycektim... enteresan bi şekilde olcak ya tedavi; muhtemelen zaten regl sonrası gidicektim.... reglin 14. günü bi iğne, 21. günü başla bi iğne ve sonrasındaki ayla birlikte tedaviye başlıycağımızı söylemişti doktor önceki randevu da... asistana öyle not ettirmişti
Ayşegüüül, ne zamandır öpmüyorum ben seni gel :54::54:
Bu gizemli tedaviyi ben de merakla bekliyorum...
Canım teşekkür ederim ama üzerinize afiyet hala 84 kiloyum yani eriyecek bitecek bir halim yok kolay kolay :1::1:
Ama tabii iyi oldu, hamilelik olursa inşallah eski halimden daha kilolu olmayacağım muhtemelen...

Hayirli olsun inss tedavin cnm sende yolu yariladin inss sonu bebisli olsun cnm
çok sağol neşecim umutluyum inşallah olacak bu sefer.

Yok kiz,bende 3yildir kendi rengimdeyim,eskiden bende bayaa sarisindim:)) bebek isteyince hemen olacak ya!! Kendi rengime donmustum..neyse,dipler kendi rengi olacak,hamile iken gerek kalmayacak,beyazlar en az gorunsun diye en sona birakmistim...
Yuruyus lazim tabi,ben sadece temizlik yapmam:))
İyi bari canım uzadıkça sorun yaratır sandımdı ben.
Daha birlikte uzun yürüyüşler yapacağız tembellik yok... Bırakalım evler biraz pislensin, canımız sağolsun... :16:

Son düzenleme:
Amayaacim,tatile gidecek olman cok guzel,kiskandim valla:30::30: erken regl olman,hastane randevu tarihini one cekecek mi,onu merak ettim ben.gorusmen, tedavi icin gec olmasin hani,reglini gecerse,1ay kaybetmiceksin di mi?
Canim, benim transferim hafta basi olur sanirim:))
Bu aralar tedavide olanlar ben,monicagaller ve sezerkose,insallah biz de hamile kalabiliriz:16::16:

İnşallahh canım yaaa :16::16::16:

cok sukur test sonuclarimiz iyi cikti kizlar veeee bir oglusumuz olacakkkkkkkk:52::52::52:
Allahim tez zamanda darisi isteyen herkesin basina olsun lutfennn, saglikli bebeciklerimizle musmtlu gunlerimiz olsun aminnn:16::16::16:

yaw su hoca da amma gizem yapti:1: sunu adam gibi anlatsaya bizde arastirip ogrensek bu enteresan tedaviyi..ne ignesi verecek acaba,su lenfosit asisi degildir sanirim,ona 2-3 ay once baslaniyormus cunku..merak ettim..
Ay bi bilsem, bende meraktayim valla...
Canım çok teşekkür ederiz Allah isteyen herkese nasip etsin ben de seni öpüyorum...:16::16:

Ayşegüüül, ne zamandır öpmüyorum ben seni gel :54::54:
Bu gizemli tedaviyi ben de merakla bekliyorum...
Canım teşekkür ederim ama üzerinize afiyet hala 84 kiloyum yani eriyecek bitecek bir halim yok kolay kolay :1::1:
Ama tabii iyi oldu, hamilelik olursa inşallah eski halimden daha kilolu olmayacağım muhtemelen...

çok sağol neşecim umutluyum inşallah olacak bu sefer.

İyi bari canım uzadıkça sorun yaratır sandımdı ben.
Daha birlikte uzun yürüyüşler yapacağız tembellik yok... Bırakalım evler biraz pislensin, canımız sağolsun... :16:
Op sekerim yanaklarim emrinize amadeeeeee:1::1::1:
Olgun bitkin bi haldeyim su yarini da bi bitirsemmmmmm:16:

cok sukur test sonuclarimiz iyi cikti kizlar veeee bir oglusumuz olacakkkkkkkk:52::52::52:
Allahim tez zamanda darisi isteyen herkesin basina olsun lutfennn, saglikli bebeciklerimizle musmtlu gunlerimiz olsun aminnn:16::16::16:
Hadi gozun aydin cnm masallah oglusa bir sehzade geliyor demekki allah sagsalim kucagina almayida nasip etsin ins cnm

Vayyy çok çılgın bi proce :)
Bana fotoğrafını gönder olur mu merak ederim... Hamileyken tekrar boyaman gerekmeyecek mi peki? Ben sırf bu hamilelik mevzusundan senelerdir saç boyayamıyorum. :1:
Transfer sonrası ben de temizlik falan yapmam ama yürüyüşüme ve yemek hazırlamaya devam etmek niyetindeyim. Zaten o jeller için de yürümek gerekiyor...

kizlar iyice bi arastirin boya isine girmeden once..ilaclara baslandiysa belki bir zarari dokunur mu acba?? benimde beyazlar cikti vallahi napicam bilmem:)

Gözün aydın canımm benimm. Yüce Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Aynısından bize de versin inşallaaaahh :1::1:

Gözün aydın canımm benimm. Yüce Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Aynısından bize de versin inşallaaaahh :1::1:

cok tesekkur ederim canim, bu slogani sevmiyorum ama durumuma cok uyuyor:) hayaldi gercek oldu:) insallah hepimize nasip olsun saglikla kucagimiza almakk:16::16:

