- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
Amayaacim,benim kisa protokol tedavimde 3.gun igneye baslayip 12.gun opu,15.gun transferim olmustu...sendeki esas sikinti bence,hemen baslarsan insallah bebek olur da,seyahat zor gibi.cunku dedigin gibi pozitif sonucu gorup o kadar uzak yola gideilir misin,yatman gerekir mi bilemiyorum.planladigimiz gibi olmuyor sonucta.sonraki ay baslasan,tatilde olacaksin anladigim kadariyla..en saglami temmuz dicem ama,insallah bebek olur da bu ay,senin takildigin bir tatil olsun:))
Benimde temmuzda bir almanya seyahat durumu var.ama ben de bunlari duundugumden bilet filan almiyorum simdilik![]()
zaten tüm bu ihtimaller tedavi başlaması ve de kısa protokol uygulanması durumunda geçerli... uzun olsun derse olmaz ki zaten... hayırlısı dedim artık :)))) bi de sonraki reglim de tatile denk gelcek... temmuza kalcak dediğin gibi... ya sadece 1 kez transferim gerçekleşti o da geçen yıl temmuzdaydı... o yüzden 1 yıldır bi şey yapmıyomuşum gibi hissettim bi an.... bi çözülemeyen emriyom bir yarım kalan tedavim bir de ameliyatım var; kasımda olmuştu o da... o zamandan beri de sadece kürlerle doğal yoldan deniyorum; geçen ayda klomen kullandım.... o yüzden sabırsızım sanırım artık, meleğim bir an önce bana gelsin istiyorum
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)