• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Rabbim herşeyin en iyisini bilir eyvallah diyelim bu sabah sari pembe akintim vardi az oncede biraz pembe akintim vardi sanki hissettim esim soyledi aglayarak olmadi diye Canimin ici nadil hevesliydi :( nasip Rabbim sizin emeklerinizi bosa cikarmasin sag salim yigenlerimi alin kucaginiza yoruldum baya Allahim affetsin isyan değil sadece gücüm yok sizleri cok seviyorum bnm kiz kardeşim yok bir sürü kiz kardesim ablam oldu cok seviyorum sizleri Allaha emanet olun can yoldaslarim toparlanayim sizin güzel haberlerinize halay cekmeye gelirim :54:

Canim benim biliyorum su anda kendini tukenmis hissediyosun sanki hersey bitmis gunes batmis bidaha dogmayacakmis gibi ama inan Allah okadar buyuk ki sen yeterki inancini umidini yitirme ondan umit kesme biliyosun ben 4.denememde pozitifi gordum ve daha oncesinde yasanmisliklarim inan cok zordu ama Rabbim yuzumuzu guldurdu sende simdi biraz toparlan maddi manevi olarak insallah yarinlarin cok daha guzel olsun .

ben geldiiimmmmm:16::16::16:

doktor beyle tanıştık sonunda suratsız falan deniliyodu ama doktor fena değil gibi; "biiiiizzzz düüünnnyaayıııııı çoookkkk seeeeevvdiiikkkk öööllüüüümmmmmm bizzzzdeeeennnn uzaaakkkk olsuuunnnnnn" diye şarkı söyleyerek girdi muayeneye.... sonra daha önce yanlış bi tedavi uygulandığını söyledi. yeniden hüsran yaşamamak için sana biraz enteresan gelecek bi tedavi uygulayacağız dedi. biesteron kullanıp kullanmadığımı sordu 20 gündür kullandığımı söyledim. 20 gün daha kullan, onu kullanırken 15. gün bir iğne olcaksın dedi sonra reglin 21. günü bi iğne daha olcaksın ve yeni reglinle gelceksin dedi.... tamam diyip kalktım masadan reçetemi falan yazacaklardı ki dedim durun ben bi dahaki reglimde burda olmayacağım napabiliriz? doktor bey de o zaman 2 ay biesteron sonra tedavi dedi.... anlaştık.... :1: bu arada 2 tane normal boyutlarda folikül gördü, diğerleri aşırı derece de küçükmüş.... inşallah biesteron etki eder de elde kalan yumiler kalitelisinden olur....

haberlerim bu kadar hepinizi sevgiyle sıkıca kucaklıyoruuuummmmm:29::29::29:
Ay bu doktorlar insanı çatlatır... Ne tedavisiymiş, nesi enteresanmış, bu iğneler ne içinmiş hiç bilgimiz yok di mi? :1::1:
Ben de heyecanlandım seninle. Biraz ertelemiş oluyorsun ama tatilini de için rahat yapacaksın ay eğildim ay zıpladım olmayacak işte ne güzel... :) Yalnız verdiğim örneklere bakar mısın, kendim sürekli eğilip zıplıyorsam demek :1::1:
Herkes biosteronun faydalarını anlatıyor, umarım senin yumurtalarına da çok iyi gelir tatlımcım. :16::16:

Rabbim herşeyin en iyisini bilir eyvallah diyelim bu sabah sari pembe akintim vardi az oncede biraz pembe akintim vardi sanki hissettim esim soyledi aglayarak olmadi diye Canimin ici nadil hevesliydi :( nasip Rabbim sizin emeklerinizi bosa cikarmasin sag salim yigenlerimi alin kucaginiza yoruldum baya Allahim affetsin isyan değil sadece gücüm yok sizleri cok seviyorum bnm kiz kardeşim yok bir sürü kiz kardesim ablam oldu cok seviyorum sizleri Allaha emanet olun can yoldaslarim toparlanayim sizin güzel haberlerinize halay cekmeye gelirim :54:

Çok üzgünüm, en kısa zamanda toparlanmanı diliyorum canım...

canim cok uzuldum:5::5: insallah rabbimin cok guzel planlari vardir senin icin en kisa zamanda:16::16:

Çok teşekkürler kızlar inşallah benim için yaptığınız tüm temenniler hepimiz için gerçekleşir ve hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Klinikten akşamüstü aradılar bölünmeler harika gidiyormuş. Hoş bir önceki tedavide de 8-8-10 hücreli idi yine çok kalitelilerdi ama annelerini bıraktılar umarım aynı şeyleri yaşamam.

