• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Amayaacim,benim kisa protokol tedavimde 3.gun igneye baslayip 12.gun opu,15.gun transferim olmustu...sendeki esas sikinti bence,hemen baslarsan insallah bebek olur da,seyahat zor gibi.cunku dedigin gibi pozitif sonucu gorup o kadar uzak yola gideilir misin,yatman gerekir mi bilemiyorum.planladigimiz gibi olmuyor sonucta.sonraki ay baslasan,tatilde olacaksin anladigim kadariyla..en saglami temmuz dicem ama,insallah bebek olur da bu ay,senin takildigin bir tatil olsun:))
Benimde temmuzda bir almanya seyahat durumu var.ama ben de bunlari duundugumden bilet filan almiyorum simdilik:(

zaten tüm bu ihtimaller tedavi başlaması ve de kısa protokol uygulanması durumunda geçerli... uzun olsun derse olmaz ki zaten... hayırlısı dedim artık :)))) bi de sonraki reglim de tatile denk gelcek... temmuza kalcak dediğin gibi... ya sadece 1 kez transferim gerçekleşti o da geçen yıl temmuzdaydı... o yüzden 1 yıldır bi şey yapmıyomuşum gibi hissettim bi an.... bi çözülemeyen emriyom bir yarım kalan tedavim bir de ameliyatım var; kasımda olmuştu o da... o zamandan beri de sadece kürlerle doğal yoldan deniyorum; geçen ayda klomen kullandım.... o yüzden sabırsızım sanırım artık, meleğim bir an önce bana gelsin istiyorum :1: yani tedaviyi falan ışık hızıyla başlayıp bitirmek istiyorum.... çok istiyorum çok...

bugün bebekle görüştüm; hepinizi çok sevdiğini ve özlediğini yineledi.....:29::29::29:hepinize böyle sevgi ve özlemle sıkıca sarılıyoooo.... cicibebe olurda sesimizi duyuyosa, arada bir de olsa geliyosa okuyosa; çok merak ediyo bebek seni, hepimiz gibi....

neşeyi, seleni, sahrayı anlattım tek tek.... gebelerimizden de bahsettik.... bugün bazı tahliller yapılcakmış, yarın sonuçları çıkacakmış, eğer istenilen gibi çıkarsa eve göndereceklermiş... eve gittiğinde de tıpkı hastanedeymiş gibi saatle ilaçlarını almaya devam edecek ve ilelebet bu hastalıktan 5 ay içinde kurtulacak inşallah.... bol bol dua edin onun için de.....

bugün bebekle görüştüm; hepinizi çok sevdiğini ve özlediğini yineledi.....:29::29::29:hepinize böyle sevgi ve özlemle sıkıca sarılıyoooo.... cicibebe olurda sesimizi duyuyosa, arada bir de olsa geliyosa okuyosa; çok merak ediyo bebek seni, hepimiz gibi....

neşeyi, seleni, sahrayı anlattım tek tek.... gebelerimizden de bahsettik.... bugün bazı tahliller yapılcakmış, yarın sonuçları çıkacakmış, eğer istenilen gibi çıkarsa eve göndereceklermiş... eve gittiğinde de tıpkı hastanedeymiş gibi saatle ilaçlarını almaya devam edecek ve ilelebet bu hastalıktan 5 ay içinde kurtulacak inşallah.... bol bol dua edin onun için de.....

Ayyy çok sevindim iyi olmasina :16: yine gorusursen cok öpüyorum onu slm söyle Allah yar ve yardımcısı olsun dualarimiz onunla :54:

Cok sukur canim iyiyiz pazartesi kontrolumuz var insallah guzel buyumustur bebisimiz cinsiyet konusundada daha net bilgi ediniriz insallah cok merak ediyorum doktor gecen hafta buyuk ihtimal erkek demisti sonrasinda buyuk ihtimal 22 li haftalara ayrintili ultrasona cagiracak onun disinda ayin 21inde rutin kan testleri icin (kan sayimi, aclik kan sekeri vs.) Aile hekimim deki hemsirem cagirmisti ona ugrayacagim oda tetnoz asisi icin gun verir buyuk ihtimal sen nasilsin canim bulantilar basladi mi ben bi sure bisey yiyememistim ama sonrasinda normale donuyo canim Allah im hepimize hayirlisiyla yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin insallah:)
kalinkammm gordunmu kuzunu canim? masalaha oona buyumusturr:16::16: cok bulantim yok canim ama sureklide hafifi bir bulanti hali mide eksimesi mide gazi mevcut:( bebislerimiz saglikli olsunlarda katlaniriz herseyee:16::16:
günaydın kızlaaarrr allahın izniyle çarşamba günü çatlatma iğnemi olacakmışım :52: sahra sonucunu dört gözle bekliyorum :1:

kiz hatiii anacim kacirdimmi ben ne ara basladin ignelere de opu oluyo aman masallahhhhhhhh:nazar::nazar:hadi bol bol kaliteli yumilerin olsun canimm:16::16:

Evet canım ya, ben de progestan kullanıyorum ya. akıntı oluyor tabi sanırım bebek te akıntı yapıyor. Allahtan hiç renkli akıntım olmadı ama her akıntıda koşa koşa tuvalete gidiyorum. Günlük pedi elime alıp iyice bir inceliyorum, pembelik var mı falan diye. Renkli akıntı olduğu günlerde bol bol dinle canım.
İnşallah testlerimiz de normal çıkar.

korkutuyo insani akintilar canim, gerci normal diyorlar kahverengi acik pembe akintilara ki bencede normal icerde bir canli buyuyor sonucta ama zor kavusunca herseyden nem kapiyoruz:) hepimiz saglikla kucaklayalim insallahh:16:
canlarım çok enteresan haberlerim var sizlere...

dün gece regl oldum, sabah olunca fakülteyi aradım. bi kaç forumda bazı eksiklikler için rapor çıkmadığı vs. yazıyodu da ona istinaden....aradım dediler ki eşinizi ürolojiye gönderdiler mi onun sonuçları varmı, heyet için sıra bekliyor olmanız lazım falan.... dedim ki ama bana demiştiniz ki regl olunca ara sen heyet için sıra beklemeyeceksin... 10 dk sonra arayın dedi; ben beklesem olmaz mı dedim tel açık kalsın(tekrar düşürmek işkenceeeee) sonra hatun gitti birazdan döndü ve dedi ki reglin ilk günümü bugün dedim evet, yarın 8:45 de gelin randevunuzu yazıyorumm :53::53::53: ben böyle oldum ama geri de adım atamadım, azcık atışır gibi olduk telde çünkü, üroloji sonucu olmadan rapor yazılmaz dedi, gönderdiniz de mi gitmedik dedim bende :1::1: erken menopoz riskimden ötürü dedim ınk dedim zınk dedim ya, ama sonunda da regl olduğunda ara gürkan bey başlayınca randevu veririz demiştiniz başlayıp başlamadığını öğrenmek istiyorum demiştim.... yarına randevu yazıyorum diyince ben de tamam dedim....:53::53::53:

şimdi napcağımı bilmiyorum.... haziranın ilk haftası eşimin arkadaşları ile birlikte aldığımız bi tati var, yani iptal edemem:ssz::ssz::ssz: ama tedaviye başlarsam da o zamana kadar biter miki????? yani kısa protokol olursa kaç gün sürüyodu tedavi??

amaininnn havadisler guzel canimmm, insallah hersey istedigin gibi olur biran once kavusursun bebsiineee:16::16:

canim benim yaa cok cok uzuldumm:5::5::5: insallah sen iyisindir canim benim, haberdar et bizleri:5::5:seni seviyoruz ve uzuntunu paylasiyoruz canim benim..

Son düzenleme:
kiz hatiii anacim kacirdimmi ben ne ara basladin ignelere de opu oluyo aman masallahhhhhhhh:nazar::nazar:hadi bol bol kaliteli yumilerin olsun canimm:16::16:

sürpriz oldu sana işte :1: allahım sonu güzel olsun kurban olduğum rabbim :55: dualarını bekliyorum bitanem haftaya pazartesi transfer inşallah :49:

sürpriz oldu sana işte :1: allahım sonu güzel olsun kurban olduğum rabbim :55: dualarını bekliyorum bitanem haftaya pazartesi transfer inşallah :49:

evet canim oyle oldu:) dengem sasmis durumda bu aralar:) sanada bugunler nasip olsun insallah yarabbim...ayy 1 haftacaik kalmisss, daima pozitifiz okeyyyyyy:16::16:Allahin izniyle olcak valla cok hissettim birden:1::1:

günaydın kızlaaarrr allahın izniyle çarşamba günü çatlatma iğnemi olacakmışım :52: sahra sonucunu dört gözle bekliyorum :1:

