• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar hepinize iyi aksamlar
Herkese günaydınlarrrrrr

Rabbim hepimize güzel haberler alacağımız, bol bebişli günler nasip etsin inşallah :16:

Bende kaç gündür hastanedeyim histeroskopi için Allah ıma binlerce kez şükürler olsun hiçbir sorun çıkmadı. Gebeliğin oluşmasına engel

bir durum yok şükürler olsun ki. Şimdi bikaç merkezle görüşüp karar vereceğim yeni tedavime ekim ayında raporumu alıp başlayacağım

kısmetse.
cnm mrb iyi aksamlar gozun aydin cnm inss tedavinde hayirli olacak inss cnm

merhaba cnm iyi olmaniza sevindim baya yol almissiniz masallah cnm

sağol canım inşallah. insan ne kadar olsa tedirgin oluyor. Haftaya salı günü gideceğim belki o zaman duyarım.
cnm benim inss haftaya bebisinin kalp atisini duyacaksin senin bebis sadece nazli biraz sen icini ferah tut

epeydir giremedim ishalim cok fenaaa, heralde doktorun idrar yolu enfeksiyonu engellemek icin verdigi antibiyotik yapti..onun disinda iyi sayiliriz..sziler nasilsinizz?? selencim panik ve stres yapma lutfen daha cok erken degilmi burda inanamazsin doktorlar 12, haftadan once gormuyor benimki tup bebekte ondan doktorum var yani..haftaya gumburtuleri duyarsin insallah kuzum..kiz hatii hamislikte yakismiss ay ikinizinde takvimini sevsinlerr...amayacim seninde az kaldi tedaviyee sonu bol bebisli bi tedavi olacak insalah bencce ikizz:)) nazann seninde transferin yakin heralde canim ne alemdesin??kalinkam pasa buyuyormu masallah size:) tedavide olan tedavi bekleyen minigini ozleyen herkese en guzel dua ve dilekleirmi yolluyorum, insallah en kisa surede nasip olsun hepimize anne olmakkk:16::16:

valla bana sen nasıl istersen ama üstten görünmeyebilir dedi bende illaki görmek istediğim için alltan bakın dedim ama annem bir kızdı bana hiç sorma. sonra kliniği aradım anlattım bişey olmaz bizde öyle bakıyoruz dediler

az önce aradılar kalp atışına bugün öğlen gidiyorum canım yarın doktorun işi varmış çünkü.

allanmı baktırsam yaaaa:18::18::18:

Canim hic korkma herkz alltan riski diyo ama oyle bisey yok bnde hep endiseliyidm bu konuda ama bnm 2,5 3 aya kadr hep alltan bakildi cok sukurde hic bi sorun olmadi

epeydir giremedim ishalim cok fenaaa, heralde doktorun idrar yolu enfeksiyonu engellemek icin verdigi antibiyotik yapti..onun disinda iyi sayiliriz..sziler nasilsinizz?? selencim panik ve stres yapma lutfen daha cok erken degilmi burda inanamazsin doktorlar 12, haftadan once gormuyor benimki tup bebekte ondan doktorum var yani..haftaya gumburtuleri duyarsin insallah kuzum..kiz hatii hamislikte yakismiss ay ikinizinde takvimini sevsinlerr...amayacim seninde az kaldi tedaviyee sonu bol bebisli bi tedavi olacak insalah bencce ikizz:)) nazann seninde transferin yakin heralde canim ne alemdesin??kalinkam pasa buyuyormu masallah size:) tedavide olan tedavi bekleyen minigini ozleyen herkese en guzel dua ve dilekleirmi yolluyorum, insallah en kisa surede nasip olsun hepimize anne olmakkk:16::16:

anam ishalmi oldun sen :1::1::1: geçmiş olsun kuzum ya :1::1:

tünaydın millleeettttt:16::16::16::16::16::16::16: güpgüzel bi gün olsun emiiiiii:54:

Canım kese geçen hafta çarşamba günü göründü.