Ben saat 11,30 da transferde olacağım bu sefer çok sıkışık gitmeyi düşünmüyorum. hatta orada bir süre bekletiyorlar orada su içmeyi düşünüyorum. Çünkü bir önceki transferde çok sıkıştığımdan 20 dk sonra lavobaya gitmek zorunda kalmıştım. İnşallah bu sefer kötü olmam. :18::18::18::18::18::18:

Bu arada annem birkaç gün laptopdan ve cep telefonundan uzak dur diyor. ama ben bir şekilde sizlere yazacağım.

Kızlar sizi çok seviyorum. hepimiz iyi ki varsınız.Bana dua edin. Bebişlerimi sapasağlam alıp geleyim.

Ben teyzelerine söz veriyorum onları sıkı sıkı tutmaya çalışacağım. Siz teyzeleri de dua edin ki onlarda beni bırakmasınlar. Teyzeleri hamile olursam çok sevinecek biliyorum. Sizlerin duası kabul olur inanıyorum.

Dualarınıza talibim. Ve sakın unutmayın hep dualarımdasınız. ALLAH hepimizin her aşamamızda yar ve yardımcısı olsun.:16::16::16::16:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: hepinizi öpüyorum.

canım benim Rabbim yüzünü güldürsün inşaALLAH güzel haberlerini duyarız:16::16::16::16:dualarının duacısıyım :16::16::16::16:

Hepinizden allah razi olsun kizlar beni merak etmssiniz dun testimi yaptirdim ama artis istenildigi gibi degil dun cok agladim moralim bozuk ruh gibiydim dr haftaya cumaya randevu verdi dis gebelik olabilirmis simdi dua ediyorum dis gebelik olmasin diye cunku iki kere yasamistim dogal yoldan tupbebektede beni buldu simdi ne yazzikki keske negatif olsaydi ilkinde bundan daha iyiydi arkadaslar bulupta kaybetmek canimi cok yakiyor ve bu ikinci oluyor biliyorsunuz onceki tedavimdede dusuk yapmistim cok uzgunum kizlar cumaya kadar kafayi yemezsem iyi inss rabbim iki iyiligin birini versin diyorum allah sonuc bekleyen ve tedavi de olan arkadaslarimiza guzel sonuclar nasip etsin ben cok yoruldum kendinize iyi bakin haftaya sonucumu yazarim kizlar hepinizi tanidigim icin cok mutkuyum hepinizi seviyorum

canım Neşecim bizlerde seni çok seviyoruz :16:Rabbim kalbine ferahlık versin inşaALLAH. oğluna sağlıklı güzel bir ömür versin :16::16:acını ve korkularını bütün yüreğimde hissediyorum :16::16:ama unutma ki herşeyin ilacı zaman güzel günlerimiz yakın inşaALLAH:29::16::16::16:

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

kızlar ben geldim. transferim harika geçti. 4 embriyoda çok iyi durumda olduğu için 2 tane yerleştirdiler, 2 tanesini de dondurdular. saat 1 de transfer gerçekleşti bir saatte orada yattım. 2 gün çok fazla hareket etmememi söylediler uzanıyorum.

hepinizi seviyorum.dualarınız için teşekkür ederim. allaha emanet olun:54::54::54::54::54:

CANIM BENİM HAYIRLI OLSUN :16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:YAVRULARIN SENİ 9 AY BIRAKMASINLAR İNŞAALLAH:16::16::16::8::55:

canim benim cok sukur guzel buyumus oglusumuz pipisini gosterdi bugun annesine;) kuzum benim gelisimi guzel gidiyo cok sukurler olsun bi sikintimiz yok bir ay sonra randevumuz var onu uzun sure goremiycem cok ozliycem darisi basina insallah sende gorursun bebisini hayirlisi ile

canım benim tekrar gözün aydın olsun.rabbim herzaman güzel günler nasip etsin:16::16::16::16:

ben geldiiimmmmm:16::16::16:

doktor beyle tanıştık sonunda suratsız falan deniliyodu ama doktor fena değil gibi; "biiiiizzzz düüünnnyaayıııııı çoookkkk seeeeevvdiiikkkk öööllüüüümmmmmm bizzzzdeeeennnn uzaaakkkk olsuuunnnnnn" diye şarkı söyleyerek girdi muayeneye.... sonra daha önce yanlış bi tedavi uygulandığını söyledi. yeniden hüsran yaşamamak için sana biraz enteresan gelecek bi tedavi uygulayacağız dedi. biesteron kullanıp kullanmadığımı sordu 20 gündür kullandığımı söyledim. 20 gün daha kullan, onu kullanırken 15. gün bir iğne olcaksın dedi sonra reglin 21. günü bi iğne daha olcaksın ve yeni reglinle gelceksin dedi.... tamam diyip kalktım masadan reçetemi falan yazacaklardı ki dedim durun ben bi dahaki reglimde burda olmayacağım napabiliriz? doktor bey de o zaman 2 ay biesteron sonra tedavi dedi.... anlaştık.... :1: bu arada 2 tane normal boyutlarda folikül gördü, diğerleri aşırı derece de küçükmüş.... inşallah biesteron etki eder de elde kalan yumiler kalitelisinden olur....

haberlerim bu kadar hepinizi sevgiyle sıkıca kucaklıyoruuuummmmm:29::29::29:

CANIM HADİ BİSMİLLAH SONUNDA TEDAVİ SÜRECİN BAŞLADI İNŞAALLAH SONUN BÖYLE :49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:OLACAK BİRAZ DAHA BEKLEYECEĞİZ SADECE:16::16::16:ALLAH C.C YARDIMCIN OLSUN BÜTÜN DOKTOR RANDEVULARIN GÜZEL GEÇSİN:16::16::16::16:

Son düzenleme:

aaahhh adaşım aahhh:14:inan söyleyecek sözüm yok:16::16:seni seviyorum ve acını bütün kalbimde hissediyorum:16::16:zaman hepimizi iyi edecek inşaALLAH:16::16::16::16:benim tüp bebek tedevilerimin sayısının çokluğunu duyan arkadaşlar neden uğraşıyorsun bıkmadın mı?vücuduna yazık değil mi?gibi şeyler söylerler geçen Özdemir Asaf'ın bir sözünü okudum aslında bu benim için en muhteşem bir cevaptı... Rabbim izin verdiği müddetçe mücadeleye devam tatlım hiç bir şeyden vazgeçmiyoruz seni çok öpüyorum:16:

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an.. Bozmadım.

Özdemir Asaf

elbet vardır bir zamanı sen yeterki sabırla bekle...allah yardımcın olsun canım kardeşim.....

Canım çok üzgünüm seni çok iyi anlıyorum.Şöyle düşün demekki vakti saati gelmemiş.Allah sabır versin ama vazgeçmek yok.
Bu günleri atlatıp kendini toparladığında yeniden kaldığın yerden devam edersin.

Sevgiler,

canım topiğin başında beklerken kalp atışlarım hızlanmaya başlamıştı. öyle kesin gözüyle bakmışım ki inan senin kadar bende üzüldüm.

rabbimin bir bildiği vardır herhalde. bir an önce toparlanman dileğiyle. öptüm.

sahraya bende üzüldüm canım. allah yardımcısı olsun.

inşallah canım bizimde güzel haberlere ihtiyacımız var.

