Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalinkam bi yazını bulıyım da alıntılıyım diye uğraştım ama olmadıcanım hayırla uğurla gelsin oğluşun.... kesinleşti demek cinsiyeti; artık gönül rahatlığıyla paşa diyebiliriz sanırım
![]()
iveeeeeetttttttt pazartesi bebeklerimi alcam inşallahsahra valla bak heyecandan ölcem sen nasıl durdun kız ben kesin yaptırmıştım şimdiye
hadi yarın haber ver bize..
![]()
Canim benim cok tesekkur ederim evet benim oglusum bugun annesine koca pipisini gosterdi maasallah
benim guzel amayam tedaviye baslayacagini okudum cok sevindim cok heyecanlandim Allah in izni ile insallah hersey yolunda gider seninde guzel gunlerini gorup paylasiriz dualarim seninle olacak ve ben senden cook umutluyum bu sene topigimizde hamis kalmayan kalmasin insallah yilbasina hpimiz bebisli girelim Allah in izniyle
canlarım çok enteresan haberlerim var sizlere...
dün gece regl oldum, sabah olunca fakülteyi aradım. bi kaç forumda bazı eksiklikler için rapor çıkmadığı vs. yazıyodu da ona istinaden....aradım dediler ki eşinizi ürolojiye gönderdiler mi onun sonuçları varmı, heyet için sıra bekliyor olmanız lazım falan.... dedim ki ama bana demiştiniz ki regl olunca ara sen heyet için sıra beklemeyeceksin... 10 dk sonra arayın dedi; ben beklesem olmaz mı dedim tel açık kalsın(tekrar düşürmek işkenceeeee) sonra hatun gitti birazdan döndü ve dedi ki reglin ilk günümü bugün dedim evet, yarın 8:45 de gelin randevunuzu yazıyorummben böyle oldum ama geri de adım atamadım, azcık atışır gibi olduk telde çünkü, üroloji sonucu olmadan rapor yazılmaz dedi, gönderdiniz de mi gitmedik dedim bende
erken menopoz riskimden ötürü dedim ınk dedim zınk dedim ya, ama sonunda da regl olduğunda ara gürkan bey başlayınca randevu veririz demiştiniz başlayıp başlamadığını öğrenmek istiyorum demiştim.... yarına randevu yazıyorum diyince ben de tamam dedim....
şimdi napcağımı bilmiyorum.... haziranın ilk haftası eşimin arkadaşları ile birlikte aldığımız bi tati var, yani iptal edememama tedaviye başlarsam da o zamana kadar biter miki????? yani kısa protokol olursa kaç gün sürüyodu tedavi??
Canim benim cok tesekkur ederim evet benim oglusum bugun annesine koca pipisini gosterdi maasallah
benim guzel amayam tedaviye baslayacagini okudum cok sevindim cok heyecanlandim Allah in izni ile insallah hersey yolunda gider seninde guzel gunlerini gorup paylasiriz dualarim seninle olacak ve ben senden cook umutluyum bu sene topigimizde hamis kalmayan kalmasin insallah yilbasina hpimiz bebisli girelim Allah in izniyle
Ne bilim durdum valla :18:sende dur bak erkenden test yok![]()
Haticimmm canim benim senin transfer gunun geldi miiiiii ay cok sevindim hadi hayirli saglikli kavus yavrucaklarina insallah Allah in izniyle bu sefer saglikli bir hamilelik gecirip bebisine kavusursun simdi en zor bekleyis basliyo insallah bekleme surende cok rahat gecer kendini bol bol simartmayi unutma saki
ben geldiiimmmmm
doktor beyle tanıştık sonunda suratsız falan deniliyodu ama doktor fena değil gibi; "biiiiizzzz düüünnnyaayıııııı çoookkkk seeeeevvdiiikkkk öööllüüüümmmmmm bizzzzdeeeennnn uzaaakkkk olsuuunnnnnn" diye şarkı söyleyerek girdi muayeneye.... sonra daha önce yanlış bi tedavi uygulandığını söyledi. yeniden hüsran yaşamamak için sana biraz enteresan gelecek bi tedavi uygulayacağız dedi. biesteron kullanıp kullanmadığımı sordu 20 gündür kullandığımı söyledim. 20 gün daha kullan, onu kullanırken 15. gün bir iğne olcaksın dedi sonra reglin 21. günü bi iğne daha olcaksın ve yeni reglinle gelceksin dedi.... tamam diyip kalktım masadan reçetemi falan yazacaklardı ki dedim durun ben bi dahaki reglimde burda olmayacağım napabiliriz? doktor bey de o zaman 2 ay biesteron sonra tedavi dedi.... anlaştık....bu arada 2 tane normal boyutlarda folikül gördü, diğerleri aşırı derece de küçükmüş.... inşallah biesteron etki eder de elde kalan yumiler kalitelisinden olur....
haberlerim bu kadar hepinizi sevgiyle sıkıca kucaklıyoruuuummmmm![]()
bitanemm nasipse bu cuma opu pazarteside transfer olacak dualarını bekliyorum sakin ve stressizim bu sfer ya![]()
Gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.![]()
canim yaa hayirli ugurlu olsun ama keske bukadar ara acmasaydin iki ay cok uzun degil mi farkli bir elde farkli yontemler kulaga hos geliyo insallah hersey cok guzel gider ve o guzel haberlerini aliriz
Cwnim sakin olmana cok sevindim boyle devam et kndini mutlu et surekli insallah hersey cok guzel sonu bebisli olur
Amaaan kiz o kadar oldu mumaşallah hadi güzel embriyolar olsun inşallah
yarin test günü adet gibi sancim var hayirlisi olsun hepimiz için biraz stresliyim uyku iştah gitti :18: dua edin bana da güzeller
ikinci olunca alışık oluyor insan sanırımhehe
![]()
Insallah cok guzel bi degerle gelirsin sonucum 200 lerde yazarsin sonucu alir almaz hemen yaz neolur cunku biz burda sabirsizlikla bekliyor olacagiz Allah im yar ve yardimcin olsun insallah Rabbim yuzunu guldursun
Heyecanla bekliyorum. İnşallah müjde vereceksin. Aklım sende![]()
sahra sonucunu bekliyoruz![]()
Allah razı olsun hepinizdengüzel haberlerini bekliyorum canımmmmmm
benimde transferin 4. günü oldu bile güzel haberle gel bana da umut ol
dualarım seninle![]()