Doktor beni dün kalp atışı için çağırmıştı ona gittim.

canım yaaa kuzuruma bakma, işlerim o kadar yoğun ki, aralarda kaçak göçek göz gezdirebiliyorum anca :(((( sanırım haftaya yeniden gideceksin... duyulacak inşallahhhhh:16::16::16:

canım yaaaa, çok geçmiş olsun... iyi bak kendine :))))) sorma şekerim önce bi şu tatil geleydi iyiydi.... cumartesi günü izmirden abim geliyo akşam üstü gibi bi mangal yapıcaz sonra gece yarısı gibi biz antalyaya doğru yola çıkıcaz, ablamlar abimler köyde kalacaklar :( aslında azcık da üzüldüm gibi çok eğlencekler muhtemelen :1: sonra ver elini antalya kızgın kumlar serin sular :1: parlak güneş, bronzlaşan tennnnnn :21::21::21: ohhhh sonra gelsin bebişlerrrr :D :1:

sahi yaaa ben bu ay 20. gün regl oldum biliyonuz mu???? tam tatilin ilk günü olmam gerekiyodu ama ben 1 hafta öne çektim, daha doğrusu reglimin kendi hür iradesi bu :1: sanırım tatilimi zehir etmek istemedii :1:

canım kontrolün nasıl geçti? Yarın OPU oluyor mu?
Ben de yarın kontrole gidiyorum, transfer tarihi belli olabilir...:52::52::52::52:

kim opu oluyo, kim transfer oluyooooo noluyooooooooooooooooooooooo:27::27::27::27::27::27::27:

kim opu oluyo, kim transfer oluyooooo noluyooooooooooooooooooooooo:27::27::27::27::27::27::27:

Tünaydın canım,
Reglinin tatil öncesi olması ne güzel olmuş... Şimdiden iyi tatiller diliyorum.
Nazan "cuma günü opu olabilir" demişti onu merak ettim.
Ben de dondirikler için estrofeme devam ediyorum (bütün ayarlarım bozuldu yine bu ilaç yüzünden :43:)
Yarın kontrolüm var, tahminim haftaya da transferim olacak o yüzden çok heyecanlıyım...
Bir de tabii 10 kg kaybettim doktorum ne diyecek diye merak ediyorum... :1:

canım kontrolün nasıl geçti? Yarın OPU oluyor mu?
Ben de yarın kontrole gidiyorum, transfer tarihi belli olabilir...:52::52::52::52:

Monicacim,nasilsin?
Ben dun gece catlatma ignemi oldum,hayirlisiyla da yarin,cuma 9.30 gibi OPU olacak:)) estrofem ben de kullaniyorum,test tarihine kadar devam edecekmisim..senin tahminin ne transfer gunu icin? Benim pzt.-sali olur sanirim..az yumurta olunca 5-6 gune beklemezler sanirim..

Gecmis olsun sana canim,evet fazla gelmiyorsun bu aralar,iyi olunca gel:)) benim transferde hafta basi olur,kendine iyi bak:16:

Monicacim,nasilsin?
Ben dun gece catlatma ignemi oldum,hayirlisiyla da yarin,cuma 9.30 gibi OPU olacak:)) estrofem ben de kullaniyorum,test tarihine kadar devam edecekmisim..senin tahminin ne transfer gunu icin? Benim pzt.-sali olur sanirim..az yumurta olunca 5-6 gune beklemezler sanirim..

Canım, çok heyecanlıyım ikimiz için de...
Yarın benim kontrolüm 14:30'da. Transferi genellikle adetin 15-20. günleri arası yapıyorlarmış duyduğum kadarıyla. Yarın benim 13. günüm. Herhalde rahim kalınlığına göre tarihi netleştirecek. Benim de pazartesi-salı olabilir yani. :1:
Bir tek estrofem tadımı kaçırıyor benim. Böyle bi sinir, moral bozukluğu yapıyor. Millete çatmamak için kendimi zor tutuyorum.
Beni habersiz bırakma Nazanım, öpüyorum çok.:16::16:

Gunaydin Kislar monicacim ve nazancim insallah transferiniz Hic sorunsuz olur en kisa zamanda yuksek degerler le yazarsiniz hamileyis diye Allah gonlunuze gore versin Insallah bu topikde hekees hamile kalacak icimizi Rahat kafanizi bos tutun Kislar opuldunuz

tünaydın millleeettttt:16::16::16::16::16::16::16: güpgüzel bi gün olsun emiiiiii:54:
sahi yaaa ben bu ay 20. gün regl oldum biliyonuz mu???? tam tatilin ilk günü olmam gerekiyodu ama ben 1 hafta öne çektim, daha doğrusu reglimin kendi hür iradesi bu :1: sanırım tatilimi zehir etmek istemedii :1:

Amayaacim,tatile gidecek olman cok guzel,kiskandim valla:30::30: erken regl olman,hastane randevu tarihini one cekecek mi,onu merak ettim ben.gorusmen, tedavi icin gec olmasin hani,reglini gecerse,1ay kaybetmiceksin di mi?
Canim, benim transferim hafta basi olur sanirim:))
Bu aralar tedavide olanlar ben,monicagaller ve sezerkose,insallah biz de hamile kalabiliriz:16::16:

Gunaydin Kislar monicacim ve nazancim insallah transferiniz Hic sorunsuz olur en kisa zamanda yuksek degerler le yazarsiniz hamileyis diye Allah gonlunuze gore versin Insallah bu topikde hekees hamile kalacak icimizi Rahat kafanizi bos tutun Kislar opuldunuz

Gunaydin canim,insallah guzel olur sonumuz:)) seninde en kisa zamanda tedavini bekliyorum:16::16:

Son düzenleme:
Yarın benim kontrolüm 14:30'da. Transferi genellikle adetin 15-20. günleri arası yapıyorlarmış duyduğum kadarıyla. Yarın benim 13. günüm. Herhalde rahim kalınlığına göre tarihi netleştirecek. Benim de pazartesi-salı olabilir yani. :1:
Bir tek estrofem tadımı kaçırıyor benim. Böyle bi sinir, moral bozukluğu yapıyor. Millete çatmamak için kendimi zor tutuyorum.

Minicacim bende cok heyecanliyim:)) ben yumurtali da oldugumdan kendimi cok sis hissediyorum,hissetmek bir tarafa cok sistim..kilom ayni gibi ama..bu arada yanlis yazmisim adini ama manidar olmus,duzeltmiyorum o yuzden:1: kiz 10 kilo verince sen MONİca degil MİNİca olmussundur,tebrik ederim,senin azmine hayranim..ben 2-3 kilo vermek icin 6ay konustum yaw:9:
Ben artik fazlaliklarimi hamilelik sonrasi vermeyi planliyorum,emzirirken:21:

Monicacim,nasilsin?
o zaman ben ilk sayfa güncellemesi yapıyım akşama ama..... kovcaklar beni :1: hem de devlet memurluğundan :1:

Tünaydın canım,
Reglinin tatil öncesi olması ne güzel olmuş... Şimdiden iyi tatiller diliyorum.
Nazan "cuma günü opu olabilir" demişti onu merak ettim.
Ben de dondirikler için estrofeme devam ediyorum (bütün ayarlarım bozuldu yine bu ilaç yüzünden :43:)
Yarın kontrolüm var, tahminim haftaya da transferim olacak o yüzden çok heyecanlıyım...
Bir de tabii 10 kg kaybettim doktorum ne diyecek diye merak ediyorum... :1:
10 kilo muuuu... erimiş bitmişsin kuzu sen yaaaaaaaa:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Amayaacim,tatile gidecek olman cok guzel,kiskandim valla:30::30: erken regl olman,hastane randevu tarihini one cekecek mi,onu merak ettim ben.gorusmen, tedavi icin gec olmasin hani,reglini gecerse,1ay kaybetmiceksin di mi?
Canim, benim transferim hafta basi olur sanirim:))
Bu aralar tedavide olanlar ben,monicagaller ve sezerkose,insallah biz de hamile kalabiliriz:16::16:
yok tatlım zaten regl olunca gitmiycektim... enteresan bi şekilde olcak ya tedavi; muhtemelen zaten regl sonrası gidicektim.... reglin 14. günü bi iğne, 21. günü başla bi iğne ve sonrasındaki ayla birlikte tedaviye başlıycağımızı söylemişti doktor önceki randevu da... asistana öyle not ettirmişti

