• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Selencim korkma lütfen Hatinin de dediği gibi içinden geçen her şeyi yap. Sonuna kadar hayırlı ve sağlıklı bir hamileliğinin olacağına inan. Her şey güzel olacak Allah'ın izniyle :16::16:

gerçekten mi ya...yapalım mı o zaman nasıl yapılacağını bilmiyorum ki:18::18::18::18:

15 nisan son adet

transferde 03 mayıs

canım benim 12. Gün değerim 272,69 14. Gün değerim 630.9 16. Gün değerim 1899.

Keseyi 21.05.2014 de gördük ama, doktor değer keseye göre yüksek dedi. Benim sanıyorum 20. Gündü.

Birde ben vajinadan baktırdım hatta annem kızdı. Yarında kalp atışına gideceğiz. Belki bugünde olabilirmiş çünkü hahstaneden aradılar yarın doktorun işi varmış. Vajınadan mı kasıktanmı baktırayım bilemedim bende onu düşünüyorum.

Zor sahip olduk ya korkuyorum. Ankaradaki klinik bişey olmaz bizde alttan bakıyoruz dedi ama işte ya.

selen 10.gün 153 tü 13.gün 422 çıktı.doktor bi daha bakmayalım stres yapma dedi.çarşamba 800 cumada 1,600 olur cuma gel bakalım kese görüncekmi dedi.alttanmı bakacak şimdi bana kız bebişe zararımı varki :44: Yarın kalp atışı haa hey maşallah :1::1::1:

gerçekten mi ya...yapalım mı o zaman nasıl yapılacağını bilmiyorum ki:18::18::18::18:

15 nisan son adet

transferde 03 mayıs

sağ üst köşeden kullanıcı kontrol paneline giriyorsun.internetten bebişinin tahmini doğum gününü hesaplayıp en altta bebeğinizin doğum tarihi yazan yere yazıp kaydediyorsun bu kadar:1:

selen 10.gün 153 tü 13.gün 422 çıktı.doktor bi daha bakmayalım stres yapma dedi.çarşamba 800 cumada 1,600 olur cuma gel bakalım kese görüncekmi dedi.alttanmı bakacak şimdi bana kız bebişe zararımı varki :44: Yarın kalp atışı haa hey maşallah :1::1::1:

valla bana sen nasıl istersen ama üstten görünmeyebilir dedi bende illaki görmek istediğim için alltan bakın dedim ama annem bir kızdı bana hiç sorma. sonra kliniği aradım anlattım bişey olmaz bizde öyle bakıyoruz dediler

az önce aradılar kalp atışına bugün öğlen gidiyorum canım yarın doktorun işi varmış çünkü.

allanmı baktırsam yaaaa:18::18::18:

valla bana sen nasıl istersen ama üstten görünmeyebilir dedi bende illaki görmek istediğim için alltan bakın dedim ama annem bir kızdı bana hiç sorma. sonra kliniği aradım anlattım bişey olmaz bizde öyle bakıyoruz dediler

az önce aradılar kalp atışına bugün öğlen gidiyorum canım yarın doktorun işi varmış çünkü.

hım zararımı var neden annen kızdıki :26: bende korktum şimdi :26: anam kalp atışımı duyulacak bugünnnn:52:

prof sa ultrasondan görüyordur herşeyi kızım :1::1: Kan olmasa olurmu bakalım görcez sen rahat ol doktoruna güven tamam mı :1::1:

Walla canım doktorumun taktikle 2 kez de tuttu aslında biliyorsun. Ama şanssızlık yanlış gebeelikler oldu :1: Bakalım 3.de doğru gebeliği tutturamazsak devlette deneyeceğim şansımı :25:

Bakma sen annene. Alttan baktırmakla hiçbir sorun olmaz. Alttan bakıldığında ultrason cihazının bebeğe bir zararı olmuyor. Kalbini ferah tut sen. Eskiler biraz daha teknolojiye soğuk bakıyorlar. :1::1: Hadi o zaman bugün büyük gün. Sesini de duyacağız belki de seslerini duyacağız inşallah. Ayyyyy çoook heyecanlı!!!

biliyorum kesinlikle haklısın..bnde nasip olurda gebelik devam ederse 6 -7 aylıkken bırakmayı düşünüyorum