Amaaan kiz o kadar oldu mu :46: maşallah hadi güzel embriyolar olsun inşallah :16: yarin test günü adet gibi sancim var hayirlisi olsun hepimiz için biraz stresliyim uyku iştah gitti :18: dua edin bana da güzeller

Son düzenleme:
evet canim oyle oldu:) dengem sasmis durumda bu aralar:) sanada bugunler nasip olsun insallah yarabbim...ayy 1 haftacaik kalmisss, daima pozitifiz okeyyyyyy:16::16:Allahin izniyle olcak valla cok hissettim birden:1::1:

inşallah sen gibi hissederim bende bir gün..o günleri görürürm rabbim...bitanem allah aşkına dua et lan :52:

Amaaan kiz o kadar oldu mu :46: maşallah hadi güzel embriyolar olsun inşallah :16: yarin test günü adet sancim gibi var hayirlisi olsun hepimiz için biraz stresliyim uyku iştah gitti :18: dua edin bana da güzeller

iveeeeeetttttttt pazartesi bebeklerimi alcam inşallah :46: sahra valla bak heyecandan ölcem sen nasıl durdun kız ben kesin yaptırmıştım şimdiye :1: hadi yarın haber ver bize..:52:

kalinkammm gordunmu kuzunu canim? masalaha oona buyumusturr:16::16: cok bulantim yok canim ama sureklide hafifi bir bulanti hali mide eksimesi mide gazi mevcut:( bebislerimiz saglikli olsunlarda katlaniriz herseyee:16::16:

korkutuyo insani akintilar canim, gerci normal diyorlar kahverengi acik pembe akintilara ki bencede normal icerde bir canli buyuyor sonucta ama zor kavusunca herseyden nem kapiyoruz:) hepimiz saglikla kucaklayalim insallahh:16:

amaininnn havadisler guzel canimmm, insallah hersey istedigin gibi olur biran once kavusursun bebsiineee:16::16:

canim benim cok sukur guzel buyumus oglusumuz pipisini gosterdi bugun annesine;) kuzum benim gelisimi guzel gidiyo cok sukurler olsun bi sikintimiz yok bir ay sonra randevumuz var onu uzun sure goremiycem cok ozliycem darisi basina insallah sende gorursun bebisini hayirlisi ile

canim benim cok sukur guzel buyumus oglusumuz pipisini gosterdi bugun annesine;) kuzum benim gelisimi guzel gidiyo cok sukurler olsun bi sikintimiz yok bir ay sonra randevumuz var onu uzun sure goremiycem cok ozliycem darisi basina insallah sende gorursun bebisini hayirlisi ile

ayyyyyy ne mutluuu masallahhhhh pasaya:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: insallah darisi hepimizin basina olsun canim..bende 2 hafta sonra gorucem fasulyemi:) hala kan verip duruyorum:) taktilar progesterone:1::1: operimmm:54:

iveeeeeetttttttt pazartesi bebeklerimi alcam inşallah :46: sahra valla bak heyecandan ölcem sen nasıl durdun kız ben kesin yaptırmıştım şimdiye :1: hadi yarın haber ver bize..:52:
Ne bilim durdum valla :18:sende dur bak erkenden test yok :20:
hadi senlendir topigi yarin canim insallahhhh:52::52::52:
Hayirlisi olsun tatlim Sağol inşallah cnm :)

:nazar: maşallah aslan parçasına cnm saglikla kucağına al inşallah

yetişir de tatlım bursadan antalyaya kaç saatlik yol, gidilir mi sonrasında??? :1:baksana tedaviyi yetiştirdim gebe kaldım tatile nasıl gideceğimi düşünüyorum :1: belki de başlamayacak bile sadece testleri yenileyecek ne olcak bilmiyorum kiiii:16::16::16::16:

canım yaaaa.... nasip kısmet herşey tabi, henüz ne olacağını bilmiyorum ama bunda bile acayip heyecanlandım....:54::54::54:
gebe kalıyım, gülden de kurabiye yaptırcam hepinize... isme özel kurabiye ergunaldan :1: hepinizin de adreslerinizi alcam tek tek göndercem, anı kurabiyesi; yemek yok :1:
KUzumçok haklısın tedavi yetişir de yolu unuttuk:1:herseyin hayırlısı bitanem Dediğin gibi belkide tedavi hemen başlamayacak guldenin kurabiyeleri çok güzel oluyor hemen adresimi yazıyorum:1:

Back