Minicacim bende cok heyecanliyim:)) ben yumurtali da oldugumdan kendimi cok sis hissediyorum,hissetmek bir tarafa cok sistim..kilom ayni gibi ama..bu arada yanlis yazmisim adini ama manidar olmus,duzeltmiyorum o yuzden:1: kiz 10 kilo verince sen MONİca degil MİNİca olmussundur,tebrik ederim,senin azmine hayranim..ben 2-3 kilo vermek icin 6ay konustum yaw:9:
Ben artik fazlaliklarimi hamilelik sonrasi vermeyi planliyorum,emzirirken:21:

:60::60::60::60::60::60::60::60:
:29::29::29::29::29::29: ay çok güldüm yaaa canımsin....
Bana artık Minica diyebilirsiniz canlar ahahahaa :1::1::1::1:

yok tatlım zaten regl olunca gitmiycektim... enteresan bi şekilde olcak ya tedavi; muhtemelen zaten regl sonrası gidicektim.... reglin 14. günü bi iğne, 21. günü başla bi iğne ve sonrasındaki ayla birlikte tedaviye başlıycağımızı söylemişti doktor önceki randevu da... asistana öyle not ettirmişti

yaw su hoca da amma gizem yapti:1: sunu adam gibi anlatsaya bizde arastirip ogrensek bu enteresan tedaviyi..ne ignesi verecek acaba,su lenfosit asisi degildir sanirim,ona 2-3 ay once baslaniyormus cunku..merak ettim..

:60::60::60::60::60::60::60::60:
:29::29::29::29::29::29: ay çok güldüm yaaa canımsin....
Bana artık Minica diyebilirsiniz canlar ahahahaa :1::1::1::1:

Ben de cok guldum minica,:29::29::16::16::16::16::16:
Bu arada kendimi hamilelige hazirliyorum,bugun saclarimi boyayacagim.hatta cetrefilli bir is yapip dipler kumral,uclara dogru daha acik renge boyayacagim..bizzat kendim yapacagim tabii ki..kotu olursa da transfer oncesi koyu renge boyarim diye dusundum ama,gerek kalmaz umarim..ben temizlik filan yapmadim evde,transfer oncesi soyle bir supurur silerim,bi de yemek yaparim...

Ben de cok guldum minica,:29::29::16::16::16::16::16:
Bu arada kendimi hamilelige hazirliyorum,bugun saclarimi boyayacagim.hatta cetrefilli bir is yapip dipler kumral,uclara dogru daha acik renge boyayacagim..bizzat kendim yapacagim tabii ki..kotu olursa da transfer oncesi koyu renge boyarim diye dusundum ama,gerek kalmaz umarim..ben temizlik filan yapmadim evde,transfer oncesi soyle bir supurur silerim,bi de yemek yaparim...

Vayyy çok çılgın bi proce :)
Bana fotoğrafını gönder olur mu merak ederim... Hamileyken tekrar boyaman gerekmeyecek mi peki? Ben sırf bu hamilelik mevzusundan senelerdir saç boyayamıyorum. :1:
Transfer sonrası ben de temizlik falan yapmam ama yürüyüşüme ve yemek hazırlamaya devam etmek niyetindeyim. Zaten o jeller için de yürümek gerekiyor...

Hayirli olsun inss tedavin cnm sende yolu yariladin inss sonu bebisli olsun cnm
cnm cok gecmis olsun inss test sonucunda temiz cikacak inss dikkat et kendine cnm

Back