Canim benim biliyorum su anda kendini tukenmis hissediyosun sanki hersey bitmis gunes batmis bidaha dogmayacakmis gibi ama inan Allah okadar buyuk ki sen yeterki inancini umidini yitirme ondan umit kesme biliyosun ben 4.denememde pozitifi gordum ve daha oncesinde yasanmisliklarim inan cok zordu ama Rabbim yuzumuzu guldurdu sende simdi biraz toparlan maddi manevi olarak insallah yarinlarin cok daha guzel olsun .

Çok üzgünüm, en kısa zamanda toparlanmanı diliyorum canım...

canim cok uzuldum:5::5: insallah rabbimin cok guzel planlari vardir senin icin en kisa zamanda:16::16:

aaahhh adaşım aahhh:14:inan söyleyecek sözüm yok:16::16:seni seviyorum ve acını bütün kalbimde hissediyorum:16::16:zaman hepimizi iyi edecek inşaALLAH:16::16::16::16:benim tüp bebek tedevilerimin sayısının çokluğunu duyan arkadaşlar neden uğraşıyorsun bıkmadın mı?vücuduna yazık değil mi?gibi şeyler söylerler geçen Özdemir Asaf'ın bir sözünü okudum aslında bu benim için en muhteşem bir cevaptı... Rabbim izin verdiği müddetçe mücadeleye devam tatlım hiç bir şeyden vazgeçmiyoruz seni çok öpüyorum:16:

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an.. Bozmadım.

Özdemir Asaf
Canim arkadaşlarım Allah razi olsun hepinizden desteginiz için ayri ayri teşekkür ederim :5: adasim kalbimdesin bende karincanin hikayesini yazayim bir gün yola cikmis arkadaslari nereye gidiyorsun küçük karinca demisler o da hacca gidiyorum demis hepsi gulmusler bir agizdan alay etmisler bu minicik ayaklarinla o kadar yola mi diye Karınca : Varamasam da yolunda ölürüm ...

Özdemir Asaf

Benim canim sin sen... Allah im hepinizin hamilelik haberlerinide almayi nasip edecek insallah aslinda yazmak istedigim okadar buyuk duygularim var ki toparlayip kelimeler arasindan duygularimi karşılığını secemiyorum biturlu...

Canim arkadaşlarım Allah razi olsun hepinizden desteginiz için ayri ayri teşekkür ederim :5: adasim kalbimdesin bende karincanin hikayesini yazayim bir gün yola cikmis arkadaslari nereye gidiyorsun küçük karinca demisler o da hacca gidiyorum demis hepsi gulmusler bir agizdan alay etmisler bu minicik ayaklarinla o kadar yola mi diye Karınca : Varamasam da yolunda ölürüm ...

Canım nasip buymuş ne desem bılemedım üzülme desemde bılıyorum içinde fırtınalar kopuyor ama hemen toparlanıp diğer tedavın için tam gaz devam :10::10:Rabbim bır gün hepimizin yüzünü güldürecek :16::16:

Cokvuzuldum canim Allahim insallah enkisa zamanda tedaviye gerek kalmadan gelir bebisin

insallah canim benim nasilsin heycan tavan yapmistir:1::1: hayirli haberler insallahh

canım benim teşekkur ederim.

farklılıkları tespit etmeye çalışıyorum, kendimi dinliyorum meraktan ölüyorum. sende değişiklikler olmuş muydu tatlım.:18::18::18::18::18:

Canım nasip buymuş ne desem bılemedım üzülme desemde bılıyorum içinde fırtınalar kopuyor ama hemen toparlanıp diğer tedavın için tam gaz devam :10::10:Rabbim bır gün hepimizin yüzünü güldürecek :16::16:

Cokvuzuldum canim Allahim insallah enkisa zamanda tedaviye gerek kalmadan gelir bebisin

Allah razi olsun kızlar çok teşekkür ederim sizlerin güzel haberlerini bekliyorum

Özdemir Asaf

canlarım bahsi geçen sözünüz de hikayenizde takdire şayan.

sizleri çok öpüyorum.:54::54::54::54::54:

Back