2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kalinkam bi yazını bulıyım da alıntılıyım diye uğraştım ama olmadı canım hayırla uğurla gelsin oğluşun.... kesinleşti demek cinsiyeti; artık gönül rahatlığıyla paşa diyebiliriz sanırım

Canim benim cok tesekkur ederim evet benim oglusum bugun annesine koca pipisini gosterdi maasallah
benim guzel amayam tedaviye baslayacagini okudum cok sevindim cok heyecanlandim Allah in izni ile insallah hersey yolunda gider seninde guzel gunlerini gorup paylasiriz dualarim seninle olacak ve ben senden cook umutluyum bu sene topigimizde hamis kalmayan kalmasin insallah yilbasina hpimiz bebisli girelim Allah in izniyle

iveeeeeetttttttt pazartesi bebeklerimi alcam inşallah sahra valla bak heyecandan ölcem sen nasıl durdun kız ben kesin yaptırmıştım şimdiye hadi yarın haber ver bize..

Haticimmm canim benim senin transfer gunun geldi miiiiii ay cok sevindim hadi hayirli saglikli kavus yavrucaklarina insallah Allah in izniyle bu sefer saglikli bir hamilelik gecirip bebisine kavusursun simdi en zor bekleyis basliyo insallah bekleme surende cok rahat gecer kendini bol bol simartmayi unutma saki

amin canım benim... ben de çok heyecanlandım, kazara randevu alınca hayırlısı yarın gidince öğreneceğiz ne olacağını,tedavinin başlayıp başlamayacağını.... merakla heyecanla ve umutla elbette ki; yarını bekliyorum... işin iyi yönü randevu saban 8:45 de çok beklemek gerekmeyecek....

Insallah cok guzel bi degerle gelirsin sonucum 200 lerde yazarsin sonucu alir almaz hemen yaz neolur cunku biz burda sabirsizlikla bekliyor olacagiz Allah im yar ve yardimcin olsun insallah Rabbim yuzunu guldursun

ayyy neler kaçırmışım sen doktora gitmiş olmalısın şu an... Hadi canım hayırlı haberlerle gel... Bebiş olsun da yolculuk halledilir be yav :))

Gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bitanemm nasipse bu cuma opu pazarteside transfer olacak dualarını bekliyorum sakin ve stressizim bu sfer ya

ben geldiiimmmmm

doktor beyle tanıştık sonunda suratsız falan deniliyodu ama doktor fena değil gibi; "biiiiizzzz düüünnnyaayıııııı çoookkkk seeeeevvdiiikkkk öööllüüüümmmmmm bizzzzdeeeennnn uzaaakkkk olsuuunnnnnn" diye şarkı söyleyerek girdi muayeneye.... sonra daha önce yanlış bi tedavi uygulandığını söyledi. yeniden hüsran yaşamamak için sana biraz enteresan gelecek bi tedavi uygulayacağız dedi. biesteron kullanıp kullanmadığımı sordu 20 gündür kullandığımı söyledim. 20 gün daha kullan, onu kullanırken 15. gün bir iğne olcaksın dedi sonra reglin 21. günü bi iğne daha olcaksın ve yeni reglinle gelceksin dedi.... tamam diyip kalktım masadan reçetemi falan yazacaklardı ki dedim durun ben bi dahaki reglimde burda olmayacağım napabiliriz? doktor bey de o zaman 2 ay biesteron sonra tedavi dedi.... anlaştık.... bu arada 2 tane normal boyutlarda folikül gördü, diğerleri aşırı derece de küçükmüş.... inşallah biesteron etki eder de elde kalan yumiler kalitelisinden olur....

haberlerim bu kadar hepinizi sevgiyle sıkıca kucaklıyoruuuummmmm

canim yaa hayirli ugurlu olsun ama keske bukadar ara acmasaydin iki ay cok uzun degil mi farkli bir elde farkli yontemler kulaga hos geliyo insallah hersey cok guzel gider ve o guzel haberlerini aliriz

canim yaa hayirli ugurlu olsun ama keske bukadar ara acmasaydin iki ay cok uzun degil mi farkli bir elde farkli yontemler kulaga hos geliyo insallah hersey cok guzel gider ve o guzel haberlerini aliriz

canım bir sonraki reglimde burda olmayacağımdan ondan sonraki reglime sarkıyor ister istemez

Amaaan kiz o kadar oldu mu maşallah hadi güzel embriyolar olsun inşallah yarin test günü adet gibi sancim var hayirlisi olsun hepimiz için biraz stresliyim uyku iştah gitti :18: dua edin bana da güzeller

güzel haberlerini bekliyorum canımmmmmm

benimde transferin 4. günü oldu bile güzel haberle gel bana da umut ol

dualarım seninle

Insallah cok guzel bi degerle gelirsin sonucum 200 lerde yazarsin sonucu alir almaz hemen yaz neolur cunku biz burda sabirsizlikla bekliyor olacagiz Allah im yar ve yardimcin olsun insallah Rabbim yuzunu guldursun

Heyecanla bekliyorum. İnşallah müjde vereceksin. Aklım sende

sahra sonucunu bekliyoruz

güzel haberlerini bekliyorum canımmmmmm

benimde transferin 4. günü oldu bile güzel haberle gel bana da umut ol

dualarım seninle
Allah razı olsun hepinizden sizin desteginizi sevginizi yerim ben heyecandan varya sapsal gibiyim hicbirsey :18:yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…