Canımm hemmm hayırlı olsun, hem de geçmiş olsun. Neden hep yatman lazım? Düşük riski mi var? Daha önce yazdıysan kusuruma bakma görememişim. :17::17:

evet canm 6 dusugum var ve rısklı bır gebelık gecırıyorm hep oyuzdenn

kızlarrr tekrar çok tebrik ediyorunm taze annelerimizi :46::46::nazar: bana ilk 12 hafta alttan ultrason bakıldı kızlar korkmayın bişey olmaz sonuçta bakan kişi işin uzmanı doktor nasıl bakacağını biliyo tedirgin olcak bişey yok hiç germeyin kendinizi :9:

Walla canım doktorumun taktikle 2 kez de tuttu aslında biliyorsun. Ama şanssızlık yanlış gebeelikler oldu :1: Bakalım 3.de doğru gebeliği tutturamazsak devlette deneyeceğim şansımı :25:

inşallah 3. ve son olur o zamaaaaaannnnnnnn :52::52::52:

kızlarrr tekrar çok tebrik ediyorunm taze annelerimizi :46::46::nazar: bana ilk 12 hafta alttan ultrason bakıldı kızlar korkmayın bişey olmaz sonuçta bakan kişi işin uzmanı doktor nasıl bakacağını biliyo tedirgin olcak bişey yok hiç germeyin kendinizi :9:

ferahlattın bizi tatlım ya çok sağol :54::54::54:

teşekkür ederiz canım. içimi rahatlattın:34:

Bakma sen annene. Alttan baktırmakla hiçbir sorun olmaz. Alttan bakıldığında ultrason cihazının bebeğe bir zararı olmuyor. Kalbini ferah tut sen. Eskiler biraz daha teknolojiye soğuk bakıyorlar. :1::1: Hadi o zaman bugün büyük gün. Sesini de duyacağız belki de seslerini duyacağız inşallah. Ayyyyy çoook heyecanlı!!!

hım zararımı var neden annen kızdıki :26: bende korktum şimdi :26: anam kalp atışımı duyulacak bugünnnn:52:

Kızlar ilk olarak üstten baktırdım kalp atışını duyamadık. istersen alttan bakalım dedi. bende kabul ettim ama kalp atışını yine duyamadık. endişelenme 6. haftaya daha yeni girdik dedi ama ben çok korkmaya başladım. :43::43::43::43::43:

Ayrıca yolk kesesini gördüm dedi içi dolu dedi. Haftaya bugüne randevu verdi. ben bir hafta nasıl bekleyeceğim yaaaa:18::18::18::18:

kızlar ilk olarak üstten baktırdım kalp atışını duyamadık. Istersen alttan bakalım dedi. Bende kabul ettim ama kalp atışını yine duyamadık. Endişelenme 6. Haftaya daha yeni girdik dedi ama ben çok korkmaya başladım. :43::43::43::43::43:

Ayrıca yolk kesesini gördüm dedi içi dolu dedi. Haftaya bugüne randevu verdi. Ben bir hafta nasıl bekleyeceğim yaaaa:18::18::18::18:

yavrucum vallahi ben 6.haftada kalp atışını senden duydum burda hep 7.haftada duyuluyor zaten neden endişe ediyorsun ?? Rahat ol bebeğide strese sokma lütfen hadi kendine gel.hala tek kesemi gözüküyor ??

yavrucum vallahi ben 6.haftada kalp atışını senden duydum burda hep 7.haftada duyuluyor zaten neden endişe ediyorsun ?? Rahat ol bebeğide strese sokma lütfen hadi kendine gel.hala tek kesemi gözüküyor ??

evet kocaman bir kese vardı ve içinde bişeyler vardı :2::2::2::2:

Canim drun usg ile herseyi goruyordur.ben ilk denemede devlete gittim,her kontrolde kan bakiliyordu.simdi ozele gecince kan bakilmiyor.dr a sordum niye diye.aslinda biz biliyoruz gerek yok ama devlette asistanar yumurta buyuklugu ile kandaki ostrojen seviyesindeki baglantiyi iyi gorup ogrensinler diye test yaptiriyoruz demisti.mantikli geldi,adamar 20 yildir bu isi yapinca herseyi usg den gorup anliyolar:))
Bu arada baslamssin,hayirli olsun:46:

ferahlattın bizi tatlım ya çok sağol :54::54::54:

Haticim,allah tamamina erdirsin:) cuma gunu senin ufakliklarla tanisacakmissin:1:Guzel haberlerini bekliyoruz:16:
Vajinal usg den bence cekinmeyin,buna bagli dusuk vs olmazmis..zaten oyle olsa 9 ay kimse esiyle birlikte olamazdi:30::30:

Back