Oyy oy kuzum demek bi pasa daha geliyo hayirli ugurlu olsun ama bu haftada soylenen cinsiyet bi ihtimal degisebiliyo en azindan 16 haftaya kadar kendini cok alistirma bnim ilk gün beligimde iki farkli doktorda erkek demisti 12 haftalikken sonra kizimiz oldugunu ogrenmistik insan kendini cok alistirinca sonrq bi tuhaf oluyo canim insallah hep boyle guzel gider benim oglan tekmelere basladi maasallah disardan gorunuyo inan inanilmaz bi duygu onu hissetmek darisi tum kardeslerimize insallah

epeydir giremedim ishalim cok fenaaa, heralde doktorun idrar yolu enfeksiyonu engellemek icin verdigi antibiyotik yapti..onun disinda iyi sayiliriz..sziler nasilsinizz?? selencim panik ve stres yapma lutfen daha cok erken degilmi burda inanamazsin doktorlar 12, haftadan once gormuyor benimki tup bebekte ondan doktorum var yani..haftaya gumburtuleri duyarsin insallah kuzum..kiz hatii hamislikte yakismiss ay ikinizinde takvimini sevsinlerr...amayacim seninde az kaldi tedaviyee sonu bol bebisli bi tedavi olacak insalah bencce ikizz:)) nazann seninde transferin yakin heralde canim ne alemdesin??kalinkam pasa buyuyormu masallah size:) tedavide olan tedavi bekleyen minigini ozleyen herkese en guzel dua ve dilekleirmi yolluyorum, insallah en kisa surede nasip olsun hepimize anne olmakkk:16::16:

Canım inşallah duyacağım inancım o yönde... Evet hamişlik takvimi yaptık. İnşallah 9 ay takvimimizle yazışmaya devam ederiz.

Geçmiş olsun canım. Umarım biran önce düzelirsin.:16::16:

Harika canım gözünüz aydın olsun. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin tatlım.

Rabbim nazardan saklasın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Monicacim,nasilsin?
Ben dun gece catlatma ignemi oldum,hayirlisiyla da yarin,cuma 9.30 gibi OPU olacak:)) estrofem ben de kullaniyorum,test tarihine kadar devam edecekmisim..senin tahminin ne transfer gunu icin? Benim pzt.-sali olur sanirim..az yumurta olunca 5-6 gune beklemezler sanirim..

Canım benimmmm

Yumişleri yarın güzel güzel bırak sende dinlen. İnşallah hepsi kaliteli olur Annelerine kavuşup sıkı sıkı tutunurlar inşallah.:16::16::16:

Canım, çok heyecanlıyım ikimiz için de...
Yarın benim kontrolüm 14:30'da. Transferi genellikle adetin 15-20. günleri arası yapıyorlarmış duyduğum kadarıyla. Yarın benim 13. günüm. Herhalde rahim kalınlığına göre tarihi netleştirecek. Benim de pazartesi-salı olabilir yani. :1:
Bir tek estrofem tadımı kaçırıyor benim. Böyle bi sinir, moral bozukluğu yapıyor. Millete çatmamak için kendimi zor tutuyorum.
Beni habersiz bırakma Nazanım, öpüyorum çok.:16::16:

Tatlım kimseye çatma lütfen gerilme.

Yarın haberlerinizi bekliyorum kızlar. Hepimizin göbişleri şişecek dedik şişecekkkkkk.

nesecimm cok tesekkur ederim darisi en kisa zamanda sana olsun insallah, yavruna bir kardes gelsinn:16::16:
sagol cnm benim inss

Oyy oy kuzum demek bi pasa daha geliyo hayirli ugurlu olsun ama bu haftada soylenen cinsiyet bi ihtimal degisebiliyo en azindan 16 haftaya kadar kendini cok alistirma bnim ilk gün beligimde iki farkli doktorda erkek demisti 12 haftalikken sonra kizimiz oldugunu ogrenmistik insan kendini cok alistirinca sonrq bi tuhaf oluyo canim insallah hep boyle guzel gider benim oglan tekmelere basladi maasallah disardan gorunuyo inan inanilmaz bi duygu onu hissetmek darisi tum kardeslerimize insallah

Oyy masallah oglusa cnm benim kendine iyi bak

canimm cok tesekkur ederim..biz panorama diye bir test yaptirdik yani kandaki kromozomlardan bakildi x mi y mi diye oyle erkek oldugu anlasildi, ultrasonla cok cok erken tabi kiz mi erkek mi oldugunu soylemek icin..bu testin dogrulu %99 mus..kiz erkek hic fark etmez saglikli olsundaaaaaaaa:16::16::16:operim seni ve kuzunuuuuuuu

Canım inşallah duyacağım inancım o yönde... Evet hamişlik takvimi yaptık. İnşallah 9 ay takvimimizle yazışmaya devam ederiz.

Geçmiş olsun canım. Umarım biran önce düzelirsin.:16::16:

Harika canım gözünüz aydın olsun. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin tatlım.

Rabbim nazardan saklasın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cok sagol selencim, hep beraber guzel haberler almak vermek nasip olsun hepimize insallahhhhhhhh:16::16::16:

canimm cok tesekkur ederim..biz panorama diye bir test yaptirdik yani kandaki kromozomlardan bakildi x mi y mi diye oyle erkek oldugu anlasildi, ultrasonla cok cok erken tabi kiz mi erkek mi oldugunu soylemek icin..bu testin dogrulu %99 mus..kiz erkek hic fark etmez saglikli olsundaaaaaaaa:16::16::16:operim seni ve kuzunuuuuuuu

Hmm dna sina bakildi yani ozaman sasmaz tabi hayirli ugurlu olsun ozaman oglusun tatlim isim dusunuyomusun bizimki Allah nasip ederse Muhammed olucak.

Back